Vandtæt vibrator – Her er de bedste i test

378

Vil du gerne købe en skide god vandtæt vibrator?

Så har vores testere nu voteres, testet og anmeldt.

Deres resultater er klare. Her er deres favoritte vandætte vibratorer.

De kan tages med i både bruser og badekar.

Så, hvad venter du på, skynd dig at finde én til dit næste bad! Du kommer ikke til at fortryde, at købe en vibrator der kan tåle den tur…

 

Sinful Rabbit Vibrator Original

Sinful Rabbit Vibrator Original

Tjek Prisen Her

Sinful Rabbit Vibrator Original er et perfekt valg til dig, der ønsker en pirrende og intens stimulation. Rabbit vibratoren er tilmed kåret som testvinder, og den blev kåret som den bedste rabbit vibrator i Ekstrabladet i april 2016. Du er altså garanteret et godt produkt til prisen.

Maksimal og intens nydelse

Vibratoren har 3 rækker kugler på indersiden, som roterer og masserer skedeindgangen for at maksimere nydelsen. Udenpå vibrerer kaninørerne, således at du får en intens stimulation af klitoris. Dertil skal det nævnes, at vibratoren er vandtæt, så legen kan fortsætte i badet, og den er utrolig let at rengøre

Mange kombinationsmuligheder

Rabbit vibratoren har vibrationsprogrammer og 6 rotationsprogrammer, som du kan benytte enten samtidig eller hver for sig afhængig af, hvad der fornøjer dig bedst. De mange muligheder for kombination og stimulation gør, at denne vandtætte vibrator er et foretrukket valg. Benyt eventuelt en vandbaseret glidecreme for at opnå den bedste oplevelse som muligt.

 

Satisfyer Pro 3 Vibration – Stimulator med 110 kombinationsmuligheder

Satisfyer Pro 3 Vibration

Tjek Prisen Her

Hvorfor nøjes, når du kan få lidt af det hele? Med Satisfyer Pro 2 Vibration får du det bedste af det bedste: en stimulator med trykbølger samt vibration.

110 kombinationsmuligheder

Satisfyer Pro 2 Vibration har to superkraftige motorer. Den ene motor giver dig mulighed for at vælge mellem 11 forskellige trykbølgeimpulser. Den anden giver dig mulighed for at vælge mellem 10 vibrationsmønstre. Motorerne fungerer uafhængigt af hinanden, så du har et utal af kombinationsmuligheder, mere præcist hele 110, med dette produkt.

Let at anvende og rengøre

Apparatet er meget let at anvende. Du skifter mellem funktionerne på knapperne over stimulatoren. Eftersom produktet er vandtæt, så du kan fortsætte legen i badet, hvis det ønskes. At den er vandtæt, vil også sige, at vibratoren er nem at rengøre. De lige linjer og glatte overflade gør det let som en leg – brug blot varmt vand og en mild sæbe. Eventuelt et antibakterielt rengøringsmiddel beregnet til sexlegetøj.

 

Lovense Lush 2 App-Styret G-Punkts Vibrator

 

Lovense Lush 2 App-Styret G-Punkts Vibrator

Tjek Prisen Her

Lovense Lush 2 App-styret G-punkts Vibrator giver din partner mulighed for at få fuld kontrol over din nydelse – uanset jeres afstand. Den diskrete vibrator egner sig godt til parlege, eller hvis du ønsker at hygge alene.

Målrettet stimulation af G-punktet

Denne vibrator er fremstillet i fleksibel silikone, som er vandtæt og føles silkeblødt. Den forkæler G-punktet med dybe vibrationer, som du eller din partner har mulighed for at styre fra enten smartphone eller computer ved hjælp af Lovense app’en til Android såvel som iOS.

Let anvendelig

Vibratorens ergonomiske form sikrer, at G-punktet stimuleres alt imens yderdelen fungerer som knap såvel som antenne. Via Bluetooth kan den let betjenes med en rækkevidde på op til 14 meter. Derudover er vibratoren vandtæt, så du kan benytte den i badet. Dertil skal det siges, at den er let at rengøre.

Lovens App – Få fuld kontrol over nydelsen

Ved brug af Lovense app’en får I mulighed for at sammensætte jeres helt egne vibrationsmønstre, synkronisere med musik og chatte undervejs, hvilket bringer fornøjelsen til helt nye højder.

 

Sinful Slimline G-Spot Vibrator

Sinful Slimline G-Spot Vibrator

Tjek Prisen Her

Denne Slimline G-spot vibrator fra Sinful er utrolig lækker, og du er garanteret maksimal fornøjelse.

Vinklet og tilpasset for optimal stimulering

Slimline G-spot vibratoren er designet til at kunne give maksimal nydelse omkring G-punktet. Den er ikke voldsomt stor i størrelsen, hvilket gør den en anelse mere diskret end andre vibratorer på markedet. Den er tilpasset således, at den let stimulerer G-punktet helt perfekt.

Vibrator der kan tåle vand

Sinfuls Slimline vibrator er vandtæt. Derfor kan du, alene eller med din partner, benytte vibratoren hvor som helst selv under bruseren eller i badekarret, hvis I får lyst til det.

Let at rengøre

Eftersom vibratoren er vandtæt, så er den også utrolig let at rengøre. Dertil kommer dens rene linjer og enkle design, hvilket kun gør det lettere, når det kommer til rengøring. Benyt varmt vand og sæbe og for at opnå optimal desinficering af produktet efter brug, så anbefales det at rengøre den med antibakterielt rengøringsmiddel, som er beregnet til sexlegetøj.

 

Satisfyer Pro 2 Vibration – Stimulator med trykbølger og vibrationer

Satisfyer Pro 2 Vibration

Tjek Prisen Her

Med Satisfyer Pro 2 Vibration får du en af de bedste vibratorer: en stimulator der undsender trykbølger samt vibrationer. Der er et utal af kombinationsmuligheder, hvilket giver dig god mulighed for at finde vejen til maksimal nydelse.

Trykbølger, vibrationer eller begge dele?

Satisfyer Pro 2 Vibration har to superkraftige motorer. Den ene motor giver dig mulighed for at vælge mellem 11 forskellige trykbølgeimpulser. Den anden giver dig mulighed for at vælge mellem 10 vibrationsmønstre. Motorerne fungerer uafhængigt af hinanden, så du har et utal af kombinationsmuligheder, mere præcist hele 110, med dette produkt.

Let at anvende

Apparatet er meget let at anvende. Du skifter mellem funktionerne på knapperne over stimulatoren. Derudover kører stimulatoren på opladelige litium-ion-batterier, så du slipper for at skulle tænke på batterier. Du skal blot oplade stimulatoren ved hjælp af det medfølgende USB-magnetkabel, og så er du godt kørende.

Stænktæt vibrator – let at rengøre

Denne stimulator er vandtæt, så der er mulighed for at tage den med i badet eller under bruseren, hvis lysten indfinder sig. Eftersom den er vandtæt, så er den også meget let at rengøre. Det anbefales at rense dem med varmt vand og mild sæbe og dernæst rengøre den med antibakterielt rengøringsmiddel til sexlegetøj for optimal desinficering.

 

Velve Gaia Luksus G-Punkts Vibrator Opladelig

>Velve Gaia Luksus G-Punkts Vibrator

Tjek Prisen Her

Hvis du ønsker at prøve noget nyt og bringe et nyt element på banen i soveværelset, så overvej Velves Gaia luksus G-punkts vibrator. Den har ergonomiske former og et kurvet design, der er designet for at ramme dig G-punkt helt perfekt.

Unik varmefunktion for maksimal nydelse

G-punktsvibratoren har en helt unik varmefunktion, som giver en helt unik og mere intens oplevelse. Vibratoren kan varmes op til 37-39 grader, hvis man ønsker en intens og varm stimulation.

Opladeligt apparat

Er du træt af flade batterier ved brug? Det undgår du med denne opladelige vibrator. Der medfølger naturligvis en magnetisk USB-oplader, så du let kan oplade produktet. Den er tilmed udstyret med 10 forskellige, intense vibrationsmønster, som du kan få stor glæde af.

Vandtæt – fortsæt legen i badet

Denne stimulator er fremstillet af kvalitetsrig silikone, som er vandtæt. Der er rig mulighed for atbringe den med i bad, hvis dette ønskes. Da den er vandtæt, så er den meget let at rengøre, hvilket mange foretrækker, når det kommer til sexlegetøj. Du kan vaske den ren med varmt vand og sæbe, men det anbefales at efterrense med antibakterielt rengøringsmiddel til sexlegetøj for at desinficere produktet ordentligt.

 

Satisfyer Vibes Power Flower – Vibrator – Gi’r sommerfugle i maven

Satisfyer Vibes Power Flower

Tjek Prisen Her

Satisfyer Vibes Power Flower har baskende kronblade, som giver en helt unik og intens oplevelse. Vibratoren kan benyttes af mænd såvel som kvinder og vil garanteret være til stor fornøjelse for alle parter.

Vibrator med 12 indstillinger

Denne vibrator kan anvendes hvor end du ønsker det. Vibratoren har 12 vibrationsmønstre, som varierer lige fra helt rolige vibrationer til langt mere kraftfulde og intense rytmer. Den er utrolig let at anvende, vibrationerne styres blot med de tre knapper på produktets greb.

Opladelig vibrator

Power Flower vibratoren er opladelig, så du slipper for at tænke på anskaffelse, udskiftning og bortskaffelse af batterier til apparatet. Du skal blot benytte det magnetiske USB-kabel, og så er du klar til timevis af nydelse efterfølgende.

Vibratoren tåler vand

Power Flower tåler vand. Det vil sige, at du uden problemer kan tage den med i badet, hvis lysten er til det. Det vil også sige, at den er let at rengøre. Det anbefales at benytte en antibakteriel rengøringsspray til sidst for at rengøre den optimalt.

 

LELO SONA – Klitoris Stimulator

>LELO SONA – Klitoris Stimulator

Tjek Prisen Her

LELOs klitoris stimulator SONA stimulerer hele klitoris med pulserende trykbølger, der giver en intens oplevelse. Du er garanteret en unik og intens nydelse med de mange indstillinger, som du kan vælge imellem.

Stimulerer 75% mere af klitoris

Denne klitoris stimulator stimulerer helt op til 75% mere af din klitoris end gængse vibratorer netop ved at udsende pulserende trykbølger. Det resulterer i en helt særlig nydelse, som du garanteret vil blive ellevild med.

Mange indstillinger for optimal nydelse

SONA har 8 intensiteter du kan vælge mellem – det er blot et spørgsmål om at finde din favorit for maksimal nydelse. Det vandtætte design gør apparatet let at rengøre, og du kan uden problemer medbringe apparatet i badet.

Elegant og diskret design

SONA fremstår meget elegant og diskret, hvorfor den let kan medbringes i tasken. Den er fremstillet af silikone og ABS, som gør den behagelig mod huden. Du kan med fordel bruge vibratoren hvor som helst og når som helst, da den er meget lydsvag.

 

Womanizer Premium Klitoris Stimulator

Womanizer Premium Klitoris Stimulator

Tjek Prisen Her

Denne revolutionerende og innovative klitoris stimulator er til dig der ønsker det bedste af det bedste. Den har en ergonomiske udformning og et eksklusivt design, som gør den til enhver kvindes must have.

Unikke funktioner for intens nydelse

Womanizers Premium klitoris stimulator er udstyret med et væld af funktioner, som gør at oplevelsen bliver dét bedre og mere intens. Du får blandt andet Pleasure Air teknologi, Smart Silence og Autopilot:

Pleasure Air teknologi

Stimulatoren er udstyret med den unikke Pleasure Air teknologi, hvilket betyder, at din klitoris stimuleres gennem pulserende trykbølger for en intens nydelse.

Smart Silence

Endnu en smart funktion ved dette produkt er Smart Silence, hvor du slipper for forstyrrende summen. Stimulationen aktiveres først, når den rører huden.

Overlad styringen til Womanizers Autopilot

Ønsker du en overraskende oplevelse? Nyd Womanizers autopilot, når apparatet skifter imellem de 12 forskellige intensiteter i tilfældig rækkefølge.

Pirrende, blid og kraftfuld på én og samme tid

Womanizer har opgraderet apparatet til det bedre, således at den blideste stimulation er 50% blidere, hvorimod den mest intense vibration er 50% mere kraftfuld.

 

Rocks Off 80 mm Klitoris Vibrator

Rocks Off 80 mm Klitoris Vibrator

Tjek Prisen Her

Rocks Off 80 mm vibratoren er perfekt til dig, der ønsker en kraftig og målrettet stimulation.

Lille men kraftfuld vibrator

Du skal ikke dømme denne lille sag på forhånd. På trods af den lille størrelse, så er Rocks Off 80 mm nemlig utrolig kraftfuld og kan give dig intens nydelse. Den har endda vundet testen som ”Verdens kraftigste mini vibrator”, hvilket betyder, at der er noget om snakken.

Målrettet stimulation – hvor som helst

Den er designet som en patron, hvilket gør, at den giver en langt mere målrettet stimulation. Du vil altid kunne ramme plet med denne lille sag. Den er tilmed lydsvag, således at du kan få glæde af de kraftfulde vibrationer næsten hvor som helst. Du kan endda bruge den i badet, eftersom den er vandtæt.

Diskret design

Vibratorens diskrete design gør, at du uden problemer kan medbringe den i tasken eller i kufferten. På den måde kan du altid have den med på farten uden at vække opsigt.

 

Sinful Luxy Ekstra Kraftig Magic Wand Vibrator

Sinful Luxy Ekstra Kraftig Magic Wand Vibrator

Tjek Prisen Her

Sinful ekstra kraftig Magic Wand Vibrator sørger for at tage dine orgasmer til helt nye højder. Den opladelige og vandtætte vibrator kommer tilmed i et enkelt om end også stilfuldt design.

Kraftfulde vibrationer og flere indstillinger

Denne effektive stav kommer i et elegant design, der har til opgave at ramme klitoris med kraftfulde vibrationer. Du kan vælge imellem hele 10 varianter af vibrationer, så der er god mulighed for at finde lige netop den vej til nydelse, som er bedst for dig.

Vandtæt produkt

Sinfuls Luxy ekstra kraftig magic wand vibrator er vandtæt, så du kan uden problemer tage den med i bad, hvis du ønsker det. Det gør den tilmed også meget let at rengøre. Du kan benytte varmt vand og en mild sæbe til rengøring, men for optimal desinficering bør du benytte en antibakteriel rensespray, som er beregnet til sexlegetøj.

Behageligt kvalitetsmateriale

Sinfuls Luxy er fremstillet i ftalatfri silikone og ABS-plast. Det giver dig en silkeblød overflade, som føles behagelig og rar mod huden. Du kan benytte apparatet hvor som helst. Det slanke skaft gør den let at have med at gøre, og den har en fleksibel hals, hvor intensiteten let kan justeres yderligere.

 

LELO Smart Wand Medium

LELO Smart Wand Medium

Tjek Prisen Her

LELO smart wand er en vibrator, der er kendt for at kunne vibrere utrolig intenst. Den er faktisk så kraftigt, at du tilmed kan benytte den som massagepind for ømme muskler.

Stilfuldt design

LELO Smart wand kommer i et utrolig stilfuldt design, som får den til at fremstå elegant og eksklusiv. Den er fremstillet af silikone og ABS, hvilket er med til at den føles behagelig mod huden. Denne udgave af LELO smart wand er i størrelsen medium og måler 22 cm i længden.

Let at anvende

Stavens fleksible hoved gør, at du med denne vibrator bliver i stand til at stimulere målrettet. Derudover ligger håndtaget rigtig godt i hånden, eftersom det er bøjet en anelse. Apparatet er utrolig let at anvende. Du tænder vibrationerne ved at trykke på +/- på skaftet. Eftersom knapperne er på skaftet, så kan du let skrue op og ned, imens du er i gang.

Fortsæt legen i badet med dette vandtætte apparat

Staven er fremstillet af silikone af høj kvalitet, som tilmed er vandtæt. Derfor kan du uden problemer fortsætte legen i badet. Da den er vandtæt, så er den også meget let at rengøre, hvilket mange foretrækker, når det kommer til sexlegetøj. Du kan vaske den med varmt vand og en mild sæbe, men det anbefales at efterrense med antibakterielt rengøringsspray beregnet til sexlegetøj for at desinficere produktet ordentligt.

 

LELO Smart Wand Large

LELO Smart Wand Large

Tjek Prisen Her

LELO smart wand large er en vibrator, der er kendt for at kunne vibrere utrolig intenst. Den er faktisk så kraftigt, at du tilmed kan benytte den som massagepind for ømme muskler.

Flot design og lækkert materiale

LELO Smart wand fås i et utrolig lækkert design, som får den til at fremstå eksklusiv. Den er fremstillet af ABS-plast og silikone, hvilket gør den yderst behagelig at bruge mod huden. LELO smart wand i large er, som navnet antyder, i størrelsen stor, og den måler hele 30,4 cm i længden.

Let at anvende

Stavens fleksible hoved gør, at du med denne vibrator bliver i stand til at stimulere målrettet. Derudover ligger håndtaget rigtig godt i hånden, eftersom det er bøjet en anelse. Apparatet er utrolig let at anvende. Du tænder vibrationerne ved at trykke på +/- på skaftet. Eftersom knapperne er på skaftet, så kan du let skrue op og ned, imens du er i gang. Der er tilmed hele 8 forskellige vibrationsmønstre, som du frit kan skifte imellem.

SenseTouch teknologi – hvad er det?

En af stavens smarte funktioner er det, der kaldes SenseTouch teknologi. Det vil sige, at vibratoren intensiverer vibrationerne, når den kommer i kontakt med huden. Det kan give en mere intens og fyldig oplevelse.

Attraktivt, vandtæt apparat

Staven er fremstillet af vandtæt materiale, så du kan tage apparatet med i bad, hvis det ønskes. Eftersom den er vandtæt, er den også let at rengøre, hvilket er attraktivt. Det anbefales at vaske den med varmt vand og en mild sæbe efter brug, men for at desinficere produktet optimalt bør du slutte af med en rengøringsspray beregnet til sexlegetøj.

 

Sinful Klassisk Dildo Vibrator

Sinful Klassisk Dildo Vibrator

Tjek Prisen Her

Denne vibrator er en intens og multispeed dildo, som kan benyttes alene eller sammen med din partner.

Let at anvende

Sinful klassisk dildo vibrator kan anvendes hvor som helst på kroppen, som du ønsker. Grundet dens simple form, kan den både benyttes til stimulation af eksempelvis klitoris eller andre erogene zoner. For at tænde apparatet og skrue op for vibrationerne skruer du låget med uret, og omvendt.

Simpelt, slankt og vandtæt design

Denne vibrator er fremstillet i et fast plastmateriale, som er utrolig blødt. Det diskrete design gør, at den egner sig godt til begyndere, som er på jagt efter deres første vibrator. Den er udført i et 100% vandtæt materiale, hvilket gør den let at rengøre. Derudover kan du naturligvis tage den med i badet.

 

Velve Macy Luksus Magic Wand Vibrator Opladelig

Velve Macy Luksus Magic Wand Vibrator Opladelig

Tjek Prisen Her

Denne Velve Macy Luksus Magic Wand Vibrator er opladelig, og den kan give kraftfulde vibrationer, der vækker stor begejstring.

Tager klimaks til nye højder

Vibratoren har et fleksibelt massagehoved, som egner sig godt til ydre stimulation. Derudover så har skaftet en separat motor, som gør den i stand til at fungere godt som dildo vibrator også.

Forskellige vibrationsmønstre

Macy er udstyret med 10 forskellige vibrationsmønstre, som du frit kan vælge imellem. Det giver dig mulighed for at finde lige den rytme, som giver dig størst nydelse. Du skal heller ikke frygte flade batterier midt i klimaks, eftersom denne vibrator er opladelig.

Udført i vandtæt materiale

Vibratoren er udført i et vandtæt materiale, så den er nem at gøre rent, og du kan nyde vibrationerne i badet. For at rengøre apparatet kan du vaske den med varmt vand og en mild sæbe. Dernæst bør du benytte en antibakteriel rengøringsspray beregnet til sexlegetøj for optimal desinficering efter brug.

 

Womanizer Duo Dobbelt Stimulator

Womanizer Duo Dobbelt Stimulator

Tjek Prisen Her

Hvis du ønsker at tage de frække stunder i soveværelset til nye højder, så tag et kig på denne Womanizer Duo Dobbelt Stimulator med unikke funktioner, der øger nydelsen.

Pleasure Air teknologi

Den populære Pleasure Air Teknologi betyder, at din klitoris forkæles uden nogen direkte kontakt med huden. Det skyldes, at apparatet udsender forførende trykbølger, som garanteret vil vække stor begejstring. Derudover vil den kurvede vibrator sørge for at kærtegne dit G-punkt imens.

Smart Silence – hvad er det?

Womanizers Duo Dobbelt Stimulator er også udstyret med funktionen Smart Silence. Funktionen, sikrer, at stimulationen først begynder, når vibratoren kommer i kontakt med huden. Det giver en pirrende og fornøjelig oplevelse.

Fordele ved Womanizer Duo Dobbelt Stimulator

Denne stimulator har 10 vibrationsmønstre samt hele 12 niveauer af vibration og trykbølger, som du frit kan vælge mellem. Derudover er den vandtæt, så den er let at rengøre, og du kan uden problemer fortsætte fornøjelsen i badet.

 


 

FAQ – Vandtæt vibrator

Hvad er en vandtæt vibrator?

Du kender helt sikkert til den almindelige vibrator, som stimulerer dit underliv via pirrende vibrationer. En vandtæt vibrator giver dig samme pirrende vibrationer og stimulans, men er oven i købet vandtæt. Langt de fleste af sådanne produkter er i dag vandtætte, fordi det giver langt flere brugsmuligheder med legetøjet.

Hvorfor købe en vandtæt vibrator?

En vandtæt vibrator er et fantastisk produkt til dig, der kan lide at udforske din stimulation. Er du kørt død i kun at bruge dit sexlegetøj under dynen, og vil gerne gøre stimulation til en endnu vådere og varmere oplevelse? Så kan du med fordel tage produktet med under bruseren og nyde det, mens de varme vandstråler omfavner dig i et pirrende klimaks. Du kan også med fordel tage produktet i brug sammen med din partner, og lade vedkommende kontrollere din våde oplevelse.

Hvilke slags vandtætte vibratorer findes der?

Uanset hvilken type vibrator du tænker på, så findes den med garanti i en vandtæt version. Når der tales vandtætte vibratorer, gælder det både de store slags som magic wands, rabbits og dildovibratorer – samt de mindre som bullet-vibratorer, vibrator-æg og lignende. De nye klitoris-stimulatorer, der bruger den revolutionerende trykbølge-teknologi, er også næsten allesammen vandtætte.

Hvordan ved jeg, om min vibrator er vandtæt?

Inden du tager din vibrator med på våde eventyr, så husk at tjekke om den er vandtæt. Det er nemlig ikke alle vibratorer, der er det, og særligt dem der bruger batteri, har en tendens til ikke at være vandtætte. Nu til dags er langt de fleste produkter dog vandtætte, fordi det er en så populær feature og øger mulighederne med produktet. Du kan altid tjekke i det medfølgende produkthæfte eller under produktbeskrivelsen hos forhandleren, hvorledes dit produkt er vandtæt eller ej.

Husk at der er forskel på, om produktet er stænk-tæt eller vandtæt. Nogle produkter tåler at blive mildt udsat for vand, og er såkaldt stænk-tætte, men kan stadig ødelægges, hvis de udsættes for større mængder vand. Hvis der til gengæld står, at dit produkt er vandtæt, har du intet at være nervøs for. Vandtæt sexegetøj har en særlig forsegling i det yderste materiale, der gør, at det kan holder vandet ude, selv når produktet udsættes for store mængder vand. Det har stænktætte produkter ikke på samme måde.

Hvordan finder jeg den rette vandtætte vibrator for mig?

Vandtætte vibratorer kommer i alle forskellige størrelser, former, materialer og farver. Hvis du i forvejen har et produkt, som du er glad for, så kan du med garanti finde et magen til, som også er vandtæt.

Hvis du for første gang vil investere i en vandtæt vibrator, så overvej f.eks. i hvilke sammenhæng du vil bruge produktet. Skal det udelukkende være derhjemme, så du har mulighed for et lidt større produkt? Er du mere til de små og diskrete bullet-vibratorr, som også er rejsevenlige? Og skal den kunne stimulere klitoris, G-punkt – eller begge på én gang?

Mette Sofie Hansen
Mette Sofie Hansen
Mit navn er Mette Sofie. Jeg er dating coach & parterapeut, også er jeg interesseret i alt indenfor romantik & erotik. Jeg elsker mit arbejde som skribent & researcher her hos Eroti.dk; Danmarks bedste erotiske magasin. Hvor jeg hver dag arbejder for at hjælpe dig med, at vælge det bedste sexlegetøj, finde den bedste datingside eller bare blive klogere på et givent emne. Har du et spørgsmål til mine artikler eller noget helt andet, skal du være velkommen til at skrive til mig på: mette-sofie-hansen@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here