Læder Piske – Her er de bedste i test

254

Er du til lak og læder, eller bare godt kan lide at dominere lidt i soveværelset?

Så vil jeg foreslå at tage en af de 4 bedste læder piske med på eventyr.

Er du ligesom jeg vild med bondage og elsker at tage styringen i soveværelset, så vil jeg anbefale at tage steppet lidt videre og udvide legetøjssamlingen med en læder pisk.

En pirrende oplevelse både for dig og personen du deler seng med, samtidig med en hed omgang smæk, røde baller, intense skrig og støn.

Vi har anmeldt 4 forskellige læder piske, så selv begyndere og de mere øvede har noget at lege med. Kan varmt anbefales til alle!

 


 

Obaie Ridepisk

“TESTVINDER”

Bedste læderpisk

Tjek dagens pris

Fordele

 • Lækkert design
 • Blide strejf
 • Svidende svirp
 • Ligger godt i hånden

Ulemper

 • Absolut ingen ulemper ved dette produkt

Anmeldelse

Læderpisk 1Er du til S&M og spanking så er det her en af de ting du skal have anskaffet dig. Med det bløde design i enden, kan den bruges til blide strejf på din partner efterfulgt af et svidende svirp som får din partner helt op at ringe.

Den ophidsende effekt af det pirrende strejf og tanken om hvornår slaget kommer, kan gøre en helt vild.

Du ved ikke hvornår men du ved den kommer. Superlækkert og ophidsende.

Min personlige oplevelse

Jeg vil personligt sige at dette produkt er noget af det mest ophidsende jeg har prøvet, de bløde strejf henover kroppen og du ved ikke hvornår svirpet med læder pisken kommer.

Når svirpet kommer så gisper du helt af dig selv, selvom den er ventet så kan du ikke lade være med at komme med lyde fra dig.

Anbefalet til

Jeg vil anbefale denne læder pisk til folk som har lyst til at eksperimentere i soveværelset, prøve noget nyt og opleve nye sider af sig selv.

Obaie læder ride pisk er et fantastisk produkt til pirrelighed og til at straffe den ulydige optimalt. Svinger du pisken, skal de nok være lydhør.

Det siger andre kunder

’’Frækt

Lækkert materiale og god størrelse. Min mand elsker at bruge den på mig.

Den gør ikke ondt men man får da et lille chok som får en til at gispe. Det kan han godt lide. Kan klart anbefales.’’

Opsummering

Fantastisk materiale, blødt læder som stadig formår at svie lidt når den bliver svunget mod kroppen.

Har en god rækkevidde så du kan komme rundt om din partner og give ham/hende smæk.

Gør din partner utrolig lydhør og opstemt, prøv den før din nabo!


 

Obaie Advanced Spanking Paddle

“PRISVINDER”

                                                                Obaie Advanced Spanking Paddle

Tjek dagens pris

Fordele

 • Ligger godt i hånden
 • Billig
 • Behagelig lyd og klang
 • En pirrende smerte

Ulemper

 • Ingen ulemper kun røde baller

Anmeldelse

Læderpisk 2Obaie Advanced Spanking Paddle er et produkt i fast materiale som ikke giver så meget efter når den bliver svunget mod de uartige baller.

Efterlader en klang i soveværelset som kan være særdeles ophidsende i sig selv, og samtidig ligger den godt i hånden til personen der svinger den.

En smertelig fornøjelse med mulighed for eksplosive orgasmer. Handy og kan bruges til mange ting, både til sex, afstraffelse og dominans.

Min personlige oplevelse

En pirrende oplevelse, den gode klang når paddlen ramte ballerne giver noget excentrisk til oplevelsen. Nem at håndtere og super lækkert design både for personen der svinger og den der modtager. Det er muligt at stå længere væk, gå rundt om sin partner ved det lange skaft.

Anbefalet til

Læder pisken er god til alle uanset om de er til BDSM eller bare blide smæk, de små slag kan også være enormt pirrende og give en anderledes oplevelse.

Det siger andre kunder

’’ Lækker og let at styre:

Paddlen er virkelig lækkert udført; flot at se på, og føles god i hånden. Den giver en god lyd, både gennem luften og når den rammer huden.

Min partner og jeg er ret nye i BDSM, og for os har den flere gode kvaliteter.

For det første er det et plus, at slagene lyder af noget, selv når man ikke slår til. For det andet er paddlen virkelig let at styre.’’

Opsummering

Klart en af favoritterne i soveværelset! Min favorit af de testede produkter, kan bruges til mange ting i soveværelset. Giver faste og gode svirp og røde numser.


 

Sinful Deluxe Flogger

“NYBEGYNDEREN”

Sinful Deluxe Flogger

Tjek dagens pris

Fordele

 • Perfekt til blid bondage
 • Blide svirp
 • God til pirrende forspil
 • Lille og diskret
 • Nem at hive frem
 • Lækkert materiale
 • Billig

Ulemper

 • Kun fordele ved denne lille og diskrete læder pisk
 • Kan være en ulempe at den er blød i piskene hvis man er til de pisk der svier

Anmeldelse

Læderpisk 3Perfekt produkt til blid bondage, kan bruges som små blide pisk eller pirrende forspil.

Selv hvis du ligger kræfterne i, afgiver det ikke betydelig og smertelig smerte men kan tænde op under forspil.

Kan også bruges til at pirre din partner som ligger bundet til sengen, med rolige og blide sansestrøg henover hele kroppen mens du kæler for personen.

Min personlige oplevelse

Rigtig god til pirrende forspil, med små diskrete strejf hen over hele kroppen mens du kæler for din partner.

Er også rigtig god til bondage, mens din partner ligger bundet og måske er lidt ulydig så kan små svirp med pisken godt sætte dem på plads. Giver ikke en intens smerte, men du kan mærke svirpet og bliver stadig tændt af det.

Anbefalet til

Jeg ville personligt synes at alle burde have en Deluxe læder sex pisk liggende hjemme i natbordet.

Den er lille og handy at hive frem og passer til alle mennesker med de blide svirp den giver.

Opsummering

Et dejligt og pirrende produkt, perfekt til par, forspil og pirrende sexlege.


 

Obaie Advanced Rattan Cane Læder Pisk

“TIL DE ØVEDE”

Obaie Advanced Rattan Cane læder Pisk

Tjek dagens pris

Fordele

 • Garanterer lydighed
 • Intensiv smerte
 • Exceptionel lyd når den bliver svunget mod ulydige baller
 • Perfekt til masochisten
 • Efterlader smukke røde baller
 • Billig

Ulemper

 • Ingen ulemper ved produktet, ren anbefaling

Anmeldelse

Læderpisk 4Obaie Advanced Rattan Cane pisk, er til par der har erfaring eller ønsker at få erfaring og får nydelse ved smerte.

Perfekt til at dominere med sin hårdhed og intensive smerte, god til ulydige partnere.

Min personlige oplevelse

Som person med erfaring inden for bondage, smæk og dominans så synes jeg produktet overraskede mig.

Den intensive og brændende smerte giver en orgasme på et helt andet niveau. I starten tænkte jeg at det ikke var noget for mig, det var for hårdt og ville gøre for ondt.

Men den er absolut fantastisk at have med i soveværelset, den er grænseoverskridende på den gode måde. Lad ikke hårdheden og udseendet skræmme dig, den er ikke så slem som den ser ud.

Anbefalet til

Ville anbefale produktet både til folk med erfaring og nybegyndere. Hvis man aldrig har prøvet smæk før, kan det godt være en overvældende oplevelse men en god oplevelse.

Har du erfaring og er tilhænger af pisk og dominans, så er det et fantastisk produkt der giver en helt anden oplevelse end de bløde piske og klap i numsen. En Intens og bidende smerte.

Det siger andre kunder

’’Selv små slag giver tydelige mærker og når hun slår til er en gag nødvendig, ellers ville naboerne ringe til politiet, for da skriger man’’

’’ All in all it’s a nice thin whip that leaves your partner whimpering’’

Opsummering

Et produkt jeg bestemt vil anbefale folk som er til den slags, selv de mindste slag, bider i huden og tænder en på en speciel måde. Giver en oplevelse og orgasme udover det sædvanlige, smerten er så intens og det samme bliver orgasmen.


 

KONKLUSION

Det var en fornøjelse at teste produkterne, hver og en. Der var ikke en som ikke gav en god oplevelse eller skuffede. Svirp, pisk og røde baller blev det til og jeg kan kun anbefale det til andre. Få fyret op i soveværelset og få varmet ballerne med en af disse læder piske.

Helt klart en test med gode produkter. Fantastisk materiale, og nem at have med at gøre! Selv nybegyndere kan svinge pisken i soveværelset, og stadig få en god oplevelse ud af det.

Min favorit var uden tvivl Obaie Advanced Spanking Paddle fordi den er nem at svinge, du kan svinge den med en hånd mens du tager kvinden i forskellige positioner. Pisken i hånden og pigen i doggy style, så skal du nok få hende til at synge.

Generelt er læder piske en god ting at have med i soveværelset, du bliver pirret på en anden måde end du ville blive med fingre og hvad ellers man kan finde på. Smerten giver en anderledes og efter min mening bedre pirrelighed og du bliver mere opstemt af de små pisk såvel som de hårde læder pisk.

Produkterne kan nemt bruges både under lagengymnastik eller dominans, og er supergode til begge dele. De er nemme at håndtere så kun fantasien sætter grænser for hvad du kan gøre med dem.

Kan varmt anbefales hvis du leder efter et pift til jeres sexliv og vil eksperimentere med hinanden. Garantere en god og intens oplevelse for begge parter i legen.

Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here