Pikken er mandens helt store stolthedspunkt – des større pik, des mere selvtillid.

Penis kan være en stor del af manden identitet, og grobunden for hvordan han ser sig som en helhed. Og alle pikke er værd at være stolte af.

Men nogle gange kunne man måske godt tænke sig, at der var lidt MERE at være stolt af. Specielt, hvis man kan få en større pik og dermed være mere stolt.

Mange mænd er meget opmærksomme på, hvor stort – eller småt – de er udstyret, og de fleste mænd drømmer nok om et par centimeter mere.

Derfor er det også en fantastisk opfindelse, at der nu findes mange forskellige måder, hvorpå man kan forøge sin penis med et par centimeter mere.

Der findes grundlæggende 5 forskellige måder, hvorpå du kan gøre din pik større.

MetodeMidlertidigt eller permanentSe de bedste
Penis pumperPermanent (modstridende resultater)Se her
Penis forlængerePermanent (bevist)Se her
Penis pillerPermanent (bør bruges med forsigtighed)Se her
Penis sleeveMidlertidigt (kunstigt større)Se her
Penis cremePermanent (modstridende resultater)Se her

 

Herunder ser du nogle af de bedste produkter til at få en større pik:

 

Penis pumper

En penis pumpe er en meget anerkendt måde at forsøge pikkens størrelse. Om end det er til lidt selvfornøjelse eller til at gøre sit bedste i soveværelset, så kan penis pumpen være vejen frem til en større pik.

Alle penis pumper følger et grundlæggende princip: et vakuum sørger for at øge blodtilføjelsen til penis. På den måde vil din pik svulme op til imponerende størrelse og opnå en stærk erektion, der holder længere, end du er vant til.

Med brugen af en penis pumpe kan du altså opnå en imponerende størrelse og en ekstra stærk erektion til at anvende i soveværelset eller på egen hånd. Hvis du er interesseret i at læse om flere forskellige penis pumper, eller læse hvordan de virker, så kan du se en guide her.

Den bedste i test: Bathmate Hydromax5

bathmate penispumpe hydromax x20

Tjek prisen her

Denne penis pumpe fra Hydromax er designet specielt til at have et vakuum, der er 35% større end den gængse penis pumpe. Det giver imponerende resultater og større sensitivitet under samleje og ved onani.

Fordele:

 • 100 % vandtæt til brug i badet
 • 35 % større vakuum end standarden
 • Større sensitivitet og intensitet ved samleje og onani

Ulempe:

 • Kan kun bruges med tilgang til vand.

Denne særlige penis pumpe er skabt til mænd med en penislængde på max 14 cm og giver et effektivt vakuum, der skaber imponerende resultater. Pumpen er designet til at anvendes under bruseren, og det er den særlige konstruktion, der gør, at pumpen er så meget stærkere.

Pumpen skal nemlig bruge vandet fra bruseren til at skabe det særlige vakuum, der giver de imponerende resultater.

Pumpen er 100 % ftalatfri og er særligt designet til at kunne bruges igen, og igen og igen.

 

Den bedste til begynderen: Pump Worx Pro-Gauge

Pump Worx Pro-Gauge Penispumpe

Tjek prisen her

Denne særlige penis pumpe er specielt god til nybegynderen, da den er nem at bruge og passer til de fleste penisser. Pumpen skaber et stærkt vakuum, der kan gavne de fleste mænd og give imponerende resultater.

Fordele:

 • Nem at benytte
 • Aflæselig trykmåler, så du kan følge med i resultaterne
 • Centimetermål indvendig, så du kan følge forlængelsen

Ulemper:

 • Der står ikke, at den er fri for ftalater.

Denne penis pumpe er ualmindeligt nem at anvende. Den består af en cylinder, hvor penis indsættes og en håndpumpe ved siden af, hvor du selv kan vurdere, hvor meget vakuum der skal skabes.

Cylinderen indeholder en centimeter måler, så du kan følge med i din penis’ forstørrelse gennem processen. Ved håndpumpen finder du en trykmåler, der kan fortæller dig, hvilket lufttryk vakuummet befinder sig på. En effektiv egenskab, hvis du ønsker at finde ud af nøjagtigt, hvilket tryk gør sig allerbedst for dig.

 

Den bedste til prisen: Baseks Klassisk

Baseks Klassisk Penis pumpe

Tjek prisen her

Denne penis pumpe er lige nøjagtigt, hvad den kaldes: klassisk. Pumpen er fri for unødvendige dikkedarer og styling, hvilket gør den til en af de billigste på markedet. Den begrænsede styling og pris gør dog bestemt ikke, at den ikke er effektiv. I denne pumpe finder du en klassisk penis pumpe, der giver et stærkt vakuum til billige penge.

Fordele:

 • God værdi for pengene
 • 100 % Ftalatfri
 • Quick Release funktion

Ulemper:

 • Ikke vandtæt.

Denne penis pumpe er strippet for alle unødige detaljer og styling, hvilket også gør den dejlig billig i pris. Til gengæld er den et effektivt værktøj til midlertidigt at øge størrelsen af din penis.

Pumpen er effektiv og skaber med den tilhørende håndpumpe lynhurtigt et vakuum, der forøger din blodcirkulation og øger din erektion.

Pumpen er udstyret med en effektiv quick release, så du med et enkelt klik kan lade din imponerende erektion slippe fri og være klar til brug.

 

 

Penis forlængere

Penis pumper giver altså umiddelbare og effektive forstørrelser på penis, men det er ikke en permanent løsning, hvis du ønsker et par ekstra centimeter.

Kan du derimod væbne dig med lidt mere tålmodighed, så er det faktisk muligt at få en permanent forstørrelse af penis med en penis forlænger. Penis forlængerne er designet til smerteløst, gennem en længere periode, at kunne strække din penis længere, så du kan få en permanent forstørrelse af dit ædle værktøj.

Herunder beskriver vi 3 gode, udvalgte penis forlængere, som du kan få gavn af.

Hvis du er interesseret i at læse om flere forskellige penis forlængere, så har vi også en guide her, som du kan læse flere beskrivelser i.

Den bedste i test: Male edge Pro Retail

maleedge pro sku

Tjek prisen her

Denne penis forlænger fra Male Edge er klinisk testet og kan give en penisforlængelse op til 7 cm. Penis forlængeren er let at påsætte og behagelig og diskret at have på, og så er den yderst effektiv i forhold til at give en permanent penis forstørrelse.

Fordele:

 • 5-7 cm længere penis
 • 28 % længere penis på 6 måneder
 • 19 % tykkere penis på 6 måneder
 • Behagelig at have på og nem at påsætte

Ulemper:

 • Den er ikke vandtæt og skal tages af før badet.

Denne penis forlænger arbejder nænsomt og effektivt på at forlænge din penis både i længde og i tykkelse. Med anvendelsen af denne forlænger kan du strække din penis til at blive 28 % længere og 19 % tykkere over en periode på blot 6 måneder. Og så er forstørrelsen permanent.

Med denne penis forlænger kan du helt selv bestemme, hvor hurtig og voldsom din forstørrelse skal være. Du kan nemlig indstille forlængeren til at lave store eller mindre voldsomme stræk, og så kan du selv afgøre, hvornår du synes, at din penis er stor nok til at stoppe behandlingerne.

Denne penis forlænger fungerer til langt de fleste mænd og kan gøre store forandringer. Det eneste krav er, at din penis er nødt til at være minimum 4 cm lang i slap tilstand, for at forstørreren kan fastsættes.

 

Den bedste til begynderen: Jes Extender Guld

jes extender guld penisforlænger

Tjek prisen her

Denne penis forlænger er udover at være meget stilren og eksklusiv af udseende også enormt god til den uerfarne begynder, da den har en medfølgende video manual, så du er sikker på at undgå uheld. Penis forlængeren er en af de mest anerkendte på markedet og er blevet anbefalet siden 1955 på grund af den store effekt.

Fordele:

 • Anerkendt og veldokumenteret
 • Stilrent og eksklusivt design
 • Ankommer i en flot mahogniæske
 • Instrukser på DVD

Ulemper:

 • Til den lidt dyrere ende af skalaen.

Denne penis forlænger er udarbejdet af læger og er meget anerkendt på markedet for den veldokumenterede effekt.

Det anbefales, at du bruger penis forlængeren i 2-4 timer om dagen i 6-18 måneder i streg – indtil du når den ønskede forstørrelse.

Forlængeren er designet, så den er behagelig at have på og sidder godt nok fast, til at du kan have den på, når du bevæger dig rundt. Du kan endda sove med den på, uden at du behøver at være bange for, at den falder af i løbet af natten.

Penis forlængeren er belagt med 24 karat guld for den eksklusive oplevelse, og så har den endda en 5 års garantitid.

 

Den bedste til prisen: Male Edge Basic

traditionel penisforstørrer

Tjek prisen her

Denne penis forlænger er ikke belagt med 24 karat guld eller stylet til den eksklusive livsstil. Til gengæld er den effektiv, simpel at anvende, og så er det prisen også meget overkommelig.

Fordele:

 • God kvalitet til prisen
 • Op til 80 % forstørrelse ved længerevarende brug
 • Store resultater allerede efter 3 måneder
 • Kåret til Bedste Produkt i 2011

Ulemper:

 • En lille smule skrøbelig af kvalitet.

Denne effektive penis forstørrer er god til manden, der vil afprøve en penis forstørrelse for første gang, uden nødvendigvis at ville kaste mange penge efter eksperimentet.

Penis forstørreren giver imponerende resultater med en gennemsnitlig forstørrelse på 30% allerede efter 3-6 måneder. Hvis du anvender penis forstørreren i en længere periode, er det muligt at opnå helt op til 80% større penis.

Produktet har en behagelig pasform og passer til de fleste størrelser penis. Derudover sidder den vel godt fast, så du kan bevæge dig frit rundt, eller endda sove med forstørreren fastspændt.

 

 

Penis Creme

Virker penis pumperne en smule for besværlige og tidskrævende inden hvert samleje. Eller holder tålmodigheden ikke helt til et halvt år med penis forlængere?

Så frygt ej, der findes nemlig mange andre løsninger. Med en creme til penis får du øjeblikkelig forstørrelse gennem aktive naturlige stoffer og øger samtidig sensitiviteten både på penis og på din partner.

Hvis du har lyst til at lære om flere forskellige penis cremer, så kan du læse dette blogindlæg. Ellers har vi her udvalgt 3 gode forslag til penis cremer.

Den bedste i test: Penis XXL Creme 80 ml

penis xxl creme 80 ml

Tjek prisen her

Denne klassiske penis creme er lavet til at få penis til at virke større. Den fungerer ved, at de aktive ingredienser absorberes gennem huden og øger blodtilførslen til penis, så erektionen bliver hårdere og mere blodfyldt.

Fordele:

 • Kondom venlig
 • Indeholder plejende midler, som også fungerer som hudpleje
 • Absorberes hurtigt
 • Øjeblikkelig virkning

Ulemper:

 • Skal absorberes helt, inden den anvendes til samleje uden kondom.

Penis cremen kan få din penis til at se større ud og virke mere svulmende. Den indeholder den naturlige ingrediens ginkgo-ekstrak, der øger blodcirkulation og får blodet til at strømme ud til penis.

Cremen masseres ind i penis inden samleje eller onani for at opnå en stærkere og længerevarende erektion med en større følsomhed og intensitet. Cremen kan anvendes til samleje uden kondom, så længe den er helt absorberet. Derudover kan den anvendes som hudpleje efter samleje og onani.

 

Den bedste til begynderen: Sensuva On Power Glide Til Mænd

sensuva on power glide til mænd

Tjek prisen her

Denne erektionsforstærkende gel fra Sensuva absorberes hurtigt gennem hunden og øger blodcirkulationen, så erektionen både bliver hårdere, længerevarende og virker større. Cremen kan anvendes inden samleje og øger sensitiviteten både på penis og for din partner.

Fordele:

 • Hurtigt absorberende
 • Lækker duft
 • Øger følsomhed for begge parter
 • Kan anvendes som glidecreme

Ulemper:

 • Ikke kondom venlig.

Denne creme er udarbejdet på en formel af naturlige blodcirkulationsstyrkende stoffer og er tilsat E-vitamin og Aloe Vera for at gøre den både sund og nem at påføre.

Cremen absorberes hurtigt, og så er den fri for parabener, glycerin og farvestoffer, så den kan bruges uden risiko.

Cremen genererer en varme, der udover at øge blodcirkulationen også øger sensitiviteten for penis. En effekt, der kan deles og overføres, hvis cremen bruges som glidecreme under samleje.

 

Den bedste til prisen: Get Hard Erektions Spray

get hard erektions spray

Tjek prisen her

Denne specielt udformede erektions spray er lavet til at give en hårde og længerevarende erektion. Samtidig øger den sensitiviteten for penis og gør orgasmer længere og mere intense. Sprayfunktionen gør den nem at fordele og dosere.

Fordele:

 • God kvalitet til prisen
 • Nem at påføre
 • Nem fordeling ved sprayfunktionen

 Ulemper:

 • Skal påføres 15 minutter, før effekten viser sig.

Denne erektions spray er lavet til at kunne give en hårdere og længere erektion, der kan glæde både dig selv og din partner med en imponerende præstation i soveværelset.

Produktet er udviklet til på skift at opvarme og nedkøle penis, så blodcirkulationen øges, og erektionen derfor bliver hårdere og fyldigere og kan fremstå større og mere imponerende.

Væsken er tynd og absorberes hurtigt ind i huden, hvilket gøres nemmere gennem flaskens spraytud til fordeling.

Sprayflasken er samtidig både diskret og stilren, hvilket gør, at den med fordel kan blive en del af din bagage, så den kan tages med på farten uden at vække opsigt.

 

 

Penis sleeves og overtræk

Hvis du drømmer om at fylde din partner bedre ud og dermed give større nydelse i soveværelset, så kan et strap on sleeve eller et penishylster måske være vejen frem for dig.

Hvis det virker for besværligt at skulle pumpe penis op inden hvert samleje, eller hvis cremer ikke giver dig den størrelse, du egentlig drømmer om. Eller hvis penis forlængere virker lidt for tidskrævende, så findes der også en anden mulighed, der kan anvendes ved hvert eneste samleje, og som ikke kræver virketid eller mekanik.

Penis sleeves og overtræk sættes på penis for at øge størrelsen i både bredde og længe, så du kan fylde din partner helt ud uden forberedelsesøvelser eller besværligheder.

Herunder præsenterer vi tre gode forslag til penis sleeves, der kan gøre samlejet mere tilfredsstillende.

Hvis du er interesseret i at gå mere på opdagelse i de mange muligheder af penis sleeves, så kan du læse mere om udvalget her.

Hvis det ikke er helt nok til at stille din nysgerrighed, så kan du også gå på opdagelse i denne test af strap on penis hylstre.

 

Den bedste i test: Perfect Fit Fat Boy Penis Sleeve

perfect fit fat boy penis sleeve clear

Tjek prisen her

Denne simple og super fleksible sleeve giver manden 5 cm mere i omkreds, så han kan fylde sin partner ud til garanteret fornøjelse. Sleevet er designet, så indersiden giver en særlig pirrende fornemmelse i penis under bevægelser. Det gør, at sleevet er en yderst behagelig oplevelse både under samleje og ved onani.

Fordele:

 • Kan justeres til at passe de fleste penisstørrelser
 • Giver større nydelse til både manden og hans partner
 • Øger omgangskredsen med ca. 5 cm

Ulemper:

 • Kan ikke bruges som erstatning for kondom.

Dette penis sleeve er nemt at påføre og er lavet i et meget strækbarligt silikone materiale, der gør, at det kan passes af de fleste penisstørrelser. Sleevet giver 5cm ekstra i omgangskreds og sørger derfor for at fylde din partner bedre ud.

Samtidig er sleevet lavet i et super blødt materiale, der gør, at følelsen af penis stadig vil være at opleve for din partner – og materialet lader både dig og din partner mærke varmen fra hinanden.

Det er altså en oplevelse af et helt almindeligt samleje – bare mere tilfredsstillende for begge parter.

 

Den bedste til begynderen: Baseks Stretchy Penis Sleeve Sæt

baseks stretchy penis sleeve set

Tjek prisen her

Dette penis sleeve sæt indeholder 6 forskellige variationer af penis sleeves med forskellige overflader. Sleevene er udarbejdet i strækbar silikone, der er behagelig at have på og passer til de fleste penisstørrelser. Længden på sleevet er 4,5 cm og passer derfor til de fleste penisser.

Fordele:

 • Indeholder 6 forskellige varianter
 • Passer til de fleste penisstørrelser
 • Behagelige at have på og strækbar
 • Fungerer samtidig som en penisring

Ulemper:

 • Forøger ikke penissens længde.

Hvis du eller din partner går og drømmer om at pifte de hede stunder op med et sleeve, så er dette sæt rigtigt godt for begynderne. Da sættet indeholder 6 forskellige sleeves, der er udstyret med enten knubber, riller eller dubber, så du og din partner kan eksperimentere og afprøve variationerne.

Med disse sleeves opnår du både lidt mere fylde og med sleevenes mønstrede overflader, er du sikret en mere spændende og pirrende oplevelse for din partner.

Samtidig fungerer sleevet også som en penisring, der sørger for at holde blodtilførsel til penis på sin højeste. På den måde giver sleevet altså også længerevarende og mere svulmede erektioner, som både kan gavne dig og din partner.

 

Den bedste til prisen:  You2Toys Mega Dick Sleeve

you2toys mega dick sleeve

Tjek prisen her

Dette penissleve er oplagt til manden, der ønsker virkelig at gøre et imponerende indtryk med sin penis. Sleevet forøger penis’ størrelse meget, så det virkelig kan fylde din partner ud. Ydersiden er mønstret, så det giver ekstra pirrende fornemmelser for din partner.

Fordele:

 • Superstrækbart så det passer de fleste penisser
 • Giver 5 cm mere i længden
 • Giver 2 cm mere i tykkelse
 • Pirrende mønster i ydersiden til din partners begejstring

Ulemper:

 • Sleevet kan blive lidt for stort til nogle kvinder.

Dette penissleeve giver en imponerende forstørrelse af penis. Sleevet giver 5cm i længden og 2cm i tykkelsen, ligegyldigt hvilken størrelse penis du selv har. Det er altså et sleeve, der virkelig kan gøre en forskel.

Sleevet er lavet i blødt og strækbar silikone, der kan tilpasses de fleste mænd og samtidig føles naturligt ved berøring og under samleje.

Et godt produkt til manden, der gerne vil prøve sig frem med et sleeve, men samtidig ikke er sikker på, hvor mange penge han vil bruge på eksperimentet.

 

 

Penis piller

Den femte og sidste kategori indenfor produkter, der kan give dig en større pik er penis pillerne.

Det er et produkt, der oftest skal indtages over en længere periode, før det begynder at give en reel virkning. Men samtidig er det også et produkt, der udover at styrke størrelse og erektionskvalitet hos manden, også har en række positive funktioner for mandekroppen.

Alle pillerne består 100% af naturlige aktive stoffer, og de kræver ikke recepter. Derimod indeholder de en masse vitaminer og mineraler, der har en række positive indvirkninger på mandens generelle sundhed.

Herunder beskriver vi 3 forskellige slags penis piller, som du kan give dig i kast med, hvis du drømmer om en større og stærkere erektion.

Den bedste i test: Viaman Viper PRO

viaman viper

Tjek prisen her

Dette kosttilskud er specielt designet for at give manden den rette mængde energi og gåpåmod til at præstere ultimativt i soveværelset. Kapslerne er 100 % naturligt fremstillet og indeholder vitaminer og mineraler, der bidrager til den mandlige sundhed. Samtidig er de tilsat koffein for et ekstra energi-boost.

Fordele:

 • Indeholder koffein for mere energi og mådehold
 • Indeholder vitaminer og mineraler for almen sundhed
 • Rejsevenlig pakkestørrelse
 • 100 % naturlige ingredienser

Ulemper:

 • Kapslen skal indtages 30 minutter før samleje.

Disse penis piller ankommer i en rejsevenlig pakke af 10 stk. Kapslerne er pakket i blisterpakker, for at holde dem så friske som muligt. Derudover sørger blisterindpakningen for, at pillerne ikke rasler, så de er nemme og diskrete at have med i bagagen.

Der skal indtages en enkelt kapsel 30 minutter før samleje for den fulde effekt. Kapslen tilføjer en større mængde energi og mindsker stress og præstationsangst, så dine præstationer og erektioner kan være mere fyldestgørende, og den seksuelle samhørighed mere tilfredsstillende.

 

Den bedste til begynderen: G-Max Power Kapsler

G-Max Power Kapsler

Tjek prisen her

Disse kapsler indeholder et særligt mix af 100 % naturlige ingredienser og er særligt udformet for at kunne øge den mandlige virilitet. Kapslerne indeholder urter og planter, der kan have positiv indvirkning på den mandlige præstation i soveværelset. Kapslerne kan derfor give stærkere og længerevarende erektioner samt øget sensitivitet og intensitet i orgasmer.

Fordele:

 • valg for mænd i Storbritannien
 • Indeholder urter, planter og mineraler, der øger mandens virilitet

Ulemper:

 • Der må kun indtages én kapsel om dagen.

Kapslerne er designet til at skulle indtages 45 minutter før samleje for at opnå den fulde effekt.

Kapslerne ankommer i en rejsevenlig størrelse af 10 stk. og er diskrete i indpakning, til at have med på farten. Derudover indeholder de mange naturlige aktive stoffer, der kan forbedre den mandlige oplevelse under samleje. Pillerne kan altså give større glæde i soveværelset både for dig selv og din partner.

 

Den bedste til prisen: TestRX

testrx

Tjek prisen her

Dette kosttilskud er udviklet 100 % naturligt og indeholder mange vitaminer, mineraler, urter og planteekstrakter, der hjælper til den generelle mandlige sundhed. De kan derfor indvirke positivt på præstationen i soveværelset både i form af hårdere og længere erektioner og større energiniveau på lagnerne.

Fordele:

 • Indeholder piller nok til en måned
 • 100% naturlige ingredienser
 • Indeholder mange vitaminer, mineraler og urter til almindelig sundhed

Ulemper:

 • Ikke velegnet til veganere.

Til forskel for de to andre typer penis piller er denne kapsel ikke lavet til at skulle indtages inden samleje. Derimod skal de indtages hver dag over en længere periode. På den måde behøver du ikke at planlægge samleje på forhånd, og du vil altid være klar til en seksuel oplevelse – med forøget energi og blodcirkulation.

Sanne Sorello
Sanne Sorello
Jeg hedder Sanne er uddannet sexolog & journalist, og arbejder her på siden som skribent. Jeg nyder at teste, anmelde samt skrive guides indenfor erotik, romantik & dating. Hvis du sidder med et ubesvaret spørgsmål, så kontakt mig endelig på: sanne@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here