Massageapparat test – Her er de bedste

290

Hvis du er på udkig efter et massageapparat, er du kommet til det rette sted. Her får du et overblik over de 10 bedste på markedet.

Et massageapperat kan være med til at gøre din onanioplevelse alene eller sammen med en partner til en meget frækkere oplevelse. Den kan give dig en kraftfuld og intens klitoris orgasme, som du sent vil glemme. Desuden er den også god mod ømme muskler.

Hvis du har svært ved at vælge det massage apparat, skal du blot læse nedensteånde test.

 

Testvinder – Velve Macy Massageapparat Vibrator

Velve Macy Massageapparat
Velve Macy Massage stav Vibrator

Tjek prisen her

Fordele

 • Opladelig vibrator
 • Kraftfulde vibrationer
 • Skaft der kan anvendes som dildo vibrator
 • 10 vibrationsmønstre
 • Materiale af høj kvalitet
 • Design af førende eksperter og sexologer

Et massageapparat sidestilles ofte med magic wands. Der også er perfekt til stimulering af klitoris og sensuel massage på kroppen. Du kan sagtens bruge den alene til onani, men det er også oplagt at anvende den sammen med en partner.

Genopladelig vibrator

En af de store fordele ved denne model er, at den er genopladelig. Du behøver derfor ikke have et lager af batterier liggende, men kan blot oplade den med det tilhørende USB-stik, når den løber tør for strøm. Du ender derfor aldrig i en situation, hvor du ikke kan bruge den, fordi der mangler friske batterier.

Der følger et USB-stik med til vibratoren, når du køber den. Du skal derfor ikke selv på jagt efter en oplader, der passer til.

Brug den som dildo

En af de fedeste features her er, at du kan bruge skaftet som en dildo, der kan indføres i skeden. Der er en separat motor i skaftet, så du får en dildo med vibrator, der kan give dig den perfekte orgasme. Du behøver derfor ikke købe en dildo ved siden af, da du her får 2 i 1.

10 frække vibrationsmønstre

Der er 10 forskellige vibrationsmønstre, hvilket betyder, at du let kan finde den rytme, som passer bedst til dig. Du kan derfor altid tilpasse vibrationen dine behov og lyster. Det er en god idé at prøve lidt forskellige af for at finde ud af, hvilken der giver dig den bedste orgasme.

Desuden kan vibratoen sagtens tages med i badet, de den er helt vandtæt.

Tjek prisen her

 

Mest Solgte – Sinful Magic Wand Massageapparat

Sinful Magic Wand Massageapparat
Sinful Magic Wand Massagestav

Tjek prisen her

Fordele

 • Kraftfuld vibrator
 • Mulighed for justering af vibrationsstyrke
 • Strøm gennem ledning
 • Fremstillet af medicinsk silikone
 • Bruges med vandbaseret glidecreme

Denne vibrator er perfekt til dig, som sætter pris på en kraftfuld vibration. Den kan bruges til at stimulere din klitoris og give dig en uforglemmelig orgasme. Du kan også bruge den til en lækker omgang kropsmassage under forspil.

Kraftfuld vibration

Denne model er en af de mest kraftfulde på markedet. Den kan derfor stimulere dig med en intensitet, som næsten ingen andre vibratorer kan. Det er muligt at skrue op og ned på intensiteten alt efter dine præferencer, og hvad den skal bruges til på givne tidspunkt. Her skal du blot skrue på drejehjulet på vibratoren.

Fordi den er så kraftfuld, skal den være tilsat strøm, når du bruger den. Der er derfor en ledning med til den, som skal sættes til en stikkontakt. Det er med til at sørge for, at du kan få fantastisk kraftfulde og intense vibrationer.

Kvalitetsmateriale

Sinful Magic Wand er fremstillet af medicinsk silikone og hårdt kvalitetsplast. Dette er med til at give hovedet en god fleksibilitet, så du kan tilpasse det, så det føles bedst for dig. Det er et lækkert materiale, som føles blødt og behageligt mod din hud og din skedeåbning.

Når du bruger massage apparatet er det en god idé at anvende vandbaseret glidecreme, hvis du vil have den bedst mulige oplevelse.

Tjek prisen her

 

Den Billige – Opladelig Massageapparat

Opladelig Massageapparat
Opladelig Massage stav

Tjek prisen her

Hovedfeatures:

 • Lille og diskret størrelse
 • Kraftfuld motor
 • 10 vibrationsmønstre
 • 8 vibrationshastigheder
 • Genopladelig vibrator

Denne er perfekt til dig, som søger en intens klitoris orgasme. Den har en lille størrelse, som gør den oplagt til brug mod klitoris, men den kan også bruges til stimulering af huden under forspil. Du kan sagtens bruge den alene til en fræk omgang onani eller sammen med en partner.

Lille og diskret

Selvom denne vibrator har en lille størrelse, betyder det på ingen måde, at du ikke kan få en intens klitoris orgasme. Den har stadig kraftfulde vibrationer, som kan sikre dig en fræk og fuldendt oplevelse, når du bruger den. Den lille størrelse gør også, at den er let at tage med dig. Du kan nemt gemme den væk i tasken, hvis du skal på ferie eller weekendophold.

Med den lille størrelse er vibratoren oplagt til stimulering af klitoris. Dette betyder dog ikke, at du ikke kan bruge den mod huden til massage. Det kan være den helt perfekte måde at pirre din partner på under forspil.

Forskellige vibrationsmønstre og hastigheder

Der er hele 10 forskellige vibrationsmønstre, som du kan vælge i mellem, når du bruger vibratoren. Desuden er der 8 forskellige hastigheder. Du kan derfor sammensætte den perfekte kombination til dig. Det er oplagt at prøve lidt forskellige kombinationer af. På den måde kan du finde ud af, hvilken kombination af mønster og hastighed, der giver dig den mest fuldendte orgasme.

Tjek prisen her

 

Nyhed – LELO Massagestav

Lelo Massagestav
LELO Massagestav

Tjek prisen her

Hovedfeatures:

 • Kan bruges til klitoris og ømme muskler
 • Fleksibelt og blødt materiale
 • 8 forskellige vibrationsmønstre
 • SenseTouch teknologi
 • Genopladelig med USB-stik

Denne vibrator kan bruges til både klitoris og massage af ømme muskler. Den har en god stor størrelse og byder på kraftfulde og intense vibrationer. Den kan bruges af både mand og kvinde, men er mest oplagt til kvinder som sexlegetøj. Det er dog oplagt at bruge den sammen under sex, hvis I vil have en ekstra fræk oplevelse.

Lækkert design og materiale

Denne massage stav har et meget stilfuld og flot design. Desuden er den lavet af ABS og silikone, hvilket gør den ekstra behagelig at bruge og nem at rengøre. Hovedet på vibratoren er særligt fleksibelt og kan derfor bøjes, så du har mulighed for at målrette stimulationen. Håndtaget er også let bøjeligt, så den er behagelig at holde på og let at styre og betjene.

Du kan styre vibrationerne på håndtaget, hvor der er en +/- knap. Her kan du skrue op og ned for styrken af vibrationerne.

Forskellige vibrationsmønstre og SenseTouch

Der er hele 8 forskellige vibrationsmønstre, som du kan skifte i mellem og tilpasse dine behov. Disse justeres ved at trykke på den tredje og midterste knap på skaftet. Du kan skifte indtil, du finder det mønster, som behager dig mest. Herefter kan du skrue op og ned for styrken.

Vibratoren har også en SenseTouh teknologi. Det betyder, at vibrationerne bliver mere intense, når vibratoren rammer huden. Det kan du vælge til eller fra, alt efter hvad du foretrækker.

Tjek prisen her

 

Bedste Anmeldelser – Hitachi Personal Massager

Hitachi Personal Massager
Hitachi Personal Massager

Tjek prisen her

Hovedfeatures:

 • Genopladelig vibrator
 • Meget kraftig vibration
 • 4 vibrations muligheder
 • 4 pulseringsniveauer
 • Lækkert og blødt materiale
 • Let at rengøre

Denne vibrator er perfekt, hvis du ønsker en kraftig og intens vibration. Den kan både bruges til at give dig den perfekte klitoris orgasme og til at massere ømme punkter på kroppen.

Meget kraftfuld vibrator

Dette er en af de mest kraftfulde vibratorer, der findes. Det kan være en stor fordel, både når du er på jagt efter en gennemført orgasme, og når du skal massere kroppen.

Tidligere har den skulle tilsættes strøm gennem ledning, fordi den var så kraftfuld. Dette er dog en feature, som er blevet forbedret, så du nu har mulighed for at genoplade den og bruge den trådløst. Du behøver derfor ikke være i nærheden af stikkontakt, men kan bruge den, hvor som helst, når som helst.

Den kan oplades helt på kun 3 timer, hvorefter den er klar til brug i lang tid ad gangen. Det anbefales dog ikke at bruge den i mere end 20 minutter ad gangen på klitoris, fordi den er så kraftfuld.

Forskellige vibrations muligheder

Når du bruger den, kan du vælge blandt 4 forskellige vibrations muligheder, disse kan justeres alt efter, hvilke du bedst kan lide at bruge. Du har også 4 forskellige pulseringsniveauer, som du kan tilpasse dine behov. På den måde kan du indstille den, så den passer bedst til dig og giver dig den bedst mulige orgasme.

Tjek prisen her

 

Den Smarte – Loving Joy Dua 2-i-1 vibrator

Loving Joy Dua 2-i-1 vibrator
Loving Joy Dua 2-i-1 vibrator

Tjek prisen her

Hovedfeatures:

 • 2-i-1 løsning
 • 10 vibrationsprogrammer
 • Blødt og behageligt materiale
 • Flot design
 • Genopladelig vibrator
 • 100% vandtæt

Med dette massageapparat, får du en 2-i-1 løsning, så du kan tilpasse den efter dine behov. Den har en god styrke, som kan justeres, så den passer perfekt til dig. Du kan sagtens bruge den alene til onani eller sammen med en partner under en fræk sexleg.

2-i-1 feature

Denne vibrator er særligt smart, fordi den har en 2-i-1 feature. Du kan udskifte massagehovedet med rabbit vibrator form. På den måde kan du både bruge den som en massage stav til kroppen og klitoris og som en dildo, du kan sætte op i skeden. Du kan altid tilpasse vibratoren, så den passer til det, du på tidspunktet har mest lyst til at bruge. Du kan også skifte undervejs, hvis du vil starte ud med massagehovedet og derefter have dildoen op i skeden.

Forskellige vibrationsprogrammer

Du kan skifte mellem hele 10 forskellige vibrationsprogrammer. På den måde kan du altid tilpasse styrken og mønstret til det, du har lyst til. Det er let at styre programmerne. Du skal blot bruge den oplyste knap, som er på vibratoren.

Genopladelig vibrator

Denne vibrator er genopladelig, hvilket betyder, at den hverken behøver batterier eller tilslutning ved hjælp af ledning. Den er derfor trådløs og kan bruges alle mulige forskellige steder.

Desuden er den vandtæt, hvilket betyder, at du altid kan tage den med ud i badet, hvis du har lyst til en fræk og våd oplevelse.

Tjek prisen her

 

Til Begyndere – Sinful Massageapparat

Sinful Massagestav
Sinful Massagestav

Tjek prisen her

Hovedfeatures:

 • Lille og diskret størrelse
 • Fleksibelt hoved
 • Kraftfulde vibrationer
 • 10 vibrationsmønstre
 • 100% vandtæt
 • Genopladelig med USB-stik

Du kan bruge den lille vibrator til både klitoris og massage af erogene punkter på kroppen. På trods af dens lille størrelse, har den stadig en meget kraftfuld vibrator, der kan skabe intense orgasmer. Du kan bruge den alene, hvis du vil have en vellykket omgang onani eller sammen med en partner, hvis I vil spice jeres sexliv lidt op.

Lille og diskret størrelse

Fordi den har en lille og diskret størrelse, er den oplagt at bruge til stimulering af klitoris på kvinden. Den kan dog også sagtens bruges med massageformål af andre erogene punkter på kroppen. Dette vil være oplagt under forspil, hvor du og din partner skal varmes op til en hed omgang sex.

Den lille størrelse gør, at du let kan tage vibratoren med dig. Den passer fint ned i en weekendtaske eller til en ferie, hvad end du skal selv afsted eller med en partner.

Vandtæt og genopladelig

Denne vibrator er genopladelig med et USB-stik. Du skal derfor ikke have den tilsluttet til en ledning, mens du bruger den. Du behøver heller ikke bekymre dig om, hvorvidt du har batterier på lager. Det er blot at oplade den i et par timer, og så er den klar til brug.

Den er også 100% vandtæt. Det betyder, at du altid kan tage den med i badet eller andre våde steder, når du skal bruge den. Der er altså ingen begrænsninger for, hvor du kan bruge den, når den er både trådløs og vandtæt.

Tjek prisen her

 

Til de Erfarne – Fairy Original Massage Wand

Fairy Original Massage Wand
Fairy Original Massage Wand

Tjek prisen her

Hovedfeatures:

 • Kraftfuld vibration
 • Skal tilsluttes ledning for strøm
 • Justerbare vibrationer
 • Stimulering af klitoris og ømme muskler

Denne vibrator er særligt kendt for sin styrke og meget kraftige vibrationer. Det er en af de bedste massage stave på markedet, fordi den har så stor kraft. Det betyder, at den er oplagt at bruge til ømme muskler, såvel som stimulering af klitoris. Den kan give dig en intens og kraftfuld orgasme. Du kan bruge den alene, når du skal onanere eller sammen med din partner som del af en fræk sexoplevelse.

Strøm gennem ledning

Fordi vibratoren er så kraftfuld, som den er, er det nødvendigt med strøm gennem en ledning. Dette kan dog være en fordel frem for, hvis vibratoren kører på batterier. Med en ledning, skal du aldrig bekymre dig for om, der er batterier på lager, hvis dine nuværende dør.

Tjek prisen her

 

Populær i udlandet – Mx Fighter f-86 Massager

Mx Fighter f-86 Massager
Mx Fighter f-86 Massager

Tjek prisen her

Hovedfeatures:

 • Kraftfulde vibrationer
 • 2 forskellige hastigheder
 • Udskifteligt massagehoved
 • Tilsluttes strøm gennem ledning
 • Let at rengøre

Dette er en meget kraftig vibrator, som kan give dig en intens orgasme. Den er oplagt, hvis du har nedsat følsomhed eller svært ved at opnå orgasme, fordi vibrationerne er meget kraftfulde og intense. Du kan både bruge den til klitoris såvel som kropsmassage. Det er en god idé at bruge den til onani, såvel som under sex sammen med en partner.

Udskifteligt massagehoved

En stor fordel ved denne er, at den har et udskifteligt massagehoved. Du kan derfor vælge blandt forskellige hoveder og skifte dem alt efter, hvad du på tidspunktet har mest lyst til. Det gør det let for dig at finde den perfekte løsning til en intens og god orgasme.

Let at rengøre

Selvom vibratoren ikke er vandtæt, er den stadig meget let at rengøre. Du kan tørre den over med en fugtig klud efter brug. Det kan også være en god idé at investere i noget sexlegetøjs rengøringsmiddel.

Tjek prisen her

 

Prostata massageapparat – Prostata Massager

Prostata massage stav - Prostata Massager
Prostata massage stav – Prostata Massager

Tjek prisen her

Hovedfeatures:

 • Stimulering af det mandlige g-punkt
 • Indbygget vibrator
 • 2 vibrationsniveauer
 • Kører på batterier
 • 100% vandtæt
 • Let at rengøre efter brug

Dette massageapparat adskiller sig en smule fra de ovenstående, fordi den er designet til at ramme det mandlige g-punkt. Det er altså et prostata massageapparat, som er oplagt til brug af mænd, der gerne vil opleve en intenst og kraftfuld orgasme.

Indbygget vibrator

Inde i staven er der en indbygget vibrator. Det er en kraftfuld vibrator, som kan sikre en intens oplevelse under brug. Den kan både bruges alene til onani eller sammen med en partner under sex eller forspil.

Der er to forskellige vibrationsniveauer. Det er altså muligt at tilpasse hastigheden og styrken efter dine behov. Du kan for eksempel starte på det laveste niveau, hvis det er første gang og herefter rykke op, hvis du har brug for mere kraft. På den måde er du sikker på at få den bedst tænkelige oplevelse med vibratoren.

Vandtæt og let at gøre ren

Dette er en vandtæt vibrator. Det betyder, at du sagtens kan tage den med ind i badet eller på andre våde områder. Det, at den er vandtæt, betyder også, at den er meget let at rengøre. Du skal blot vaske den med vand og sæbe efter, den har været i brug, og så er den så god som ny.

Tjek prisen her

 

Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here