Varmende dildo vibrator – bedst i test

192

Leder du efter en ny form for stimulering, når det kommer til din frække solostunder. Så kan en varmende dildo eller varm dildo vibrator være et godt køb. Ved at vælge en varm dildo får du en ekstra stimulerende oplevelse, der også vil føles meget realistisk.

Uanset om du er til det simple og elegante look, eller om det skal være højteknologisk og smart, så kan du få en varmende dildo, der kan dække dine behov. Vælger du en elegant og simpel stål dildo kan du nemt opvarme den med et vandbad, mens en smart rabbit vibrator kun skal have et enkelt tryk for, at den begynder at varme op.

Er du nysgerrig på, hvad en varm dildo kan tilbyde dig, så kan du med fordel læse med her. Vi har nemlig samlet udvalg af både højteknologisk og simple dildoer, der på hver sin måde tilbyder dig en yderst stimulerende og realistisk oplevelse. Vi er sikre, du kan finde en, som du finder uimodståelig. Hvis du vil se andre alternativer så klik her.

Svakom Adonis Opladelig Warming Rabbit Vibrator – bedste i test

Svakom Adonis Opladelig Warming Rabbit Vibrator

Tjek prisen her

Denne frække rabbit vibrator kan mere end den almindelige vibrator. Udover at være udstyret med stimulerende riller får du også en Heating funktion. Det vil sige, at du med et enkelt tryk kan gøre den til en varmende dildo. Faktisk kan vibratoren komme helt op på 38 grader, så du får en perfekt og realistisk stimulering.

Med en varm dildo bliver du også hurtigere helt hot. Særligt når du samtidig afprøver en af de 7 vibrationsmønstre og 5 vibrationshastigheder. Der skulle altså gerne være nok muligheder til at holde dig beskæftiget i lang tid. Du kan nemt og problemfrit skifte mellem de mange indstillinger på de knapper, der sidder i bunden af vibratoren. Brugerfladen er designet, så du nemt kan finde de rigtige knapper også selvom, at du er travlt beskæftiget.

Hvis den stimulerende form og varmende funktion ikke skulle være nok, er vibratoren også udstyret med et Intelligent Mode. Når du tænder dette mode, vil vibratoren efterligne faser fra et rigtigt samleje. Det kan for eksempel være det pirrende forspil, der med sikkerhed vil ende i et intenst klimaks.

Fordele:

 • Fremstillet af silikone
 • Ftalatfri
 • Vandtæt
 • Lydsvag
 • 7 vibrationsmønstre
 • 5 vibrationshastigheder
 • Intelligent Mode
 • Kabel til opladning medfølger
 • Opbevaringspose i satin medfølger

Ulemper:

 • Manual på engelsk
 • Glidecreme medfølger ikke

 

Pretty Love HOT II Varmende Rabbit Vibrator – bedste til prisen

Pretty Love HOT II Varmende Rabbit Vibrator

Tjek prisen her

Gør dine frække solotimer endnu mere hotte med denne varmende dildo. Dildoen er udformet som en rabbit vibrator, og vil give dig den stimulering, som du altid har ledt efter. Som en klassisk rabbit vibrator er den udstyret med små kaninøre, der stimulerer klitoris, mens den bløde dildo pirrer dig indvendigt. Du får altså den fulde behandling med denne frække sag.

Udover den stimulerende udformning får du også en varmende dildo. Det vil sige, at ved et enkelt tryk kan opvarme dildoen helt op til 45 grader. En varm dildo vil føles mere realistisk, når du bruger den, og vil helt sikkert sætte ekstra gang i dine orgasmer.

Den lækre vibrator er fremstillet i silikone. Silikonematerialet føles dejlig blødt, og gør vibratoren ekstra behagelig at bruge. Den bløde og glatte overflade sammen med den varme dildo gør, at du får en helt unik og utrolig pirrende oplevelse, når du tager den frække kanin frem.

Fordele:

 • Fremstillet af silikone og ABS-plast
 • Vandtæt
 • 10 vibrationsindstillinger
 • Kan blive 45 grader
 • Genopladeligt batteri
 • Kabel til opladning medfølger
 • Opbevaringspose i satin medfølger

Ulemper:

 • Manual på engelsk
 • Glidecreme medfølger ikke

 

Sinful Curvy Klar Glas Dildo – bedste glas dildo til manual opvarmning

Sinful Curvy Klar Glas Dildo

Tjek prisen her

Denne stilfulde glas dildo ser ikke bare flot ud. Den kan med sikkerhed også give dig en tur, som du sent vil glemme. Det klare glas giver dildoen et smukt og elegant look. Men bare rolig den er ikke bare lavet til at se pæn ud. Den buede form giver dig det ultimative værktøj til at give målrettet og ikke mindst effektiv stimulering af både g-punktet og prostata.

For en ekstra pirrende oplevelse kan du med fordel opvarme dildoen. Med en varm dildo får du en mere realistisk fornemmelse, når du bruger den, og den vil dermed også sende dig hurtigere mod en intens orgasme. Brug et varmt vandbad til at opvarme dildoen. Det er vigtigt, at du tester temperaturen på din underarm, inden du bruger den intimt. Det kan nemlig forhindre mange uønskede overraskelser.

Dildoen er fremstillet i splintfri glas, så du ikke skal være bange for, at den går i stykker. Faktisk får du en varmende dildo, der er meget holdbar, og som på grund af dens tyngde kan yde en ekstra pirrende stimulering.

Fordele:

 • Fremstillet af splintfri glas
 • Vandtæt
 • Ftalatfri
 • Blyfri
 • Allergivenlig

Ulemper:

 • Ingen manual
 • Glidecreme medfølger ikke

 

njoy Fun Wand G-punkts Stål Dildo – bedste stål dildo til manual opvarmning

njoy Pure Wand G & P punkts stimulator

Tjek prisen her

Med en stål dildo fra njoy får du et kvalitetsprodukt, der virkelig kan give dig mange fornøjelige timer i fremtiden. Njoy er kendte for deres høje kvalitet, når det gælder materiale og design. Og de skuffer heller ikke denne gang med denne varmende dildo i stål.

Det eksklusive og stilrene design er både flot at se på og yderst effektivt i brug. Dildoen er udformet så den kan bruges til både at stimulere kvindens g-punkt såvel som mandens prostata. Der er derfor tale om et meget alsidigt stykke legetøj, der kan bringe smilet frem hos både mænd og kvinder.

Der er tale om en varm dildo, da den på grund af stålet kan opvarmes ved vandbad. Ved at gøre dildoen varm kan stimuleringen føles endnu mere realistisk og dermed ekstra pirrende. Dildoen er fremstillet i stål af højkvalitet, og som er blevet håndpoleret. Du får derfor en helt glat overflade, der vil føles lækker og varm mod din intime hud.

Fordele:

 • Fremstillet af medicinsk stål
 • Vandtæt
 • Ftalatfri
 • Vægt: 680 gram

Ulemper:

 • Manual på engelsk
 • Glidecreme medfølger ikke

 

Derfor skal du vælge en varm dildo

Som du kan se, så kan du få mange forskellige slags varmende dildoer. Der er derfor god mulighed for at finde en, der også passer til dig og dine behov. Uanset om du er til en simpel stål dildo, eller en mere avanceret rabbit vibrator kan du få den skønne varmende effekt.

Vælger du en stål eller glas dildo, får du et enkelt design men en yderst effektiv stimulering. Når du skal gøre dildoen varm, bruger du et varmt vandbad. Det er en simpel måde, hvorpå du let kan styre, hvor varm dildoen skal være.

Ønsker du derimod flere funktioner, smarte modes og stimulerende vibrationer, så kan en varmende dildo med rabbit vibrator være det rigtige for dig. Her får du mange forskellige vibrationsindstillinger at vælge i mellem samtidig med, at du med et enkelt tryk kan omdanne den til en varmende dildo.

Uanset hvilken form for varm dildo du vælger, er det vigtigt at du tester dildoen, inden du bruger den intimt. Når du har tændt for varmen, eller har lagt din dildo i et varmt vandbad, kan du med fordel sætte den mod din underarm. På den måde kan du teste, om den er blevet for varm. Det kan nemlig være en grim oplevelse at bruge en dildo, der er blevet alt for varm.

En af de helt store fordele ved at bruge en varmende dildo er, at du kan få en meget mere realistisk oplevelse. Den varme dildo vil føles mere som en rigtig penis og derfor virke endnu mere stimulerende, når du bruger den. Med denne funktion får du derfor en ekstra hed omgang, når du forkæle dig selv. Du kan med fordel også bruge dildoen sammen med en partner for en ekstra hot oplevelse for jer begge.

Pernille-Louise Lenskjold
Pernille-Louise Lenskjold
Jeg arbejder til dagligt i en Sexshop og hjælper samtidig Eroti.dk med at udvælge hvilke produkter, der på baggrund af de forskellige testeres anmeldelser skal indgå i vores samlede vurderinger. Eksempelvis som testvinder, bedst til begynderen eller den bedste til prisen (prisvinder). Det er også mig du finder på nogle af vores videoer :) God læselyst - jeg håber du finder det du leder efter.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here