Anal Plug – De bedste i test

Er du nysgerrig på anal stimulation? Der sidder utallige nerveender i og omkring anus, som blot venter på at blive stimuleret. Det kan enten gøres ved rimming og analsex er to måder, hvorpå man kan få lækker nydelse analt.

En tredje måde er ved hjælp af anal plugs. I dette indlæg har vi testet og anmeldt de 10 bedste analplugs på markedet pt. Herefter har vi yderligere anbefalet 5 lækre produkter til dig. Vores formål er at guide dig til dit næste og bedste analplug-køb.

Analplugs kommer i mange forskellige størrelser og former, samt med forskellige funktioner. Markedet for analplugs er stort, og der er med garanti noget for dig.

Anal-sex med analplugs er for alle

I og omkring anus sidder er tusindvis a nerveender, som føles helt fantastisk, når de stimuleres. Dette kan gøres på mange forskellige måder. Der er f.eks. rimming, hvor du stimulerer oralt – der er brugen af analplugs, og så er der analsex. Hvis du trykker på de forskellige links, finder du vores komplette guides til de forskellige ting.

Husk at uanset hvordan du stimulerer, så skal det ikke gøre ondt eller være ubehageligt. Er det det, så stop. Husk også at kommunikere med din partner, så I sammen kan dyrke god og sikker sex.

 


 

TESTVINDERENSinful Slim Anal Plug Large

Forhandler Prismaskinen
sinful logo Tjek dagens pris

 

Fordele

  • Ftalatfri
  • Vandtæt
  • Håndfri benyttelse (sugekop)
  • Lækkert blødt silikone-materiale
  • God pasform

Ulemper

  • Brugermanual på engelsk

Oplevelsen med produktet

slim og lang buttplug anal plug fra sinful i æskeDenne analplug er lavet af silikone, hvilket gør at bare det at røre ved. Den er behageligt og dermed slapper man allerede mere af, hvis man ikke er så ferm i analsex.

Med en vægt på 128 gram, en længde på 15,5 cm, heraf er det dog kun de 11 cm som kan komme ind, og med en diameter på 4,1 cm er der lagt op til stor nydelse.

En af de helt store fordele ved denne analplug er, at den er lavet med en stor fod. Den fungerer som en “stopper”, så den ikke forsvinder steder hen, man ikke ønsker.

Derfor er den også perfekt under sex. Foden er tilpas stor til, at der bliver skubbet lidt til den, hver gang manden giver et stød. Det er med til at øge nydelsen.

Der er dog et ekstra stort plus ved denne store fod. Den er nemlig formet som en sugekop, og kan derfor sidde fast på jævne overflader. Hvilket gør at man kan nyde den uden brug af hænder. Derfor er er der lagt op til endnu mere nydelse. Kun fantasien sætter grænser.

Dermed er den også perfekt i forhold til om man blot er ude efter lidt pirrende leg, eller længevarende skøn analsex.

Anbefalet til

Hvis man ikke er ude efter det store arsenal inden for analsex, men stadig er ude efter noget lidt større og fyldigt, så er denne en ganske udmærket begynder anal plug. Det kan dog måske være en god ide, hvis man er helt ny at lægge ud med en, som er lidt mindre, så man ikke bliver helt skræmt.

Så den kan anbefales til den lidt mere erfarne, eller til begynderen, der kan lide at blive fyldt ud. slim og lang buttplug anal plug fra sinful

Det siger andre kunder

 

Den bliver omtalt som et godt og lækkert produkt af god kvalitet. Både god til begynderen og den erfarne.

Opsummering

 

Så for at samle op er denne anal plug et ganske godt bud på en, der tilbyder masser af nydelse og pirrende leg. Den er derfor vores testvinder i denne omgang.

 

 

Læs mere

 


 

BEGYNDERENSinful Triple Fun Anal Training Sæt

Forhandler Prismaskinen
sinful logo Tjek dagens pris

Fordele

  • 3 analplugs og en anal douche medfølger
  • Alt du skal bruge
  • Analplugs af lækkert silikone-materiale
  • Anal douche a kropsvenligt gummi
  • Godt startersæt

Ulemper

  • Brugermanual på engelsk

Oplevelsen med produktet

Virkelig nogle lækre produkter der var i kassen, da jeg pakkede det ud. Der kom 3 buttplugs i forskellige størrelser og en anal douche. Plugs’ene var i et blødt silikone materiale, og med en sugekop-funktion i bunden.

Den mindste anal plug var dog lidt for lille til mig og gled nemt ud under penetration. Jeg er dog ikke begynder inden for analsex, og det kan godt være, det er derfor, den har været så lille. Imidlertid er den lille perfekt til begynderen, og så kan man nemt øge størrelsen.

Det er naturligvis også en smagssag, hvor meget man kan lide at blive fyldt ud.

Et helt perfekt starterkit til den, der vil kaste sig ud i analplugs for første gang. Der følger også en anal douche med, så man nemt kan klare rengøringen, inden man går i gang.

Anbefalet til

Her får du det perfekte anal plug starter set, eller analplug begyndersæt. Det kan naturligvis også bruges af mere øvede. Her anbefales det selvfølgelig, at man variere mellem den mellemstore eller helt store. Men god til begynderen, der vil prøve det af.

Det siger andre kunder

Kundetilfredsheden er stor, da man kan variere mellem forskellige størrelser alt efter, hvor erfaren man er. God service der følger en anal douche med.

Opsummering

Dette Triple Fun Anal-sæt er et relativt billigt produkt ift., hvor meget man får for pengene. De 3 plugs er i godt materiale og lækre størrelser, så du nemt kan variere efter behov. Der medfølger en anal douche, så du også nemt kan klare rengøringen inden.

Læs mere

 


 

PRISVINDERENANALPLUG DIAMANT

Forhandler Prismaskinen
sinful logo Tjek dagens pris

Fordele

  • Lækkert silikonemateriale
  • Luksuriøst og feminint design
  • Billig pris
  • God begynder-plug
  • Nem at rengøre

Ulemper

  • Ikke meget større end small-modellen

Oplevelsen med produktet

Produktet var virkelig lækkert at modtage! Diamanten var en rigtig fin detalje, som gjorde produktet lidt mere luksuriøst at se på. Jeg overraskede min kæreste ved at have den i, og han blev ellevild.

Den sidder rigtig godt under penetrering, og er super behagelig at gå rundt med. Materialet er rart. Jeg brugte vandbaseret glidecreme, og det gjorde oplevelsen helt vildt lækker.

Anbefalet til

Parret der vil pifte stemingen lidt op i soveværelset.

Det siger andre kunder

En fræk måde man kan overraske sin partner på. Man føler sig sexet og feminin, fordi den har diamanten. God begynderstørrelse.

Opsummering

En fræk detalje under sex, og generelt en behagelig plug at gå rundt med. Den er ikke så stor igen, så den er også god til begyndere. En absolut fantastisk pris for så fint et produkt!

Læs mere

 


 

DEN FRÆKKESinful BumBum Glas Butt Plug Small

SINFUL BUMBUM

Forhandler Prismaskinen
sinful logo Tjek dagens pris

Fordele

  • Splintfrit glas
  • Vandtæt
  • Ftalatfri
  • Kan varmes op og nedkøles efter behov
  • Nem at rengøre
  • Nem at føre ind
  • God til begynderen/forspil

Ulemper

  • Kan virke lidt tung
  • Ikke fleksibel

Oplevelsen med produktet

Der er virkelig en grund til, at denne buttplug er blevet kåret til “den frække”. Det er bestemt en pirrende lille sag, er kan bruges til så mange forskellige ting. Man kan køle den ned eller varme den op i et vandbad, hvis man vil lege lidt med sanserne under sex.

Denne anal plug holder super godt på temperaturen, og er behagelig at have i længere tid ad gangen. Man skulle tro, at glas ville føles hårdt, men det er slet ikke tilfældet! Med glidecreme føles materialet nærmest blødt og glat, hvilket virkelig var en positiv overraskelse.

Anbefalet til

Til singlen der vil have en anderledes oplevelse med en fin lille buttplug af glas. Kan også anbefales til parret, der kan bruge dens temperatur-funktioner som en fræk supplering til forspillet eller under samleje.

Det siger andre kunder

Den omtales som en fræk lille buttplug, der er lækkert tilbehør under sex.

Opsummering

Denne model er utrolig populær, og det er der selvfølgelig en årsag til. Med sin ‘spidse’ ende er den nem at indføre. Yderligere tillader dens hærdet glas, at du kan både køle den ned og varme den op.

Foden er så bred, at den sikre, at den under onani eller sex ikke kan komme for langt op i anus. Denne anal plug til par kan derfor anbefales.

Læs mere

 


 

BEDSTE ANMELDELSERnjoy Pure Stål Anal Plug Lille

Njoy anal plug

Forhandler Prismaskinen
sinful logo Tjek dagens pris
sinful logo Tjek dagens pris

Fordele

  • Målrettet stimulation (særligt på P-punkt)
  • Lækkert materiale
  • Holder godt på temperaturen
  • God kvalitet
  • Medicinsk stål
  • Nem at rengøre

Ulemper

  • Er lidt tung (140 gram)

Oplevelsen med produktet

Denne model er med sit stilrene design i medicinsk stål helt unik. Dens design giver dig en målrettet stimulation, og med glidecreme føles den nærmest blød og lækker.

Denne model blev af EkstraBladet.dk kåret som testvinder med 6 ud af 6 stjerner – hvilket er helt forståeligt. Den holder utroligt godt på temperaturen, uanset om du vil bruge den opvarmet eller nedkølet.

Anbefalet til

Dens udformning er perfekt til at ramme mandens P-punkt, og selvom den også sagtens kan bruges til kvinder, så er den virkelig ideel til manden. Kan bruges alene eller som en del af fræk leg mellem parret.

Det siger andre kunder

Særligt mændene er positivt overraskede over denne, da den stimulerer P-punkt helt perfekt.

Opsummering

Lækkert produkt både til kvinder og mænd. Rammer særligt mandens P-punkt med sit målrettede stimulationsdesign. Kåret af EkstraBladet.dk som testvinder. Kan opvarmes og nedkøles efter behov, og holder godt på temperaturen.

Vi anbefaler også, at du ser nedenstående video. På den måde kan du nemmere danne dig et overblik over produktet.

Læs mere

 


 

DEN LET ØVEDEFun Factory Bootie Analplug Medium

fun factory bootie analplug medium black

Forhandler Prismaskinen
sinful logo Tjek dagens pris
sinful logo Tjek dagens pris
Belugi Tjek dagens pris

Fordele

  • Medium anal plug til den let øvede
  • Buet design for perfekt stimulering
  • Fremstillet i ftalatfri og latexfri medicinsk silikone

Ulemper

  • Ikke for nybegynderen.

Oplevelsen med produktet

Med denne butt plug fra tyske Fun Factory er der til mange timers leg for den let øvede indenfor anal stimulering.

Den har en totallængde på 10 cm, hvoraf de 8 kan indføres. Diameteren er 3,5 cm på det bredeste sted.

Med et buet design er du sikker på at ramme de erogene zoner i anus.

Fremstillet i ftalatfri og latexfri medicinsk silikone, kan du føle dig helt tryg, når du leger med denne plug.

Anbefalet til

Fun Factorys lækre anal plug i størrelse medium er perfekt til dig, der er let øvet indenfor anal stimulation. Det buede design gør denne plug oplagt til stimulering af prostata, hvor den rammer plet!

Det siger andre kunder

Omtales som lækkert legetøj med effektivt stimulationsdesign.

Opsummering

Super godt produkt til den let øvede. Giver effektiv stimulation til særligt mandens P-punkt, men kan selvfølgelig også benyttes af kvinder. God kvalitet til en billig pris.

Læs mere

 


 

DEN ERFARNESinful Anchor Silikone Butt Plug

sinful anchor silikone butt plug

Forhandler Prismaskinen
sinful logo Tjek dagens pris

Fordele

  • Ftalatfri
  • Latexfri
  • Vandtæt
  • Nem at rengøre
  • Ankerdesign, så den ikke forvinder op
  • Lang base
  • Lækker stimulerende design til den erfarne
  • Mellemting mellem analkæde og buttplug

Ulemper

  • Lidt smal i det

Oplevelsen med produktet

Forkæl dig selv eller din partner med den spændende kombination af analkæde og buttplug fra Sinful. Hovedet er veldefineret og let at indføre, og herefter vil rillerne pirrende stimulere, når du leger.

Dens ankerlignende håndtag gør, at denne analplug ikke forsvinder op, når du leger med den.

Legetøjet er fremstillet i ftalatfri og latexfri silikone, og den har en totallængde på 12 cm, hvoraf de 11 cm kan indføres. Den maksimale diameter er 2,4 cm over hovedet.

Anbefalet til

Tag den anale leg et ekstra nøk opad med den stimulerende Anchor Silikone Butt Plug fra Sinful, der er en mellemting mellem en analkæde og en anal plug. Med et slankt design, markeret hoved og pirrende riller er det lige noget for den erfarne bruger.

Det siger andre kunder

Der er stor kundetilfredshed omkring dette produkt, både fra singlen og fra parret. Rillerne er en populær og fræk detalje.

Opsummering

Fremstillet i latexfri og ftalatfri materiale, og er blød og nem at indføre. Stor kundetilfredshed omkring produktet, både fra mænd, kvinder, singler og par.

Læs mere

 


 

POPULÆR I UDLANDETPetite Sensations Bubbles Black

petite sensations bubbles black

Forhandler Prismaskinen
MShop logo Tjek dagens pris

Fordele

  • Stimulerende design med 3 kugler i stigende størrelse
  • Indbygget vibrator med 7 hastigheder
  • Batterier medfølger

Ulemper

  • Kræver lidt erfaring med anallegetøj.

Oplevelsen med produktet

Må det godt være ekstra pirrende, så er Petite Sensations Bubbles Black det perfekte valg. Udformet som 3 kugler, der bliver større og større, giver den en spændende og pirrende indføring. Kuglerne har en diameter fra 1,8 cm op til 3,2 cm.

Indbygget er en vibrator med 7 forskellige hastigheder. Vibratoren bruger batterier, der medfølger produktet.

Anbefalet til

Denne vibrerende lille sag fra Rocks-Off er perfekt til dig, der gerne vil stimuleres lidt ekstra. Buttpluggen har en række stimulerende kugler og en indbygget vibrator med hele 7 forskellige vibrationshastigheder.

Det siger andre kunder

Med det luksuriøse look og det effektive stimulationsdesign samt vibrationer, er denne anal plug en populær sag på markedet.

Opsummering

Et ekstra pirrende produkt, der med et effektivt stimulationsdesign stimulerer dig perfekt analt. Den kan derudover vibrere, hvilket den roses meget for.

Læs mere

 


BEDSTE VIBRERENDE PLUGVibrating Butt Plugg

vibrating butt plugg

Forhandler Prismaskinen
MShop logo Tjek dagens pris

Fordele

  • Flot, sort vibrerende anal plug
  • 7 vibrationsmønstre og 3 hastigheder
  • Fremstillet i ftalatfri silikone

Ulemper

  • Batteri medfølger ikke.

Oplevelsen med produktet

Med en vibrerende plug bliver det endnu mere pirrende med analleg.

Denne buttplug med en længde på 14 cm og en maksimal diameter på 3,2 cm.

Du har hele 7 forskellige vibrationsmønstre at vælge mellem, der kan indstilles til 3 hastigheder.

Pluggen er fremstillet i silikone, der giver en dejlig glat og blød overflade, og så er spidsen afrundet for behagelig indføring. Foden er solid og sikrer, at pluggen bliver på sin plads, om du leger alene eller med en partner.

Vibratoren bruger et AAA-batteri, der ikke medfølger.

Anbefalet til

Skal det være ekstra stimulerende, når du leger, så er en vibrerende anal plug et lækkert stykke legetøj. Denne udgave fra Fifty Shades of Grey-sexlegetøjsserie er i et flot sort design og har hele 7 vibrationsmønstre, du kan vælge mellem.

Det siger andre kunder

God stimulation med vibrationerne. Lækkert simpelt design.

Opsummering

En flot vibrerende anal plug, som er simpel at anvende. Produktet bruger batterier som ikke medfølger.

Læs mere

 


NYHEDBlack Velvet Bouncing Plug

black velvets bouncing plug

Forhandler Prismaskinen
MShop logo Tjek dagens pris

Fordele

  • Spændende anal plug med fjedrende effekt
  • God sugekop i bunden til håndfri leg
  • Fremstillet i blød silikone

Ulemper

  • Ikke til nybegynderen.

Oplevelsen med produktet

Skal dine anallege være ekstra stimulerende? Med denne plug fra Black Velvets får du en ny og spændende oplevelse.

Indbygget i pluggen er en fjedrende effekt, så du kan få oplevelsen af at blive stødt op bagi.

Den smarte sugekop i foden gør, at du kan sætte den fast på glatte overflader og lege helt håndfrit.

Denne anal plug har en totallængde på 12 cm og en maksimal diameter på 4 cm. Det er derfor den oplagte buttplug til dig, der har erfaring med anal stimulering og elsker at lege solo.

Anbefalet til

Vedkommende der vil prøve en ny og lidt anderledes analplug. Den fjedrende effekt giver dig mulighed for ekstra stimulation. Man kan også give sin partner et show, de sent vil glemme.

Det siger andre kunder

Utroligt vanedannende produkt!

Opsummering

Få en helt håndfri stimulation med denne fjedrende anal plug fra Black Velvets. Indbygget i bunden af pluggen er en smart fjeder og sugekop, så du kan hoppe op og ned over legetøjet efter dine lyster.

Læs mere

 


Mangler du yderligere inspiration, eller er du bare ikke færdig med at tjekke markedet ud? Så læs videre og se andre kvalitetsprodukter i kategorien!


Fifty Shades of Grey Silikone Butt Plug

fifty shades of grey silikone butt plug

Forhandler Prismaskinen
sinful logo Tjek dagens pris

Fordele

  • God til begyndere
  • Smart håndtag i foden
  • Fremstillet i ftalatfri og latexfri silikone

Ulemper

  • Spidsen kan stikke, hvis pluggen indføres skævt

Bliv ført ind i den spændende verden af anal stimulering med Fifty shades of Grey kollektionens flotte sorte silikone buttplug. Det smarte håndtag i bunden gør det let at styre denne plug, og dens lille størrelse er god til begynderne.

Med denne flotte sorte plug i ftalatfri og latexfri silikone kan du let blive ført ind i den spændende verden af analleg. Det smarte håndtag i bunden passer til et par fingre, så du eller din partner let kan styre pluggen under leg.

Selve pluggen har en totallængde på 10,8 cm, hvoraf de 8 cm kan indføres i anus. Den maksimale diameter er 2,5 cm, så den er perfekt til begyndere.

Læs mere

 


Baseks Begynder Anal Plug

baseks begynder anal plug

Forhandler Prismaskinen
sinful logo Tjek dagens pris

Fordele

  • Slank buttplug til nybegynderen
  • Afrundet spids og solid fod
  • Fremstillet i ftalatfri silikone

Ulemper

  • Ikke til den erfarne.

Kom i gang med den spændende verden af buttplugs med Baseks Begynder Anal Plug. Den er perfekt til dig, der er på udkig efter dit første sexlegetøj til anal stimulering og analsex.

Denne lille og smarte plug til begynderen fra Basek er fremstillet i ftalatfri silikone.

Selve pluggen kan indføres 8 cm af de 10,5 cm, den er i totallængden. Over den bredeste del er pluggen 2,6 cm. Det er derfor den oplagte plug, hvis du er helt nybegynder og skal bruge en mindre plug, der ikke er for voldsom.

Spidsen er behageligt afrundet, så den er let at indføre, og foden i enden sikrer, at pluggen ikke smutter for langt op under leg.

Læs mere

 


CalExotics Perfect Plug Silicone Butt Plug

calexotics perfect plug silicone butt plug

Forhandler Prismaskinen
sinful logo Tjek dagens pris

Fordele

  • God til den let øvede og erfarne
  • Ekstra forstærket og ergonomisk fod
  • Fremstillet i ftalatfri og latexfri silikone

Ulemper

  • Meget bred diameter.

Perfekt til dig, der har erfaring med analleg, er CalExotics Perfect Plug Silicone Butt Plug. I et flot sort design fylder denne anal plug godt ud med en maksimal diameter på 4,5 cm.

Designet af denne buttplug er gennemført i helt sort ftalatfri og latexfri silikone med en solid base. Foden er ergonomisk udformet, så den sidder behageligt mellem ballerne, hvis du har pluggen i, i længere tid ad gangen.

Den totale længde er 9,5, hvoraf de 8,5 kan indføres i anus. Over det bredeste sted har denne anal plug en diameter på 4,5 cm, så den fylder godt ud.

Læs mere

 


Fun Factory B Balls Anal Plug

fun factory b balls anal plug violet white

Forhandler Prismaskinen
sinful logo Tjek dagens pris

Fordele

  • Buttplug med to kugler
  • Indbyggede Geisha-kugler for ekstra pirring
  • Fremstillet i ftalatfri medicinsk silikone

Ulemper

  • Ikke for begyndere.

Få en ekstra pirrende analstimulering med denne smarte buttplug fra Fun Factory med indbyggede Geisha-kugler. Hver gang du bevæger dig, vil Geisha-kuglerne sende pirrende fornemmelser til den erogene zone.

Med dette legetøj til anus får du en ekstra pirrende fornemmelse helt uden behov for batterier eller opladning. De indbyggede Geisha-kugler har en roterende midte, der forskyder vægten, hver gang du bevæger dig. Det føles meget pirrende og stimulerende.

Selve pluggen kræver lidt erfaring, da de to kugler har henholdsvis en diameter på 3,1 cm og 3,4 cm.

Legetøjet er fremstillet i ftalatfri medicinsk silikone, og du kan også lege med den i badet, da den er vandtæt.

Læs mere

 


Master Series Ringed Rimmers Anal Plug Sæt

master series ringed rimmers anal plug sæt

Forhandler Prismaskinen
sinful logo Tjek dagens pris

Fordele

  • Smart kit med 4 buttplugs
  • God til både begyndere og let øvede
  • Stimulerende designs i silikone og ABS-plast

Ulemper

  • Ikke til de meget erfarne.

Med det smarte sæt med 4 forskellige buttplugs fra Masters er der til mange spændende timers leg! Dette kit er både god til nybegynderne og de let øvede, der ønsker lidt ekstra spændende til kassen med sexlegetøj.

De er fremstillet i blød silikone og ABS-plast, så de er glatte og behagelige at indføre. Hver buttplug har sit eget stimulerende design, så der er rig mulighed for at udforske anal stimulering med kittet.

Dette burde være alle anal-begynderes must have. I dette sæt er der tre forskellige størrelse. Hvorfor dette anal sexlegetøj tilbyder, at man løbende kan prøve sig mere og mere af.

Læs mere

 


 

 

Iben Helena Mortensen
Iben Helena Mortensen
Velkommen til Eroti.dk. Mit navn er Iben, og jeg er webredaktør her på siden. Jeg skriver guides, produktanmeldelser og meget andet, som jeg håber, du finder interessant. Skulle du have spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig på Iben@eroti.dk.

4 KOMMENTARER

    • Hej Jacob.

      Jeg vil ikke anbefale det. Særligt ikke hvis du er ny til analplugs. Mener også, at jeg har skrevet det et sted. Men i sidste ende er det op til dig. Et lidt offentligt uheldigt tilfælde er eks. til reality awards. Tror en simpelt google søgning kan fortælle dig, at der vidst var en celeb det skulle et smut forbi hospitalet.

      Dermed ikke sagt, at det ikke kan lade sig gøre, eller at du behøver være bange for det. Bare vær forsigtig og prøv dig frem med den i længere tid ad gangen. Sæt evt. en timer på telefonen, så du ikke glemmer det. Husk at mærk godt efter når du er færdig.

      Jeg håber det lidt ukonkrete svar hjælper dig. Tænker måske vi skriver et brevkasse indlæg om det senere.

      Mvh
      Lise P

    • Det er jeg ked af du syntes John.
      Testerne på vores side er 100% frivillige og får som tak for arbejdet lov at beholde det legetøj de tester.
      At der så enten ikke er fokuseret nok på kommaer til dit humør kan vi nok ikke gøre så meget ved. Mon ikke du fanger pointen alligevel 🙂
      Håber 2020 bliver et mere glad år for dig – ellers er jeg sikker på en af ovenstående anal plugs med garanti kan hjælpe på det.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here