Åben 1/4 skål BH – Her er de frækkeste

6043

Leder du efter en åben bh? Så skal du læse videre!

Her finder du en komplet oversigt over de frækkeste 1/4 bh og åbne bh’er. Vi synes hertil, at disse 1/4 cup bh også kaldet sex bh’er er noget af det frækkeste erotiske undertøj.

Så hvis du derfor ønsker, at positivt overraske din partner. Så er der ingen tvivl om, at du skal overveje at købe en åben bh.

Vi har indledningsvist listet vores testvinder-oversigt. Der er udarbejdet på baggrund af +1000 anmelderes feedback. Ønsker du ikke at læse nedenstående anmeldelse, men blot at se hele udvalget af åbne bh’er, så klik her →


ÅBEN BH – Testvinder

Åben bh

Tjek prisen her

Her har vi en billig åben bh, som med sin friske farve gør løfter udseendet endnu mere. Trussen er udformet bagtil som en g-streng (Dette fremgår der billeder af, ved at trykke på ovenstående knap).

Der er ingen tvivl om, at denne model vil være et frækt uskyldigt indslag til soveværelset. Vores testere er hvertfald slet ikke i tvivl om, at denne model er et ualmindeligt godt valg, hvis man ikke har prøvet åbne bh’er før.


1/4 BH – Den frække

1/4 BH

Tjek prisen her

Et ualmindeligt behageligt sæt at have på. Man følger sig virkelig sexet og fræk i dette. Desuden er det udstyret med små hvide perler omkring brystet. Og hvis du ikke har bemærket det, så er denne 1/4 BH udstyret med bundløse trusser.

Det vil sige, trusser hvor der er en åbning til penis. Du kan se det på ovenstående billede, hvis du kigger godt efter det. En yderst fræk detalje!


1/4 SKÅL BH – Mest populære

1/4 skål bh

Tjek prisen her

Denne 1/4 gennemsigtige bh er uden tvivl til dig/jer, som vil prøve det af før i køber en model. Hvor brysterne er frit fremme. Det frække ved denne model er, at BH’en er gennemsigtig og det samme er trusserne. Det vil altså sige, at din partner rigtig kan blive tændt når du har det på.

Så er hans/hendes fantasi nemlig allerede igang.


1/4 CUP BH – Nyhed

1/4 cup bh

Tjek prisen her

Dejligt komfortabelt åben bh sæt med trusser. Der er ingen tvivl om, at din partner vil se langt efter dig i dette sæt. Med dets sorte erotiske farve kombineret med, at det er super behageligt at have på. Er konklusionen fra vores testere entydig.

Det er en klar favorit. Du kan desuden ligesom alle de andre produkter i dette indlæg få det i alle størrelser.


BH 1/4 CUP – Populær i udlandet

BH 1/4 cup

Tjek prisen her

Endnu et frækt indslag fra producenten cotelli. De har virkelig formået, at ramme noget med deres frække og uskyldige åben bh røde sæt. Det giver, som du måske kan fornemme bare en anden stemning, når der lige kommer lidt farver på.

Modellens stropper kan justeres på ryggen, så den sidder helt perfekt i forhold til dine bryster. Desuden er det en af de absolut billigste varianter i dette indlæg. Så hvis du vil have et billigt produkt, så er dette alternativt et godt valg.


KVART ÅBEN BH – Til begynderen

kvart åben bh

Tjek prisen her

Utroligt kan det lyde, men denne model er den mest tildækket indenfor kvarte åben bh’er. Som du kan se, er den en smule mere tilforladelig at have på i hverdagen. Alligevel har den en usandsynlig fræk vinkel. Så hvis du ønsker at overraske din scoring, eller din partner.

Så har vi fået mange henvendelser på, at du med næsten garanti er sikker på, at få en hyggelig stund i soveværelset med denne.


ÅBEN KVART BH – Til de erfarne

åben kvart bh

Tjek prisen her

Relativt nyt produkt på markedet, som er blevet taget ualmindeligt godt imod. Der er ingen tvivl om, at denne åben kvart BH har noget helt specielt over sig. For ikke nok med, at den tillader hofteholdere, så er den faktisk super nem og behagelig at bevæge sig i.

Du kan se flere billeder af modellen via ovenstående link. Eller kig længere ned i dette indlæg, der fremgår er større udvalg.


FRÆK ÅBEN BH – Den billige

fræk åben bh

Tjek prisen her

En utrolig forførende natkjole, hvor der ligeledes medfølger en g-streng. Som du kan se, så er kjolen lige præcis så gennemsigtig, at man kan ane undertøjet indenunder. Alligevel er det så sløret, at man ikke kan se det hele.

Og deraf får man en pirrende og utroligt sexet produkt fra Baci Peekaboo. Denne model kaldes i øvrigt også får babydoll.


FRÆK ÅBEN BH – Redaktionens udvalgte

Billig åben bh

Tjek prisen her

Her har vi et efter vores vurdering fuldendt sæt. Du får bundløse trusser såvel som en 1/4 bh, som virkelig er unik. Modellen kan udover at virke sexet i soveværelset ligeledes anvendes til fetish lege.

Den er fremstillet i 90% Polyamid og 10% elastan.


Derfor dette indlæg

I dette indlæg er der blevet introduceret forskellige former for 1/4 bh. Det drejer sig nemlig om åbne bh’er. Disse går under en langt række forskellige navne. På dansk mest almindelig kendt som 1/4 skål bh eller bare 1/4 bh i daglig tale udtalt som skrevet eller som kvart bh eller kvart skål bh.

På engelsk går dette frække stykke lingeri under navnet: 1/4 cup bh – ikke underligt nok har vi danskere blot oversat direkte. Slutteligt er der den lidt franske og fine måde at henvise til åbne bh’er på som igen blot er direkte oversat til: Ouvert bh eller ouvert lingeri. Ouvert betyder bare åbent på fransk og henviser derfor til bh’er som ikke dækker det hele.

Som med så mange andre bh’er findes der, når man skal finde en åben bh, tusindvis af muligheder. Der er modsat så mange andre bh-typer lige netop med åbne 1/4 bh’er ikke særlig mange forhandler relativt til “almindelige” lingeri-forhandlere.

Det er også den primære grund til at jeg laver dette indlæg. Lige så meget for min egen skyld. For at få et endeligt overblik over lingeri-forhandlerne (også gerne de lidt mere frække, provokerende og sex-fokuserede af dem) til når du og jeg skal handle lidt lækre åbne bh’er til vores mænd – eller kvinder.

Som i mange lignende indlæg med lingeri vil jeg tage udgangspunkt i de enkelte forhandlere. Lave en mindre kollage af billeder med deres udvalg og henvise jer til den pågældende kategori. Hvor du kan finde alle de 1/4 bh’er jeg har henvist til i forgående kollage.sex novelle erotik og intriger

Sinful.dk’s udvalg af primært åbne bh’er

Vi starter med Sinfuls udvalg, som kan findes under deres kategori for bh’er og bh-sæt. Her ses en lang række 1/4 skål bh produkter, men der er også normale. Og det skader vel ikke at kigge lidt på begge dele.

Jeg har dog håndplukket de mere afslørende og kvarte bh’er, som altså danner collagen herunder.

rødt bh sæt åbent  bh kun med bøjler ouvert 1/4 cup skål bh bh uden dække for brystvorter  afslørene brystholder udækkende bh åbent lingeri afslørende bh åben 1/4 skål ouvert bh åben lingeri ikke dækkende 1-4 skål bh 1/4 bh skål

Se udvalget her →

Sinful er nok den forhandler med det største udvalg af direkte åben bh-sæt og andre frække bh’er. Det er ikke nødvendigvis mit yndlingssted at anbefale. Fordi jeg syntes de mangler variation i måden deres lingeri er udformet på.

Men hvis de rammer “plet” på hvilken type 1/4 cup bh’er man ønsker sig, eller vil købe. Så har de mange af samme typer og er derfor helt oplagt for den rigtige køber.

Det er ligeledes grunden til at jeg vælger at præsentere dem først. De tiltaler det største flertal af kvinders trang til åbne bh’er. Og dem som ikke lige falder under disse fander kan jo passende kigge videre i næste afsnits lille kollage fra sexshops bh-sæt udvalg af afslørende lingeri.


Sexshop.dk’s udvalg af primært 1/4-skål bh-sæt

Den næste forhandlers kategori vi skal kigge en smule nærmere på, og som jeg personligt har glædet mig til at introducere jer for er Sexshop.dk’s udvalg, som kan ses herunder:

SM lingeri med kæder bh-sæt åbent frækt åbent smykke-lingeri-sæt med åbent bh inkl. blonder fetish bh åbent læder remme lingeri-sæt læder lak åbent bh sæt frækt smykke afslørende bh og åbne dele 1-4 skål  1-4 del bh skål i rød eller sort

Se udvalget her →

I modsætning til Sinfuls udvalg af meget afslørende og direkte bh’er som ikke dækker brysterne. Så har Sexshop et større udvalg af det man ville kalde en kvart skål bh, som altså stadig har bh-bøjlerne, men ikke kommer med stof til at dække brystvorterne.

Med denne type 1/4 skål bh’er så får du stadig push-up effekten af en bh, men uden at bh’en dækker dine bryster.

Selvom de ikke har så stort et udvalg og mange forskellige valgmuligheder indenfor ouvert-bh’er

I næste afsnit skal vi kigge videre i Orions kæmpe udvalg…


Orions store udvalg af Ouvert bh’er og lingeri med kvarte bh’er og åbne catsuits

Orion er en stor tysk forhandler, som efterhånden har udvidet til såval alle nordiske lande som en række andre europæiske forhandlere. De er kæmpe store og det er en fordel på flere områder.

Først og fremmest er de både ekstremt diskrete i forsendelse og ansvarsbevidste da de skal “beskytte” et godt ry i en lang række lande. De er derfor også mere tilbøjelig til at bytte vare.

Orion kalder selv sin afdeling for åbne bh’er og kvarte toppe for Ouver, som jeg introducerede jer før oversat fra fransk betyder åbent. Men lad os dykke ned i det.

ouvert body suit til kvinder lak body med åben til bryster bh med 1-4 del skål cup minibh lille bh med frækt design sm sort bh sæt med frækt snor og 1-4 del bh frækt lingeri-sæt med åben bh i røde blonder bh med blonder og åbent til underboob bh med frit til nipple og brystvorter perlesæt bh med perler åbent snore trusse frækt åbent streng bh 1-4 bh skål 1-4 cup 1-4 skål bh 1-4 cup bh sæt 1-4 del åben bh body  blone catsuit med åbent til bryster hul i catsuit frækt sm afslørende   mini body med snore og frækt afslørende hofteholder med kvart bh  mini body bh kvart ouvert catusit bh mini bh

Se udvalget her →

Orion er en rigtig lækker forhandler og modsat de snævre udvalg ved andre forhandlere af 1/4 bh’er. Så har de en helt masse lækkert ‘Ouvert’ lingeri. Som sikkert vil fornøje en masse både mænd og kvinder.

Orion er 100% “legit”, og jeg har selv handlet der et par gange. For førstegangs-handleren kan deres side dog virke en smule mærkeligt. Først og fremmest netop fordi de bruger ord som ouvert bh i stedet for bare det “normale”. Som eksempelvis en kvart bh eller en fjerdedel bh som de fleste andre danske forhandlere. Det skyldes primært det faktum at de som udgangspunkt ikke er danskere.

De har dog dansk kundeservice, som også er super søde at guide dig gennem køb af bh’er på deres side. Specielt ift. guide med henblik på størrelsen af din “sex bh” til manden. Høhø. De er ikke helt uden jokes derinde.

Slutteligt vil jeg bare sige held og lykke med at shoppe din nye frække bh. Lad den for altid være åben og kun kvart så stor som de andre i klædeskabet.

Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

8 KOMMENTARER

 1. Genialt. Tak for den her sammenligningen! Synes det er super irriterende at surfe gennem alle de forskellige shops for at finde den bh jeg leder efter. Virkelig fedt at du har lavet sådan en samlet oversigt over åbne bh’er fra alle de forskellige sexshops og lingeributikker. DEt tror jeg kommer mange til gode! Kommer du til at lave flere af sådanne sammenlignigner af produkter?

  • Tuuuuusind Tuuuusind tak Soffen.

   Det varmer med sådanne kommentarer når man, som jeg, gør sig umage med et indlæg, som forhåbentligt skulle gøre det nemmere for forbrugeren der leder efter specifikke produkter.

   Det er så varmende at det rammer plet når jeg laver denne slags “sammenlignings-indlæg”. Jeg har været usikker på om det var en god idé men kan høre fra folk både på mail og som her med din kommentar at det måske er indlæg jeg skal fokusere endnu mere på fremadrettet! 🙂 Tak for det, og tak for dig. Jeg håber også at det svarer på dit spørgsmål: Ja der kommer med stor sandsynlighed flere lignende indlæg, faktisk er der allerede et par oppe på siden her – prøv at led igennem så vil du sikkert finde et par stykker af dem.

   God læse- og shoppelyst

   Frække hilsner Lise P

  • Jaaa, dejligt at høre – det gør min mand heldigvis også.

   Det er en helt igennem vidunderlig lille finurlighed omkring bh’er at de kan laves som åbne og udækkende. Dejligt du deler herinde – bliv endelig ved med det.

   Håber du finder nogle nye 1/4 sex BH’er til dig og manden!

 2. Årh jaaa… savle savle savle… Sådan en bliver kæresten nød til bare at have. Hun ville jo komme til at se helt fænomenal ud. Vidste slet ikke sådan noget her fandtes. Ved ikke engang, hvordan jeg fandt den her side. Men wow, og waow og virkelig lækkert med så afslørende nogle bh’er!

  • Hej Emil.

   Det tænker jeg da også hun skal have! De er så super frække alle sammen. Fik lyst til at købe hver og en da jeg sad og skulle lave indlægget. Det er så skide fræk med sådan nogle fuldstændige blottede bh’er. Specielt til de meget barmfulde kvinder kan det virkelig være en fryd for øjet. Nu er modellerne her jo papirstynde. Så de kommer næsten, i min optik, ikke til sin fulde ret.

 3. Så enig med Soffen. Virkelig et lækkert arbejde og shit hvor har du bare fundet nogle frække afslørende brysteholdere frem til os. Det er jo intet mindre en fænomenalt arbejde, tusind tak Lise.

  • Hej FieFie.
   Hvor er du bare super super sød. Når jeg nu selv skal sige det, syntes jeg også jeg gjorde mit for at finde nogle sex bh’er til jer tøser (og jeres mænd) derude.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here