Fantasy For Her – Test, anmeldelse & sammenligning

Er du som kvinde klar til den ultimative selvforkælelse? Fantasy For Her er en legetøjs-kollektion skabt af det kendte brand Pipedream, og fokuspunktet er kvindens stimulation og nydelse.

Fantasy For Her-kollektionen indeholder mange forskellige produkter, som alle er nøje udviklet til at give målrettet stimulation – særligt på klitoris, G-punkt og brystvorter. De feminine farver giver produkterne en uskyldig æstetik – men når du først tænder for produktet, vil du opleve alt andet end uskyldighed.

Brug dem alene, eller lad din partner tilfredsstille dig. Nysgerrig på at høre mere? Læs anmeldelserne af nogle af vores yndlings Fantasy For Her-produkter herunder!

Stadig i tvivl?

Se udvalget af Fantasy For Her-produkter her →

 


 

ANMELDELSE AF PRODUKTERNE

Ønsker du, at læse hvorfor vores tilknyttet eksperter- og produkttestere har kategoriseret ovenstående som hhv. Testvinderen, Nybegynderen & Prisvinderen i testen, så læs de detaljerede anmeldelser her:

 

TESTVINDER – Ultimate Pleasure 24k Guld Luksus Edition

Forhandler Prismaskinen
sinful logo Tjek dagens pris
mshop.dk logo Tjek dagens pris

Fordele

  • Vandtæt
  • Genopladelig
  • 4 kraftfulde motorer
  • 3 vibrationshastigheder og 7 -mønstre
  • 3 sugeniveauer (vakuum)
  • Tungen har 7 bevægelsesindstillinger
  • Nem at rengøre

Ulemper

  • Tager lidt tid at finde ud af alle funktionerne
  • Prisen er i den dyre ende

Oplevelsen med produktet

Dette er luksusudgaven af Fantasy For Hers Ultimate Pleasure-produkt. Jeg var virkelig spændt på at prøve produktet, da det, ud over at være en luksusudgave, har vundet adskillige priser i den erotiske verden, og prisen derfor også er lidt i den dyre ende.

Produktet var virkelig flot, da jeg pakkede det ud, og selvom det er et stort produkt (25,5 cm i længden), var den ikke særligt tung, og den lå godt i hånden. Produktets hoved har til formål at simulere oralsex omkring klitoris. Der medfølger to “skåle”, som kan udskiftes og placeres på hovedet af produktet, så det omgiver den lille tunge. Skålene danner vakuum omkring klitoris, mens den lille tunge stimulerer klitoris ihærdigt. Jeg var helt vild med denne funktion, og det var uden tvivl en virkelig effektiv stimulation! Til tungen medførte der også et lille nubret sleeve, og det gjorde min stimulation endnu mere intens.

Ud over dette kunne skaftet bruges til at stimulere G-punktet, da det er indførbart. Skaftets materiale er lækkert og blødt, og det var behageligt at indføre og bruge på den måde. Jeg syntes dog, at hovedet stimulerede mig mere, men det er naturligvis en smagssag.

Ultimate Pleasure er vandtæt og genopladelig, hvilket er noget, jeg lægger meget vægt på, når jeg kigger efter sexlegetøj. Oplevelsen med produktet var helt fantastisk, og man forstår særligt, hvorfor det har fået tildelt de priser, det har. Dog synes jeg, at prisen er i den lidt dyre ende, og basic-udgaven af Ultimate Pleasure ville være mere end nok ift. denne luksusudgave. For mit vedkommende ville jeg i hvert fald fint have kunne nøjes med den simple udgave. Men produktet holder klart, hvad det lover!

Anbefalet til

Til hende som er villig til at investere lidt i et lækkert produkt. Prisen er høj, men produktet holder virkelig også, hvad det lover, så hvis du først har købt denne, har du et kvalitetsprodukt for alle pengene!

Det siger andre kunder

Andre lægger naturligvis også vægt på den høje pris, men der tilføjes også, at Ultimate Pleasure er prisen værd. Alle de funktioner og det tilbehør, man får med til produktet, har i hvert fald gjort kvinder verden over mere end tilfredse.

Opsummering

Ultimate Pleasure er en luksusudgave af et produkt, der har vundet diverse priser inden for den erotiske verden. Du får et hav af funktioner, og produktet kan både stimulerer klitoris, G-punkt, og du kan sågar bruge vakuum-funktionen til at stimulere brystvorterne. Produktet er dog i den dyre ende af prisklassen.

Læs mere her

 


 

PRISVINDER – Vibrerende Sex Maskine

Forhandler Prismaskinen
sinful logo Tjek dagens pris

Fordele

  • 7 intensitetsindstillinger
  • Har varmefunktion
  • Kan støde (simulering af penetration)
  • Genopladelig
  • Vandtæt

Ulemper

  • Produktet er lidt upraktisk at holde om
  • Varmefunktionen var lidt svag

Oplevelsen med produktet

Min prisvinder i denne omgang er Fantasy For Hers Vibrerende Sex Maskine. Produktets fokusområde ligger på kvindens G-punkt, og det gjorde den virkelig også meget for at stimulere målrettet! Faktisk var Vibrerende Sex Maskine et af mine absolutte yndlingsprodukter i Fantasy For Her-kollektionen, fordi den var så simpel, og alligevel kunne så meget.

Den kom med et fint etui til opbevaring, så man kan passe bedst muligt på produktet, når det ikke bruges. Jeg tændte først produktet og legede lidt med de forskellige indstillinger, produktet havde. Overfladen var virkelig blød og behagelig at indføre og bruge. Den både vibrerede og roterede samtidigt, hvilket var virkelig effektivt.

Vibrerende Sex Maskine har, ud over de 7 forskellige stimulationsintensiteter, også en støde-funktion, som simulerer penetrering. Jeg tændte for denne på den øverste af de to knapper på displayet foran, og det gav virkelig en endnu mere effektiv og målrettet stimulation kombineret med vibrationerne og rotationerne!

Endnu vildere blev det faktisk, da jeg fandt ud af, produktet også havde varmefunktion, som kunne tændes på det nederste af knapperne. Det hele kombineret gav en yderst realistisk oplevelse, og det er virkelig blevet en af mine yndlingsprodukter i natbordsskuffen!

Anbefalet til

Hende der gerne vil have et lækkert produkt med en masse forskellige funktioner – men som ikke vil give alverden for det. Dette produkt egner sig også særligt til dem, der har lettest ved G-punktsorgasmer, hvilket den effektivt også bidrager til at give.

Det siger andre kunder

I forhold til andre produkter der har støde- og varmefunktion, så er dette produkt langt mere udviklet og færdiggjort. Det lever op til alle forventinger.

Opsummering

Vibrerende Sex Maskine fokuserer på kvindens G-punkt, og har en masse effektive stimulationsfunktioner, der bidrager til G-punktsorgasmer. Det kan både vibrere, rotere og støde, for at simulere penetration. Det har derudover varmefunktion, er genopladeligt og vandtæt, så du kan nyde det hvor som helst i timevis.

Læs mere her

 


 

BEGYNDEREN – Butterfly Flutt-Her Klitoris Vibrator

Forhandler Prismaskinen
sinful logo Tjek dagens pris

Fordele

  • Ftalatfri
  • 7 vibrationsindstillinger – både med og uden sugefunktion
  • Nubret inderside for ekstra stimulation
  • God til begynderen

Ulemper

  • Bruger batterier
  • (Kort) ledning mellem fjernbetjening og sommerfugl
  • Sugefunktionen var lidt svag
  • Ikke vandtæt

Oplevelsen med produktet

Butterfly Flutt-Her er en innovativ klitorisvibrator, der ud over at kunne vibrere også kan suge – både samtidigt eller hver for sig. Jeg blev desværre lidt skuffet, da jeg pakkede produktet ud, da det mindede mere om et stykke børnelegetøj, og det gav mig et lidt billigt indtryk af produktet.

Min oplevelse med produktet var til gengæld rigtig fin, og den nubrede inderside af sommerfuglen var virkelig effektiv, når det kom til stimulering. Vibrationerne var rigtig gode, men sugefunktionen var lidt svag i det, og det tog mig lidt tid at finde ud af, hvordan jeg skulle placere sommerfuglen bedst muligt for at få noget ud af det.

Personligt syntes jeg dog, at det trak lidt ned, at der var ledning mellem sommerfuglen og fjernbetjeningen – og at denne er så kort. Det var svært at variere stillingen, når der ikke var så meget frihed til det.

Anbefalet til

Produktet er rigtig god til begynderen, da funktionerne er simple, og det ikke tager lang tid at finde ud af, hvordan man skal betjene produktet.

Det siger andre kunder

Produktet har nogle lækre kvaliteter, men er lidt en skuffelse ift. nogle af de andre produkter i kollektionen.

Opsummering

Butterfly Flutt-Her består af den lille stimulerende sommerfugl, der placeres over klitoris og kønslæber, samt fjernbetjeningen – disse to forbundet med en ledning. Produktet har 7 vibrationsindstillinger, både med og uden sugefunktion. Den bruger batterier og er ikke vandtæt.

Læs mere her

 


 

NYHED – Fun Tongue Vibrator

Forhandler Prismaskinen
sinful logo Tjek dagens pris

Fordele

  • Genopladelig
  • Vandtæt
  • Stimulerer klitoris målrettet
  • Skålen omkring tungen er aftagelig
  • Har varmefunktion
  • Har 5 vibrationsmønstre og 2 -niveauer
  • Fuldt opladet på kun 60 minutter

Ulemper

  • Lidt kedeligt med kun 2 vibrationsniveauer

Oplevelsen med produktet

Dette var klart et af de produkter, jeg var mest spændt på at prøve. Produktet har til formål at simulere oralsex primært mod klitoris. Den lille nubrede tunge kan både rotere i forskellige mønstre samt vibrere, så man rigtigt kan bygge et klimaks op. Omkring tungen sidder der en aftagelig skål, der har til formål at gøre tungens leg på klitoris mere målrettet.

Da jeg er meget følsom omkring klitoris, og målrettet stimulation ofte føles ubehagelig og gør ondt, var jeg særligt glad for skålen, der omgav den nubrede tunge. Stimulationen var stadig målrettet og effektiv, men den føltes ikke så hård for mig, hvilket jeg virkelig var tilfreds med.

Men kan selvfølgelig også tage skålen af og stimulere klitoris endnu mere målrettet, eller lade tungen vandre andre steder hen, hvis man vil udforske andre områder. Fun Tongue Vibrator har også varmefunktion, og det var virkelig effektivt i denne ellers lille vibrator!

Anbefalet til

Hende der vil have en innovativ og kreativ klitorisvibrator, der kan mere end blot at vibrere. Fun Tongue er også i en beskeden størrelse, og den er derfor rejsevenlig, og kan nemt tages med i håndtasken, hvis du skal ud af huset.

Det siger andre kunder

Stimulerer langt mere effektivt end de klassiske klitorisvibratorer.

Opsummering

Fun Tongue Vibrator er en lille, rejsevenlig klitorisvibrator, der med sin tunge kan stimulere klitoris effektivt og målrettet. Skålen omkring tungen kan tages af, og du kan derfor også stimulere andre steder på kroppen effektivt. Vandtæt og genopladelig.

Læs mere her

 


 

MEST SOLGTE – Ultimate Climax-Her Vibrator

 

Forhandler Prismaskinen
sinful logo Tjek dagens pris

Fordele

  • Ftalatfri
  • Vandtæt
  • Der medfølger 3 hoveder til produktet
  • 12 vibrationer
  • 12 sugeintensiteter
  • Genopladelig
  • Kan bruges som både vibrator og stimulator

Ulemper

  • Må ikke anvendes på piercede kropsdele
  • Ikke så ergonomisk at holde omkring

Oplevelsen med produktet

Jeg blev næsten overældet, da jeg pakkede dette produkt ud – men på en god måde. Jeg var meget tilfreds med, at der fulgte så mange hoveder (endda i forskellig længde!) med til produktet, ift. andre produkter, hvor man får et enkelt eller to hoveder i samme længde. Jeg fik derfor et godt førstehåndsindtryk af produktet, og et indtryk af, at man kunne udforske mange typer stimulation med Ultimate Climax-Her.

Ultimate Climax-Her har 12 forskellige vibrationsindstillinger, som er virkelig effektive, og man kan nemt bygge et godt klimaks op med dem. Sugefunktionerne er der også 12 intensiteter af, og jeg blev overrasket over, hvor effektive disse også var! Det gjorde derudover oplevelsen endnu mere positiv, at man nemt kunne bruge de forskellige hoveder til at stimulere både klitoris og brystvorter målrettet. Det lange hoved var faktisk virkelig effektivt og en positiv overraskelse!

Den anden ende af Ultimate Climax-Her kan bruges som klitorisvibrator, og derfor er produktet også multifunktionelt. Det er derudover vandtæt og genopladeligt.

Anbefalet til

Anbefalet til hende der vil kunne stimulere sin krop flere forskellige steder. Også rigtig god til parleg, da det lange sugehoved giver mulighed for, at man bevæge sig frit og uden komplikationer.

Det siger andre kunder

Lækkert med et produkt, der både fungerer som klitorisstimulator og -vibrator – og oven i købet har flere forskellige sugehoveder i forskellige længder.

Opsummering

Ultimate Climax-Her er en klitorisvibrator og -stimulator i ét produkt. Der medfølger 3 forskellige hoveder til produktet i forskellige længder. Det har 12 vibrationer og 12 sugeintensiteter. Produktet er både vandtæt og genopladeligt.

Læs mere her

 


 

FAQ – Fantasy For Her

Hvad er Fantasy For her?

Fantasy For Her er en kollektion af sexlegetøj lavet af det amerikanske mærke Pipedream, der bl.a. også er kendt for deres realistiske sexdukker og andre masturbators til både mænd og kvinder. Fantasy For Her er til gengæld en kollektion, der udelukkende har fokus på kvindens nydelse. Produkterne i kollektionen er holdt i feminine farver, og de er alle designet med både funktion og kreativitet i fokus. Dette gør dem innovative og spændende at udforske sig med.

Hvorfor købe et produkt fra Fantasy For Her-kollektionen?

I Fantasy For Her har der været et bevidst fokus på hvert enkelte produkt, hvilket gør produkterne unikke – og ikke to er ens. Der er udviklet på nye teknologier og stimulationsformer, så du får en langt mere varieret stimulation. De fleste produkter har både forskellige vibrationshastigheder og -mønstre, samt andre funktioner, hvilket gør, at du nemt kan skræddersy dit klimaks. Det gør også at du kan udforske dig selv endnu mere (eller lade din partner gøre det!).

Hvilke typer produkter findes ellers i kollektionen?

I kollektionen finder du både produkter, der stimulerer klitoris eller G-punkt – eller begge dele samtidigt. Disse produkter kommer i mange varianter og stimulerer på forskellige måder. Derudover tilbyder Fantasy For Her bækkenbundskugler til bækkenbundstræning, Nipple Suckers til at stimulerer brystvorterne med, en vibrator til fingeren og meget andet. Du vil derfor åbne øjnene for en helt ny verden af stimulation med disse produkter!

Kan man bruge produkterne med en mandlig partner?

Naturligvis! Selvom Fantasy For Her er skabt til at fokusere på kvindens nydelse, kan du sagtens lade din partner (uanset køn) tage kontrollen over legetøjet og stimulere dig. På den måde er din nydelse stadig fokuspunktet, men du kan inddrage din partner i legen, og I kan sammen udforske diverse fantasier. Du kan f.eks. også bruge de frække Nipple Suckers på din partner, og stimulere ham eller hende således. Der er ingen grænser for erotisk leg!

Iben Helena Mortensen
Iben Helena Mortensen
Velkommen til Eroti.dk. Mit navn er Iben, og jeg er webredaktør her på siden. Jeg skriver guides, produktanmeldelser og meget andet, som jeg håber, du finder interessant. Skulle du have spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig på Iben@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here