Lovense – De 9 bedste produkter i test

582

Leder du efter sexlegetøj fra det verdenskendte brand Lovense? Så læs videre!

Sammen med mere end +1.000 testere og +10 eksperter på markedet har vi kåret de bedste produkter fra brandet Lovense.

Vi har anmeldt følgende 9 produkter: Lovense Lush 2, Lovense Lush, Lovense Edge, Lovense Hush, Lovense Nora, Lovense Domi, Lovense Max 2, Lovense Max og Lovense Osci.

Du finder det bedste produkt her:

​​

Bedste… Prismaskinen
lovense lush 2 app styret g punkts vibrator Testvinder
(Kvinder)
Tjek pris
lovense edge app styret prostata massager ny Testvinder
(Mænd)
Tjek pris
lovense nora rabbit vibrator app styret Testvinder
(Par)
Tjek pris

Stadig i tvivl?

Se hele udvalget her

 

Lovense Lush 2 App-Styret G-Punkts Vibrator

lovense lush 2 app styret g punkts vibrator

Tjek Prisen Her

Det perfekte langdistanceforhold findes ikke, netop fordi I er i hver jeres del af verden – men måske kan I komme tæt på? Med denne Lovense Lush 2 App-Styret G-Punkts Vibrator kan I komme hinanden nærmere blot ved hjælp af et stykke legetøj og en app.

Fordele:

 • Fremstillet i vandtæt silikone
 • Kan styres direkte på ægget eller ved hjælp af Bluetooth, wi-fi eller den medfølgende app
 • App fungerer både til Android og IOS
 • Indførbar længde: 8 cm.
 • Diameter: 3,5 cm.

Ulemper:

 • Produktet er ensidigt – det er kun beregnet til G-punkt

Lush fra Lovense tilhører Lovense lush 2nd generation, hvilket gør den til en nyere og forbedret udgave af en tidligere model. Den er fremstillet i lækkert, vandtæt silikoner, der forkæler G-punktet med kraftige vibrationer både i soveværelset, men også i vand.

Vibrationerne kan styres fra enten en smartphone eller en computer, så din partner kan kontrollere din nydelse uanset afstanden. Hvis du ikke udelukkende vil overlade kontrollen til din partner, er det også muligt at styre vibrationerne direkte på ægget, så du ikke er afhængig af andre.

Ægget er fremstillet i en ergonomisk form, der gør den nem at bruge, hvis du selv skal styre den. Hvis det er med en partner, kan den styres af Bluetooth med en rækkevidde på op til 14 meter, og så kan du også selv sammensætte vibrationsmønstre, hvis du vil eksperimentere og tilpasse disse til din egen eller en partners krop. Hvis du vil have en anderledes oplevelse, kan du også tilpasse vibrationsmønstret til musikken eller stemmer, og yderligere er det muligt at chatte med din partner samtidig.

 

Lovense Lush App-Styret G-Punkts Vibrator

lovense lush app styret g punkts vibrator

Tjek Prisen Her

Som sagt er langdistanceforholdet ikke altid nemt – især ikke når det kommer til den intime del. Sexlegetøj er dog en måde, hvorpå afstanden ikke føles nær så lang, især når din partner kan forkæle dig, uanset hvor i verden han eller hun befinder sig.

Fordele:

 • Fremstillet i vandtæt, medicinsk silikone
 • Kan styres ved hjælp af Bluetooth, wi-fi eller appen
 • Appen er kompatibel med både Android og IOS
 • Diameter: 3,5 cm.

Ulemper:

 • Produktet er ensidigt – det er kun beregnet til G-punkt
 • Vibratoren kan ikke styres direkte via produktet

Med denne Lovense Lush App-Styret G-Punkts Vibrator kan I opnå intimiteten, som var I aldrig blevet adskilt i første omgang. Din partner kan nemlig forkæle dit G-punkt helt fra den anden side af jorden, og på forskellige måder. Lovense Lush App-Styret G-Punkts Vibrator er en diskret vibrator, der er perfekt til parlege om end I leger i hjemmet, i offentligheden eller I befinder jer vidt forskellige steder – der er nemlig ingen begrænsninger for rækkevidden.

Vibratoren styres via Lovense remote app, Bluetooth eller wi-fi, og grundet dens kraftige, men lydsvage motor kan den bruges i offentligheden uden, at nogen opdager det. Den giver intense stimulationer af G-punktet, hvilket resulterer i en intens og dyb orgasme. I har fuld kontrol over vibrationerne, men der er også mulighed for at lade dem styres af musikken eller af en stemme.

Produktet er fremstillet i vandtæt medicinsk silikone, der gør den behagelig at indføre.

 

Lovense Edge App-Styret Prostata Massager

lovense edge app styret prostata massager ny

Tjek Prisen Her

Hvis I har været i et langdistanceforhold i en længere periode, så har I måske allerede prøvet de to førnævnte produkter, og I søger efterhånden noget nyt og spændende. Hvis dette er tilfældet, så er dette måske produktet til jer.

Fordele:

 • Kan styres ved hjælp af Bluetooth eller appen
 • Vælg mellem 6 meters rækkevidde eller ubegrænset rækkevidde
 • Appen er kompatibel med både Android og IOS
 • Diameter: 3,5 cm.

Ulemper:

 • Produktet er ensidigt – det er kun beregnet til analt brug

Lovense Edge App-Styret Prostata Massager er ideelt til jer, der godt kan lide at eksperimentere med analsex, men i øjeblikket ikke befinder jer på en måde i forhold til hinanden, hvor det ville være muligt.

Produktet kan vinkles på forskellige måder, så du rammer din partners bedste punkter og resulterer i intense anale orgasmer, uanset om I er i hjemmet, blandt andre eller i et langdistanceforhold. Legetøjet er lydsvagt og kontrolleres via Bluetooth i en rækkevidde på op til 6 meter, samt via Lovense remote appen, hvor rækkevidden er uendelig.

 

Lovense Hush App styret butt plug large

lovense hush app styret butt plug large

Tjek Prisen Her

Ligesom med de forrige, så er afstand heller ikke et problem, når det kommer til dette produkt. Det er netop skabt for at afstand ikke skal hindre dig i, at hverken give eller modtage forkælelse i form at lækre anale orgasmer.

Fordele:

 • Styres via appen
 • Appen er kompatibel med både Android og IOS
 • Lav egne vibrationsprogrammer eller download forslag
 • Diameter: 4,5 cm.

Ulemper:

 • Produktet er ensidigt – det er kun beregnet til analt brug

Lovense Hush er ideelt til langdistanceforholdet, men også til soveværelset og til jer, der vil have det lidt sjovere i offentligheden, da netop dette produkt hører ind under kategorien Lovense wearables. Uanset hvor I befinder jer, er det nemlig muligt at pirre eller blive pirret af din partner og opnå orgasmer udelukkende via en app og et plug.

Produktet styres via appen, som du henter til din smartphone, og pludselig er der ingen begrænsninger for afstanden mellem dig og din partner, hvis du vil pirre eller pirres.

Legetøjet er fremstillet i blød silikone, der gør pluggen nem at indføre samt behagelig at bære, hvilket gør den ideel til leg i det offentlige rum. På den måde tilføres nemt lidt spænding til det normale sexliv, pluggen er dog lydsvag, hvilket gør at hemmeligheden bevares. Den er af en størrelse, der gør den ideel til dig, der før har eksperimenteret, og så kan den kontrolleres direkte i appen, hvor I også kan lave jeres egne vibrationsmønstre.

 

Lovense Nora Rabbit Vibrator App Styret

lovense nora rabbit vibrator app styret

Tjek Prisen Her

Rabbit vibratoren er et af de mest kendte og elskede stykker sexlegetøj på markedet – og den er nu blevet endnu bedre. Den kan nemlig ikke blot styres på selve legetøjet længere, men også via din egen eller din partners smartphone.

Fordele:

 • Produktet er alsidigt; det stimulerer både klitoris og g-punkt på samme tid
 • Produktet er vandtæt
 • Kan styres via appen
 • Appen er kompatibel med både Android og IOS
 • Kan styres direkte på rabitten
 • Kan kobles sammen med ”Max” fra samme serie

Ulemper:

 • Produktet kan ikke bruges til begge køn

Vibratoren kan som sagt styres via både din og din partners smartphone, men den kan også tilsluttes produktet ”Max” fra samme serie, hvorved de to produkter taler sammen, uanset hvor I befinder jer. Det vil sige, at måden du bruger rabbit vibratoren, altså de bevægelser du laver, overføres til sleevet ”Max”, og dermed bevæger de to sig ensartet og samtidigt, og I bliver begge stimulerede.

Hvis du bruger vibratoren på egen hånd, kan den følge musik, som du afspiller på din smartphone, eller du kan styre den via appen eller direkte fra selve rabitten. Derudover kan den bruges både i soveværelset, men også i badet, da den er 100% vandtæt.

Vibratoren er udstyret med perler i enden af skaftet, der kan bevæge sig på 3 forskellige måder, hvorved dit G-punkt stimuleres, mens din klitoris forkæles af de dejlige, blide vibrationer med den lille rabbit.

 

Lovense Domi Mini Massage Wand

lovense domi mini massage wand

Tjek Prisen Her

Ligesom rabitten, så er ”Magic Wand” også en af de mest kendte og elskede produkter blandt forbrugerne, og den er kun blevet forbedret. Denne mini wand kan nemlig også modtage skræddersyede vibrationsprogrammer, som du har kreeret, hvorefter du kan nyde mønsteret igen og igen.

Fordele:

 • Produktet styres via programmer, du laver på appen og overføre til programmet
 • Produktet kan direkte aktiveres via appen
 • Appen fungerer både til IOS og Android
 • Produktet kan følge musik eller stemme
 • Diameter: 4,6 cm.

Ulemper:

 • Produktet er ensidigt – det stimulerer kun klitoris
 • Produktet virker ikke med en Huaweii smartphone

Lovense Domi Mini Massage Wand har et unikt dobbelt roterende hoved, der gør den til en af de mest kraftfulde wands på markedet til trods for dens størrelse. Via appen har du mulighed for at programmere dine egne programmer, så de er skræddersyet til dine præferencer, og du kan nyde den ene intense klitorisorgasme efter den anden – og så kan den også lindre ømme muskler. Programmerne laves ved hjælp af Lovense gratis app, hvorefter du kan styre dem direkte via wanden med de to knapper.

Som en ekstra detalje kan wanden også aktiveres direkte gennem appen eller følge enten din yndlingsmusik eller din partners stemme, hvilket gør den ideel til langdistanceforholdet.

Produktet er fremstillet i silkeblød silikone, der gør den blød mod huden og behagelig at bruge.

 

Lovense Max 2 App-styret Onaniprodukt

lovens max 2 masturbator

Tjek Prisen Her

Det er ikke kun kvinden, der skal forkæles, når det kommer til langdistanceforhold og onaniprodukter. Derfor findes de selvfølgelig også, så de falder i smag hos manden, og endda i et stilrent look, og her kommer Lovense Max ind i billedet.

Fordele:

 • Styres enten direkte på produktet eller via smartphone
 • 3 forskellige hastigheder og 4 forskellige mønstre ved vibration
 • 3 forskellige intensiteter og 360 grader ved sammentrækninger
 • Indre dybde: 18 cm.
 • Indre diameter: 1 cm. til 5,5 cm.

Ulemper:

 • Produktet er ensidigt – den kan kun bruges til stimulering af penis
 • Produktet kan ikke bruges til begge køn

Det stilrene hylster, der udgør førstehåndsindtrykket af produktet, gemmer på et kønsneutralt sleeve med en nubret indvendig struktur, der sikrer ekstra nydelse til brugeren via både vibrationer og ved at trække sig sammen om penissen. Du kan yderligere justere den sugende fornemmelse ved at åbne eller lukke en lille ventil i bunden af produktet.

Produktet forkæler med både 7 forskellige vibrationsindstillinger og sammentrækning af 3 intensiteter i 360 grader, hvilket giver en tæt og realistisk fornemmelse og resulterer i den ene orgasme efter den anden.

Du kan styre sleevet enten direkte derpå eller via den gratis app, der også giver dig mulighed for langdistance eksperimenter, hvor din partner styrer produktets bevægelser via deres smartphone.

Lovense Ferri Fjernbetjent Trusse Vibrator

Tjek Prisen Her

G-punkts orgasmer kan være svære at opnå for langt de fleste kvinder, men sådan behøver det ikke være længere. Lovense Osci App-styret G-Punkts Vibrator finder og forkæler nemlig dit G-punkt, så du kan opleve intense G-punkts orgasmer med en bred vifte af vibrationsmønstre og muligheder.

Fordele:

 • Produktet kan styres via programmer, du laver på appen og overføre til programmet
 • Produktet kan direkte aktiveres via appen
 • Appen fungerer både til IOS og Android
 • Produktet kan følge musik eller stemme
 • Diameter: 3,7 cm.

Ulemper:

 • Produktet er ensidigt – det stimulerer kun G-punkt

Grundet det krumme design kan vibratoren som sagt finde og forkæle dit G-punkt med 8-tals bevægelser skabt af den unikke, oscillerende kugle. Produktet er yderligere i stand til at vibrere efter dine egne skræddersyede programmer, som du kan kreere via Lovense appen og overføre til enheden, hvorved bevægelserne passer til lige netop dine præferencer.

Det ergonomiske design gør produktet nemt at bruge, og grundet appen kan du som sagt kreere egne programmer, som du kan styre med de to knapper på vibratoren, hvorved du nemt når nye højder.

Vibratoren kan yderligere aktiveres gennem appen, og vibrationerne kan styres i takt til musik eller en stemme, hvilket gør den ideel til langdistanceforholdet.

Produktet er fremstillet i blødt silikone, der gør den behagelig at indføre og bruge.

 


 

Hvilket produkt passer til dig og dit forhold?

Der er mange forskellige produkter, og de kan alle sammen noget forskelligt – og dette er blot et lille, men veludvalgt sortiment. Det kan derfor godt være svært at vælge det helt rigtige produkt til dig, din krop og måske dit forhold.

Hvis det blot handler om dig, så bliver det hele en smule nemmere, da du blot skal vælge ud fra din egen mavefornemmelse. Hvis du har en partner, der skal med ind i regnestykket, så handler det stadig om mavefornemmelsen, men det er også en god idé at tage hans eller hendes tanker med i overvejelserne. Det er nemlig muligt, at de har ideer, som du ikke selv har overvejet.

Hvis I vil investere sammen, så kan det derfor godt være en idé at kigge udvalget igennem sammen og blive enige om det produkt, som I kan forestille jer flest muligheder med, så I kan få mest muligt sjov ud af produktet.

Hvis I vil forsøge jer med offentlig pirring, så skal det gerne være et lydløst produkt, der kan styres diskret fra partnerens enhed. Er det blot til hjemme, kan det måske være lige så velvalgt med et produkt, der er mere alsidigt. Og lever I langt fra hinanden, så handler det måske om, at I kan være sammen om det.

Vælg ud fra mavefornemmelsen og formål, så går I ikke helt galt i byen.

Sanne Sorello
Sanne Sorello
Jeg hedder Sanne er uddannet sexolog & journalist, og arbejder her på siden som skribent. Jeg nyder at teste, anmelde samt skrive guides indenfor erotik, romantik & dating. Hvis du sidder med et ubesvaret spørgsmål, så kontakt mig endelig på: sanne@eroti.dk.

1 KOMMENTAR

 1. Hej hej.. super fed artikel i har lavet. Og ja det er rigtig gode. Men kan se at i skriver på Lovense Lush 2 og den første at man kan connect via Bluetooth og wifi hvilken man ikke helt kan. Bluetooth ja men wifi er der ikke. I hvertfald ikke på android system…:-) men eller super lækker produkter de la er.

  Hilsen Michael

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here