B-daddy piller: Anmeldelse og test af sæd kvalitets forbedrende piller

Går du og din partner med drømmen om at skabe familie sammen, må der et eller flere børn til. B-daddy piller er en mulighed til mænd, der ønsker at forbedre deres sædkvalitet og derved levere det bedste kroppen kan i processen om at skabe et nyt liv med deres partner.

Der er tale om et kosttilskud, der blandt andet indeholder patenterede indholdsstoffer, der har videnskabeligt dokumenterede virkninger for mandens sædkvalitet, da produktet modvirker den oxidative stress, der forringer mandens generelle sædkvalitet.

B-daddy piller kommer i form af bløde kapsler, der er nemme at sluge. Det anbefales at indtage B-daddy sammen med et måltid, og at der indtages to kapsler om dagen for at få det bedste resultat. Produktet kan kombineres med andre kosttilskud som f.eks. C-vitamin og Bio-zink.

Indhold

B-daddy anmeldelse

For på bedst mulig vis af hjælpe mandens sædkvalitet på vej, er der en række forskellige komponenter i disse B-daddy piller, der kan hjælpe med at komme i mål. Produktets vigtigste ingredienser er Ubiquinon, der i daglig tale kendes som Ceenzym Q10, og derudover indeholder produktet også SelenoPrecise – disse vil blive forklaret længere nede i anmeldelsen. Derudover indeholder produktet naturligvis både protein, kulhydrat og fedt, der hjælper til i forbindelse med optagelsen af produktets virkestoffer.

For at få de forskellige indholdsstoffer til at hænge sammen er der brugt planteolie, hvorfra fedtet og kulhydratet kommer fra. De bløde kapsler har en udvendig skal, fremstillet af oksegelatine, hvilket betyder at alle mænd kan bruge produktet.

Produktet indeholder også en smule glycerol og demineraliseret vand, der skal sikre at produktets naturlige fugtighed bevares, selv under længere tids opbevaring. Sidst men ikke mindst finder man calciumcarbonat og farvestoffet Briliant Blue FCF, der giver kapslerne deres farve.

Næringsstofindhold pr. anbefalet dagligt indtag

Ifølge retningslinjer fra Fødevarestyrelsen og Sundhedsstyrelsen, er det pålagt alle producenter af fødevarer og kosttilskud, at inkludere en tabel over næringsindholdet i deres produkter. Derfor ses denne tabel nedenfor.

Der er endnu ikke nogen målinger på det daglige referenceindhold (%RI), af Ubiqionon. Derudover optager de øvrige makronæringsstoffer så lille en del af produktet, at disse ikke er noteret i referenceindtaget, da dette ikke vil påvirke mandens krop i forbindelse med hverken vægttab, vægtøgning eller andet kostrelevant.

Næringsstofindhold pr. daglig dosis á 2 kapsler                

                                                                                             %RI                            

SelenoPrecise 100 ug 182 %
Ubiquinon – Coenzyn Q10 100 mg
Protein 0,320 g
Fedt 1,440 g
Mættet fedt 0,128 g
Umættet fedt 1,312 g
Kulhydrat 0,190 g
Energi 632 Kj / 14,8 kcal

 

Hvad er Selen?

Selen er et mineral, der indgår i det periodiske system som nr. 34. Dog er der i forbindelse med B-daddy piller ikke tale om selen i dets kemiske form, men i stedet tale om selen i organisk form, ligesom den type selen, der findes i mange fødevarer.

Kroppen har brug for selen, og derfor findes dette stof i alt kroppens væv. Kroppen bruger primært selen som co-faktor, eller hjælpestof, i forbindelse med anti-oxidanteffekter. Selen bruges også i forbindelse med dannelsen af hormonet trijodthyronin, der produceres i kroppens skjoldbruskkirtlel. Dette hormon er med til at skabe et balanceret og normalt stofskifte.

Undersøgelser har vist at selen til tider kan virke som antioxidant i kroppen og blandt andet beskytte kroppens celler mod ødelæggelse. I B-daddy produktet findes selen i form af en patenteret selengær med navnet SelenoPrecise.

Denne særlige type selengær har en påvist optagelsesprocent på hele 88,7 %, hvilket vil sige, at kroppen får så meget ud af produktet som muligt, da det aldrig vil lade sig gøre at optage 100 % af de næringsstoffer man indtager.

SelenoPrecise indeholder hele 30 forskellige selentyper i organisk form, hvilket hjælper kroppen til normal sædcelledannelse og opretholde immunforsvaret.

Hvad er Coenzym Q10?

Coenzym Q10, ubiquinon eller blot Q10 – kært barn har mange navne, dog er der tale om et helt særligt enzym som kroppen selv kan producere. Det særlige ved den type Q10, der bruges i B-daddy produkterne, er dog at denne form er fuldstændig identisk med den type Q10 som kroppen selv producerer i mitokondrierne.

Q10 bruges i forbindelse med, at kroppens celler producerer ATP, der generelt set kan betegnes som værende kroppens egen celleenergi. Kroppen er selv i stand til at producere energi, da makronæringsstofferne fedt, kulhydrat og protein fra kosten omdannes til ATP og gemmes i cellerne.

I forbindelse med sædcelleproduktion, kan det derfor være fordelagtigt at give cellerne i testiklernes sædproducerende kirtler mulighed for at få tilført ekstra energi til produktionen og vedligeholdelsen af de nye sædceller.

Udover at danne Q10 naturligt i kroppen, eller få det via kosttilskud såsom B-daddy, kan man også få Q10 naturligt gennem kosten. Dette coenzym findes naturligt i bl.a. bønner, nødder, bælgfrugter, spiseolier og i nogle kornsorter.

Hvordan virker de?

B-daddy piller

Når man vælger B-daddy som hjælpemiddel til at opnå en bedre sædkvalitet, er det naturligvis vigtigt, at man som par, og ikke mindst mand, kan være nogenlunde sikker på at pillerne vil have en funktion og give et forbedret resultat.

Grundet kapslernes indhold af Q10 og selen, vil B-daddy kapslerne hjælpe til i forbindelse med produktionen af nye sædceller. Derudover vil kosttilskuddet hjælpe med at beskytte sædcellerne, både i pungen og på vej op i livmoderen.

Dårlig eller lav sædkvalitet er oftest forårsaget af en proces der kaldes oxidativ stress. Dette er noget, der foregår indeni mandens krop allerede mens sædcellerne produceres. Da sædcellerne udelukkende består af en cellekerne indeholdende det vigtige DNA, der er indelukket i en lille mængde cytoplasma, er det ikke muligt for hver enkelte sædcelle at beskytte sig selv og reparere DNA’et.

Frie radikaler er noget man ofte hører om i dagens Danmark, da disse nu er blevet forbundet med både dårlige spisevaner, alkoholindtag, rygning, inflammationstilstande i kroppen, forgiftninger og stress. Det er ingen hemmelighed, at man som par oplever stressede situationer, når ægløsningstesten er positiv og man som mand skal ’levere’ sin del af varen for at skabe et nyt liv.

De frie radikaler forårsager den oxidative stress, der ødelægger sædcellerne og derved mindsker sædkvaliteten, da man får færre af de ’gode svømmere’. Ved at bruge B-daddy som kosttilskud kan man mindske risikoen for oxidativ stress, da Q10 og selen i kapslerne hjælper med at beskytte hver enkelt sædcelles skal og ikke mindst kernen med DNA.

Virker de officielt?

Der findes rigtig mange forskellige kosttilskud, penispiller og andet på markedet, der hver især roser sig selv for at have en funktion og give et resultat, der både kan ses, mærkes og måles. Folkene bag B-daddy er ikke interesseret i at skamrose deres eget produkt, derfor er der blevet lavet en undersøgelse af EU’s Fødevare Sikkerhedsagentur, der også kaldes AFSA i daglig tale.

EFSA har vurderet produktet på baggrund af kliniske tests og dekonstruktion af stikprøver og har konkluderet at produktet overholder de anprisninger det skildrer med. Kort sagt har undersøgelserne vist at produktet har effekt på 6 forskellige faktorer.

Det er gennem EFSA’s studier blevet bevist at produktet bidrager og støtter i dannelsen af normale sædceller, og at produktet efterfølgende har en beskyttende virkning i forbindelse med at modvirke oxidativ stress i sædcellerne.

Derudover har produktet vist sig at være medvirkende til at opretholde immunforsvarets generelle funktioner og samtidig hjælpe til i forbindelse med vedligeholdelse af skjoldbruskkirtlen. Sidst men ikke mindst har produktet vist sig også at have en positiv og vedligeholdende effekt i forbindelse med mænds hår og negle.

Billigste forhandler

Har du fået blod på tanden og ønsker at afprøve B-daddy piller i forbindelse med jeres drøm om at få et ønskebarn, skal du ikke købe dem det første og bedste sted du finder på nettet. Priserne kan variere meget fra sælger til sælger, og da produkterne er det samme, vil du blive snydt for penge du og din partner kunne bruge på en romantisk setting til at skabe jeres barn.

Det anbefales at købe B-daddy piller på billige-teste.dk, der er landets billigste og bedste forhandler af kosttilskuddet. www.billige-teste.dk har siden 2003 gjort deres for at danskerne skal føle sig sikre og trygge ved at købe graviditets- og ægløsningstests på nettet. Dog kan man nu også finde forskellige kosttilskud og andre varer i deres sortiment.

Virksomheden støtter miljøet og sørger for en miljørigtig indpakning, der ikke beskadiger dine produkter, hvilket er vigtigt når det handler om forskellige tests og kosttilskud, der gerne skulle have en virkning. Hjemmesiden har en fantastisk kundeservice, hvilket betyder at du som kunde altid kan ringe indenfor kontortiden, hvis du har spørgsmål til dit produkt, betaling, forsendelse eller andre ting.

billige-teste.dk kan du få B-daddy piller i en æske med 60 kapsler, hvilket svarer til en måneds forbrug. Hjemmesiden er E-mærket og du vil få gratis og diskret fragt ved køb af kun 1 pakke B-daddy.

Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here