Med en Delay spray kan du holde længere i sengen.

Jeg har afprøvet og anmeldt 8 forskellige slags delay spray her.

Jeg håber, at du vil læse med og blive klogere på, hvilken delay spray der er den bedste i test.

 

Testvinder – Bathmate Control Delay Creme 7 ml

Vi starter ud med min absolutte favorit, nemlig Bathmate Control Delay Creme 7 ml. Helt efter hensigten så kunne jeg mærke en betydelig forskel i, hvor længe jeg kunne holde under sex. Den var enormt effektiv og meget drøj i brug. Noget af det som jeg særligt faldt for ved denne delay spray var, at man kunne påføre den i lang tid i forvejen. Ved nogle andre typer har jeg tidligere oplevet, at de skal tages på kort tid forinden, man skal dyrke sex. Det synes jeg kan være lidt et turn-off.

Det er utrolig få dråber, man skal bruge hver gang, man skal dyrke sex. Derudover føler jeg, at det tørrer hurtigt ind. Det er en vigtig side-note, at man selvfølgelig ikke må begynde at dyrke sex med sin partner, før dråberne er helt tørret ind. Ellers ender det med, at din partner også bliver en smule bedøvet, hvilket bestemt ikke er meningen.

Se prisen her

 

 


Sådan virker en delay spray

Det som en delay spray gør for jer, der ikke er så bekendt med den, er, at den bedøver penis en smule. Dråberne du smører på penis, har en bedøvende effekt, hvorfor du kan holde længere. Det bedøver naturligvis ikke penis så meget, at du ikke kan mærke noget.

Det er bare en smule, og ofte er det også bare lige en smule ”hjælp”, som man har brug for til at holde længere. Med en delay spray er der ingen grund til at tænke på vasketøj eller dagens aftensmad for at risikere, at man ikke kommer for hurtigt. I stedet kan man blive i det rette frække humør under hele akten.

Som sagt er denne delay spray min favorit og er derfor også den store testvinder. Prøv den og mærk selv, hvordan den får dig til at holde længere i sengen.


 

Mest Solgte – Dr. Love Delay Spray 50 ml

Den bedst solgte delay spray er denne Dr. Love Delay Spray 50 ml. Jeg tror, at mange falder for, at det er en spray, og det er en af grundene til, at det er den mest solgte. Personligt er jeg mest til en creme, men er du til en spray, så er denne delay spray virkelig god. En anden god grund til at vælge en sex spray som decideret spray er, at det tørrer rigtig hurtigt. Fra du sprayer væsken på penis til I kan gå i gang med at dyrke sex er ikke særlig lang. Det tiltaler også mig ved netop denne spray.

Fordelen ved at bruge en spray er den, at du ikke får noget af væsken eller cremen på hænderne. Du sprayer direkte på penis. Brug mellem 2-4 sprøjt alt efter, hvor meget du har brug for. Start ud med 2 og prøv. Det er nemlig lidt træls at sprøjte for meget væske på og så risikere, at du bliver alt for bedøvet. En anden smart feature ved denne sex spray er, at du kan bruge den sammen med et kondom. Lad os sige, at du har mødt en pige i byen, og I bare skal have et uforpligtende one night stand. Med din delay spray behøver hun ikke vide, at du selv føler, at du kommer for hurtigt. Et hurtigt smut på toilettet og spray og tag så kondom på, som du normalt ville og gå så i gang.

Se prisen her

 

 


Vær dog opmærksom på…

Det eneste minus, og også min personlige anke mod delay sprays som spray, er, at det kan være svært at styre, hvad du sprøjter væsken på. Du skal hvert fald være forsigtig, når du sprøjter væsken ud, så du ikke rammer f.eks. kuglerne eller andre dele, som du ikke vil have bedøvet.


 

Den Billige – Eros Prolong 101 Delay Spray 30 ml

Den næste delay spray, som jeg vil præsentere for jer, er også rigtig god. Den gør ”arbejdet” som den skal, og så er den billig. Udover at den er billig, så er den også meget drøj i brug. Der er altså til virkelig mange gange i sådan en spray på hele 30 ml.

Her har vi også at gøre med en spray. Du skal maks bruge 1-3 sprøjt på en gang, da den er effektiv. Eros er kendt for at lave kvalitetsprodukter, og denne delay spray er ingen undtagelse. Den er dermatologisk testet, den er fedtfri, den kan bruges sammen med glidecreme, og så er den vandbaseret.

Se prisen her

 

 


Brug den sammen med dit sexlegetøj…

Bruger du en delay spray sammen med sexlegetøj med en silikone overflade, så er det rigtig godt, hvis delay sprayen er vandbaseret. Ellers kan du risikere at ødelægge overfladen på dit sexlegetøj. Det er så ærgerligt at have brugt penge på noget sexlegetøj, som så går i stykker, fordi man ikke har passet godt nok på det. Du behøver ikke at bekymre dig om ødelagt sexlegetøj med denne delay spray.

… og få en mere intens orgasme

Ud over at kunne holde længere, så kan du også forvente en mere intens orgasme, når du bruger flere typer af delay sprays. Da du holder længere, og der går længere tid, før du får en orgasme, så vil du nemlig opleve, at din orgasme bliver endnu mere intens.


 

Bedste Ekspert Anmeldelser – Stallion Forsinkelses Delay Creme

Det er med god grund, at denne delay creme, Stallions Forsinkelses Delay Creme, er kåret for de bedste ekspert anmeldelser. For den er virkelig effektiv. Den virker enormt godt og hjælper i den grad mod for tidlig sædafgang. Der er her tale om en creme, som jeg jo godt kan lide. Den er virkelig enkel at bruge. Du tager en smule creme ud på fingeren. Smører det på penis, eller der hvor du mener, at det skal virke. Det trænger hurtigt ind i huden, og du burde kunne mærke det straks. Du kan derfor hurtigt begynde at dyrke sex med din partner, uden at bekymre dig om, om han eller hun også bliver lidt bedøvede.

Det er uden tvivl på grund af den korte tid, som cremen tager om at trænge ind i huden, at den er så populær. Der er ingen, der gider at vente, når man gerne bare vil dyrke sex. Ulempen er, at du ikke kan påføre den længe inden du skal dyrke sex, da virkningen så gradvist vil aftage. En praktisk lille sidebemærkning er, at du med fordel lige skal tørre hånden, som du har brugt til cremen af hurtigt efter, for ikke at risikere en bedøvende effekt på hænderne.

Se prisen her

 

 

Til Nybegynderen – Stay Hard Spray mod Tidlig Udløsning 50 ml

Den delay spray, som jeg vil præsentere nu, er især god til nybegynderen. Det er Stay Hard Spray mod Tidlig Udløsning 50 ml. Den er virkelig god og effektiv, men bedøver alligevel ikke for meget. Det er jo lidt en balancegang, det med at den skal bedøve tilpas, så du kan holde længere, men du vil naturligvis også gerne have så stor nydelse som muligt. Og det vil jeg mene, at du får med denne.

Fordi du er nybegynder og ikke har dyrket sex med så mange, så er denne delay spray god. Den har en rigtig fin pris og er relativ drøj i brug. Når du ikke er så erfaren, kan det faktisk sagtens være grunden til, at du ikke føler, at du kan holde så længe i sengen. Hvis du vil øve dig i at kunne holde længere under sex, så øv dig med denne delay spray under sololeg. Brug den når du onanerer og mærk forskellen. Du kan også bruge forskellige teknikker, der udover brug af sprayen også kan hjælpe dig mod at komme for tidligt.

Se prisen her

 

 


Øv dig i at komme senere

Jep, du læste rigtigt. Der er nemlig nogle teknikker, som du kan bruge for at træne dig selv i at komme senere. Når du onanerer, så hold hyppige pauser, når du er lige ved at komme. På den måde træner du faktisk din udholdenhed. De samme teknikker kan du sagtens bruge under sex. Lad din partner vide, at han eller hun simpelthen er for fræk, så du bliver nødt til lige at tage en pause – det vil du helt sikkert ikke høre noget for. Brug samtidig din delay spray og få selvtilliden tilbage og hold længere.


 

Til den Erfarne – Bull Power Delay Gel 30 ml

Denne delay gel er til dig, der er erfaren. Den er nemlig mega effektiv og kan forsinke udløsningen med op til 30 min. Det er denne Bull Power Delay Gel 30 ml, som jeg taler om. Det er en sex spray, der er virkelig kraftig. Du bør derfor ikke starte ud med denne, hvis det er første gang, at du prøver en delay spray.

Denne sex spray er lavet som en gel. Det er et behageligt materiale at arbejde med og er også en af mine favoritter. Det er let at påføre, som en penis creme og tørrer enormt hurtigt, ligesom en spray. Du får altså, efter min mening, det bedste fra begge verdener. Med denne gel skal du påføre det ca. 15 min inden du skal dyrke sex, for at sikre at virkningen er trådt i kraft.

Ligesom med andre delay sprays kan du også bruge denne sammen med glidecreme, og så er den vandbaseret. Hvis du bruger den sammen med glidecreme, så skal du først lade gelen tørre helt ind, og så kan du putte glidecreme på bagefter. Det kommer ofte også helt af sig selv, men det er alligevel vigtig information.

Se prisen her

 

 

Den Frække – Delay Forte Spray 20 ml

Den frække delay spray er denne Delay Forte Spray 20 ml. Det særlige ved den her spray er, at den er lavet på blandt andet Polidocanol og pebermynteolie. Det betyder, at rummet fyldes af en lækker og frisk pebermynteduft. Det har desuden en plejende effekt på penis. Det er et medicinsk smøremiddel, og du behøver altså ikke at være bange for, om det er skadelig kemi, som du putter på ”din bedste ven”.

Du sprøjter mellem 2-4 sprøjt på penis, som med nogle af de andre slags delay sprays, og kan umiddelbart efter gå i gang med at dyrke sex. Derudover kan du faktisk også give penis et ekstra sprøjt under selve samlejet, hvis du føler, at det er nødvendigt. Det er rigtig smart, og kan være meget brugbart, hvis man har glemt at bruge det inden. Flasken holder til hele 80 gange og er derfor et rigtig godt bud, hvis du ikke ønsker at bruge så mange penge på din delay spray. Du kan desuden bruge det sammen med kondom.

Se prisen her

 

 

Nyhed – Sensuva Bold – Delay Gel til Ham

Jeg blev naturligvis også nødt til at have denne nyhed med. Det er Sensuva Bold – Delay Gel til Ham. Det er en delay spray på gel, der igen er let at håndtere og tørrer rigtig hurtigt. Virkningen viser sig hurtigt, og man skal putte gelen på ca. 10 min før, man skal dyrke sex. Det kan bruges sammen med kondom og bruges sammen med sexlegetøj. Gelen er lavet på naturlige ingredienser og virker lidt bedøvende, uden at tage følsomheden på penis.

Noget af det, som jeg især godt kunne lide ved denne delay spray er (eller min kæreste kunne), at den har en sød mint-agtig smag. Derfor er den oplagt at bruge, når du skal have et blow-job. Det gør det sjovt og frækt for jer begge.

Se prisen her

 

Er EXS Delay Spray god?

Jeg ser mange, der anbefaler EXS’ delay spray. Umiddelbart jeg ikke just hørt alt for rosende ord om produktet og vil derfor til enhver tid anbefale folk der spørger mig, at vælge en anden.

Jeg har dog ikke testet produktet, så jeg kan tage fejl. Men min intuition siger mig, at du nok tager et fint valg, ved at holde dig til en af ovenstående.

Lise Petersen
Lise Petersen
Hej! Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here