Den perfekte aften er måske arrangeret, og du har planer om en lang, hed og intim nat, men du har et problem.

Du vil gerne kunne imponere og vil gerne holde i lang tid. Det kan for nogle være et problem, og der kan være brug for ekstra hjælp til dette.

Vi vil her i indlægget foreslå forskellige midler, som kan hjælpe dig til at holde længere. Hvis du ikke er typen, der tyer til piller eller sprays, så har vi også samlet nogle andre produkter samt teknikker, du selv kan prøve dig frem med.

 


 

Teknikker til at øge udholdenhed

Hvis du ikke vil investere i produkter eller blot ikke synes, det er noget for dig, så har vi her samlet et par øvelser du kan lave, for at styrke din udholdenhed. Alle er forskellige, men prøv dig frem for at se, hvilke teknikker der virker for dig.

 

1. Start/stop-teknikken

penisStart/stop-teknikken er ganske simpel. Den går ud på, at du stimulerer dig selv, lige indtil du kan mærke, at du er ved at nå klimaks – og så stop. Det er en god idé at lave øvelsen selv inden du gør det sammen med en partner.

Formålet med at lave den selv er, at du skal lære følelsen inden klimaks at kende, så du nemmere ved, hvornår du skal stoppe, når du er sammen med din partner. På den måde kan du nemmere kontrollere, hvornår du får udløsning.

Det er en god idé at gøre dette 3 gange. Stimuler penis, stop inden klimaks – og gentag. Fjerde gang kan du lade dig selv få udløsningen.

Det lyder måske nemt, men den svære part er at lære sin inden-klimaks-følelse at kende, så man kan stoppe i tide. Du kan evt. også lade din partner stimulere dig og kommunikere, når du er ved at nå klimaks. Stop herefter stimulationen, og gentag så, når følelsen har lagt sig.

 

2. Bækkenbundsøvelser

Mange tror, at bækkenbundsøvelser kun er forbeholdt kvinder, men det er bestemt ikke tilfældet. Mænd kan også sagtens lave knibeøvelser, og det er der virkelig god grund til at gøre.

Som hos kvinder styrker bækkenbundsøvelser din muskulatur dernede og gør det nemmere at have kontrol over dette – hvilket kan give dig øget kontrol over din sædafgang. Det smarte ved bækkenbundsøvelser er, at du ikke er begrænset ift. lokation. Du kan lave dem hvor som helst og når som helst.

Da bækkenbundsøvelser handler om at styrke muskulatur, ser du naturligvis ikke resultater inden for få dage. Men hvis du husker dine daglige bækkenbundsøvelser, 10 knib om dagen i 6-8 sekunder, så vil du inden for et par uger kunne mærke resultater.

 

3. Onaner før samleje

At onanere før samleje er ikke en træningsteknik, men den kan hjælpe dig til at holde længere, når samlejet er i gang. Det kræver dog, at man ved, at samlejet skal finde sted og hvornår, så man kan nå at stimulere sig selv ind.


 

Produkter til at holde længere

For tidlig sædafgang er ikke flovt, men det kan for nogen synes som et problem. Der findes heldigvis produkter, du kan tage i brug, hvis ovenstående øvelser ikke synes at virke for dig.

Vi har samlet nogle forskellige produkter her i tabellen, som du under tabellen kan læse om, hvordan du bruger, og finde ud af, hvad der passer bedst til dine behov.

 

G-Maks Power Pillen – Den lille blå pille

G-Max Power Kapsler

Se prisen her →

G-Maks Power pillen er en lille blå pille, som meget hurtigt er blevet populært for mænd hele verden over. G-Maks Power pillen er en pille, som er designet som en ”hold længere i sengen pille”. Den kommer af GoldMax Blue til mænd, men bare i en endnu bedre version. Men hvad er fordelene ved den, spørger du dig selv. De kan kort nævnes her:

 • Det produkt som flere mænd elsker! Deriblandt nr. 1 i Storbritannien
 • Det er et produkt, som indeholder naturlige ingredienser
 • Du skal kun tage en kapsel om dagen, som samtidig er lille og diskret
 • Den gør, at du får en forhøjet energi, styrke og udholdenhed.

Alt det der er nævnt kan alt sammen hurtigt siges at være nogle gode fordele for en mand. Det lyder alt sammen godt, men hvad er det helt præcist, og hvordan fungerer det? Step for step vil disse spørgsmål blive besvaret i anmeldelsen.

 

Naturlige ingredienser i den syntetiske blå pille

Dens syntetisk blå farve kan for nogen være et faresignal. Umiddelbart forbindes dette ikke med et naturligt produkt. Men det er ikke scenariet her. Her er der nemlig tale om en ny, forbedret urteformel, som kun indeholder naturlige ingredienser. Det er ingredienser, som er nøje udvalgt for at give det bedste resultat.

Den indeholder blandt andet Panax Ginseng, som er kendt for at give energi. Derudover indeholder den også kanelbark. Disse plantebasseret ingredienser er specielt sammensat og skræddersyet for at dække det mandlige behov. Denne specielle sammensætning gør, at du får en ”hold længere i sengen pille”. Den blå pille indeholder ikke kun Panax Ginseng og Kanelbark, men også en masse andre gode ingredienser. De kan nævnes her:

 • Wolfberry
 • Codonompsis Pilosula
 • Angelica Archangelica
 • Poria Cocos Mushroom
 • Lingusticum Root
 • Glycyrrhiza Glabra.

Dette lyder alle sammen som en masse fancy ingredienser, og det kan let forvirre en. Dog er det ingredienser, som alle sammen giver udholdenhed, styrke og energi. En fornyet energi som gør, at du får den bedste og mest tilfredsstillende oplevelse med din partner. Det er en sammensætning, som er perfekt til en ”hold længere i sengen pille”.

 

Hvordan anvendes den?

Det er en pille, der grundet dens størrelse er meget diskret. Det er pille, som nemt kan være i jakkelommen, og som er let at tage inden akten. Der er nogle få forholdsregler med indtagelsen af pillen, sådan du får den bedste oplevelse.

Den skal tages på tom mave og helst gerne med et glas vand. Dette skal ske cirka 45 minutter, før lagengymnastikken påbegyndes. Det er vigtigt, at du ikke tager mere end en kapsel inden for 24 timer, da dette kan havde nogle bivirkninger. Derudover må pillen hellere ikke tygges.

Følger du disse enkle forholdsregler, så får du den bedste ”hold længere i sengen pille”.

 

Hvad gør den?

Men hvad gør den så helt præcist, kan være det næste spørgsmål. En af de vigtige faktorer ved produktet er udholdenhed, som også er et af de store samtaleemner for mænd. De vil gerne holde længere i sengen og få en tilfredsstillende oplevelse samtidig. Der kan være flere årsager til, hvorfor man ikke kan holde længe i sengen:

 • Der er den fysiske årsag. Den fysiske årsag er at for at kunne holde i længere tid, så kræver det en sund blodcirkulation.
 • Der er den psykiske årsag. Mange faktorer fra hverdagen påvirker din udholdenhed. Er du stresset, træt eller har en masse nerver på, så påvirker det din præsentation.

Det kan derfor hjælpe at tage en ”hold længere i sengen pille” i form af G-Max Power Capsules, sådan du kan performe i en hvilken som helst situation.

Fordele

 • Du kan bruge den, selvom du har rifter og irriteret hud
 • Du kan havde oralsex
 • Giver forhøjet energi til hele kroppen
 • Den er billigere.

Ulemper

 • Den skal tages en 45 minutter før
 • Skal tages på tom mave
 • Du må ikke tage mere end 1 pille indenfor 24 timer.

 


 

VigRX Forsinkelses Spray – Ét spray og du er klar

VigRX Forsinkelses SpraySe prisen her →

VigRX Forsinkelses Spray er et alternativ for G-Max Power Capsules. Det er et produkt, som har mange af de samme egenskaber, men som samtidig også har nogle andre funktioner. Den helt store forskel er, at der her er tale om en spray og ikke en pille. Den har samme funktion som ”hold længere i sengen pille”, men bare hvor du skal bruge en spray i stedet. Fordelene ved dette produkt er:

 • Det er et populært produkt, som er verdenskendt
 • Det kræver ikke meget forberedelse at tage den
 • Der er til 500 sprøjt i en flaske, så der er plads til masser af sjov
 • Det er god størrelse til at tage med på farten.
 • Den er nem at bruge.

Alt sammen nogle gode fordele. Nedenfor vil der ligesom før blive gennemgået, hvordan den virker, og om der noget man skal være opmærksom på.

 

En vegansk og naturlig spray

En spray er ikke det, man umiddelbart forbinder med et produkt, der lover at man holder længere i sengen. Det er dog et produkt af naturlige ingredienser og kan derfor sikkert bruges. Den er mærket som både, vegansk, glutenfri, halal, kosher og vegetarisk. Den kan derfor bruges af alle – om du er vegetar eller muslim. Den indeholder mere specifikt:

 • Ethyl aminobenzoat
 • Panax Ginseng rodekstrakt
 • Ginkgo Biloba rodekstrakt.

Disse ingredienser er alle sammen til, at du opnår styrke i huden, samt gøre penissen mere fast. De giver derudover også en beroligende effekt.

 

Hvordan anvendes den?

Den er forholdsvis nem at bruge og kræver ikke meget forberedelse. Den skal påføres 10 minutter før, at du skal i aktion. Nogen siger endda, de allerede efter 5 min er klar.

Du skal sprøjte 1-3 gange på penis og derefter gnide det ind i skaftet og glans.

Du skal dog være opmærksom på nogle få ting. Det er ikke godt at benyttet produktet, hvis du har rifter eller irriteret hud på penis. Derudover er det hellere ikke lavet til oralsex, og det er derfor vigtigt, at du vasker penis grundigt før.

 

En kirsebærduft

VigRX Delay Spray er en lækker og enkelt spray. Den har en duft af kirsebær og efterlader ikke klæbrige rester.

Den er specielt lavet til at skulle forlænge intime stunder, sådan at du kan blive ved i længere tid.

Den er i en størrelse, som gør det lettere for dig at havde med i jakkelommen. Det er produkt, hvor det ikke er ved alle, at det virker. Det hælder dog til, at den virker ved flere og flere.

Fordele

 • Virker inden for kort tid
 • En nem og hurtig løsning
 • Giver milde naturlige og bedøvende egenskaber til penis
 • Du kan spraye flere gange.

Ulemper

 • Kan ikke påføres på irriteret hud
 • Du kan ikke have oralsex med den påført
 • Kan give allergiske reaktioner – kig derfor på ingredienserne inden påførelse
 • Virker ikke for alle.

 


Penisringe – god til under samleje

penisringe

Se prisen her →

Penisringe kan måske synes som et simpelt produkt, og tvivlen på, om det kan få en til at holde længere, er der mange, der har. Men penisringe kan faktisk godt gøre noget ekstra for din udholdenhed i sengen.

Disse simple penisringes funktion er nemlig, at give dig en erektion, der er hårdere og længerevarende. Penisringene gør nemlig, at blodet bliver i din penis, og det kan derfor resultere i, at din sædafgang ikke kommer for tidligt. Smart!

Hvordan anvendes de?

Penisringene kan bruges på forskellige måder. Du kan sætte en nederst på skaftet, eller sætte en bag skaft og pung – til dette anbefales for at sætte penisringen på, før du får erektion. Du kan også bruge flere på én gang, og benytte de forskellige størrelser til forskellige formål.

Det smarte ved penisringe er, at det ikke kræver særligt meget forberedelse. Det er bare at tage dem frem og sætte dem på. Desuden er de ikke kemiske på samme måder, som piller f.eks. er.

De skal sidde stramt uden at være ubehagelige. Nyd din længerevarende erektion og udholdenhed i sengen!

Du kan også benytte dig af penisringe med vibration. Så holder du længe, og hun får endnu mere stimulation.

Fordele

 • 3 størrelser i sættet, så de passer de fleste
 • Ikke kemisk for kroppen
 • Kan bruges på forskellige måder
 • Ftalatfri
 • Kan bruges under både onani og samleje
 • Diskrete

Ulemper

 • Ingen i denne sammenhæng!

 


 

Fleshlight Riley Reid Utopia – øv dig inden samleje

fleshlight

Se prisen her →

Hvis du vil øve dig i at holde længere, så er et fleshlight ideelt. Det er ikke en ting, der benyttes under samlejet, men du kan øve dig for dig selv og træne dig op. Da de fleste fleshlights er meget realistisk udformet, så er det god træning til, når du er sammen med den ægte vare.

Hvis du vil bruge den til at træne din udholdenhed med, så benyt dig af de ovenstående teknikker – f.eks. start/stop-teknikken. Dit fleshlight vil give dig en realistisk følelse, og du kan ved skiftevis at begynde penetrering og pause inden klimaks træne dig til at holde længere.

Ved denne fleshlight kan du også selv styre trykket og stramheden omkring din penis, hvilket også er god til træningen.

Hvordan anvendes den?

At anvende et fleshlight er måske simpelt nok, og behøver ikke så meget forklaring. Til gengæld kan det være en fordel, hvis du, inden brug, tager sleevet ud og lægger det i et varmt vandbad. På den måde kan du varme det op og få en endnu mere realistisk følelse.

Fordele

 • Vandtæt
 • Ftalatfri
 • Realistisk følelse
 • Kan selv styre stramheden om penis og øge træningen

Ulemper

 • Kræver mere rengøring end de andre produkter

 


 

Durex Mutual Climax Bedøvende Kondomer 10 stk – sikkerhed og udholdenhed

kondomer

Se prisen her →

Endnu et alternativ til at holde længere under samleje er kondomer. På disse kondomer fra Durex er der en smule bedøvende creme, der nedsætter følsomheden ved penis, når det er i kontakt med huden.

Den lille mængde af bedøvende creme nedsætter naturligvis ikke følelsen i sådan en grad, at man slet ikke får stimulation og nydelse. Dog kan det nedsætte følelsen i en passende mængde, så det styrker udholdenheden og forsinker din sædafgang, så I kan nyde hinanden længere.

Derudover beskytter kondomer også mød kønssygdomme, og det er derfor ideelt også at benytte til spontant samleje med personer, der ikke er ens partner.

Fordele

 • Diskret – kan tages med overalt
 • Bedøver ikke for meget

Ulemper

 • Skal sidde lidt før den bedøvende effekt indtræder
Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here