Hold længere i sengen – find det helt rigtige middel

151

Den perfekte aften er måske arrangeret, eller du har scoret den lækre kvinde fra natklubben. Du har planer om en lang, hed og intim nat, men du har et problem.

Du vil gerne kunne imponere og vil gerne holde til lang tid. Det kan for nogle være et problem, og mange mangler en form for energiboost.

Det kan derfor måske være en ide at få en ”hold længere i sengen pille”. Der er kommet et nyt produkt på markedet, som er værd at nævne i denne sammenhæng.

Det er den blå pille fra G-Maks Power piller, som nedenfor vil blive anmeldt, samt om der findes andre alternativer til dette middel.

 

G-Maks Power Pillen – Den lille blå pille

G-Max Power Kapsler

Se prisen her →

G-Maks Power pillen er en lille blå pille, som meget hurtigt er blevet populært for mænd hele verden over. G-Maks Power pillen er en pille, som er designet som en ”hold længere i sengen pille”. Den kommer af GoldMax Blue til mænd, men bare i en endnu bedre version. Men hvad er fordelene ved den, spørger du dig selv. De kan kort nævnes her:

 • Det produkt som flere mænd elsker! Deriblandt nr. 1 i Storbritannien
 • Det er et produkt, som indeholder naturlige ingredienser
 • Du skal kun tage en kapsel om dagen, som samtidig er lille og diskret
 • Den gør, at du får en forhøjet energi, styrke og udholdenhed.

Alt det der er nævnt kan alt sammen hurtigt siges at være nogle gode fordele for en mand. Det lyder alt sammen godt, men hvad er det helt præcist, og hvordan fungerer det? Step for step vil disse spørgsmål blive besvaret i anmeldelsen.

 

Naturlige ingredienser i den syntetiske blå pille

Dens syntetisk blå farve kan for nogen være et faresignal. Umiddelbart forbindes dette ikke med et naturligt produkt. Men det er ikke scenariet her. Her er der nemlig tale om en ny, forbedret urteformel, som kun indeholder naturlige ingredienser. Det er ingredienser, som er nøje udvalgt for at give det bedste resultat. Den indeholder blandt andet Panax Ginseng, som er kendt for at give energi. Derudover indeholder den også kanelbark. Disse plantebasseret ingredienser er specielt sammensat og skræddersyet for at dække det mandlige behov. Denne specielle sammensætning gør, at du får en ”hold længere i sengen pille”. Den blå pille indeholder ikke kun Panax Ginseng og Kanelbark, men også en masse andre gode ingredienser. De kan nævnes her:

 • Wolfberry
 • Codonompsis Pilosula
 • Angelica Archangelica
 • Poria Cocos Mushroom
 • Lingusticum Root
 • Glycyrrhiza Glabra.

Dette lyder alle sammen som en masse fancy ingredienser, og det kan let forvirre en. Dog er det ingredienser, som alle sammen giver udholdenhed, styrke og energi. En fornyet energi som gør, at du får den bedste og mest tilfredsstillende oplevelse med din partner. Det er en sammensætning, som er perfekt til en ”hold længere i sengen pille”.

 

Hvordan anvendes den?

Det er en pille, der grundet dens størrelse er meget diskret. Det er pille, som nemt kan være i jakkelommen, og som er let at tage inden akten. Der er nogle få forholdsregler med indtagelsen af pillen, sådan du får den bedste oplevelse. Den skal tages på tom mave og helst gerne med et glas vand. Dette skal ske cirka 45 minutter, før lagengymnastikken påbegyndes. Det er vigtigt, at du ikke tager mere end en kapsel inden for 24 timer, da dette kan havde nogle bivirkninger. Derudover må pillen hellere ikke tygges. Følger du disse enkle forholdsregler, så får du den bedste ”hold længere i sengen pille”.

 

Hvad gør den?

Men hvad gør den så helt præcist, kan være det næste spørgsmål. En af de vigtige faktorer ved produktet er udholdenhed, som også er et af de store samtaleemner for mænd. De vil gerne holde længere i sengen og få en tilfredsstillende oplevelse samtidig. Der kan være flere årsager til, hvorfor man ikke kan holde længe i sengen:

 • Der er den fysiske årsag. Den fysiske årsag er at for at kunne holde i længere tid, så kræver det en sund blodcirkulation.
 • Der er den psykiske årsag. Mange faktorer fra hverdagen påvirker din udholdenhed. Er du stresset, træt eller har en masse nerver på, så påvirker det din præsentation.

Det kan derfor hjælpe at tage en ”hold længere i sengen pille” i form af G-Max Power Capsules, sådan du kan performe i en hvilken som helst situation.

 

Findes der et alternativ til G-Maks Power pillen?

Kan det så anbefales, og er det et godt produkt?

Hvis du sammenholder med alle de informationer, som er nævnt ovenover, så kan det siges at være et rigtigt godt produkt på markedet. Det er et naturligt produkt, som hjælper dig med at holde længere i sengen.

Det er et produkt som mange over hele verden roser, og et produkt som er nr. 1 i Storbritannien.

Men er du ikke helt til pilleformen og søger et alternativ hertil, så skal du læse videre. Der findes nemlig flere produkter på markedet, og den næste er i spray form.

 

VigRX Forsinkelses Spray – Ét spray og du er klar

VigRX Forsinkelses SpraySe prisen her →

VigRX Forsinkelses Spray er et alternativ for G-Max Power Capsules. Det er et produkt, som har mange af de samme egenskaber, men som samtidig også har nogle andre funktioner. Den helt store forskel er, at der her er tale om en spray og ikke en pille. Den har samme funktion som ”hold længere i sengen pille”, men bare hvor du skal bruge en spray i stedet. Fordelene ved dette produkt er:

 • Det er et populært produkt, som er verdenskendt
 • Det kræver ikke meget forberedelse at tage den
 • Der er til 500 sprøjt i en flaske, så der er plads til masser af sjov
 • Det er god størrelse til at tage med på farten.
 • Den er nem at bruge.

Alt sammen nogle gode fordele. Nedenfor vil der ligesom før blive gennemgået, hvordan den virker, og om der noget man skal være opmærksom på.

 

En vegansk og naturlig spray

En spray er ikke det, man umiddelbart forbinder med et produkt, der lover at man holder længere i sengen. Det er dog et produkt af naturlige ingredienser og kan derfor sikkert bruges. Den er mærket som både, vegansk, glutenfri, halal, kosher og vegetarisk. Den kan derfor bruges af alle – om du er vegetar eller muslim. Den indeholder mere specifikt:

 • Ethyl aminobenzoat
 • Panax Ginseng rodekstrakt
 • Ginkgo Biloba rodekstrakt.

Disse ingredienser er alle sammen til, at du opnår styrke i huden, samt gøre penissen mere fast. De giver derudover også en beroligende effekt.

 

Hvordan anvendes den?

Den er forholdsvis nem at bruge og kræver ikke meget forberedelse. Den skal påføres 10 minutter før, at du skal i aktion. Nogen siger endda, de allerede efter 5 min er klar.

Du skal sprøjte 1-3 gange på penis og derefter gnide det ind i skaftet og glans.

Du skal dog være opmærksom på nogle få ting. Det er ikke godt at benyttet produktet, hvis du har rifter eller irriteret hud på penis. Derudover er det hellere ikke lavet til oralsex, og det er derfor vigtigt, at du vasker penis grundigt før.

 

En kirsebærduft

VigRX Delay Spray er en lækker og enkelt spray. Den har en duft af kirsebær og efterlader ikke klæbrige rester.

Den er specielt lavet til at skulle forlænge intime stunder, sådan at du kan blive ved i længere tid.

Den er i en størrelse, som gør det lettere for dig at havde med i jakkelommen. Det er produkt, hvor det ikke er ved alle, at det virker. Det hælder dog til, at den virker ved flere og flere.

 

Hvilken en skal jeg vælge? G-Maks Power pillen eller VigRX Delay Spray?

Der er nu lavet to anmeldelser af to forskellige, men også to gode produkter. Måske sidder du med en fornemmelse af, hvad du skal vælge, eller måske er du ikke sikker på, hvilken en du skal vælge.

Der er derfor samlet et sammendrag af de to produkter og derved give forhåbentlig give dig en afklaring.

De har begge det samme formål, nemlig at holde længere i sengen bare i to forskellige varianter. Der er nedenfor samlet en oversigt over, hvad de deres fordele og ulemper er. Det kan derfor måske være mere overskueligt at vælge det rigtige produkt.

Fordele:

VigRX Delay Spray:

 • Virker inden for kort tid
 • En nem og hurtig løsning
 • Giver milde naturlige og bedøvende egenskaber til penis
 • Du kan spraye flere gange.

G-Maks Power pillen:

 • Du kan bruge den, selvom du har rifter og irriteret hud
 • Du kan havde oralsex
 • Giver forhøjet energi til hele kroppen
 • Den er billigere.

Ulemper:

VigRX Delay Spray:

 • Kan ikke påføres på irriteret hud
 • Du kan ikke have oralsex med den påført
 • Kan give allergiske reaktioner – kig derfor på ingredienserne inden påførelse
 • Virker ikke for alle.

G-Maks Power pillen:

 • Den skal tages en 45 minutter før
 • Skal tages på tom mave
 • Du må ikke tage mere end 1 pille indenfor 24 timer.

Dette er nogle gode retningslinjer på at finde ud af, hvilket produkt der passer bedst til dig og dine behov. Det er begge to produkter, som er gode og gør, at du holdere længere i sengen.

 

Lise Petersen
Hej! Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Lisepetersen82@gmail.com. Vær opmærksom på, at profilerne her på siden er 'personaer' og altså dæknavne, sådan at de rigtige eksperter ikke kan findes privat. Af respekt for dem, så bedes du ikke forsøge at afdække hverken vores testere eller eksperters rigtige identitet.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here