Latex beklædning – Produktanmeldelser

Latex kan benyttes til mange ting, og er også populær i den erotiske verden. Latex er et naturmateriale, og der findes mange produkter lavet af latex. Det er er god som shape-wear, og giver kroppen en flot figur, og er derudover et ganske åndbart materiale.

Latex er særligt god til de frække fetish-arrangementer eller til sex rollespil med partneren i soveværelset. Det giver en flot og frækt look med masser af sexappeal.

I dette indlæg tager vi dig gennem forskellig anmeldelser af latex beklædning, både til mænd og kvinder. Vi har kåret testvinderen, prisvinderen og den bedste til begynderen i både mændenes og kvindernes latex-univers, så du nemt kan guides til at vælge din næste stykke latex beklædning!

 


 

Latex beklædning til kvinder

Latex beklædning til kvinder er populært i fetish-verdenen. Der findes mange forskellige typer beklædning, alt fra kjoler og trusser, til hofteholdere og leggins. Latex beklædning kan give et frækt look til kvinden, og ting som kjoler og corsager kan give en flot figur også. Selvom latex er tætsiddende, er det utroligt elastisk, så det vil ikke bremse dig og din partner.

Latex beklædningen kan både bruges i soveværelset men også til festligt brug, så der er noget for enhver smag. Vær’ tålmodig – det kan tage sin tid at iføre sig beklædning af latex.

Vi har her samlet vores tre favoritter til kvinder: testvinderen, bedste til begynderen og bedste til prisen.

Bedste… Prismaskinen
Testvinder Tjek pris
Late X Lange Latex Strømper Begynder Tjek pris
Late X Lange Latex Handsker Prisvinder Tjek pris

 

 

TESTVINDERENLate X Kort Latex Kjole

Tjek prisen her!

Fordele

  • 100% naturlatex
  • Bredt udvalg af størrelser
  • Tætsiddende men elastisk
  • Stilfuld og enkel
  • Fremhæver kroppens former

Ulemper

  • Mat i farven

Oplevelsen med produktet

Denne Korte Latex Kjole fra Late X var den klare testvinder i denne omgang. Kjolen er kort og tætsiddende, men er stadig elastisk, så man kan bevæge sig forholdsvist frit. Meningen med latex er, at det sidder tæt, og det gør denne kjole absolut også. Det giver en lækker kropsfigur, når man har fået den på. Den fremhæver alle kroppens former, og man får en dominant og seksuel udstråling af denne.

Latex skal naturligvis sidde stramt, og derfor var det også lidt en udfordring at få denne kjole på. Er det første gang man prøver en latexkjole, anbefales det bestemt at have en god portion tålmodighed. Men da den endelig kom på, sad den fantastisk, og det var processen værd. Den havde en utrolig sexappeal!

Hvis man vil gøre det lettere at tage kjolen på, kan man benytte en dressing aid til latex, der gør din latex beklædning mere fleksibel, så du nemmere kan få det på.

Anbefalet til

Det lækre ved denne Late X Kjole er, at den kan bruges til mange forskellige ting. Dens enkle og stilfulde design gør, at man sagtens kan have den på en tur i byen eller til andre festlige lejligheder. Kjolen er også ideel til en fræk udklædningsfest eller til kinky rollespil med sin partner.

Good to know

Jeg synes, kjolen var ret mat i farven, og jeg købte derfor en shining-spray, for at kunne give lidt liv til latexkjolen. Det gjorde virkelig underværker! Kjolen fik det erotiske, skinnende look.

Kjolen må derudover ikke maskinvaskes. Den skal håndvaskes i koldt vand.

 

 

BEGYNDERENLate X Lange Latex Strømper

Late X Lange Latex Strømper

Tjek prisen her!

Fordele

  • 100% naturlatex
  • Går langt op på låret
  • God kvalitet og holder godt
  • Kan nemt sættes i hofteholdeklemmer
  • God pasform og fleksibilitet

Ulemper

  • Mat i farven
  • Lidt kompliceret med størrelsen

Oplevelsen med produktet

Hvis man er ny i latex-universet, er disse strømper en god begynder-beklædning. Selvom de var lidt besværlige at få på, kunne de virkelig holde til lidt af hvert, så jeg var ikke super nervøs for at ødelægge dem. De går langt op på låret, og de kan med fordel benyttes med en hofteholder og sidder nemt fast i hofteholdeklemmerne, også uden at gå i stykker.
Pasformen var super god, og strømperne er fleksible, når man har dem på. De er ikke så gode til offentligt brug, men passer super godt til lækkert lingeri eller med f.eks. Late X Kort Latex Kjole. Jeg synes, det var lidt svært at finde ud af, hvilken størrelse der var den rigtige, da størrelsesguiden retter sig mere mod kjoler.
Strømperne var dog ret matte i farven, da jeg modtog dem, hvilket var lidt ærgerligt. De kan med fordel shines op med en shining-spray, så de kan få det sexede, skinnende latex-look.

Anbefalet til

De kan med fordel kombineres med lingeri, så man kan spice oplevelsen i soveværelset lidt op. Hvis man skal til fetish-party, er disse også ideelle.

Good to know

Strømperne må ikke maskinvaskes, men skal håndvaskes i koldt vand.
Brug en shining-spray, for at opnå det skinnende, forførende latex-look. Strømperne er lidt svære at få på, så benyt med fordel en dressing aid til latex. Det blødgør din latex og gør det lettere at tage på.

Fordele

  • 100% naturlatex
  • Går langt op ad armen
  • God pasform og fleksibilitet
  • God kvalitet

Ulemper

  • Mat i farven
  • Lidt kompliceret med størrelsen

Oplevelsen med produktet

Disse handsker var virkelig lækre at have på! Super fleksible, og jeg kunne nemt bevæge både arme og fingre. De går op over albuen til omkring det nederste af overarmen, hvilket giver et sofistikeret og frækt look.

Jeg var dog igen skuffet over den matte farve, da de ser virkelig skinnende ud på billedet. Det var dog ikke noget, en shining-spray ikke kunne fikse, så jeg fik det ønskede shiny look.

Virkelig nogle lækre handsker i fantastisk kvalitet, og oven i købet til en pris, der ikke kan konkurreres med!

Anbefalet til

Man kan kombinere handskerne med f.eks. Late X Kort Latex Kjole for et festligt look. Man kan også bruge dem med noget frækt lingeri og tilhørende Late X Lange Latex Strømper for et mere udfordrende og sexappellerende outfit til de frække aftener derhjemme med partneren.

Good to know

Handskerne må ikke maskinvaskes, men skal håndvaskes i koldt vand.

Hvis der ønskes en mere skinnende overflade, så brug en shining-spray. Handskerne kan være lidt udfordrende at få på, fordi de sidder så tæt. Hvis udfordringen bliver for stor, så benyt en dressing aid til latex. Det blødgør din latex og gør det lettere at tage på.

 


 

Latex beklædning til mænd

Latex beklædning til mænd er mindst lige så populært i fetish-verdenen. Der findes alt fra t-shirts og masker, til bukser og shorts. Markedet er stort, og latex egner sig særligt til sexet rollespil og til ekstra spice i soveværelset. Selvom latex er tætsiddende, er det utroligt elastisk, så det vil ikke bremse dig og din partner.

Vi har her samlet vores tre favoritter til mænd: testvinderen, bedste til begynderen og bedste til prisen. Læs med her og find inspiration til din næste latex beklædning!

Bedste… Prismaskinen
Mister B Rubber Full Bodysuit med Lynlås Testvinder Tjek pris
Late X Latex Maske Begynder Tjek pris
Late X Latex T-Shirt Mænd Prisvinder Tjek pris

 

 

TESTVINDERENMister B Rubber Full Bodysuit med Lynlås

Mister B Rubber Full Bodysuit med Lynlås

Tjek prisen her!

Fordele

  • Lækker kvalitet
  • God pasform og er fleksibelt
  • Råt og enkelt design
  • Kan åbnes i skridtet via lynlås

Ulemper

  • Svært at få på
  • Ikke så shiny som på billederne
  • Højere prisklasse

Oplevelsen med produktet

Dette bodysuit fra Mister B var et super lækkert kvalitetsprodukt. Produktet var enormt svært at få på uden hjælp, fordi det skal sidde så stramt, så det anbefales helt klart med en dressing aid. Denne dressing aid kan også nemt benyttes til dette gummi-bodysuit.

Bodysuitet havde en rar pasform, og var virkelig kinky i udseendet. Dens lange ærmer og ben gjorde den dominerende og rå at se på, og da den ingen fødder har, giver det en lidt større bevægelsesfrihed. Man kan derudover have egne sokker på, hvis man vil have sko på til outfittet, hvilket er lidt mere behageligt.

Bodysuitet har en lynlås, der går fra skridtet om til lænden, og der er derfor stadig rig mulighed for frække udfoldelser.

Bestemt en fræk beklædning, der uden tvivl er testvinderen i denne omgang!

Anbefalet til

Dette kan helt klart anbefales til de frække timer i soveværelset, særligt som en del af et kinky rollespil. Hvis man er typen, der kan lide at gøre et indtryk, vil dette bodysuit bestemt også vække opsigt til en fetish-fest.

Good to know

Dette bodysuit er fremstillet af 100% gummi, og skal håndvaskes i lunt vand med en smule uparfumeret shampoo. Det hænges til tørre på enten en træ- eller plastikbøjle.

Benyt med fordel beGLOSS Perfect Shine til både at få det skinnende, frække look, men også for at pleje dette bodysuit.

 

 

BEGYNDERENLate X Latex Maske

Late X Latex Maske

Tjek prisen her!

Fordele

  • 100% naturlatex
  • Utrolig elastisk og fleksibel
  • Kinky look
  • Rart materiale mod ansigtet
  • Fås i sort, rød og hvid
  • Unisex

Ulemper

  • Lidt svær at få over ansigtet uden Dressing Aid
  • Desværre mat i farven

Oplevelsen med produktet

Hvis man ikke har begået sig så meget i latex-universet før, så er denne maske fra Late X super god. Det er et simpelt stykke latex beklædning (som oven i købet er unisex), og hvis man benytter lidt Latex Dressing Aid, så er masken nem at få på.

Det bedste ved masken var, at den var så åndbar, så den var faktisk overraskende behagelig at have på ansigtet. Den var dog ikke særligt shiny i udseendet, så en shining-spray er nødvendig, hvis man vil have et skinnende look.

Dog en super god maske til begynderen!

Anbefalet til

Særligt anbefalet til parret, der er vilde med fetish-lege. Masken giver manden et dominant look, hvor kun mund og øjne er synlige, og det er en fordel i dominante/submissive lege. Masken kan med fordel kombineres med gagballs eller som en del af et fetish-outfit – f.eks. kombineret med Mister B Rubber Full Bodysuit.

Good to know

Masken er one size, men passer de fleste.

Skal håndvaskes i lunt vand med en smule uparfumeret shampoo.

 

 

PRISVINDERENLate X Latex T-Shirt Mænd

Late X Latex T-Shirt Mænd

Tjek prisen her!

Fordele

  • 100% naturlatex

Ulemper

  • Desværre mat i farven

Oplevelsen med produktet

Denne latex t-shirt er et absolut must til din latex-garderobe! Den har en god pasform, og længden går ned til hoften. De korte ærmer giver god bevægelighed i armene, og den runde halsudskæring er behagelig mod halsen. Og til en pris på kun 449., er denne latex beklædning den klare prisvinder i denne omgang!

For at gøre det nemmere at iføre sig t-shirten, kan man benytte Latex Dressing Aid, så man gør sin latex t-shirt mere elastisk. Den indrammer kroppen flot og sidder godt, når den først er kommet på.

T-shirten kan kombineres med alle slags underdele, og egner sig godt til dominante sexlege med din partner. Det var alt i alt en virkelig lækker oplevelse med denne latex beklædning!

Anbefalet til

Kan kombineres med andre beklædningsstykker, som f.eks. er af latex, for at give et fuldt, dominerende latex-outfit. Kan dog også bruges med almindelige beklædningsstykker for at spice outfittet lidt op, hvis man skal til et frækt arrangement eller have rollespilsleg med partneren.

Kombiner den også med f.eks. Late X Latex Masken og en gagball for et frækt look til sex rollespil.

Good to know

Kommer i størrelserne Small-2XL.

Skal håndvaskes i lunt vand med en smule uparfumeret shampoo. For at give T-Shirten et mere shiny look, benyt da med fordel denne shining-spray fra Pjur Cult. 

 


 

Selvom vi har listet vores favoritter her, findes der et langt bredere produktudvalg, når det kommer til latex beklædning. Er du blevet mere nysgerrig på denne fetish-verden og godt kunne tænke dig at tjekke andre produkter ud, eller mangler du inspiration til din latex-garderobe? Så klik nedenfor og tjek sortimentet ud. Der er med garanti noget for dig!

Se udvalget af latex beklædning her!

Iben Helena Mortensen
Iben Helena Mortensen
Velkommen til Eroti.dk. Mit navn er Iben, og jeg er webredaktør her på siden. Jeg skriver guides, produktanmeldelser og meget andet, som jeg håber, du finder interessant. Skulle du have spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig på Iben@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here