LELO Smart Wand Large Magic Wand

Forhandler
sinfulTjek prisen her
(åbner ny fane)
sexshop.dk logoTjek prisen her
(åbner ny fane)

 

Opsummering af LELO Smart Wand Large vibratoren:

Denne Lelo Smart Wand er en utrolig stor vibrator, der kan give dig max effektivitet. De voldsomme pulseringer og den skybløde overflade skal nok få dig nær dit klimaks. Du kan bruge vibratoren på forskellige måder, men den primære vil selvfølgelig være at give dig de tunge ”dunk”, du har ventet på.

Hvad kan du bruge den til?

Du kan bruge denne Smart Wand til flere forskellige formål – det er derfor, den er smart. Det oplagte er selvfølgelig at stimulere dig selv med de kraftige vibrationer enten på klitoris eller analt.

Elsker du den vibrerende følelse, du kan få med en vibrator, kan du lægge dig enten på maven eller på ryggen og lægge vibratoren imellem benene sådan, at hovedet på vibratoren rammer din klitoris. På denne måde får du vibrationer helt fra klitoris ned til indgangen til vagina og områderne omkring.

Du kan læse mere omkring produktet lige her.

 


Find den bedste pris på Lelo Smart Wand

Lelo smart wand anmeldelse


ForhandlerPrisInformation
898,00 DKKSe produkt
1199,00 DKKSe produkt

En multifunktionel vibrator

LELO Smart Wand Large Magic Wand testvinder
LELO Smart Wand Large Magic Wand testvinder

Denne vibrator er utrolig multifunktionel og ligner ikke umiddelbart en vibrator, som en hvilken som helst anden. Vibratoren har et lækkert, moderne design med ståldetaljer, der hvor hånden holder. Efter en lang hård dag på arbejde, kan du derfor f.eks. bruge Lelos Smart Wand til at massere dig selv på ryggen, i siden af nakken eller nederst på ryggen nær lænden. Har du ømme fødder, holder du bare vibratoren under fødderne og mærke en dunkende, løsrivende effekt, der kan hjælpe dig til at slappe helt af – og hvem ved, måske ender du med at blive en smule kåd og giver dig selv en omgang ”massage”.

Hvem, hvad og hvor?

Alle kan bruge denne vibrator, den er nem at bruge og alle kan nyde gavn af den. Uanset om du er kvinde eller mand, kan du faktisk bruge den til at løsne lidt op i muskulaturen efter en lang dag eller blot en lyslang nat. Det smalle, aflange håndtag på vibratoren er ergonomisk korrekt udført og hjælper dig til at slappe af i hånden imens du holder vibratoren. Du kan bruge vibratoren inde, ude, i tørre og i våde klimaer.

  • Se den billigste pris her, eller læs mere om produktet her

Kvinde, tag dig en fredag eftermiddag med selvforkælelse!

Er du kvinde, og er du kommet hjem fra en lang dag fra arbejde, så kan du jo starte din egen spa-selvforkælelseseftermiddag. Her kan du tage et langt varmt bad, skrubbe hele kroppen godt i lækre produkter, men hvis du synes der mangler lidt til at nå til den maksimale afslapning på en fredag eftermiddag… Så tag din Lelo Wand med. Den giver dig utrolig pulsering og har en størrelse, der gør det let for dig at håndtere den i badet. Den har en silikone overflade, der gør den nem at bruge, selv når der skulle blive lidt glat på badeværelsesgulvet.

Specifikationer

Vibratoren her er selvfølgelig opladelig, vandtæt og så har den 8 forskellige vibrationsmønstre, så du kan finde din favorit og bruge programmet præcis, når du vil. Lelos Smart Wand har vundet mange priser og er blevet kåret til bedste luksus sexlegetøj.

Lise Petersen
Hej! Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Vær opmærksom på, at profilerne her på siden er 'personaer' og altså dæknavne, sådan at de rigtige eksperter ikke kan findes privat. Af respekt for dem, så bedes du ikke forsøge at afdække hverken vores testere eller eksperters rigtige identitet.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here