Anmeldelse: Lelo Smart Wand Large

786

 

LELO Smart Wand Large 2

 

Forhandler
sinful Tjek prisen her

 

LELO Smart Wand Large 2 – Opsummering

Hellere lille og vågen end stor og doven? Ikke i det her tilfælde! LELO Smart Wand Large 2 er måske lidt stor i størrelsen, men den effektive vibrationer, skønne mønstre og lækre design skal bestemt ikke undervurderes!

Den har 10 vibrationsmønstre, og hvert mønster har 10 vibrationsniveauer; der er altså noget for enhver smag. Uanset om du er til de blide eller de kraftige vibrationer, har denne magic wand det hele.

Den har en række lækre features; er vandtæt, genopladelig, latex- og ftalatfri, og så er tyngden helt fantastisk, så den ligger godt i hånden. Overfladen er blød og lækker, og der medfølger en lille glidecreme, så det føles endnu mere fantastisk.

Jeg har helt sikkert fundet min nye partner in crime, og jeg er absolut blevet kæmpe fan af både magic wands og denne specifikke magic wand!

Jeg giver LELO Smart Wand Large 2 4,8 ud af 5 stjerner. Den har enkelte små mangler, men er alligevel min absolut nye favorit, som bestemt bliver svær at toppe.

 

Har du brug for at læse nærmere om udvalget af magic wands?

Tjek vores guide til magic wands her

 


 

Kort beskrivelse af LELO Smart Wand Large 2

LELO Smart Wand Large 2

 

LELO Smart Wand er et luksuriøst og elegant produkt, som på bedste vis afbilleder, hvad en moderne og højteknologisk magic wand er. Den er 30 cm i længden, men trods størrelsen vejer den ikke særligt meget, og ligger godt i hånden.

Designet er praktisk og gør den nem at holde om, og silikone-overfladen føles glat, blød og lækker mod huden. Den er både vandtæt og genopladelig. Den har 10 forskellige vibrationsmønstre, hvoraf hvert mønster har 10 vibrationsniveauer.

 

Fordele

 • Elegant design
 • Ligger godt i hånden
 • Overfladen føles blød og glat
 • Fantastiske og effektive vibrationer – både mønstre og hastigheder
 • Genopladelig
 • Vandtæt
 • Vejer ikke særligt meget
 • Holder lang tid på en opladning
 • Forholdsvist lydsvag
 • Har både svage og kraftige vibrationer
 • Glidecreme  og opbevaringspose medfølger

Ulemper

 • Når produktet kører på et lavt vibrationsniveau, så kan hele produktet godt ryste ukontrollabelt (bliver bedre når man skruer op for hastigheden)
 • I den dyre ende af prisklassen
 • Kan være svært at navigere mellem knapperne, når man bruger produktet (kommer ofte til at slukke det/springe over et program)
 • Der medfølger ingen brugermanual (hvis man er i tvivl om noget, skal man selv google sig frem) (du kan se brugermanualen ved at trykke her)

 


 

Min personlige oplevelse

LELO Smart Wand Large 2Produktet kom i den flotteste æske, og æstetikken var utroligt fristende – det appellerede virkelig til, at man godt må forkæle sig selv og gøre lidt ekstra, også når det handler om ens stimulation.

Jeg havde aldrig prøvet en magic wand før, men havde i lang tid tænkt på at investere i en, da jeg var sikker på, det var det helt rette produkt for mig. Efter at have prøvet det må jeg godt nok også indrømme, at barren er sat højt for fremtidige produkter – for hold da helt op, hvor var det fantastisk! Jeg ved, det kan virkelig som en kliché at sige, at et produkt er fantastisk. Men jeg var virkelig blown away over, hvor effektivt det var for mig!LELO Smart Wand Large 2

Jeg startede selvfølgelig med at oplade produktet, hvilket tog cirka 1,5 times tid for en fuld opladning. Jeg brugte derefter et par minutter på lige at trykke på knapperne og lære produktet at kende, før jeg kastede mig ud i det. Der medfulgte en lille glidecreme-prøve, som jeg smurte på det brede massagehoved.

Der gik virkelig ikke længe, før jeg havde LELO Smart Wand Large 2fået min første orgasme! Almindeligvis går der lige et stykke tid, før det sker, men LELO Smart Wands brede massagehoved føltes virkelig blødt og behageligt mod klitoris, og derfor gik der ikke mere end et minuts tid, før den første kom. Jeg er selv meget følsom omkring klitoris, og produkter som bulletvibratorer/andre små produkter med et lille hoved, føles derfor ofte hårde og ubehagelige, når jeg bruger dem. Dette fordi de har mere direkte og målrettet kontakt med klitoris. En magic wands massagehoved er stort, afrundet og bredt, og berøringsfladen mod klitoris er derfor større, hvilket for mig gør underværker.

Jeg syntes, det var nogle effektive vibrationsmønstre, den havde, og jeg var vild med, at hvert mønster også har 10 vibrationsniveauer. Det svageste niveau er blidt, og det kraftigste niveau er virkelig også kraftigt – men uden at være ubehageligt. Jeg kan ikke beskrive, hvor meget det her er min nye favorit!

 

Minusserne…

LELO Smart Wand Large 2Der var dog alligevel noget, der var træls ved brugen af produktet. Når man brugte et af de lavere vibrationsniveauer, rystede hele wanden virkelig meget, hvilket var virkelig distraherende. Man skulle derfor enten holde virkelig stramt omkring produktet i den rigtige vinkel, og ellers skulle man skrue op for vibrationsniveauet. Når man benyttede sig af de højer vibrationsniveauer, var vibrationerne dog udelukkende ude i massagehovedet – som forventet.

Jeg kom også af og til til at slukke eller trykke på den forkerte knap, når jeg brugte produktet. Men om det mere er min egen fejl end produktets, kan diskuteres. Uanset produktets minusser, så er jeg i hvert fald kæmpe fan af den her magic wand, og har virkelig fundet mit nye go-to-produkt!

 

Sådan anvendes produktet

LELO Smart Wand Large 2Det lækre ved LELO Smart Wand Large er, at den udover at være et lækkert sexlegetøjsprodukt, også et massageapparat. Du kan derfor også bruge din wand til at stimulere erogene zoner eller ømme muskler.

Du tænder LELO Smart Wand Large ved at trykke på + knappen.

Du navigerer mellem vibrationsmønstrene på den “ovale ring” (knappen mellem + og -). Ved hvert vibrationsmønster kan du navigere mellem vibrationsniveauerne på + og – knapperne.

Når du vil slukke produktet, holder du – knappen inde, indtil vibrationerne stopper. Vil du låse dit produkt, så det ikke tænder i tasken ved et uheld, så hold + og – nede samtidigt i et par sekunder. Gør det samme når du vil låse produktet op. Vær obs på, at hvis du har låst dit produkt, og du oplader det, så låses det automatisk op.

Leo Smart Wand Large 2 har også en SenseMotion-funktion. Jeg benyttede mig dog ikke af den, da jeg havde svært ved at finde ud af, hvordan det fungerede.

 

Anbefalet til

LELO Smart Wand Large 2

Er du også en af dem, der oplever mere ubehagelig en nydelse, hvis du bruger produkter med en lille berøringsoverflade, som f.eks. bulletvibratorer? Så er denne magic wand virkelig noget for dig! Berøringsfladen er stor og fløjlsblød, og den vil føles helt fantastisk mod klitoris. Uanset om du kan lide de blide eller de kraftige vibrationer, så kan denne magic wand virkelig leve op til begge ting.

Hvis du også er typen, der vil forkæle dig selv med et luksuriøst produkt, der virkelig kan en helt masse, så er dette produkt også lige noget for dig. Du skal dog være klar på at investere lidt ekstra i produktet. Men hvis man finder magic wands fantastiske og tiltrækkende (ligesom jeg gør nu!), så er det helt klart pengene værd. Utroligt lækker kvalitet, lækkert design og vejer ikke særligt meget!

 

 

Det siger andre kunder

LELO Smart Wand Large 2Jeg er bestemt ikke den eneste, der er kæmpe fan af LELO Smart Wand Large 2! Den roses for de dybe og effektive vibrationer, samt at den er rimelig holdbar og i god kvalitet. Så det er et produkt, der kan holde til lidt af hvert i lang tid – og gør det godt i den tid, den lever.

Jeg er dog ikke den eneste, der ser det som et minus, at det kan være svært at navigere mellem knapperne, når man er i gang. Også særligt et minus, at hvis man er kommet til at springe over sit yndlings vibrationsmønster, så skal man igennem alle de andre mønstre igen for at finde det. Men ellers et ganske lækkert produkt, som har mange fans verden over!

 

 

Nysgerrig på mere? Tjek denne fine videoguide til, hvordan LELO Smart Wand Large 2 fungerer!

Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here