Anmeldelse: Womanizer Premium Klitoris Stimulator

90

Womanizer Premium Klitoris Stimulator

Forhandler Prismaskinen
sinful Tjek prisen her
(åbner ny fane)
sexshop Tjek prisen her
(åbner ny fane)
mshop.dk logo Tjek prisen her
(åbner ny fane)

Med en Womanizer Premium Klitoris Stimulator er du sikret en pirrende og ikke mindst stimulerende hyggestund ud over det sædvanlige. Måske kender du allerede Womanizer og deres effektive klitoris stimulatorer. Med Womanizer Premium får du flere funktioner end før, og flere egenskaber er blevet forbedret i forhold til den originale model.

Womanizer Premium forkæler dig dog stadig med den patenterede Pleasure Air Technology. Denne særlige teknologi stimulerer klitoris med pulserende trykbølger. Du vil derfor opleve en anden form for stimulering, end du er vant til fra almindelige vibratorer. Måske kender du teknologien fra den populære Womanizer Duo, der ligeledes er en klitoris stimulator, men som også er udstyret med en g-punkts stimulerende del.

Har du til gengæld aldrig prøvet en Womanizer før, kan du se frem til en overraskende og ikke mindst pirrende oplevelse med Womanizer Premium. Læs med her og lær om alle de smarte funktioner du får med, når du køber Premium modellen fra Womanizer.

Opsummering af anmeldelse af Womanizer Premium

For at sige det kort så er Womanizer Premium en ren succes. Det er faktisk svært at finde ulemper ved den smarte, innovative og ikke mindst effektive klitoris stimulator. Hvis man skulle finde på noget, så må det være prisen. Premium modellen ligger i den dyre ende, men samtidig så får du altså også bare rigtig meget teknologi og design for pengene. Set i forhold til den kvalitet du får giver prisen derfor også god mening.

En funktion der har vagt særlig stor begejstring er den nye autopilot funktion. Her får du virkelig en stimulerende tur uden at du skal gøre noget for det. Hvis du tænder for autopilot, begynder Premium automatisk på en rejse, der involverer 12 forskellige intensiteter. De forskellige pulseringer kommer i vilkårlig rækkefølge hvilket gør det pirrende at opdage ved den næste stimulering byder på.

Udover de smarte funktioner vinder Premium også stort på det enkle design der både gør den lækker at se på og at have i hånden. Den silkebløde silikone er af høj kvalitet så du ikke skal bekymre dig om usunde eller skadelige materialer.

Fordele:

 • Fremstillet af medicinsk silikone og plast
 • Bruger den patenteret Pleasure Air Technologie
 • Lavt lydniveau
 • Vandtæt
 • 12 pulseringsintensiteter
 • Har autopilot
 • Har et genopladeligt batteri
 • Kan bruges i over 2 timer over opladning
 • Opbevaringspose i silke medfølger

Ulemper:

 • Ingen manual på dansk
 • I den dyre ende af prisklassen

 

Sådan fungerer en Womanizer Premium

Womanizer Premium gør lige som sine forgængere brug af den innovative Pleasure Air Technology. Med denne bliver du stimuleres af pulserende trykbølger. Den smart teknologi gør, at den lille stimulator gør alt arbejdet for dig. Du kan derfor koncentrere dig om at nyde de pulserende stimuleringer og opnå en intens og dyb orgasme.

Womanizer Premium Klitoris Stimulator  Pleasure Air teknologien virker ved at sende trykbølger om klitoris. Der er derfor ikke nogen direkte berøring mellem klitoris og Womanizer Premium. For at få den bedste oplevelse med denne teknologi er det vigtigt, at det såkaldte sugehoved passer til dig. Derfor får du også to forskellige størrelser med. På den måde kan du prøve begge, og finde det der passer bedst til dig for den optimale stimulering.

Der findes mange forskellige slags på markedet af disse såkaldte lufttryksvibratorer, men Womanizer må siges at være i sin helt egen klasse. Både på grund af deres innovative funktioner og deres stilfulde design. Med Premium modellen har de virkelig lagt sig i selen og skabt et helstøbt produkt, der er både brugervenligt, elegant og funktionelt.

 

Sådan bruger du en Womanizer Premium

Alt den smarte teknologi og nye funktioner kan i første omgang virke en smule forvirrende og afskrækkende. Men Womanizer har virkelig gjort det nemt og brugervenligt at udnytte alle de smarte funktioner.

Når du skal bruge Womanizer Premium, trykker du først på on/off knappen. Herefter placerer du det lille silikonemundstykke over klitoris. Stimulatoren vil først begynde, når den kommer i kontakt med huden. Denne funktion er ekstra smart, da du let kan smide stimulatoren væk, når du er færdig med den uden at bekymre dig om at få den slukket.

Mens du bruger Womanizer Premium, kan du nemt styre de forskellige funktioner med de enkelte knapper. Plus og minus knapper bruges selvfølgelig til at skrue op og ned for pulseringens styrkelse. Womanizer har gjort designet meget brugervenligt, så du også kan føle dig frem til de rigtige knapper i mørket.

Autopilot betyder ikke kedelig

Omkring midt på Womanizer Premium finder du knappen til autopilot. Knappen er lille med et bølgetegn på. Sætter du autopiloten i gang, bliver du ført igennem 12 forskellige pulserende intensiteter. Der er derfor ikke tale om nogen kedelig autopilot men en utrolig stimulerende oplevelse af forskellige styrke, hvor du bare skal læne dig tilbage og nyde rejsen.

Et godt lille fif er at sætte autopiloten i gang, hvorefter du placerer den det rette sted og krydser benene. Så bliver stimulatoren liggende, hvor den skal, og du kan lukke øjne og mærke orgasmerne bølge ind over dig. Denne funktion kan hurtigt gøre, at en kort hyggestund bliver betydeligt forlænget

Autopilot er også en meget smart funktion, hvis du ønsker at bruge Womanizeren sammen med din partner. Ved at sætte autopiloten i gang kan I nemlig koncentrere jer om andre ting og lade den smarte stimulator klare det hele.

Oplev en blidere og kraftigere stimulering

Med Womanizer Premium får du en opdateret og ikke mindst opgraderet Womanizer model. Det vil sige at du får nye funktioner som for eksempel autopilot og en mere omfavnende pulseringsvariation. Premiums blideste stimulering er nemlig blevet 50% blidere. Samtidig er den mest kraftige stimulering blevet 50% kraftigere.

Du har derfor et bredere spænd mellem den blideste og kraftigste pulsering. Det gør, at du Womanizer Premium Klitoris Stimulatornemmere kan finde det helt rigtige niveau til dig. Samtidig giver det dig også mulighed for at starte helt langsomt og nænsomt ud, hvorefter du kan bygge op til den kraftigste stimulering. Der er her tale om en virkelig god opgradering af Womanizer, som virkelig giver dig meget mere at arbejde med.

Ergonomisk og brugervenligt design

Det hele handler jo ikke om ydeevne og funktioner. Det er nemlig også vigtigt, at en klitoris stimulator har det rette design, der både ligger godt i hånden, og gør den nem at bruge. Med Womanizer Premium får du begge dele.

Stimulatoren er udformet i et ergonomisk design, der ikke bare ser elegant ud, men som også gør den behagelig at bruge – også i længere tid. Det enkle design er stilfuldt og med en guld detalje ved toppen får den et ekstra eksklusivt look.

Derudover er brugerfladen meget intuitiv. Du kan nemt føle dig frem til de enkle knapper og derfor også let justere pulseringen eller aktivere autopilot. Premium modellen ligger i helt klart i den dyre ende af skalaen, men du får virkelig også noget for dine penge her. Både når det kommer til funktion og design, som begge er af innovativ kvalitet.

Pas godt på din Womanizer Premium

For at kunne få det bedste ud af din Premium model, er det vigtigt, at du vedligeholder den korrekt. Uden den korrekte rengøring og opbevaring kan du ikke forvente, at produktet bliver ved med at fungere, som det skal. Vi anbefaler altid, at du køber en sexlegetøjsrens, der er fremstillet specielt til at rengøre sexlegetøj. På den måde er du sikker på, at du ikke gøre mere skade end gavn, når du renser stimulatoren.

Det er også vigtigt, at du opbevarer Womanizer Premium korrekt. Derfor får du også en flot og praktisk satinpose med, når du køber den. Ved at opbevare din Womanizer her i undgår du, at den bliver unødvendigt beskidt og, at den ligger tæt op ad andre ting, der kan ødelægge den.

Samlet vurdering af Womanizer Premium

Når det kommer til klitoris stimulator, så må denne Womanizer Premium, være det bedste du kan finde. Du får dog også lov til at betale for det. Men det er også en genial og ikke mindst effektiv ven, du får dig. Der vil helt sikkert være mange timers stimulerende sjov i fremtiden, når først du har anskaffet dig en Womanizer Premium.

Womanizer Premium Klitoris StimulatorPremium modellen byder på mange smarte og innovative funktioner, der gør hele oplevelsen både nemmere og bedre. Smart Silence funktionen sørger for at pulseringen ikke starter, før den er i kontakt med din hud. Mens autopilot sender dig ud på en orgasme fyldt rejse. Derudover får du også en større bredde fra den blideste til den kraftigste pulsering. Alt dette er med til at give dig optimale muligheder for at få den bedste og mest effektive form for stimulering.

Men det er ikke kun på indholdet af Premium virkelig skinner i gennem. Designet er ligeledes i topklasse. Klitoris stimulatoren er ikke kun flot at se på, den føles også lækker at holde i hånden. Både på grund af det ergonomiske design men også fordi den er fremstillet af medicinsk silikone. Den bløde silikone er af høj kvalitet, og gør bare, at den effektive stimulator føles endnu mere eksklusiv og lækker.

Pernille-Louise Lenskjold
Pernille-Louise Lenskjold
Jeg arbejder til dagligt i en Sexshop og hjælper samtidig Eroti.dk med at udvælge hvilke produkter, der på baggrund af de forskellige testeres anmeldelser skal indgå i vores samlede vurderinger. Eksempelvis som testvinder, bedst til begynderen eller den bedste til prisen (prisvinder). Det er også mig du finder på nogle af vores videoer :) God læselyst - jeg håber du finder det du leder efter.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here