Anmeldelse: Sinful Sexlegetøj Starter Kit

541

Hvis I som par ønsker at forny jeres sexliv på en fræk, forførende og udfordrende måde, bør I overveje at købe denne unikke sexlegetøj begynder-boks også kaldet sinful sexlegetøj starter kit. Dette er boksen, der kan kickstarte jeres sexliv på en helt ny og innovativ måde. Da flere af de 6 dele af sinful sexlegetøj starter kittet kan bruges i forskellige kombinationer.

Kittet er for jer, der ønsker at eksperimentere med både vibratorer, penisringe, anal stimuli og bevæge jer i de ydre og milde grænser af BDSM. Dog uden at det bliver for vildt og voldsomt lige fra starten.

Denne sexlegetøj begynder boks fra sinful indeholder yderligere en komplet guide til de medfølgende produkter. På den måde vil du/I aldrig være i tvivl om, hvorvidt de enkelte produkter skal anvendes. Det hele bliver leveret i en fin samlet pakke, men tingene er pakket ind separat i kassen, batterier medfølger både til bullet vibratoren og dildo vibratoren, hvilket er et kæmpe plus, da man så kan komme i gang med at lege med det samme.

Tjek Prisen Her →


 Unboxing af Sinful Sexlegetøj Starter Kit

Dette får du ved at købe denne Sinful begynder boks

Ved at købe dette Sinful Starter Kit kan I få en masse sjovt legetøj, der passer perfekt til jer, hvis I aldrig før har bevæget jer i denne magiske verden af stimuli. I boksen får I følgende dele:

 • Produkt 1 – Bullet Vibrator
 • Produkt 2 – Penisring
 • Produkt 3 – Anal plug
 • Produkt 4 – Dildo vibrator
 • Produkt 5 – Blindfold
 • Produkt 6 – Manchetter
 • Produkt 7 – Glidecreme
 • A-Z guide på dansk, svensk, norsk, finsk og engelsk

Fordelen ved disse 6 stykker sexlegetøj og de to typer tilbehør er naturligvis, at de alle er egnede til brug for nybegyndere uden nogen som helst erfaring indenfor voksenlegetøj. Derudover kan 2 af elementerne kombineres på følgende måde (Som det ligeledes fremgår af ovenstående video):

I kan naturligvis forsøge jer frem med andre kombinationer efterhånden som jeres eksperimenter i soveværelset skrider frem. Dette kunne f.eks. være at kombinere brugen af dildovibratoren med anal pluggen, eller at bruge både manchetter, blindfolds og penisringen på samme tid.

Sexlegetøj starter kit

Tjek Prisen Her →

Detaljeret gennemgang af enkelte produkter i æsken

Alt i alt er jeg virkelig positiv overrasket over denne pakke, samt dens indhold. Jeg har ikke rigtig noget negativt at sige eller forslag til forbedringer udover en evt. prøve af noget rens til sexlegetøj. Men som der også står i A-Z guiden er en mild sæbe og varmt vand nok til at gøre sit legetøj rent.

Produkt 1 – Bullet Vibrator

Bullet vibrator

Fordele

 • Lille og handy
 • Lydsvag
 • Kraftig vibrator
 • Flere gode vibrationsniveauer og mønstre
 • Anvender sig godt til brug på hele kroppen

Ulemper

 • Kan blive lidt varm under leg

Denne lille fyr skal man bestemt ikke lade sig narre af, nok en den lille men den er yderst kraftfuld i dens vibrationer. Den er ideel til brug på hele kroppen, især klitoris og nipples stimulere den rigtig godt, dog vil den også være oplagt til brug på penishoved og skaftet.

Den har hele 7 intense og virkelig vækkende vibrations indstillinger, den har 3 niveauer som er dem man oplever først når vibratoren tændes, de er en konstant vibration som starter ud på den laveste og bliver så kraftigere ved de 2 efterfølgende tryk, derudover har den også 4 vibrationsmønstre som også variere i styrke og intensitet.

Den køre på batteri som skiftes ved at man bare skrue bunden af og putter batterierne i og skrue de to dele sammen igen. Jeg har endnu ikke skulle skifte batterier i min selvom den har været flittig brugt. Så min erfaring er også at den ikke æder batterierne op med det samme, som jeg har oplevet andre vibrator gør.

Den er super nem at betjene da der kun er en knap i bunden, der både tænder og slukker man for vibratoren, samt styre vibrationerne.

Når man er færdig med at lege skal den selvfølgelig gøres ren for at opretholde den bedst mulige hygiejne, samt forlænge legetøjet levetid. Man kan enten bruge en rengørings spray som jeg linker til oppe øverst i dette indlæg eller sæbe. Man skyller den med varmt vand, vask med enten en mild sæbe som er beregnet til intim brug, eller bruger en rengørings spray til sexlegetøj, efterfølgende skyller så produktet eller sæben af og lade legetøjet tørre.

Produkt 2 – Penisring

Penisring

Fordele

 • Bullet vibratoren passer perfekt, og er nemt at få af og på
 • Passer både almindelige og store størrelser penisser
 • Stimulere klitoris fint
 • Sjovt stykke legetøj som gør legen lidt sjovere

Ulemper

 • Kan være svært hurtigt at ramme klitoris korrekt

Dette var første gang jeg nogensinde har prøvet at lege med en penisring. Da jeg ikke har nogen partnere måtte jeg ty til andre muligheder derfor prøvede jeg den på almindelige realistiske dildoer. Både dem i standart størrelser og de lidt større. Den sidder fint om de begge og bliver hvor den skal. Den var rigtig nem at få af op på da den er meget fleksibel i selve ringen man sætter ned over penis.

At man kan sætte bullet vibratoren i er kun et kæmpe plus fra min side. Det gav en dejlig pirrende fornemmelse i klitoris uden at man skal skulle holde en vibrator. Når man først lige finder den rigtige stilling og de to kaninører rammer klitoris rigtig så har man ikke lyst til at stoppe legen.

Jeg kunne også kun forstille mig at den også ville give manden en dejlig pirrende fornemmelse i penis, når han har den på og den vibrere.

Når man er færdig med at lege skal den selvfølgelig gøres ren for at opretholde den bedst mulige hygiejne, samt forlænge legetøjet levetid. Man kan enten bruge en rengørings spray som jeg linker til oppe øverst i dette indlæg eller sæbe. Man skyller den med varmt vand, vask med enten en mild sæbe som er beregnet til intim brug. Eller bruger en rengørings spray til sexlegetøj. Efterfølgende skyller så produktet eller sæben af og lade legetøjet tørre.

Produkt 3 – Anal plug

Anal plug

Fordele

 • Virkelig pirrende
 • Fin størrelse for nybegyndere, eller dem som ikke er til store plugs

Ulemper

 • Den lille bullet vibrator kan godt være svær at få ud

Denne plug er helt perfekt til nybegyndere eller personer som er super vild med store buttplugs. Den er virkelig pirrende og helt klart den mest frækkeste buttplug jeg har prøvet. Den fik mig helt i den syvende himmel pga vibrationerne.

Her gør den lille men kraftfulde bullet vibrator sit arbejde virkelig godt igen!

Det eneste minus jeg kan finde er at bullet vibratoren kan være meget besværlig at få ud igen. Det kræver lidt teknik for den sidder godt fast.

For at opnå den bedste oplevelse af leg med buttplug og generelt anal legetøj, så er det vigtig at man anvender en god glidecreme. Her kan jeg varmt anbefale den som følger med i pakken da den ikke tørre ud. Samt en rigtig god opvarmning før analleg og kommunikation under leg er også vigtig hvis man er nybegynder. Da det ellers kan virke ubehageligt for modtageren og give en dårlig oplevelse.

Når man er færdig med at lege skal den selvfølgelig gøres ren for at opretholde den bedst mulige hygiejne, samt forlænge legetøjet levetid. Man kan enten bruge en rengørings spray som jeg linker til oppe øverst i dette indlæg eller en sæbe. Man skyller den med varmt vand, vask med enten en mild sæbe som er beregnet til intim brug. Eller bruger en rengørings spray til sexlegetøj, efterfølgende skyller så produktet eller sæben af og lade legetøjet tørre.

OBS! Denne buttplug bør ikke anvendes uden vibratoren.

Produkt 4 – Dildo Vibrator

Bullet vibrator

Fordele

 • Kraftig vibrator
 • Blød og glat materiale så den glider nemt under leg
 • Man styre selv hvor blid eller kraftig man vil have vibrationerne

Ulemper

 • Larmer ved kraftige vibrationer

Denne dildo vibrator er jeg også stor fan af, den vibrerer med det der kaldes multispeed  det vil sige at du selv styre hvor hurtig eller kraftig den skal være.

Den styres ved at dreje på bunden af dildoen.

Den køre ligeledes på 2 x AA batterier som medfølger i pakken hvilket også var et kæmpe plus, batterierne sættes i ved at man skruer bunden af, og herefter putter du batterierne i og skruer bunden på igen.

Ligesom bullet vibratoren har jeg brugt denne flittigt og har endnu ikke skulle skifte batteri i den, så jeg har det indtryk at batterierne holder længe i den.

Dildoen har en dejlig blød belægning, som gør at den ikke føles hård og er rigtig lækker at bruge under leg.

Når man er færdig med at lege skal den selvfølgelig gøres ren for at opretholde den bedst mulige hygiejne, samt forlænge legetøjet levetid. Man kan enten bruge en rengørings spray som jeg linker til oppe øverst i dette indlæg eller sæbe, man skyller den med varmt vand, vask med enten en mild sæbe som er beregnet til intim brug, eller bruger en rengørings spray til sexlegetøj, efterfølgende skyller så produktet eller sæben af og lade legetøjet tørre. 

Produkt 5 – Blindfold

Blindfold

Fordele

 • Dejlig blødt
 • Fin pasform

Ulemper

 • Lukker ikke helt af for synet

Dette blindfold er visuelt rigtig pænt på grund af den skinnede overflade, som gør at det både rigtig blødt ud. Men også føles rigtig blødt og lækkert at røre ved, men også have på. Det er rigtig nemt at få på, da det bare skal trækkes ned over hovedet og holdes på plads af de to smalle elastikker som sidder bag på blindfoldet.

Det er en one size så kan passes af alle. Jeg har før oplevet at blindfold med elastik glider rundt og ikke passer mig ordenligt, ved ikke om jeg har været heldig men denne gled ikke rundt under leg og blev hvor den skulle.

Det eneste minus det er at den ikke lukket helt af for synet. Da man kan kikke ud under ved næsen.

Produkt 6 – Manchetter

Manchetter

Fordele

 • Bløde at have på
 • Anvender sig godt til nybegyndere

Ulemper

 • Visuelt ser de meget discount ud – men er de på ingen måde. Kvaliteten er i højeste kvalitet.

Disse manchetter egner sig fint til de nye og uerfaren inden for bondage, de kan godt virke lidt billige i materialet. Især når man er vant til læder og lidt mere luksuøse manchetter.

De lukkes med velcro derfor kan de passes af mange. De kan spændes helt ud til en omkreds på 36 cm.

Dog havde problem med at de faktisk var lidt i den store ende til mine håndled. Men de kunne sagtens lukkes der var bare meget af velcro stykket som hang og bladferede lidt. Så overvejede lidt at klippe dem til.

Men de var rigtig bløde og behagelige at have på og er udstyret med en kabinehage så hænderne kan bindes sammen. Men også bindes separat i D-ringen.

Kun fantasien sætter grænser.

Produkt 7 – Glidecreme

Glidecreme

Fordele

 • Tørre ikke ud
 • Nem at anvende også midt i legen

Ulemper

 • Ville ønske der var mere i den

Der fulgte en gratis 50 ml gildecreme med i pakken, hvilket jeg syntes var rigtig lækkert. Glidecremen er en vandbaseret glidecreme og det gør at den er rigtig nem at vaske af igen.

Min personlig erfaring er at den fungere rigtig god til anal leg og brug af buttplugs, da den ikke tørre ud som jeg syntes andre vandbaseret glidecreme har. Endnu et kæmpe plus den har er at den også kan bruges sammen med kondomer uden problemer, samt at den er fri for parfume, parabener og alkohol.

Jeg kan kun anbefale jer at købe denne pakke hvis i overvejer at prøve lidt lækkert legetøj, eller undersøge hvad bondage egentlig er og om der er noget for jer.

Tjek Prisen Her →

Kvaliteten fejler intet

På trods af at dette sexlegetøj begynder sæt koster under 300 kroner. Er Sinful en mastodont på markedet for sexlegetøj. Derfor er det en naturlighed, at deres produkter også lever op til en høj standard af både materialer, holdbarhed og kvalitet. Tingene i dette sexlegetøj begynder sæt er ingen undtagelse. Selvom sættet koster mellem 249 – 299 kroner afhængigt af tilbud. Lever det op til alle de kvalitetskrav som virksomheden har.

Alle de enkelte dele i denne sexlegetøj starter boks er fremstillet af hudvenligt ABS-plast eller silikone. Og er derfor fri for ftalater og andre allergifremkaldende stoffer. Derudover er glidecremen vandbasere. Hvilket betyder at den er god til både analt og vaginalt brug.

Med en sexlegetøjæske som denne kan I tilbringe mange timer sammen. Og dermed nyde hinandens selskab ved at udforske forskellige dele af jeres kroppe. Et sexlegetøj Starter Kit er et godt sted at begynde. Hvis man ønsker af teste om ens partners erogene zoner nu også virker som de skal.

Der findes naturligvis andre typer af sexlegetøj begynder boks på nettet. Dog anbefales denne, da den er sjov og udfordrende uden at være for overstimulerende og voldsom i dens medfølgende delelementer.

Det siger kunderne

En begynder sexlegetøjæske I kan bruge i det daglige

Med denne begynder sexlegetøj æske af sjovt og spændende legetøj, kan I sagtens hive den frem på daglig, ugentlig eller månedlig basis. Det kræver ingen erfaring at tage de forskellige dele i brug, dog skal I være lidt forsigtige de første gange I forsøger jer med anal pluggen eller forsøger at bruge dildovibratoren analt.

I forbindelse med dette kan I finde mange gode guides på nettet om, hvordan man bedst muligt kommer i gang med anal stimuli – hvis det er dét i ønsker. Denne sexlegetøj-starter-boks har en fin størrelse, der svarer til et af de nyere former for kortspil man kan købe hos boghandleren. Denne kan derfor fint passe ind i bogreolen eller placeres i natbordsskuffen så I altid kan komme til den, når I har lyst.

Mange mennesker har efterhånden opdaget det spændende univers, der så smukt blev opdigtet af forfatteren E.L. James. Med denne sexlegetøj æske, kan I starte stille ud og leve jer ind i det frække univers uden at I har brugt en formue på forskelligt legetøj der ender med at optage en masse plads, da tingene ikke passer sammen.

sexlegetøj begynder boks

Køb Sinful begynder boks som en oplevelsesgave

Der findes mange gode gaveideer man kan give til sin partner. Men med et Sinful Starter Kit også kaldet sinful sexlegetøj starter kit som dette. Kan man forkæle sin partner uanset om den købes til en mand eller en kvinde. Dette sexlegetøj Starter Kit ligger op til en masse timers hygge og leg.

Lise Petersen
Lise Petersen
Hej! Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here