Sex toys – Det bedste til kvinder, mænd, par & fetish

415

Leder du også efter det frækkeste sexlegetøj af bedste kvalitet, du kan investere i? Så er du kommet til det rette sted. Du finder herunder de mest populære kategorier på Eroti.dk, og trykker du på billederne, bliver du sendt videre til tests og anmeldelser af det bedste legetøj på markedet.

Vi har givet en beskrivelse af de produkter og det udstyr, du kan finde under hver kategori. På den måde kan du nemt læse dig frem til, hvilke kategorier du vil udforske, som har noget, der passer til dine behov. Du finder:

Sexlegetøj til kvinder
Sexlegetøj til mænd
Sexlegetøj til par
Anal sexlegetøj
Fetish sexlegetøj
FAQ – Sexlegetøj

 


 

Sexlegetøj til Kvinder sex toys
Sexlegetøj til Par sex toys

Sexlegetøj til Mænd sex toys

Fetish Sexlegetøj sex toys

 

Sexlegetøj til kvinder

dildoervibratorerlingeribækkenbundskuglerbestsellereanal sexlegetøj

Kvinder har uendeligt mange muligheder for at udleve deres vildeste drømme og fantasier. Markedet for sexlegetøj til kvinder er i evig vækst. De mest populære typer produkter til kvinder er følgende:

Dildoer

Dildoer er det ældste og måske mest traditionelle stykke sexlegetøj til kvinder. Drømmer du om en realitisk dildo, der til forveksling kunne ligne den ægte vare? Eller vil du hellere nyde neonfarver og sjove former? Dildoer kommer i mange forskellige materialer, men de mest populære er gummi, silikone og glas.

Dildoer med sugekopper er gode til dig, der gerne vil ride din dildo på en glat overflade som gulvet eller væggen i badet. Fordelen ved dildoer med sugekopper er desuden, at de meget sjældent indeholder skrøbelig teknik. Derfor er de helt oplagte til at bruge under bruseren eller i badekarret.

Der findes naturligvis også dildoer med indbyggede vibratorer. En af de mest populære dildoer med vibrationer er den såkaldte rabbit-model. Modellen har fået sit navn, fordi dette sex toy foruden dildoen også kommer med en klitorisvibrator, der ligner to kaninører.

Et andet populært valg er g-punktsdildoer, der kan nå de områder, andre stykker af sexlegetøj ikke kan. Disse kan du sagtens bruge sammen med en partner. Der findes selvfølgeligt også dildoer til analt brug.

Vibratorer

Som du lige har læst, findes der vibratorer i mange forskellige dildoer, men du kan naturligvis også nøjes med blot at erhverve dig en vibrator.

Efterhånden kan du finde mange diskrete vibratorer, der er meget støjsvage. Derudover kommer vibratorer også i mange forskellige og kompakte varianter, som du nemt kan have med i håndtasken. Mest populære er de små klitorisvibratorer, der har fordelen, at de er punktlige og præcise, så du altid opnår maksimal nydelse.

En anden populær vibrator er de voluminøse Magic Wand-vibratorer, der blandt andet blev gjort fuldstændigt ikoniske under serien Sex and The City. Derudover har denne vibrator selvfølgelig den fordel, at den på trods af sin størrelse altid kan bortforklares som værende et massageapparat.

Lingeri

Føl dig selvsikker fra yderst til inderst med lækkert lingeri. Selvom frækt undertøj ikke direkte falder ind i kategorien adult toys, så er det stadigvæk en glimrende måde at pifte sexlivet op på.

Trusser og strings er frække underdele, hvor du selv kan bestemme, hvor meget hud du gerne vil vise. Med babydolls og chemiser kan du også vise hud, men samtidigt overlade lidt til fantasien. Disse kan du også sagtens bære under ordinære kjoler. Hofteholdere og selvsiddende strømper er også kommet tilbage i soveværelset.

Brug lingeri, når du gerne vil give kæresten en fræk overraskelse eller bare gerne vil gøre noget lækkert for dig selv.

 

 

Sexlegetøj til mænd

onani produkteranal sexlegetøjpenisringefå større penisbestsellere til mændtestvindere til mænd

Markedet for mænd er heldigvis næsten på linje med kvindernes udvalg. Samtidigt bliver det mindre og mindre tabubelagt at købe sexlegetøj som mand. Sexlegetøj til mænd er mere realistisk og luksuriøst end nogensinde, og det kan du altså nyde godt af.

Onaniprodukter

I dag kan du få onaniprodukter, der minder om den ægte vare. Du kan enten bruge onaniprodukter som selskab på en aften alene, eller du kan udfordre din partner og bruge et af de frække sleeves sammen med ham eller hende.

Populære modeller tæller blandt andet Pocket Pussy og onaniprodukter fra mærket Fleshlight. Begge dele er essentielt et blødt rør formet som en kvindelig vagina, som du indfører din penis i. Skal oplevelsen være endnu vildere, er sexdukker et godt bud. De kommer både i en livagtig model, der ligner en ægte kvinde fra top til tå, samt modeller, der hovedsageligt er en torso med adgang til vagina og anus.

Analt sexlegetøj

Mange mænd finder stor nydelse i analsex. Det kan være spændende at eksperimentere med alene eller sammen med en partner.

Helt oplagt er naturligvis en variation af buttplugs og analdildoer. Dildoer til analt brug er formet som dildoer til kvinder, og disse er typisk en del større end plugs. Adult toys som dildoer kommer i silikone, glas og gummi. Nogle er tilmed oppustelige.

Du kan også få specielle anale dildoer til mænd, der målrettet forkæler din prostata. Således kan du nemlig opnå meget kraftige orgasmer gennem det, der svarer til kvindens meget eftertragtede g-punkt.

Penisringe

Penisringe kan faktisk også være rare og gavne din partner. F.eks. kan en penisring med vibrator være med til at stimulere din partners klitoris under sex. Dermed slår i to fluer med et smæk.

Hvis du er begynder, kan du med fordel starte med at forsøge dig med elastiske silikoneringe, som er nemme at få af og på. Til de mere øvede er der penisringe af metal, med lasso-lukning samt dobbelte penisringe, der samtidigt indkapsler dine testikler for øget nydelse.

Penispumper

Går du også og drømmer om en større penis? Penispumper bruges af mange mænd og er et populært sex toy til det mandlige køn. Pumperne trækkes over penis. Du kan pumpe luft i røret med en medfølgende håndpumpe, der fører øgede mængder af blod til din penis. Det får den til at syne større. De fleste modeller kommer med en håndpumpe, så du selv kan kontrollere legen. Andre modeller kommer med en automatisk pumpe, trykmåler og på nogle modeller er røret endda en pocket pussy for ekstra nydelse.

Hvis du er lidt mistænksom ved tanken om en penispumpe, kan du som mand også nyde godt af forskellige former for penis sleeves. Disse trækkes udenpå penis inden sex, præcist som du ville gøre det med et kondom. Penis sleeves får din penis til at føles større i omkreds og længde. De kommer tilmed med forskellig tekstur, så du rigtigt kan tilfredsstille din partner. Dette sex toy hæmmer ikke din egen oplevelse.

 

 

Sexlegetøj til par

sexlegetøj til parstrap onblid bondageglidecremeranal sexlegetøjsex møbler

Nogle ting er bare bedre, når det deles. Det gælder også intime oplevelser og pirrende sex med frækt legetøj. I kender sikkert allerede hinandens lyster ud og ind, så hvorfor ikke sætte dem i spil sammen med sex toys?

Som par har I mange muligheder for at udforske og udvide jeres sexliv. Sexlegetøj er en af de bedste muligheder.

Vibratorer

Vibratoræg er en af de mest populære former for sexlegetøj, særligt dem der kommer med en fjernbetjening. Det lader jer tage legen med udenfor på restaurant, på shopping eller på en hed køretur. Den ene af jer indsætter det vibrerende æg, og den anden kontrollerer de vibrationer, som ægget sender.

Helt almindelige vibratorer kan I også drage gavn af. Brugen til hende er oplagt, men for ham kan vibratoren bruges til at pirre pikhovedet eller testiklerne.

Selvom det ikke er et decideret stykke sexlegetøj, kan I også nyde godt af sjove spil med sex som omdrejningspunkt. Det kan være en let og sjov måde at bryde hinandens samt jeres fælles comfort zone.

Strap-ons

Mange mænd kan også opnå stor nydelse ved at blive penetreret analt med en strap-on. Strap-ons er et sex toy, som både heteroseksuelle og homoseksuelle par kan nyde sammen. De kan købes i sæt, eller du kan vælge at købe et harness og skifte mellem forskellige dildoer.

Der findes også selvsiddende strap-ons, som kvinder kan bruge. Således sættes dildoen fast oppe i kvinden, der kan nyde stimuleringen mod sit g-punkt, mens hun penetrerer sin partner med dildoens anden ende.

Glidecremer

For den bedste oplevelse med din partner, bør du altid bruge rigelige mængder af glidecreme.

Hvis I dyrker sex med kondom, skal I huske at bruge en vandbaseret glidecreme. Både vandbaseret glidcreme og silikonebaseret glidecreme kan bruges sammen med sex toys, men med kondom er sikkerheden ekstra vigtig. Der findes også særlige glidecremer til analsex, der typisk er lidt tykkere i konsistensen.

 

 

Anal sexlegetøj

anal plugsanal dildoanal begynderanal vibratoreranal rengøringanal kæder

Flere og flere er begyndt at udforske anal stimulation. Både singler og par synes at have opdaget de fantastiske orgasmer, det kan resultere i, hvis man får stimuleret anal-området rigtigt. Der sidder nemlig utallige nerveender i og omkring analområdet, der føles helt fantastisk, når de stimuleres.

Anal rengøring

Inden man kaster sig ud i anal stimulation, er det selvfølgelig vigtigt, at rengøringen er på plads. Både med henblik på bakterier og bakterieoverførsel, men også fordi der er meget psykisk forbundet med det. Man kan bedre slappe af, når man ved, at rengøringen er udført ordentligt.

Man kan både få de klassiske anal douches, som er store pipetter, man skyller endetarmen med. Derudover findes der også brusehoveder og andre lignende produkter, du kan rengøre dig med. Tjek her vores guide til sikker analsex, hvor vi også guider dig trin for trin til, hvordan du klarer rengøringen ordentligt.

Anal plug

Det meste velkendte anale sexlegetøj er en anal plug – også kendt som en butt plug. En anal plug er et produkt, der typisk har et afrundet hoved, så det er nemt at føre ind analt. Derudover har det altid en fod/anker/stopper, som sikrer, at produktet ikke forsvinder op i endetarmen. Dette gør legen sikker for dig og din partner.

Anal plugs kommer i mange forskellige størrelser og former, og størrelsen afhænger af dit erfaringsniveau, samt hvor godt du kan lide at blive fyldt ud. Nogle plugs har en let kurve, som rammer P-punktet målrettet.

Anal kæder

Analkæder er helt fantastiske til anal stimuli. De fleste kæder er smalle i toppen, hvoraf de så bliver bredere mod bunden. På den måde kan du gå langsomt frem, når du indfører kæden, og opleve, hvordan nerveenderne stimuleres godt og grundigt.

 

 

Fetish sexlegetøj

bondagefetish tøjsexmaskiner og møblerfetish sexlegetøjkyskheds sexlegetøjblindfolds masker og gagballs

BDSM-sex er ikke længere forbeholdt dunkle kældere. Med populære film fra popkulturen som Fifty Shades of Grey, er dominans og bondage rykket ind i mange danske soveværelser. Bondage er en af de mest populære fetishes, og der er altså også gode muligheder for at prøve sine grænser af.

Populære mærker inden for fetish adult toys er Fetish Fantasy, Obaie, Liberator og LoveBotz.

Bondage

De fleste typer af bondage kræver, at du er sammen med en partner. Det skyldes både sikkerhedsmæssige årsager, men også at det populære element i bondage er underkastelse og dominans – Det kræver to personer.

Hvis du er ny til bondage, så er et sæt håndjern et glimrende sex toy til fetish. De kommer både i de hårde udgaver af jern eller stål, som du kender fra politiets baglommer, men også nogle med pels og anden blød belægning. Er du usikker på, om bondage er noget for dig, findes der også sexhåndjern i fleksibel silikone.

Et andet populært element i bondage er spredestænger, der kan holde dine eller din partners bene og arm adskilt, så du er i fuld kontrol eller trygt kan overlade dig til total dominans. Nogenlunde samme effekt har de populære bindesæt, der kommer i alskens afskygninger. Fordelen ved disse er, at legen er mere fleksibel, og I løbende selv kan tilpasse jeres bondage til jeres behov.

Bondagesæt, der enten spændes fast på sengestellet eller i dørkarmen, er også populære og har den fordel, at det er let og kompakt at anvende.

Hvis jeres frække bondage-lege skal spædes op med ny energi, kan I med fordel erhverve jer bondage reb og tape, halsbånd eller manchetter med forskelligt tilbehør.

Fetish tøj

Lak og læder hænger næsten uløseligt sammen med fetish-sex. Gummi er også et eftertragtet materiale i fetish-miljøet, der ligeledes har en forkærlighed for tætsiddende spandex. Oftest forbindes fetish toy med en streng dominatrix, der spadserer til lyden af sin svirpende pisk, men faktisk kan både mænd og kvinder, underdanige som dominerende, finde stor glæde i fetish tøj.

De mest populære beklædningsgenstande til fetish-lege er kjoler, bukser, heldragter. Også tilbehør som handsker og masker er eftertragtede. Det er også muligt at erhverve sig latexundertøj, der sætter stilen fra yderst til inderst.

Sexmaskiner og -møbler

Hvorfor ikke lade en fræk maskine gøre det beskidte arbejde for dig? Sexmaskiner er særligt henvendt kvinder og mænd, der gerne vil penetreres mekanisk. Maskinerne findes i mange modeller, men ens for dem er dog, at der stødes med en påsat dildo. Andre sexmaskiner lader dig sidde overskrævs som på en sadel, mens du med vibrationer kan opnå stor nydelse med penetrering vaginalt, analt samt fantastiske vibrationer på klitoris.

Hvis sexmaskinerne er lige voldsomme nok til din smag, vil du med sikkerhed falde pladask for de frække sexgynger, der spændes i loftet. Det er det perfekte fetish sex toy, der spændes op i loftet og lader jer indtage nye, hede positioner og se hinanden fra helt nye vinkler.

Der findes også sexstole, både med og uden penetreringslegetøj, eller hvor du kan lade din partner enten erobre dig eller blive erobret i nye, spændende stillinger.

Husk også at se det store udvalg af lagner og sengetøj i lak, som fuldender den frække fetish-oplevelse.

Fetish sexlegetøj

Sexlegetøj til fetish-leg er, ligesom maskinerne og kostumerne, præget af det mørke, mystiske og frække – Og ikke mindst af det ekstreme.

De ekstra store dildoer, XL-dildoer, er til dig, der gerne vil opleve ekstremerne på egen krop. Ikke nok med, at de ekstra store dildoer er længere end de traditionelle, så er omkredsen også noget af en mundfuld. I samme afdeling findes der påspændingsdildoer, strap-ons, som både mænd og kvinder kan få stor glæde af. De bruges oftest i ydmygelseslage med stor succes.

Populære adult toys til fetichister er tæller også store anal plugs, voldsomme vibratorer og udfordrende penisringe. Kyskhedslegetøj er også et velkendt fænomen i miljøet, hvor kvinden bærer et stramt sæt låste trusser, som kun hendes partner kan åbne op for. For mænd er pikbure populære, og der findes et enormt udvalg til både begyndere, øvede og eksperter.

 


 

FAQ – Sexlegetøj

Hvad er sexlegetøj?

Sexlegetøj er legetøj, der har til formål at stimulere dig seksuelt. Dette kan gøres på mange måder alt efter, hvilke produkter du vælger. Sexlegetøj er skabt til at skulle brugestil at stimulere de steder på din krop, hvor der er mange nerveender og følsomheden er høj. Afhængigt af hvad dine krav til dit produkt er, kan det stimulere dig på forskellige måder. Se ovenstående kategorier for mere inspiration.

Hvorfor købe sexlegetøj?

Det er ingen hemmelighed, at sex og seksuel stimulation er utroligt sundt for mennesket – både for det fysiske og mentale helbred. Du kan som single lære din krop bedre at kende og, uafhængigt af andre, stimulere dig selv til fantastiske orgasmer. Det kan som par også bringe jer tættere sammen og gøre jeres klimaks endnu vildere, hvis I bruger sexlegetøjet sammen.

Hvordan finder jeg det rigtige legetøj for mig?

Er du single, eller er det til jer som par? Er du mand eller kvinde? Skal det være til vaginal eller anal stimulation? Spørgsmålene er mange, når du skal afgøre, hvilket sexlegetøj du leder efter – og udvalget er bredt. Du kan udforske vores ovenstående kategorier og finde inspiration. Vi har kun anbefalet det bedste sexlegetøj fra danske leverandører, så pris, kvalitet og levering altid er helt i top!

Hvad er et must-have inden for sexlegetøj?

Der er delte meninger om, hvad der er et must-have, når det kommer til produkter – igen afhængigt af, om du er mand eller kvinde, eller om du er alene eller par. Til gengæld er et must-have i skrivebordsskuffen altid glidecreme! Det kan gøre dine oplevelser med legetøj endnu vådere og vildere, så brugen bliver langt mere behagelig for dig og din partner. Tjek vores guide til de bedste glidecreme her! Brug altid vandbaseret glidecreme, hvis dit legetøj er lavet af silikone – ellers risikerer du at ødelægge produktet.

Hvordan passer jeg bedst muligt på mit legetøj?

Legetøj skal, som alt andet man benytter i dagligdagen, rengøres. Dette gøres ofte ved hjælp af rengøringssprays, som du kan købe ved de fleste forhandlere. Derudover skal legetøjet ikke ligge og klistre op ad hinanden, men gerne adskildt, og gerne i stofposer, hvis der medfølger sådan en, når du modtager produktet. Produkterne skal heller ikke opbevares i direkte sollys. Se vores guide til rengøring af dit produkt her.

Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here