Penisring størrelsesguide – Sådan vælger du rigtigt

39

Penisringe er et sjovt og effektivt sexlegetøj til par.

En penisring i den rigtige størrelse vil være behagelig at have på, imens den sidder stramt om roden på din penis.

Grunden til, at den helst skal sidde stramt, er, at den stramme pasform vil sørge for, at der kommer mere blod ud i penis, så du bliver mere hård. Udover at gøre dig hårdere, vil penisringen også hjælpe dig med at holde i længere tid. Hvertfald, hvis du har lært at bruge en penisring rigtigt.

Det sværeste ved penisringen er at finde den rigtige størrelse, da man helst ikke vil have den for løs eller for stram. Her kan du lære om, hvordan du finder den rigtige størrelse til dig.

 

Sådan måler du din penis

Når du skal finde den rigtige penisring til dig, så er det diameteren, som er vigtig for den rigtige pasform. Når du kigger på penisringe, vil du typisk se en diameter på penisringens åbning. Disse mål vil typisk være relativ lave, da ringen skal strækkes ned over roden på penis. Du vil typisk også kunne læse, hvor stor penis højst må være i diameter. Her er det vigtigt, at du ikke er større end det mål, da det vil betyde, at ringen vil sidde alt for stramt.

Når du skal finde diameteren på din penis, starter du med at måle omkredsen. Dette er helt klart nemmest at gøre med et målebånd. Hvis du ikke har et målebånd, kan du alternativt bruge et stykke snor, som du klipper til at passe præcis rundt om roden på din penis. Når du har klippet snoren til, kan du bruge en almindelig lineal til at måle omkredsen. Når du måler omkredsen, er det vigtigt, at du måler helt nede ved roden uden at tage testiklerne med.

Dette skyldes, at roden er det tykkeste punkt på din penis, og det er her, hvor penisringen skal sidde. Så hvis du måler for langt oppe, vil den penisring, du finder, være alt for stram.

Når du har målt omkredsen på din penis, kan du bruge følgende formel til at finde diameteren:

Omkreds / π = diameter

Du skal altså dividere omkredsen med pi eller 3,14 for at få diameteren.

For at spare dig selv fra lidt regning kan du også tabellen nedenfor. Her kan du se diameteren til forskellige omkreds. Du kan altså bruge tabellen ved at finde omkredsen, som er tættest på din og så finde diameteren ud fra den.

Penisring størrelsestabel
OmkredsDiameter
11 cm3,5 cm
12,6 cm4 cm
14 cm4,5 cm
15,7 cm5 cm
17,3 cm5,5 cm
18,8 cm6,0 cm

 

 

Justerbare penisringe

Hvis du stadig er i tvivl om, hvilken størrelse som passer bedst til dig eller gerne vil have mulighed for at eksperimentere med forskellige stramheder, kan du overveje at købe en justerbar penisring eller et penisring sæt i stedet.

Nedenfor kan du finde 9 forskellige penisringe, som enten kommer i sæt eller er justerbare.

Note: Du kan også læse vores guides til de bedste penisringe eller endda købe en penisring med vibrator.

 Sinful Penisring Sæt 3 stk

sinful penisring sæt 3 stk

Tjek prisen her

Dette penisring sæt er perfekt til dig, som gerne vil begynde at eksperimentere med penisringe. De 3 forskellige størrelser gør det muligt for dig at afprøve forskellige pasformer.

Fordele:

 • 3 forskellige størrelser
 • Enkelt og stilrent design
 • Billig

Ulemper:

 • Bedst til begynderen.

Med disse penisringe vil du kunne få både hårdere og længerevarende erektioner, hvilket både du og din partner vil elske. Fordi designet er så enkelt og smalt, kan du både bruge ringene en ad gangen eller flere på samme tid. Du kan fx både have en ring om din penis og en om din pung.

Penisringene har en diameter på 2,7 cm, 3,4 cm og 4,0 cm.

 

Sinful Premium Silikone Penisring Sæt 3 stk

sinful premium silicone cock ring set

Tjek prisen her

Disse penisringe er gode til dig som gerne vil opnå ekstra meget stimulering under sex. Det flade design gør disse penisringe endnu mere stimulerende end normalt.

Fordele:

 • 3 forskellige størrelser
 • Enkelt og stilrent design
 • Billig

Ulemper:

 • Bedst til begynderen.

Med disse penisringe vil du få en endnu bedre pasform pga. designet. Den brede overflade gør, at disse penisringe vil sidde endnu bedre fast om din penis. Du kan både bruge ringene hver for sig eller sammen. Du kan med fordel bruge en omkring din penis og en omkring din pung for ekstra meget stimulering.

Penisringene måler 3,8 cm, 4,3 cm og 4,8 cm i diameter.

 

Baseks Triple Penisring Sæt

baseks triple penisringsæt

Tjek prisen her

Dette sæt af penisringe har 3 penisringe i samme størrelse i forskellige farver. Disse er især gode til dig, som kan lide at have flere penisringe på samtidig.

Fordele:

 • Sæt af 3
 • Enkelt design
 • Billige

Ulemper:

 • Samme størrelse
 • Bedst til begynderen.

Disse penisringe er lavet af et yderst strækbart materiale, som gør det muligt for dig at bruge dem på flere forskellige måder. Disse penisringe kan du både bruge enkeltvis eller sammen. For mest mulig nydelse kan du både havde en om både pungen og penis. Du vil opleve at få en hårdere erektion, når du bruger penisringene.

Alle penisringene har en diameter på 1,6 cm.

 

Sinful Booster Justerbar Lasso Penisring

sinful booster justerbar lasso penisring

Tjek prisen her

Med denne lasso penisring kan du få præcis den pasform, som du ønsker. Du skal blot justere knappen på strengen, indtil den er så stram, som du gerne vil have den.

Fordele:

 • Justerbar
 • Billig

Ulemper:

 • Designet kan være en smule upraktisk.

Med denne lasso kan du får din penisring præcis så stram, som du vil have den. Designet gør den utrolig nem at få på og justere. Du kan selv bestemme, om den skal lukke blodomløbet helt eller kun lidt. Du vil også have nemt ved at placere den om både pung og penis, også når du er hård.

Denne penisring kan strækkes op til 8 cm i diameter.

 

Baseks Triple Fun Penisring Sæt

baseks triple fun cock ring set ninghai

Tjek prisen her

Disse penisringe er til dig, som gerne vil have lidt ekstra nydelse. Designet vil både skabe mere stimulering for dig og din partner.

Fordele:

 • 3 størrelser
 • Ekstra stimulering
 • Billig

Ulemper:

 • Kan være ubehagelig, hvis størrelsen er for lille.

Disse penisringe fra Baseks har kugler for at skabe endnu mere stimulering. Du kan både bruge ringene enkeltvis eller kombinere dem på forskellige måder for endnu mere nydelse. De forskellige størrelser gør det muligt for dig at afprøve forskellige pasforme, så du kan finde ud af, hvor stramt du godt kan lide din penisring.

Disse penisringe måler 1,8 cm, 2,3 cm og 2,5 cm i diameter.

 

Marc Dorcel Adjust Ring Justerbar Penisring

marc dorcel adjust ring

Tjek prisen her

Denne penisring er perfekt, hvis du ikke er sikker på, hvilken størrelse penisring som passer til dig. Her kan du selv justere, hvor stram ringen skal være, hvilket giver dig det bedste resultat.

Fordele:

 • Justerbar
 • Nem at bruge
 • Billig

Ulemper:

 • Designet kan være en smule upraktisk.

Denne penisring fra Marc Dorcel gør det nemt for dig at finde den rigtige pasform. Desuden gør det justerbare design det nemt for dig at få ringen på og af. For at få den bedste virkning af penisringen skal den sidde så stramt som muligt uden, det er ubehageligt for dig.

Penisringen kan få en diameter op til 4,5 cm.

 

Max Passion Power Rings Penisringe

max passion penisringe

Tjek prisen her

Disse penisringe kommer i 3 forskellige størrelser og design, så du har mulighed for at kombinere flere ringe på samme tid.

Fordele:

 • 3 forskellige størrelser
 • Stimulerende design
 • Billig

Ulemper:

 • Kan være ubehagelig, hvis størrelsen er for lille.

Disse penisringe har et ekstra stimulerende design, som du vil nyde at have på. Du kan sagtens bruge penisringene alene, men du kan også kombinere dem for at få ekstra meget nydelse. For at virke bedst skal ringene sidde så stramt, at de holder blodet ved penis for at lave en mere kraftfuld erektion.

Penisringene har en diameter på 2,5 cm, 3 cm og 3,5 cm.

 

Nexus Enduro Elastisk Silikone Penisring

nexus enduro elastisk silikone penisring

Tjek prisen her

Denne penisring er perfekt til dig, som gerne vil have den perfekte enkle penisring. Det lækre materiale gør den effektiv og behagelig at bruge for alle penisstørrelser.

Fordele:

 • Passer alle størrelser
 • Enkelt design

Ulemper:

 • Bedst til begyndere.

Denne penisring er så elastisk, at den kan sidde behageligt på alle mænd. Dens enkle design gør den behagelig at have på og vil ikke påvirke samleje overhovedet. Din partner vil uden tvivl nyde den ekstra hårde erektion, som denne penisring kan give dig.

Denne penisring måler 4,4 cm i diameter.

 

Malesation Cock-Grip Dobbelt Lasso Penis Ring

malesation cock grip dobbelt lasso penis ring

Tjek prisen her

Denne penisring giver dig mulighed for at få den helt rigtige pasform. Den justerbare penisring størrelse gør det også nemt for dig at få på.

Fordele:

 • Justerbar
 • Billig

Ulemper:

 • Designet kan være en smule upraktisk.

Denne lasso penisring gør det super nemt for dig at få præcis den pasform, som du gerne vil have. Desuden gør den justerbase størrelse det også nemt for dig at få på, også når du er hård. Denne penisring gør det nemt for dig at eksperimentere med forskellige placeringer og gør det nemt at skifte placering under samleje.

Denne penisring har en fuld længde på 23 cm.

Sanne Sorello
Jeg hedder Sanne er uddannet sexolog & journalist, og arbejder her på siden som skribent. Jeg nyder at teste, anmelde samt skrive guides indenfor erotik, romantik & dating. Hvis du sidder med et ubesvaret spørgsmål, så kontakt mig endelig på: sanne@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here