Er du nysgerrig på, hvad pik bondage kan gøre for dig og din partner? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Vi giver nemlig dig en komplet guide til penis bondage.

Pik bondage er binding af pikken og nogle gange også kuglerne med reb. Den spændende disciplin kan være særdeles intens, og kan kombineres med andre former for pikspil som for eksempel orgasme kontrol og cock and ball toture (CBT).

Som med alt andet bondage er der flere ting, du skal være opmærksom på, inden du kaster dig ud i penis bondage. Bindingerne må ikke være for stramme, du skal huske og holde pauser og meget andet. Derfor gennemgår vi selvfølgelig også forskellige sikkerhedsråd, så du kan lege med uden bekymringer.

Med pik bondage er det vigtigt at have udstyret i orden. Derfor har vi samlet en række forskellige reb, som du kan bruge til den kinky bondage leg. Læs med og bliv klædt godt på til den bindende pik bondage leg.

 

Testvinder – Hampereb Til Bondage 10 m

Max Passion Bondage Reb i Hamp 10 m

Tjek prisen her

Dette reb er ikke blevet testvinder uden grund. Det 10 meter lange hamp reb er af høj kvalitet, og giver dig et utal af muligheder, når det kommer til bindinger og knop.

Bliver rebet for langt til pik bondage, kan du blot skære det over. Herefter kan du binde enderne ind i tape. På den måde vil de ikke flosse.

De mange meter giver dig også reb nok til at binde andre kropsdele. Bind hænder, føder eller hvad du ellers kan komme på.

Fordele:

 • Fremstillet af hamp
 • Længde: 10 meter
 • Diameter: 1 cm

Ulemper:

 • Ingen manual

 

Prisvinder – Bondage Rope

bondage rope

Tjek prisen her

Rebet her har en perfekt længde til penis bondage, har en lækker kvalitet, og er virkelig prisvenligt. Det sorte reb er af høj kvalitet, og vil føles lækkert mod den sensitive hud.

De 3 meter giver dig nok længde til at lave de fleste bondagebindinger om pikken eller kuglerne. Hvis du køber to, har du også reb til at binde fødder eller hænder, hvis du ønsker det.

Fordele:

 • Længde: 3 meter
 • Sort reb
 • God pris

Ulemper:

 • Ingen manual

 

Til begynderen – Shibari Bondage Reb 10 m

Shibari Bondage Reb 10 m

Tjek prisen her

 

Er du helt ny, når det kommer til pik bondage eller bondage generelt? Så er dette 10 meter lange Shibari reb perfekt til dig. Rebets længde giver dig masser af muligheder, og du har nok til mange timers pirrende leg.

Rebet er fremstillet af 100% bomuld, og føles derfor dejlig blødt mod huden, nemt at rengøre og ikke mindst billigt. Det er derfor helt perfekt, hvis du for første gang skal prøve at være bundet eller afprøve nye pik bondage bindinger.

Rebets kvalitet sikre dig et holdbart reb, der kan klare en del, og som ikke går i stykker. Derudover vil det ikke efterlade nogen mærker på huden, når du bruger det.

 Fordele:

 • Fremstillet af bomuld
 • Længde: 10 meter
 • Diameter: 7 mm

Ulemper:

 • Ingen manual

 

Komplet guide til penis bondage

Er du nysgerrig, når det kommer til penis bondage? Men ved du ikke helt, hvordan du skal gøre? Eller er du bare bange for at nosse godt og grundigt i det. Så kan du trygt læse med her. Vi giver nemlig dig en komplet guide til penis bondage, det du skal gøre, samt det du ikke skal gøre.

Brug penis bondage sammen med andre lege som orgasme kontrol og cock and ball torture (CBT). Ved at binde penis og kugler ind forhindrer du blodcirkulationen. Det betyder at du kan holde din erektion i længere tid, og at du vil være mere sensitiv for enhver form for berøring. Når du har læst med her, er du klar til at udforske den pirrende verden af pik bondage.

Hvorfor pik bondage?

Der kan være mange grunde til, at du ønsker at prøve penis bondage. Da det gør din penis meget mere sensitiv, er det et stort hit at bruge sammen med CBT. Når penis og kugler er fastklemte og ekstra udsat, kan du med fordel bruge et Wartenberg hjul. Alt efter hvor hårdt du presser, vil du opleve en pirrende fornemmelse eller stærk smerte.

Du kan også bruge pik bondage for at opnå en bedre form for orgasme kontrol. Det er muligt at binde pikken og kuglerne på en måde, så erektion med vilje føles ubehagelig eller endda smertefuld. Andre er glade for den intime bondage på grund af den æstetiske tiltrækning.

kvinde bundet

Husk altid sikkerheden

Da pik bondage handler om at forhindre blodcirkulationen, er det vigtigt at tjekke den løbende. Du skal sikre dig at bondagen bliver fjernet omkring hver 20. minut, så den normale blodtilførsel kan genoprettes. Hvis du oplever hævelse, prikkende følelse eller følelsesløshed skal du fjerne rebene med det samme. Det er generelt vigtigt at huske, at hvis du føler dig utilpas eller usikker, så kan du altid fjerne bindingen.

For at have god sikkerhed er det også vigtigt at bruge den rigtige type reb. Det kan være en god idé at holde sig til et nogenlunde tykt reb. Et for tyndt reb kan nemlig fjerne blodtilførslen fuldstændigt eller endda skære ind i huden.

Du kan med fordel barber dig, inden du prøver kræfter mig pik bondage. På den måde kan du undgå uønskede ubehag, når hårene sætter sig fast i rebet.

Et godt trick er også at sætte en finger mellem huden og rebet, når du binder det. Det sikrer, at der ikke er noget hud, der kommer i klemme. Og det sikrer også, at rebet ikke bliver for stramt.

Det skal du gøre

Der er et par gode råd, som du kan følge, når du kaster dig ud i pik bondage:

 • Barber kønshårene for at undgå at de sætter sig fast i rebet
 • Fjern bondagen hvert 20. minut
 • Tjek at du ikke har nogle rifter eller sår, inden du begynder
 • Hold en finger under rebet mens du binder det
 • Hold øje med følelsesløshed, hævelse og en lavere temperatur
 • Stop med det samme hvis du føler smerte, eller der er tegn på problemer med blodtilførslen
 • Hav et par sakse liggende klar
 • Hold øje med reaktioner og kommuniker med din partner

Det skal du ikke gøre

Det er også vigtigt at huske, de ting du IKKE skal gøre:

 • Brug reb med en diameter der er mindre end 4 mm
 • Bind pik bondagen fast til noget hvis du kan falde
 • Hive i testiklerne
 • Udøve penis bondage hvis du har problemer med hjertet eller blodcirkulationen
 • Lade din bundet partner være alene
 • Glemme at tage dig af pikken efterfølgende

Typer af reb

Er du i tvivl om, hvad du skal bruge til at binde pik og kugler? Vi anbefaler, at du til at starte med bruger et reb med en diameter på ca. 6 mm. Det gør det nemlig tyndt nok til at bruge til pik bondage, men også tyk nok til, at trykket spredes ud over en større overflade.

Det er også vigtigt at huske på, at nogle reb kan kradse eller være ubehagelig mod huden. Vi anbefaler derfor, at du bruger et reb i bomuld. Det vil både føles blødt og behageligt mod den sensitive hud, og vil være nemt at holde rent.

Rebet skal gerne være mellem 1-3 meter for, at du har nok til de basale bindinger. Vil du derimod være mere kreativ, kan det være nødvendigt med et længere reb.

Husk at du altid kan gøre et langt reb kortere. Rebet er selvfølgelig et hovedelement i pik bondage. Så tænk dig om, når du vælger det.

Hvordan binder du pikken og kuglerne

Føler du dig efterhånden klar til at prøve den spændende pik bondage? Inden du går helt i gang, er det vigtigt, at du skaber en dejlig varm og afslappet stemning. Uden varmen kan det nemlig godt være at dine kugler ikke føler for at komme ud for at lege.

Når den rette temperatur er skabt og kuglerne er dukket frem er du klar til at begynde. Alle mænd er forskellige. Nogle mænd har kugler der hænger lavt. Mens andre har en højere pung. Uanset hvad kan det altid anbefales at binde kuglerne separat for at give en meget mere intens oplevelse.

Efter pik binding

Efter du har leget med pik binding, og har fjernet bondagen, er der flere ting, der er gode at gøre. Det kan være en god ide at sørge for varme til kuglerne. Varme er nemlig med til at genoprette den normale blodcirkulation. Det kan enten være med en varm klud eller et tæppe.

Du kan også opleve, at du føler dig øm og sensitiv efterfølgende. Det er derfor vigtigt, at du slapper af, og lader området komme til sig selv igen. Hvis kuglerne ikke er for følsomme, kan du meget forsigtigt massere dem. Det er nemlig også en gode måde at få blodet til at flyde igen.

Efterfølgende kan du bruge en smule antibakteriel sæbe. Dette er godt for at beskytte de små rifter eller afskrabninger, som der kan opstå under pik bondage. Opdager du nogle efterfølgende, kan du putte en ispose på og bagefter smøre en smule antibakteriel creme på. Det vil reducere hævelsen, og du vil undgå infektion.

Med den rette efterbehandling går der ikke lang tid, før du igen er klar til en omgang pirrende penis bondage.

Pernille-Louise Lenskjold
Pernille-Louise Lenskjold
Jeg arbejder til dagligt i en Sexshop og hjælper samtidig Eroti.dk med at udvælge hvilke produkter, der på baggrund af de forskellige testeres anmeldelser skal indgå i vores samlede vurderinger. Eksempelvis som testvinder, bedst til begynderen eller den bedste til prisen (prisvinder). Det er også mig du finder på nogle af vores videoer :) God læselyst - jeg håber du finder det du leder efter.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here