Sådan bruger du en penisring – Og alt andet du bør vide

116

Hvis du nogensinde har besøgt en sexshop, enten fysisk eller på internettet, så har du med sikkerhed set en penisring. Det er et populært stykke sexlegetøj for både mænd og par, der gerne vil udforske sexlivets mange facetter.

Hvad er en penisring?

En penisring er, hvad navnet antyder, en ring, som sættes rundt om penis, nærmere bestemt penisroden. Mange mænd anvender en penisring, fordi den kan være med til at gøre din erektion større og hårdere. En sådan ring har dog også den anden fantastiske effekt, at den også kan hjælpe mænd med at holde længere i sengen, og endda hjælpe din partner godt på vej mod en skøn orgasme på samme tid.

I denne video kan du se, hvordan du let påfører en penisring:

På trods af disse ellers overbevisende salgsargumenter, som de færreste mænd nok takker nej til, er mange mænd endnu skeptiske over at stikke deres penis ind i sådan en ring. Måske er det frygt for, hvad der kan gå galt? Usikkerheden omkring, hvordan penisringe anvendes? Hvilken model du skal vælge?

Uanset hvad din bekymring måtte være, eller hvis du blot er nysgerrig, finder du her alt, du bør vide om penisringe. Du vil også lære, hvilke modeller der findes samt hvorledes du trygt og sikkert anvender en penisring, enten alene eller sammen med en partner.

Hvad er en penisring?

Fordelen ved at anvende penisringe

Penisringe er blevet populære i mange danske soveværelser, fordi der er en lang række fordele ved netop denne form for sexlegetøj. Blandt andet kan det have en positiv indvirkning på din seksuelle selvtillid og præstation.

De hjælper dig med at opretholde din erektion, selv hvis du oplever udfordringer med at få en

Desværre er mange mænd, særligt midaldrende mænd, udfordret af at kunne få eller bibeholde en erektion. Det kan være skadeligt for sexlivet. Det er ikke unormalt og ej heller noget, du skal skamme dig over. Heldigvis er der råd for det med en penisring.

Videnskaben bag er egentlig simpel nok. En penisring sidder nemlig relativt stramt omkring penisroden. Det kan være med til at forhindre den form for erektil dysfunktion, som blandt andet skyldes manglende blodtilførsel til penis. Penisringen sørger altså for, at blodet bliver fastholdt i din penis, når først den er erigeret og penisringen er påsat. Det fortæller læge og ansvarlig for urologi-afdelingen ved Atlanticare Regional Medical Center, Brian Steixner.

De fremmer din selvtillid

God sex kræver tillid og tålmodighed. Det er nemlig svært at dyrke god sex, hvis ikke selvtilliden er intakt. Det hjælper en god penisring også med. Egentligt hænger dette punkt lidt sammen med det ovenstående, men penisringen hjælper dig med at forblive hård – og dermed at styrke din selvtillid.

Endnu værre kan bekymringerne omkring en potentiel udeblivende erektion være skadende på din selvtillid, og dermed dit sexliv som helhed, fordi det netop kræver tryghed og afslapning at kunne få en erektion i første omgang.

Det er blandt andet Ph.D og parterapeut Chris Donaghue enig i: Han understreger, at en penisring kan være med til at formindske den angst og stress, der er forbundet med bekymringen om en udeblivende erektion. De kan tilbageholde og intensivere din orgasme

De kan gøre sex endnu bedre for din partner

Sex er bare sjovere, når begge partner får noget ud af det. Hvis din partner er en kvinde, kan hun have brug for at få lidt ekstra hjælp: Det er nemlig kun en lille procentdel af kvinder, der kan opnå orgasme gennem penetrativ sex. Derfor kan en vibrerende penisring være et glimrende alternativ til jer, der også gerne vil have den kvindelige part med på en orgasme. En vibrerende penisring kan nemlig stimulere din partners klitoris under samleje.

En anden form for penisring, der også kan tage jeres samleje til nye højde, er penisringe med ekstra vidde. Det får din penis til at føles større i din partner, hvis dette er noget i har mod og lyst til at prøve. Det kan også være en sjov og anderledes måde at pifte jeres sexliv op på, uden I behøver gå til ekstremer eller at skulle investere i dyrt udstyr.

Du kan gøre det bedre for din partner

Er penisringe sikre at bruge?

Det kan være intimiderende at spænde en ring rundt om penis, men bare rolig. Penisringe er sikre at bruge – Husk bare at følg disse simple instruktioner.

Vælg den rigtige størrelse

Som når du vælger alt fra sko til kondomer, er den rigtige størrelse helt afgørende for den bedste oplevelse. Det gælder også med penisringe. Heldigvis kommer de i størrelser, hvor alle kan være med.

Når du vælger en penisring, kan du mærke efter, om det er den rigtige størrelse, ved at bide mærke i tætheden omkring din penis. Ringen skal sidde tæt, men ikke så tæt, at du begynder at føle dig følelsesløs. Den skal bare slutte tæt nok til, at den fastholder blodet i din erektion.

Kara Emry, der er daglig leder af sexlegetøjsbutikken The Stockroom i Los Angeles, anbefaler desuden at nybegyndere bruger penisringe fremstillet af silikone. Disse tilpasser sig lettere til din penis størrelse. Ydermere er penisringe af silikone fleksible og anvendelige i alle stadier af jeres samleje.

Husk at tage den af

Når legen først er i gang og stemningen er hed, kan det være nærliggende at ville bevare den så længe som muligt. Vær dog opmærksom på, at du også skal huske at tage penisringen af igen.

Som tommelfingerregel bør du ikke have en penisring på i længere end 20 minutter. Der kan opstå kroniske skader på blodbanerne og vævet i din penis, hvis du holder ringen på for længe.

Hold derfor altid øje med følelsesløshed, smerte eller om huden på din penis skifter farve. I såfald er det tegn på manglende blodtilførsel, og du bør tage penisringen af øjeblikkeligt.

Trim dine pubeshår

Hvis du vil holde legen ren og sikker, så sørg for at trimme landskabet omkring din penis og dine testikler. Om du er mand eller kvinde, så kender du med sikkerhed den ubeskrivelige smerte det er, hvis et pubeshår kommer på afveje, sidder fast eller bliver revet af i et uopmærksomt sekund.

Sørg derfor at barbere eller trimme dine kønshår, inden du påsætter dit nye sexlegetøj. Der er bare intet, der kan ødelægge den gode stemning, som smerten fra afrevne pubeshår midt i en sexet leg.

Du kan også altid spørge din partner, hvad han eller hun foretrækker af kønshår.

Fire typer penisringe

Er du lidt i tvivl om hvorvidt penisringe mon er noget for dig? Bare rolig. Der findes penisringe til enhver størrelse, lyst og fantasi, så mon ikke også, der er en til dig. Her kan du blive klogere på de fire mest populære typer penisringe. Der er heldigvis nok at vælge i mellem.

Justerbare penisringe

Hvis du elsker fleksibiliteten i selv at kunne bestemme, hvor tæt penisringen sidder om dit underliv, er disse justerbare modeller med sikkerhed en vinder. De lukkes typisk med D-ringe, en lasso eller velcro. Derfor er de nemme både at få af og på.

De justerbare penisringe skal bæres rundt om dine testikler og rundt om roden af din penis. Denne type kommer i et væld af forskellige modeller, men er populære blandt mænd, der i forvejen har lidt erfaring med penisringe og ved, hvad de kan lide.

Elastiske penisringe

calexotics silikone ball spreader penisring stretcher

De fleksible penisringe er perfekte til begynderen, der endnu ikke er helt komfortabel med at bruge en penisring. Den justerbare diameter gør det let at finde en tæthed, som du kan lide og som virker naturlig for dig og din partner.

Penisringe af denne type er typisk fremstillet i et blødt silikonemateriale, som er lukket hele vejen omkring. Du bliver derfor nødt til at udvide penisringen, når den skal trækkes over din erektion og dine testikler.

Elastiske penisringe er et populært valg, fordi de samtidigt er nemme at fjerne igen. De er dog ikke justerbare, som de forrige modeller, hvorfor du ikke kan stramme eller løsne ringen efter behov. De er dog udmærkede til begyndere, der blot er ved at finde ud af, om penisringe er noget for dem.

Vibrerende penisringe

Trænger din partner også til at blive forkælet? De vibrerende penisringe indeholder en lille motor, der forkæler både dig og din partner med pulserende sensationer. Mange mænd kan lide følelsen af den vibrerende penisring mod roden og testiklerne, men lad os være ærlige – Vibrationerne er egentligt tiltænkt den kvindelige klitoris, så din kvindelige partner kan opnå kraftige klitorisorgasmer sammen med dig.

Denne model påspændes typisk ikke rundt om testiklerne, men placeres bare ved penisroden. Derfor er den nem at bruge. Dog kan det tage en anelse øvelse, at få vibratoren til at ramme klitoris. Du kan blive nødt til at penetrere din partner dybt, og bevæge dine hofter fra side til side, fremfor at støde frem og tilbage.

Missionær og cowboy er gode stillinger for denne form for penisring, da det lader din kvindelige partner være med til at styre slagets gang.

Solide penisringe

Måske er du allerede erfaren med penisringe? Så kan det være på tide at tage springet ud i at anvende solide penisringe. Disse er typisk fremstillet af metal og stål, og de er altså derfor ikke velegnede for begyndere.

Denne model bæres både om penisroden og testiklerne. Vær dog varsom ved brug af denne model: På grund af penisringens solide materiale, skal du være ekstra opmærksom på, at du anvender den rigtige størrelse. Anvender du en for lille penisring, kan det give permanente skader i din penis.

Hvad koster en penisring?

Priserne på penisringe svinger meget. De bløde, fleksible modeller i silikone er de billigste, og dem kan du få ned til omkring 100 kroner. Derfor løber du heller ikke den store økonomiske risiko, ved at investere i en penisring.

Skal de være justerbare, eller skal de indeholde en vibrator, må du regne med at skulle smide i omegnen af 150 – 300 kroner for en penisring. I cirka samme prisklasse ligger de solide penisringe, der dog sagtens kan komme op at koste op til 500 kroner per styk.

Det er derfor svært at give en definitiv pris på penisringe, da det afhænger meget af, hvilken model du er på udkig efter.

Lise Petersen
Hej! Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Vær opmærksom på, at profilerne her på siden er 'personaer' og altså dæknavne, sådan at de rigtige eksperter ikke kan findes privat. Af respekt for dem, så bedes du ikke forsøge at afdække hverken vores testere eller eksperters rigtige identitet.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here