Når man snakker sexlegetøj, er der virkelig noget for enhver smag. Alt fra det der kan vibrere til det, der har en særlig form. Fra det små til det store. Og så er der fra det store til det rigtig store. Faktisk til noget så stort, at det næsten bliver for udfordrende, selv for den mest garvede sexlegetøjsbenytter.

Hvis du, som mange andre, nok har undret dig over, hvor stor verdens største dildo egentlig er, så får du svaret her. Vi præsenterer dig for The Moby, som har prisen for at være verdens største – og endda masseproducerede – dildo.

Hvis du bliver helt vild i varmen af at læse om The Moby, har vi nederst links til anmeldelser af XL-dildoer, så du kan finde din næste store dildo.

 


Hvor stor er verdens største dildo?

verdens største dildo

Det er ikke tilfældigt, at verdens største dildo er navngivet “The Moby”. Moby Dick var fortællingen om en kaskelothval i romanen af samme navn – og kaskelothvaler er verdens største hval i sin kategori. Da denne dildo samtidigt er verdens største inden for sin kategori, synes navnet mere end perfekt!

Verdens største dildo har en imponerende længde på hele 91,4 cm, og vejer intet mindre end 23 kg. Dette er altså en dildo for de kvinder, der kræver lidt (eller meget) ud over det sædvanlige.

Grundet manglende sugekop, kan dildoen ikke benyttes til at sidde på væggen eller i en strap-on – men bare rolig. Der er masser af mulighed for håndfri benyttelse alligevel. Selvom dildoen ingen sugekop har i bunden, sikrer de 23 kg dig, at den står godt fast på gulvet, så du ikke skal bekymrer dig om, at den vælter.

Det enormt naturtro udseende gør det til en realistisk oplevelse, hvis man er modig nok til at kaste sig ud i det. Der er, trods størrelse, i hvert fald ikke sparet på detaljerne. Om det så bliver mere ægte eller mere overvældende, er op til brugeren af afgøre.

 

Hvor køber man verdens største dildo?

Verdens største dildo

Hvis du endnu ikke er blevet skræmt af salgstalen og vælger at tage udfordringen op, kan denne dildo faktisk købes. Amazon.com forhandler nemlig denne autentiske kæmpe-dildo til en imponerende pris af omkring 6500 kr. Det er altså med at tømme lommerne, hvis man vil have fingrene i The Moby!

The Moby produceres desværre kun i USA. Endnu mere ærgerligt er det, at USA ikke leverer denne monster-dildo til Danmark. Hvis man vil købe The Moby, skal man derfor også påregne gebyr til flybilletter og alt, der hører til, for selv at tage over og hente den. Omkostningerne for at få den tilbage med i flyet er nok heller ikke helt billige.

The Moby er dog desværre ikke tilgængelig på Amazon.com i øjeblikket. Om dette er, fordi produktionstiden er lang, eller om efterspørgslen ikke længere er så stor, er ikke til at svare på.

Er du dog blevet helt opstemt efter al den læsning om denne kæmpe-dildo, kan du fortsætte læsningen om flere store dildoer her – og til mere fornuftige priser.

 

Hvor god er verdens største dildo egentlig?

Selvom The Moby godt kan virke lidt overvældende, er dildoen faktisk ganske fin i forhold til størrelsen. Dildoen er lavet af fleksibelt gummi, så selvom den ser ganske standhaftig ud, er den i stand til at bevæge sig også. Det markerede penishoved og årer langs skaftet, giver den et ultra realistisk udseende fra top til tå – eller fra hoved til kugler.

Trods disse ting er spørgsmålet dog, hvor god den egentlig er til det formål, de fleste kvinder (og mænd) vælger at købe en dildo til. Der er sikkert nogen af de modige eller erfarne, der har taget udfordringen op, men det er svært at sige, hvor mange der har gennemført med succes.

 

Hvad kan man bruge The Moby til?

At få det til at lykkes med Moby er måske et større projekt. Til gengæld kan den bruges til så meget andet. The Moby evner sig godt til at være festens midtpunkt, eller d

et nye store samtaleemne i din hverdag (faktisk hele 91,4 cm stort emne). Den vil i hvert fald med garanti imponere dine venner eller din partner.

The Moby kan med garanti også benyttes som en kinky accessorie i soveværelset. Dildoen er dog ikke vildt ideel til penetrering. Det er nok derfor, den i øjeblikket ikke er tilgængelig på hjemmesiden – efterspørgslen er simpelthen ikke stor nok.


 

Andre store dildoer

Hvis dette indlæg har gjort dig ellevild efter de dildoer, der er lidt store i størrelsen, og du nu har lyst til at købe din egen XL-dildo, så frygt ej! Vi har i dette indlæg samlet produktanmeldelser af de bedste XL-dildoer, så du kan få en nem guide til at finde din næste store dildo.

Hvis du nyder følelsen af at blive fyldt ud, og du måske ønsker lidt mere fylde, end hvad end normal dildo kan give, så er en XL-dildo det rette for dig. Det kan også være, du er kørt død i normal-størrelse dildoer, og vil tage skridtet videre.

Hvad end du leder efter, er der noget for dig. Det er godt nok ikke The Moby-størrelser, men måske er det i sidste ende godt nok.

Iben Helena Mortensen
Iben Helena Mortensen
Velkommen til Eroti.dk. Mit navn er Iben, og jeg er webredaktør her på siden. Jeg skriver guides, produktanmeldelser og meget andet, som jeg håber, du finder interessant. Skulle du have spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig på Iben@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here