Sådan bruger og onanerer du med en pocket pussy / fleshlight (tips og tricks)

2516

Denne guide vil instruere dig i de helt klassiske metoder til at bruge din pocket pussy (ofte også kaldet ‘fleshlight‘, selvom dette faktisk er et mærke). Ud over en helt klassisk og nøgtern introduktion, så får du også afslutningsvist et par ekspert tips og innovative metoder til, hvordan du kan onanere med sådan et onani produkt til mænd.

sådan bruger du en pocket pussy og en fleshlight

Hvis du længe har været i tvivl om, hvordan man bruger en fleshlight. Så fortvivl ikke længere.

Pocket pussies og fleshlights er måske denne generations største revolution på sexlegetøjsmarkedet til mænd. Den er både diskret og kompakt.

Hvis du stadig ikke har købt en fleshlight, så kan de findes her.

Når du skal bruge en fleshlight er der mange muligheder, det var derfor både en øjenåbner og spændende at “lede” efter dem alle sammen under vores undersøgelser.

Fordi de er så alsidige bliver meget overladt til fantasien og der er praktisk talt ikke den lille fantasi du ikke kan få opfyldt med dem. Pocket pussy produkter og fleshlights (samt andre penis rør produkter) giver et utal af muligheder.

Den mest kendte fleshlight på være STU, også kaldet Stamina Training Unit. Det er endnu et onani produkt til mænd som i princippet bare er en kunstig fisse.

pocket pussy

En standard pocket pussy har både en hård og en blød del. Den hårde ydre skal og en blød silikone (eller Real Skin) inde del, som er den du indsætter penis i. Fleshlight har nok uomtvisteligt designet den bedste pocket pussy. Det er nok også grunden til, at du måske betegner disse type produkter, som netop dette.

Først skal vi dog introducerer dig for de klassiske måder at bruge en fleshlight på.

Klassiske metoder og standard onani teknikker

1. Standard onani.

Først trin: Klargøring af dit penis sleeve

Det er vigtigt at du klargører din pocket pussy korrekt. At gøre den våd inden er perfekt metode. Så sørger du for, at støv eller skidt, som har samlet sig bliver skyllet ud. Derudover kan du lade varmt vand rinde igennem og du vil opleve en dejlig realistisk følelse med en opvarmet fleshlight. Det er dog vigtigt du ikke smider den i micro ovnen eller forsøger dig med kogende vand.

Andet trin: Kom dit sleeve tilbage i plastik ‘bøtten’

Dit produkt vil ofte være designet sådan at sleevet passer ind i den medfølgende plastik æske. Det gør den ved en tynd hale, som er nem at komme ned i beholderen og en større åbning, som udgør den fake vagina.

Tredje trin: Glidcreme og smørelse

Smør din pocket pussy godt ind. Når du skal penetrere dit mandlige legetøj, så kræver det smørelse. Normalt vil det være naturligt hos en rigtig kvinde. Din fleshlight, kommer dog ikke med denne smarte funktion – så det skla du selv sørge for. Som en lille note er det vigtigt du ikke bruger silikone-baseret glidecreme sammen med dit produkt.

Fjerde trin: Gør det behageligt

Find et privat og komfortabelt område, hvor du evt. har muligheden for at se en fræk video eller to. Sørg for også at påføre en smule glidecreme til penis og penetrer din pocket pussy. Du kan variere hastighed og vinkel for at opnå forskellig stimulering. Det er simpelt og ligetil.

Femte trin: Rengøring

Sørg for at rens din Fleshlight omhyggeligt efter brug. Undgå at bruge sæbe, det er ødelæggende for silikonen i produktet. Du kan købe både special sæbe og bestemt vedligholdende pulver til dit produkt. Det anbefaler vi på det kraftigste du gør. Du kan finde forskelligt tilbehør her.

2. Tag den med i bruseren

Første trin: Sæt scenen

Der er et genialt produkt til netop denne type brug og leg med din fleshlight. Nemlig Fleshlight sugekop/ophæng til bruseren. Den kan du finde her. Du skal blot sørge for at din bruservæg er glat og ren og så smækker du ellers bare sugekoppen fast og sørger for den sidder stabilt.

bruser og fleshlight

Vandbaseret glidecreme bliver dog vasket væk, hvis du placerer din pocket pussy lige under bruserens stråle. Sørg derfor for at holde den lidt væk derfra.

Det er dog vigtigt du fortsat holder dig til vandbaseret glidecreme. Selvom oliebaseret  ikke vil skulle påføres så tit i bruseren, og sikkert ville være bedre under brug, så er det ødelæggende for silikonen i produktet.

fleshlight mount sugekop

Derudover er det vigtigt at du igen ikke bruger sæbe, eller at silikonen kommer i kontakt med sæbe. Samtidig er sæbe og din penis, bare heller ikke bedste venner.

Andet trin: Sæt bruser-tilbehøret op

Den smarte bruser-sugekop kan sidde fast på alle plane og glatte overflader. Når den er sat fast kan du justere vinkel på den. Du skal blot sørge for at finde den rigtige højde, før du sætter den fast. Overvej her også hvilken vinkel du ønsker at bolle i.

Tilbehøret passer til alle Fleshlight modeller, så du behøver ikke bekymre dig om størrelse eller form på din pocket pussy, hvis du har købt den fra fleshlight.

Tredje trin: Sjov for resten

Når du har sat produktet op, så er resten op til din fantasi. Når du bruger den i bruseret har du den nemme fordel af en hurtig og bekvemmelig rengøring. Det er vigtigt du opbevarer den tørt og sikkert efter brug.

Køb Fleshlight og pocket pussy produkter diskret og billigt, Klik Her

Innovative måde at bruge din Fleshlight eller pocket pussy på

Selvom der sikkert er uendeligt mange forskellige muligheder, så finder folk til stadighed på endnu flere. Det skal siges inden vi introducerer alle muligheder, at det er på egen risici, selvom vi forsøger at anbefale både sikre og ufarlige metoder.

fleshlight med hodler til bruser

1. Opvarm den og nyd en realistisk varme

Første trin: Folde, folde, folde

Et elektrisk tæppe, eller på anden vis et varmetæppe er den oplagte måde at varme dit onaniprodukt op på. Hvis du har et varme tæppe i den ene eller den anden form, så er det en rigtig god idé at folde det omkring produktet, så varmen bliver videregivet mest effektivt.

Andet trin: Klargøring

Inden du opvarmer produktet. Så kan det være en rigtig god idé at fjerne sleevet fra dets beholder. Der er ingen grund til at opvarme beholderen også. Når du har taget den d, kan det samtidig være en god idé lige at rense den med vand inden du ruller den ind i det varmende tæppe.

Tredje trin: Gør det varmt

Hvis du har fået fat i et elektrisk varme tæppe – så tænk der du bare. Tjek det flere gange, så du sikrer dig din pocket pussy ikke bliver for varm.

Fjerde trin: I gang

Nu er du næsten klar. Rul tæppet sammen, og lad eventuelt produktet køle en smule ned, så burde det ikke være alt for varmt.

2. Brug vibrationerne

Vibratorer er ikke bare for kvinder. Det er bestemt også til mænd.

Selvom Fleshlight tilbyder deres egne versioner med vibrator-motorer i, så kan du også købe en ekstra lille vibrator og smide den ned i din beholder.

Du kan omvendt også købe en penis vibrator. Det er dog ikke helt det samme, som en fleshlight med en vibrator i.

Første trin: Vælg en model

Som introduceret i det første afsnit, så findes der en lang række modeller og muligheder.

Med de gamle modeller, vil du finde bestemt flapper i toppen af dit sleeve. De bruges til at holde silikonen fast men kan også manipuleres sådan at du smider en mini vibrator ind i produktet.

Andet trin: Lav lommerne til mini vibratorerne

Ofte vil der være 8 mindre flapper. Ved at sammenføje disse til 4 styk, kan hulrummet, som opstår på baggrund af sammenføjningerne, give plads til små vibratorer.

 

Du kan blandt andet bruge superlim eller sy dem sammen. Sørg for, med lim, kun at bruge meget lidt – sådan at du ikke kan mærke det. Sørg også for at ram præcist og ikke spilde lim forkerte steder. Det kan hurtigt ødelægge en ellers fin anordning for dig selv.

Tredje trin: Smid dine vibratorer i

Når du har lavet disse små lommer i dit produkt, så mangler du kun det sidste trin. Det er selvfølgelig vigtigt at hullerne/lommerne er lavet sådan, at den mini vibrator du har købt passer.

Du kan som sagt tilføje op til 4 stk. Men det vil i høj grad afhænge af, hvor meet vibration du kan lide.

Det er slutteligt vigtigt, at du sørger for, at der nok ikke er nogle aaalt for tæt på. Vibratorerne kan larme en smule, specielt hvis de rammer den hårde plads i yderbeholderen.

3. Fede sneakers?

En af de store emner, er hvordan man får et håndfrit system til når man skla bruge sin pocket pussy til onani. Den håndfrie oplevelse gør det bare en smule mere realistisk og distanceret i forhold til en normalt håndjob på sig selv.

sko med fleshlight

Første trin: Få fat i en sneaker

Der er selvsagt nogle kriterier, som nok er rimelig vigtigere når du skal vælge en sneaker. Der er samtidig også nogle, som ikke er så åbenlyse. Først og fremmest skal du nok sørge for at vælge en sneaker der ikke lugter. Dernæst er en sko med en lav profil oftest oplagt. Når du har fundet en god sneak, så løsner du bare snørebåndene og placerer skoen på gulvet eller i sengen.

Andet trin: Få fat i en fleshlight

Først og fremmest skal du have fat i en fleshlight eller en pocket pussy. Hvis du ikke allerede har en så skal du ud og købe en:

Køb Fleshlight og pocket pussy produkter diskret og billigt, Klik Her

Når du har fået fat i en pocket pussy, så skal du som start sørge for at den er ren og klar til brug. Du kan med fordel kigge på de første trin i nogle af de andre trin i de første.

Tredje trin: Fyr den af

Både bogstaveligt, men egentligt blot som en reminder om at du nu er klar. Denne metode er ideel, hvis du vil træne en entusiastisk missionær position. Med denne metode vil fleshlighten sidde godt fast og være nemt at bolle, uden at den rykker sig.

sneaker til onani produkt

4. Madres humør

Første trin: sengeartikler

Den her er mere eller mindre genial. Du smider din fleshlight ind i mellem madrassen og din seng. De flest har en box madras som giver rig mulighed for denne teknik. Du løfter blot box madrassen fra sengeskelettet og smider din fleshlight med din beholder ind her.

Med denne teknik giver det genial mulighed for at støde ind i produktet, som var du i gang med en doggie-style position.

Andet trin: Du ligger som du har redt

Klargør din pocket pussy, som vi hidtil har instrueret. Rengør den kort med vand. Opvarm den (eller nedkøl) alt efter behag og ønske.

Som tidligere forklaret løfter du bare madrassen og smidder produktet ind i klemme. Du lader blot læberne og åbningen stikke lidt ud fra madrassen. Alt efter hvor meget du har lyst til at produktet skal stikke frem justerer du blot.

Du kan med fordel også ligge en pude bad produktet. Helt oplagt er det med en lidt hårdere pude, eksempeltvis en sex pude.

Tredje trin: Flere fordele

Der er endnu flere fordele ved at have sådan et set up, som med din seng. Det kan dog være en god idé at starte stille og roligt ud. Så sikrer du dig samtidigt at du ikke kommer til skade under brug.

Du kan slutteligt placerer computeren på sengen ellers kan du også bruge din sofa.

 

 

Lise Petersen
Lise Petersen
Hej! Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here