Anal kæde – De bedste i test

222

Er du til pirrende og stimulerende analleg, så er en anal kæde måske legetøjet for dig. Anus har et væld af nerveender, der kalder på at blive stimuleret.

En anal kæde er et stykke legetøj, der er udformet som en kæde med kugler på. Kuglerne kan indføres i anus for en meget stimulerende oplevelse. Når kæden trækkes ud, kan det ligeledes give en spændende ny fornemmelse.

Her præsenteres du for de 5 bedste analkæder på markedet, der hver især har deres helt egne stimulerende egenskaber.

Testvinder – Fun Factory Bendy Beads Silikone Analkæde

fun factory bendy beads silikone analkæde sort

Tjek prisen her

Med Fun Factorys Bendy Beads får du en blød og meget fleksibel anal kæde. Denne udgave er egnet både til begyndere og øvede, da det gennemførte design gør denne anal kæde let at anvende.

Fordele:

 • Ergonomisk håndtag
 • Udført i blød ftalatfri medicinsk silikone
 • Kan bruges i badet

Ulemper:

 • Håndtaget gør penetrativ sex besværligt
 • Tager imod lugt, så bør vaskes grundigt efter brug.

Om Fun Factory Bendy Beads Silikone Analkæde

Analkæden har fem kugler i forskellige størrelser, der går fra lille og opad i størrelse. Kuglerne sidder tæt, så du kan indføre dem en efter en i anus.

Det er selvfølgelig helt op til dig, hvor mange kugler du vil have op, og hvor hurtigt det skal gå. Er du helt grøn i forhold til stimulering af anus, kan du starte med den første kugle og vænne dig til fornemmelsen.

Med et ergonomisk håndtag er denne anal kæde let at styre, og den bløde medicinske silikone er behagelig mod huden. Håndtaget er udformet som en løkke, der gør det let at trække denne anal kæde ud for en pirrende oplevelse. En anal kæde er nemlig både stimulerende, når den indføres, men også når den trækkes ud igen.

Hvordan anvendes produktet?

Du starter med at bruge en god vandbaseret glidecreme, da anus ikke naturligt producerer smøremiddel. Herefter indføres først den mindste kugle, og herefter kan du indføre de efterfølgende kugler i god ro og mag.

 


 

Prisvinder – Sinful Silikone Analkæde Lang

sinful analkæde lang

Tjek prisen her

Ved du allerede, at en anal kæde er sagen for dig, så kan du prøve denne lange Sinful anal kæde i silikone. Med ekstra længde er der dømt endnu mere nydelse, når du leger.

Fordele:

 • Udført i medicinsk ftalatfri silikone
 • Ring i enden for nem kontrol
 • Hele 27,5 centimeter lang (23 centimeter kan indføres)

Ulemper:

 • Ikke egnet til nybegyndere.

Om Sinful Silikone Analkæde Lang

Med denne anal kæde får du en ekstra lang blød og bøjelig kæde med 5 kugler i forskellige størrelser. Den første kugle er den største med en diameter på 2,8 centimeter, og den er tilspidset for let indførsel. Derfor er denne kæde også bedst til dig, der nyder anal stimulering.

Ringen i enden af denne anal kæde gør det nemt, når du skal have kæden ud. Få eventuelt hjælp af din partner, så du rigtig kan nyde fornemmelsen af kuglerne, der forlader din anus. Hvis du trækker den hurtigt ud under orgasme, kan det give en voldsom og pirrende fornemmelse.

Hvordan anvendes produktet?

Husk at anvende en god vandbaseret glidecreme sammen med denne anal kæde. Er du nybegynder, så gå langsomt frem og væn dig til fornemmelsen.

 


 

Bedst til begyndere – Mr. B Analkugler Små Ø 30mm

mister b analkugler sm 30mm

Tjek prisen her

Er du helt nybegynder og leder efter din første anal kæde, så er denne Mr. B anal kæde noget for dig. Med sine små kugler er denne kæde let at indføre, men den giver stadig samme pirrende fornemmelse i anus.

Fordele:

 • Ideel til nybegyndere
 • Udført i slidstærke materialer
 • Håndtag til finger i enden

Ulemper:

 • Kuglerne har alle en diameter på 3 centimeter.

Om Mr. B Analkugler

Denne analkæde til nybegyndere har fire små kugler med en diameter på 3 centimeter. Der er derfor ikke forskel i størrelsen, så du ved, hvad du kan forvente, når du leger med denne kæde. Kæden er udført i bøjelig gummisnør, hvor der i enden er et håndtag til en enkelt finger.

Indfør selv eller få din partner til at indføre kuglerne i et langsomt tempo, og træk kuglerne ud for en særlig oplevelse.

Hvordan anvendes produktet?

Kuglerne har på denne anal kæde en diameter på 3 centimeter, så start med at varme anus godt op med glidecreme, før kuglerne indføres. Glidecreme er nødvendigt, da anus ikke selv producerer et glidemiddel.

 


 

Med vibrator – Anal Fantasy Elite Opladelig Anal Kæde

anal fantasy elite opladelig anal beads

Tjek prisen her

Er du allerede bekendt med pirrende anallege, så kan denne analkæde tage legen til nye højder. Med en indbygget vibrator får du nemlig endnu flere spændende fornemmelser, når du leger med denne Anal Fantasy Elite analkæde.

Fordele:

 • Indbygget vibrator
 • Genopladelig
 • Vandtæt

Ulemper:

 • Ikke egnet for nybegyndere

Om Anal Fantasy Elite Opladelig Anal Kæde

Denne anal kæde er ikke blot stimulerende i sig selv, men den indbyggede vibrator kan få dig til helt nye højder. Kæden er 17 centimeter lang og består af en fast plug med fire kugler udført i fleksibel silikone. Kuglerne er i forskellige størrelser, der går fra en diameter på 2,7 op til 3,2 centimeter.

Vibratoren har 10 forskellige vibrationsmønstre, du kan få glæde af, mens du leger. Du kan også blot anvende denne anal kæde, som den er uden ekstra vibrationer. Opladning foregår med let med det medfølgende USB-kabel.

Ydermere medfølger en afslappende Anal Eaze analcreme, Moist Anal Lube glidecreme, sexlegetøjsrens og en nitrilhandske.

Hvordan anvendes produktet?

Brug den medfølgende afslappende analcreme før brug. Lad det sidde lidt, før du smører glidecreme på anus og analkæden, før du indfører kæden langsomt i dit eget tempo. Brug endelig denne analkæde i badet, for den er vandtæt.

 


 

Kombineret anal plug og anal kæde – Backdoor Lovers Beads

backdoor lovers beads

Tjek prisen her

Denne Backdoor Lovers Beads giver en dyb og intens stimulering af anus. Kombinationen af buttplug og anal kæde giver rig mulighed for at lege med dette legetøj både for mænd og kvinder.

Fordele:

 • Oplagt til nybegyndere
 • Kombineret anal kæde og buttplug
 • Mange forskellige størrelser kugler

Ulemper:

 • Kan virke afskrækkende på helt grønne.

Om Backdoor Lovers Beads

Denne anal kæde er oplagt, hvis du gerne vil have en intens stimulering og træne din anus til indtrængning. Derfor kan denne analkæde kombineret med plug både anvendes af nybegyndere og øvede.

Selve buttplug-delen har en længde på 8,5 og en diameter på max 2,4 centimeter. Selve analkæden er 21 centimeter lang, og kuglerne har en diameter fra 0,7 til 2,4 centimeter. Der er hele 7 kugler på denne kæde, så du langsomt kan vænne dig til størrelsen. Derfor er denne analkæde også oplagt til træning, fordi ringmusklerne langsomt vænner sig til størrelsen.

Produktet er udført i silikone, så det er bøjeligt og fleksibelt.

Hvordan anvendes produktet?

Brug en god vandbaseret glidecreme med denne anal kæde for den ultimative oplevelse. Det gør både selve indførslen lettere, men det er også vigtigt for at undgå eventuelle rifter eller skader grundet friktion.

Pas godt på dit sexlegetøj

Når du har fundet den anal kæde, der passer til dine behov, så er det vigtigt, at du vedligeholder den korrekt. Fordi denne slags legetøj er i kontakt med bakterier fra anus, er det vigtigt, at den rengøres efter brug. Hvis ikke du gør den ren, risikerer du at sprede bakterier fra anus til eksempelvis vagina eller ansigtet. Brug en sexlegetøjssæbe, da det er med til at vedligeholde silikonen, og vask dit legetøj i lunkent vand.

Sanne Sorello
Sanne Sorello
Jeg hedder Sanne er uddannet sexolog & journalist, og arbejder her på siden som skribent. Jeg nyder at teste, anmelde samt skrive guides indenfor erotik, romantik & dating. Hvis du sidder med et ubesvaret spørgsmål, så kontakt mig endelig på: sanne@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here