Hvis du ønsker en rabatkode sexshop, så har du mulighed for dette.


Du ankom midnat, jeg stod i gangen og iagttog dig gennem dørspionen. Jeg havde forberedt en seance omkring en jobsamtale. I opgangen startede legen, på døren havde jeg hængt en besked, beskeden lød:

Om lidt skal du til jobsamtale:

Generelle instrukser:

– Du må ikke tale medmindre jeg har givet dig lov

– Stopordet er rød.

Tag tøjet af, behold din underbukser på

Læg dit tøj sammen

Ring to gange på døren

Og afvent….

Vil du teste sexlegetøj gratis

Jeg stod på den anden side af døren og iagttog dig, dit vantro smil der gled over læberne på dig, da du forstod at du skulle smide tøjet ude i opgangen. Langsomt begyndte du at klæde dig af, først jakken, skoene og bukserne.

Du ringede på, én gang og jeg ventede på at du ringede en gang mere for at blive lukket ind til din herskerinde. Du puttede de smøger du havde købt til mig og det barbergrej jeg havde beordret dig at købe ind af brevsprækken, jeg tog imod smøgerne og grejet, men åbnede ikke. Sekunderne føltes som år, jeg ventede din finger på ringeklokken, spændt.

Endelig lød klokken og jeg åbnede, du stod i dine underbukser med dit tøj i favnen, jeg kiggede dig dybt i øjnene. Du gjorde mine til at kysse mig og jeg trak mig væk, kærtegnede let din skulder og bad dig gå i bad og barbere dine nosser. Du så på mig med skinnende øjne, din pik var stiv, da du smed dine underbukser og gik ud i badet.

Jeg lukkede døren og gik ind i stuen, røg en smøg og fandt mit legetøj frem, et læderhalsbånd, div. buttplugs, babyolie som glidecreme, håndjern, brystklemmer, pikring og den nyindkøbte pisk, jeg længe havde haft lyst til at afprøve på din hud. Min krop sitrede i forventning om det sceneri jeg havde planlagt.

Da du var færdig, kom du ud med håndklædet svøbt om dig. Jeg bad dig sætte dig på en stol jeg havde trukket frem foran sofaen, mens jeg satte mig i sofaen. Jeg spredte let mine ben så du kunne ane min fisse og aftegningen af hofteholderen mod min sorte lædernederdel. Jeg havde mine sorte lange læderstøvler på, og sorte strømper. Du stirrede sultent og andægtigt på mig. Jeg spurgte dig hvorfor du ville være min slave, du var helt mundlam. Du fik fremstammet at du ville gøre alt for mig, jeg nød din prøvende lidt snublende måde at få fremstammet ordene på, jeg havde kontrollen.

Jeg kiggede dig dybt ind i øjnene. Stilheden og magtspillet, der var ved at tage form lurede sitrende mellem os, som usagte ord.

Jeg rejste mig og gik over til dig og tog halsbåndet frem og gav dig det på, derefter inspicerede jeg nøje dine nosser, de var hårde af liderlighed og helt glatbarberede. Jeg bad dig lægge dig på alle fire. Du adlød, jeg gav dig et blindfold på og gav dit røvhul en tur med glidecreme så dit røvhul var klar til at modtage et buttplug. Jeg lod det forsigtigt glide op i dig, du stønnede svagt. Jeg lagde mig tilrette på sofaen med min våde fisse foran dit ansigt, mens jeg lod mit ene ben hvile på din ryg, så jeg med hælen kunne holde buttplugget på plads og med rytmiske bevægelser kneppe dig.

Du sitrede af liderlighed og stønnede højere og højere. Jeg lå med pisken i hånden og mærkede din ivrige tunge pirre min klitoris, din liderlighed og iver resulterede i at du slikkede for hårdt. Som svar lod jeg pisken suse ned over din ryg. Lyden pirrede mig i overraskende grad, du for sammen og kyssede blidt kærtegnende min fisse. Du slikkede og slikkede, din vejrtrækning var dyb og tung, du stønnede og jeg kunne mærke hvordan du overgav dig helt og fuldt. Du var min med hud og hår.

Jeg greb telefonen og ringede til en telefonlinje hvor man kan chatte og kom i snak med en fyr, mens du lå fastholdt af mine inderlår. Jeg fortalte hvad jeg lavede, du stønnede vildt og jeg lod endnu engang pisken suse ned over din ryg, mens jeg dyrkede telefonsex med den ukendte fyr i den anden ene af linjen.

Det pirrede mig at inddrage en anden, ukendt tredje part i en del af vores leg. Han var et redskab, på linje med et legetøj, et krydderi…… Efter nogen tid lagde jeg på og rejste mig og tog en tenga svr pikring og den oppustelige buttplug med vibrator frem og udskiftede buttplugget i din røv. Jeg satte en pubesring på og strammede til omkring dine stenhårde nosser. Du jamrede din liderlighed ud, mens jeg skruede op for vibrationerne og pustede to pust.

Din pik savlede. Gulvet var fyldt med en sø af dine safter.

Jeg bemærkede det ”Din pik savler det hele til slave!”

Du fik lavt fremstammet ”Undskyld.”

”Hvad siger du?” Jeg kan ikke høre dig!”

Jeg tog et fyrfadslys og lod den varme stearin dryppe ned på din ryg. Du rykkede og vred din krop, mens du stønnende fik sagt ”Undskyld.”

Denne gang en smule højere, men jeg var ikke tilfreds og svang pisken over din ryg. Din skælvende stemme og min fulde kontrol pirrede mig i ubeskrivelig grad, lige nu skrev jeg mig ind i dit hjerte, både du og jeg vidste det.

Skriv en sexnovelle & vind 5000 DKK

”Undskyld!” Denne gang sagde du det højt og tydeligt og jeg lagde mig tilrette på sofaen og krængede min stramme lædernederdel op over min røv så jeg igen kunne mærke din tunge spille over min blodfyldte klitoris. Min klitoris var så blodfyldt, at jeg nærmest var i tvivl om jeg havde brugt en vagina pumpe. Jeg skruede op for buttpluggets vibrationer og pustede endnu tre pust mens jeg bevægede buttplugget i rytmiske bevægelser ved hjælp af min hæl. Du slikkede min fisse og mit røvhul, jeg kunne mærke at den opsparede liderlighed i min krop søgte forløsning. Jeg spurgte dig

”Vil du gerne komme?”

”Ja.” Svarede du med skælvende stemme.

”Hvad skal du så sørge for først?”

”Jeg skal sørge for at du kommer først?” Svarede du velopdragent.

Jeg tog med en fast hånd om din nakke og fastholdt dit ansigt, mens du slubrede mine liderlige safter i dig. Nu kunne jeg mærke orgasmen komme rullende ind over min krop med en helt ubeskrivelig styrke, jeg skreg min orgasme ud…….

Bagefter slikkede du min fisse blidt og kærtegnende mens jeg sundede mig ovenpå den stærke orgasme, min krop var helt afslappet og udmattet af den stærke oplevelse. Jeg bad dig rejse dig så du stod på knæene, jeg kærtegnede din pik, berøringen gav et sæt i dig, din skælvende krop reagerede øjeblikkeligt på min berøring, jeg begyndte at spille pik på dig og efter ganske kort tid kom du i en eksplosiv orgasme, hvorefter du faldt sammen med hovedet tungt hvilende på sofaen.

Jeg bad dig sætte dig på sofaen og fjernede dit blindfold, kiggede dig i øjnene, dine øjne skinnede af liderlig lykke. Jeg omfavnede dig og kyssede din mund, glad, træt og forløst.

 

Læs vores andre super spændende sexhistorier, BDSM noveller og sexnoveller.

Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here