De 3 bedste pik ringe til mænd + Guide til brug af en pikring

3625

Det fine ved en pik ring eller pik ringe er klart, at de virkelig formår at stimulerer manden på sådan en måde at hårdere erektion forekommer. En hårdere erektion via en pikring er nået som I som partnere virkelig bliver glade for, for det betyder at hele samlejet bare bliver bedre.

Pikringe er nået som flere og flere partnere køber, og det er selvfølgelig fordi det ligeledes er en god måde, hvorpå man billigt kan få et stykke sexlegetøj, som man nemt kan anvende.


MARC DORCEL PIKRING – TESTVINDER

Pik ring billede


Forhandler Pris Information
59,00 DKK Se produkt
79,00 DKK Se produkt

Fordele

  • Vibrator funktion
  • Billig pikring i tidsløst design
  • Stimulerer din partner ved penetration

Produktbeskrivelse

Her har vi en af de klart billigste pik ringe på markedet, som har nærmest alt det tilbehør man kan forvente. Det har en vibrerende funktion, og det hører til de billige pikringe og derfor vil du under samlejet opleve en erektion, som vi godt tør sige, du ikke har prøvet før. En anden nævneværdig fordel er, at din partner også vil blive stimuleret, på sådan en måde at han/hun kan mærke den vibrerende funktion – og det skulle vi hilse og sige fra os kvinder, at det er rart!

Pikring billede

Produktet er designet i et unikt og i et lille design, på den måde får du et produkt som er transportabel men samtidig super enkelt, og her har vi faktisk essensen af hvad vi hos eroti mener er godt design.

For nogle gange kan producenterne af pikringe have svært ved, at lave gode produkter som er simple, og det bliver derfor relativt kompliceret for forbrugeren – og det er jo til ingen verdens nytte.

Det handler om, at producerer et simpelt produkt, som en bred andel kan forstå at bruge. På den måde skabes de bedste pikringe og det er med de søgekriterier der er fælles for alle produkterne på denne side.

Vi har fokus på forbrugeren, og har derfor produkttestere som har prøvet et væld af forskellige pik ringe, for på den måde at komme frem til de absolut 3 bedste på markedet. De 3 vi er kommet frem til, er dem som fremgår i dette indlæg, og vi kan stå 100% inde for dem allesammen.

Tilbage til denne billige pik ring fra Marc Dorcel. Når du penetrerer din partner, vil den lille vibrator som ligger ovenpå nemlig vibrere på din partners klitoris eller mellemkød, og det er en kanon følelse. Helt praktisk fungere din pikring på den måde, at den øger blodtilførslen til penis og på den måde giver dig en hårdere og længere erektion.

Undersøgelse viser endda, at mænd som har ejerskab over pikringe holder længere i senge, og det tror vi er fuldstændigt rigtigt. Vores mandlige medarbejdere på redaktion har som led i udarbejdelsen af dette indlæg fået en af den bedste pikringe med hjem således de kunne teste hvorvidt det rent faktisk virkede, og de siger enstemmig at det har optimeret deres sexliv, og at de mener de holder længere.

Derfor slåer du altså to fluer med et smæk ved at købe sådan et produkt. Du stimuleres selv under sex, din partner stimuleres og du kan hold længere – det kan man næsten ikke stå for.

 


FIFTY SHADES OF GREY PIKRING

Pik ringe billede


Forhandler Pris Information
105,00 DKK Se produkt
119,00 DKK Se produkt

Fordele

 • Justerbare stropper
 • Fifty shades og frey pikring
 • Fremstillet i silikone

Produktbeskrivelse

Her får du en pik ring, som er 8,8 centimeter lang og som en af de eneste på markedet har en justerbar strop, på den måde er den havnet blandt de bedste pik ringe på markedet. Den giver som alle andre pikringe en hårdere erektion, og du vil med sikkerhed opleve at du får mere ud af samlejet. For når blodtilførslen øges i penis, så sker der ligeledes det, at du vil have en skærpes føle sans i penis hovedet, og derfor vil stimulationen virke bedre.

Pikringe billede

Din partner vil desuden elske, at få en super hård penis op i sig – så med andre ord kan du får intet mindre end 100 kroner optimerer dit sexliv for både dig og din partner – det kan man da ikke sige nej til?

Umiddelbart kunne man godt få den tanke, at producenterne bag dette fifty shades og grey pik ring måske har været en tand for hurtige i udarbejdelsen, men her skal man ikke lade sig snyde.

Produktet fungere fuldstændig optimalt, og du vil nemt kunne mærke en forskel på med og uden. Produktet er nemt at anvende – det er bare at gøre som på billedet. Men husk altid først at tage din pikring på når du har en erektion, og så skal du stramme sådan at du kan se din penis blive lidt hævet – men at du selvfølgelig stadig kan få blod til den.

Du er ikke i tvivl om, når den sidder korrekt. Denne billige pikring er vandtæt og fremstillet i silikone, på den måde kan den også anvendes i vand uden at tage skade.

 


OVO B5 PIK RING MED VIBRATOR

PIk ring


Forhandler Pris Information
149,00 DKK Se produkt

Fordele

 • Mest købte pik ring i 2017
 • Vibrations mulighed
 • Diskret levering og hurtig levering

Produktbeskrivelse

Endnu et produkt som er flot og klart er den mest populære pik ring på markedet. Den har vibrator muligheder, som stimulere begge partnere. Hertil er en af de væsentlige årsager til at netop denne variant af pikringe, at en kendt reality stjerne i Spanien er set på offentligtgjorte videoer på nettet anvende denne.

Det har givet den en form for kvalitets stempel, og vi må sige, at det kan godt være måden hvorpå den for alvor blev eksponeret var tilfældig – men det er dets kvalitet godt nok ikke. Vi er meget begejstret for denne pikring – den har virkelig overrasket os. Vi er i det hele taget rystet i vores grundvold over, at et produkt som ser så let og elegant ud kan have så kraftig en vibrator.

Vi har faktisk været igang med at researche på hvorledes den blev fremstillet, og det viser sig, at den udkommer fra et mekanisk produkt i forbindelse med en flymotor – hvordan motoren er kommet I denne pikring er stadig uklart. Men opdagelsen og historien er simpelthen for god til at undlade produktet i dette indlæg.

Produktet ligger godt i hånden og er i det hele taget rigtig godt. Som vi allerede har været lidt inde på, så er pikringe en måde hvorpå mange kommer i gang med sexlegetøj på. Det er nemlig sådan, at hvis man er meget ny og aldrig har prøvet det før, så er det her en stille og rolig måde at prøve sig på markedet.

Mange gør faktisk også det, at det køber en pik ring til at optimere sin onanioplevelse, og det er faktisk ligeså godt. For hold da op hvor er det en skøn fornemmelse, når man river den af og kan mærke vibrationerne ved penis roden – det er som om man er ved at komme hele tiden uden rigtig at være det – derfor skal man selvfølgelig benytte sig af den mulighed det er, at købe et billigt produkt som du kan have i mange år, og få en markant bedre onani oplevelse.

Hvis du er i tvivl om hvordan pik ringe fungere generelt og mere specifikt hvordan produktet fra OVO, så bedes du se nedenstående video, den illustrerer det rigtig godt. Det er i det hele taget meget bedre, at se produkter i en video – så det vil vi når muligt gøre hvergang.

Det har desværre ikke været muligt med de andre produkter, men vi håber det går alligevel.

 

Pikring guide – sådan bruger du den

Når man som man bliver liderlig så øges blodet til penis, og det gør den som de fleste mænd ved hårdere og dermed klar til at klare de mest nødvendige øvelser. Formålet med pik ringe er, at øge blodtilførslen (som nævnt tidligere), og fange det i penissen dermed får du en meget eregeret penis – som oftest henvises til som en ‘mega stivert’.

Den mere eregeret penis vil give en markant større følelseshed og orgasme, og det er virkelig en fornøjelse som mand.

 1. Du bruger din pik ringe ved, at tage den på når den er i stiv tilstand, her glider du den egenligt bare ned over pikhovedet og så når den sidder nede ved din penisrod er den korrekt sat på. Når din penis er eregeret vil du nemlig hurtigt mærke, når din pik ring sidder korrekt.
 2. Herefter tænder du den eventuelle vibrations mulighed og I er nu klar til at gå igang.

Det er væsentligt når man skal købe pik ringe at man finder en der passer, for hvis du har fået en, som er alt for stram i det – så vil du lukke fuldstændig af blod omløbet eller hvad værre er slet ikke kunne få den på, derfor har vi valgt nogle modeller som er fleksible – og dermed produceret i silikone. På den måde er du sikret at disse pikringe passer dig.

Afslutningsvist bør vi nævne, at vi anbefaler at du bruger en form for smøremiddel ved anvendelse af disse produkter, det gør nemlig a) at du nemmere kan få dem på og b) at samlejet bliver MEGET bedre.

DISCLAIMER:

Vi har i ovenstående valgt at henvise til de enkelte produkter således du altid kan finde lige netop den. Når du er inde på siden vi henviser til vil der være et stort udvalg, så hvis du ikke lige synes om disse produkter vi har valgt at fremvise – eller hvis du bare vil se hvad der er af andre muligheder, så klikker du bare på ovenstående links, for der kan du se hvad danmarks største forhandler har af alternativer.

Hej! Mit navn er Lise, jeg er til daglig sexolog, parterapeut og redaktør her på siden; Eroti.dk. Jeg er 36 år og elsker livet, mine 2 børn og min mand. Derudover elsker jeg at blogge om erotik, romantik, dating og sexlegetøj. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at henvende dig.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here