I samarbejde med O’ Erotisk Radio har vi hos Eroti.dk fået oplæst denne sexnovelle. Læn dig godt tilbage, og lyt til den erotiske novelle her:

 

Han fik øje på hende mellem alle de mennesker, der stod og så alvorligt studerede det berømte billede, mens en guide forklarede, hvordan Rembrandt var blevet så upopulær ved at placere den unge kvinde så centralt og så lyst i billedet.

Pludselig var det som om gruppen spredtes, og de så hinanden i øjnene. Hun smilede til ham.

Han fulgte med ind i det næste rum, da hele flokken flyttede sig.

Han stillede sig skråt bag ved hende og hørte guiden fortælle løs om alle de mørke portrætter. Han kunne dufte hendes hår. Det var kort og mørkt med rødlige nuancer.

Hun var helt i sort. Nederdelen var kort og læderjakken skjulte ikke den stramme glatte trøje, der buede sig sexnoveller 17smukt over de store, flotte bryster. Han modstod med besvær lysten til at stille sig helt tæt op af hende.

Hun så sig bagud over skuldrene, smilede, løftede de lige øjenbryn og sendte et blik mod det skilt, der lyste med et grønt ’Uitgang’.

Ude på pladsen bag Rijksmuseum styrede hun direkte mod en farvestrålende linie 2, der kom om hjørnet. Sporvognen var tætpakket, og de kom til at stå tæt i mellemrummet mellem to sæder. Deres kroppe fulgte sporvognens duven ned gennem Leidsestraat. Den stoppede midt på broen, og hun mærkede han pressede sig mod hendes balder. Han gav hende et blidt kys i nakken. Hendes hånd knugede hårdt om læderstroppen i loftet.

Da den standsede midt på broen over Keizersgracht, tog han hendes hånd og trak hende ud på broen.

Træerne langs kanalen havde det lysegrønne strejf, træer har lige før de springer ud. de gik ad det smalle fortov der var mellem de høje huse og de brune stolper med de tre krydser. Bilerne stod tæt parkeret langs kanalen.

Vil du teste sexlegetøj gratis

’Coffeeshop’ stod der med grønne bogstaver på ruden og den tunge lugt af hash ramte dem, da de trådte ind i det lokalet. De store højttalere oppe under loftet sendte en blid Bob Marley ud i det røgfyldte lokale. Han førte hende hen til et lille bord med en dug, der mest af alt lignede et gulvtæppe.

Bartenderen var stor og mørk og serverede de to fadøl og de to genever med det samme fjerne blik i øjnene, som de fleste af de tilstedeværende havde. De top par grønne øjne mødtes tværs over bordet:

–                          Give me your panties, sagde han.

Hun kiggede sig omkring som ledte hun efter et toilet.

–                          No, right here and right now!

Hun så ham dybt i øjnene, da hun rakte den knyttede hånd tværs over bordet og lod de sorte trusser falde ned i hans åbne hånd.

De havde gået et stykke vej på langs og på tværs af de mange kanaler, da de pludselig befandt sig i området med de mange røde lys. De gik gennem en smal, mørk smøge med neonoplyste vinduer til begge sider. Hun holdt sig tæt til ham.

På det røde blinkende neonskilt stod der. “Couple+1 on stage”. Han tog hendes hånd og trak hende med ind. Rummet var ikke særlig stort, men der var helt mørkt – undtagen på den lille runde scene, hvor der var tre nøgne mennesker. En kvinde med kort, lyst hår og to mænd. Den ene var neger og hans store, sorte pik stod lige ud i luften, mens hun suttede på den. Den anden mand tog hende bagfra, mens han holdt om hendes hofter. Deres bevægelser var helt synkroniserede. Den hvide mand stødte hårdt op i hende og negerpikken forsvandt mellem hendes blodrøde læber i samme bevægelse. Der hang sexlegetøj til par og erotisk beklædning på væggen. Dog var det dækket af glasruder, så det så ikke ud til at det var noget man kunne bruge.

Han satte hende ned på en af stolene og satte sig selv lige bag ved hende.

De to mænd byttede på scenen byttede plads og lagde kvinde på ryggen. Den sorte løftede hendes ende og borede sit spyd op i hende. Den anden lod sine nosser dingle over hendes mund, mens han havde et godt tag i hendes brystvorter. Hun kunne høre kvinden klynke af ægte fryd, mens hun lod sin tunge cirkle omkring den hvide mands kugler.

Hun kunne mærke hans ånde i nakken, det blev til at blidt kys som udviklede sig til at let bid i halsen. Hun stirrede intenst på det sceneri der udspandt sig få meter foran hende. Han hænder gled fra hendes nakke, ned over skuldrene, over hofterne og langs ydersiden af lårene, hvor de trak den sorte nederdel op, så langt op at den sorte blondekant på de selvsiddende strømper var helt tydelig. En finger berørte forsigtigt det glatte nøgne hud lige over strømpekanten.

Kvinden på scenen var nu anbragt mellem de to mænd. Den lyse lå på ryggen, og hun lod sig krænge ned over hans stive pik, mens den sorte nærmede sig hende bagfra. Hun lænede sig frem, brysterne gyngede over den liggende mand og hendes ryg skød op i et svaj, da den sorte pik trængte op i kvindens bageste hul.

Hun spredte benene, så hans fingre bedre kunne komme til at kæle for den nøgne kusse. Hun mærkede dem glide langs de drivvåde, hævede skamlæber før de blidt berørte det dirrende punkt i hendes dunkende skød. De tre foran hende forsvandt som i dis. Hun lukkede øjnene, netop som hun hørte et brøl fra scenen…………..

Skriv en sexnovelle & vind 5000 DKK

Det var den sorte mand, der kom i et brøl. Han holdt sin sorte, glinsende pik i hånden og tømte den i en lang hvid stråle ud over kvindens ryg. Hun rettede sig op, og mens hun red vildt videre på den liggende mand, slikkede hun den sorte pik fuldstændig ren.

Fingrene i hende kusse var lige ved at have gjort deres, da han pludselig rejste sig.

–                          Come, follow me.

Han gav en et knus og i den tætte omfavnelse mærkede hun, at han så sandelig heller ikke var upåvirket af det, de lige havde være vidner til. Hun tænkte inderligt, at bare personen fik en anal orgasme eller der som minimum havde været brugt en orgasme gel, så personen fik nået ud af det.

Vandet i det oplyste springvand fossede ned og ned i en tilsyneladende evig, uendelig strøm. Det var blevet mørkt omkring dem i den park, han havde ført hende til.

Han havde ført hende over flere kanaler. De var gået tæt sammen, forbi de mange neonoplyste vinduer med sorte, indbydende kvinder. Han havde nydt ophidselsen og lyden af hendes støvler mod de toppede brosten.

Og nu sad hun på hug foran ham. Han lænede sig tilbage mod rækværket på slusebroen. Den var det eneste, der adskilte dem fra det vand, der strømmede sydende ud under dem.

Han pressede sin pik længere ind i hendes mund. Læberne var bløde, men insisterende, og hendes tunge snoede sig omkring den. Hun lod spidsen massere det mest følsomme sted under det dunkende pikhoved. Hendes hånd havde et dejligt fast greb omkring de glatbarberede nosser.

Han sansede kun vandets lyde, der blandede sig med hans brusende indre.

Han standsede brat ved en mørk smøge, lige efter de var gået tæt omslynget over Nieuw Markt.

Han holdt fast om hendes hofter og hviskede i hendes øre.

–                          I’ll take you to the harbour, to my boat. And there, I’ll use my handcuffs , my ropes and my red whip. And I’ll make your pussy feel more alive than ever.…. But first I have to pick up a bottle of champagne. Wait here!

Hun lænede sig op ad muren. Hun lukkede øjnene og så de to mænd, der bollede kvinden for sig. Især den lange, sorte glinsende negerpik. Hun lod en hånd glide over sit skød for ligesom at prøve at dæmpe ophidselsen. Hun forestillede sig som kvinden….

Et skarpt lys fra en lommelygte bragte hende tilbage til virkeligheden.

–                          Turn around, sagde en mørk stemme.

Hun blev presset op ad muren. Den var kold, ru og hård. Han rørte ved hende fra top til tå, som kropsvisiterede han hende. Lyskeglen for op og ned ad muren over hendes hoved.

–                          Spread your legs.

Han løftede hendes sorte nederdel og tog et fat greb i hendes balder. Så trak han hendes ene støvle og strømpe af. Strømpen bandt han hårdt for øjnene af hende og masede hende igen op ad muren. Han løftede nederdelen op over hendes hofter, og hans hånd fandt erfarent frem til det glatte pulsende skød.

Hun hørte lyden af en lynlås, og så mærkede hun en pik mellem sine balder. Den trængte hårdt frem og kørte hurtigt i den drivvåde revne.

Brutalt vendte han hende om, løftede hendes ben uden strømpe og støvle og trængte ind i hende forfra. Hun lænede sig tilbage mod den hårde mur. Han bankede hårdt og vildt og inderligt op i hende.

Hun kom lige før ham og hørte knapt det dybe dyriske brøl, han udstødte da han tømte sig oppe i hende.

Han trak sig ud, og hun gled ned ad den ujævne mur. Gennem det susende indre hørte hun lyden af hurtige skridt, der forsvandt i gennem gyden.

Hun havde akkurat fået støvlen på igen og nederdelen på plads, da han kom tilbage med en flaske champagne i den en hånd og en sort taske i den anden.

–                          Sorry for keeping you waiting so long. But I had to make a phonecall….

 

Læs vores andre super spændende sexhistorier, BDSM noveller og sexnoveller.

Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

4 KOMMENTARER

 1. Hej Lise. Fræk pirrende novelle som du gerne må skrive flere af :-). Vi er et par i slut 30’erne med en stor fantasi om at have en fyr eller flere fyre med en stor negerpik med i vores lege 🙂

  • Hej.

   Jeg har så travlt i øjeblikket, så noveller bliver der desværre ikke meget tid til. Måske i kunne have lyst til at skrive en novelle om jeres fantasi? Det kan jo være, det er det der bringer den tættere på virkeligheden.

   Mvh
   Lise P

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here