Jeg havde fortalt hende, at jeg kunne da gøre det arbejde meget bedre end den pige, som havde det nu. OK, sagde hun … så bevis det, ved at starte nu. Først er du ned til at være klædt som hende, så nu stripper du, så du kan få den rette uniform på. Du vil til at starte med, tage disse på, sa’ hun og holdte et par søde hvide feminine trusser op foran mig. Så hjalp hun mig med at tage BH og nylon-strømper på og rykkede pludseligt en ussel og billig pocket pussy op af tasken.

Du vil få brug for et korset, hvis du skal ned i den kjole, sa’ hun og fandt et sort korset frem til mig, som hun hjalp mig på, og bandt det på ryggen af mig.

Under kjolen skal du have et skørt, hvis du skal ligne min stuepige, så bare tag dette her på. Du skal også have slik undertøj på, så kan jeg lave nogle rigtig frække ting med dig.

Da hun var færdig med at klæde mig på, skulle hun lige lave et par justeringer, før hun bad mig om at stille mig op som “model” for hende.

“Ja, nu er jeg tilfreds med dit udseende, sa’ hun, så er alt hvad du mangler at få, en del informationer om dit helt nye arbejde.

Skriv en sexnovelle & vind 5000 DKK

Du vil til at starte med, lave kaffe og servere det til mig – og du vil gøre det med et smil – alt du gør, skal du gøre for at glæde mig, og du vil være lykkelig imens ellers … vil jeg straffe dig til slut.

Mens jeg drikker min kaffe, vil du tænde op i pejsen, så jeg ikke bliver kølig, for jeg skulle nødig blive forkølet, så jeg får en anden grund til at “have sjove” med dig.

Når du er færdig, begynder du at støve af i hele min lejlighed – du vil finde redskaberne til det ude i køkkenet.

Til sidst inden jeg straffer dig, vil jeg have dig til at kigge på hele min garderobe, den trænger til at blive vasket, tørret og … Jeg er overbevist om, at du ved hvad du så skal.

Efter at alt arbejdet var gjort, beordrede hun mig over foran hende – hun kommanderede mig ned på knæ, hvor jeg fik besked på at slikke hendes sko og undertøj rent – dette skulle gøres, som havde jeg aldrig gjort andet i hele mit liv … dette var min straf.

Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

1 KOMMENTAR

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here