Hun var en smule skræmt – Mere skræmt, end hun ville være ved – Da hun trådte ind i denne nye verden. Hun vidste ikke hvá der skulle ske men hun kunne mærke på sig selv, at hun var tændt. Tændt over det ukendte, tændt på en helt anden måde, end hun tidligere havde oplevet.

Hendes krop, hendes hjerne og hendes sanser reagerede 100% Hun kú mærke, hvordan hendes liderlighed buldrede i hendes indre. Hendes vejrtrækning var allerede tungere end normalt og hun kú mærke at hun var meget våd – Det var som om liderligheden flød ud af hendes skød og hun nød det i fulde drag…

sexnoveller 15Den dunkle belysning var det første som mødte hende, derefter sansede hun den specielle stemning og duft omkring hende. Efterhånden som hun gik ned ad trapperne pumpede lokalet sit specielle særpræg hende med indtryk – Hun så det store kors, som hang på væggen, X’et som stod og lænede sig mod en anden væg.

Faklerne, som smukt og dunkelt oplyste det mørke rum, de store bloklys som stod alle vegne og de mange kæder som hang ned fra loftet. Hun var nu nede af trappen og stod stille et øjeblik – Hendes øjne panorerede gennem det store, dunkle lokale og stoppede da de fik øje på væggen længst væk.

På denne væg hang en masse ”værktøj” – Piske i mange forskellige størrelser og udførelse, hånd- og fodlænker, bondage tape, sorte læddermanchetter, skinnende genstande som hun end ikke vidste hvad var, end sige hvad de skulle bruges til. Generelt var der meget bondage  og sm udstyr. Hun lod sine øjne vandre over muren og mærkede efter om det skræmte hende, eller ophidsede hende. Om hun skulle fortsætte eller om hun skú gå tilbage og forlade bygningen.

Hun mærkede pludselig, at hun ikke var alene – Hun drejede sit hoved og kiggede en mand ind i øjnene. Hun blev forskrækket og gá et lille gisp fra sig. Han stod dér foran hende og sagde ikke en lyd – Roligt, stod han og betragtede hende. Hun begyndte, at føle sig mindre og mindre, usikker men samtidig dragede hans øjne hende. Hun kú mærke at hans øjne borede sig ind i hende – Hun følte, at han kiggede lige ind i hendes sjæl. Han sagde intet, stod dér bare og kiggede på hende.

Skriv en sexnovelle & vind 5000 DKK

Hun prøvede, at fjerne sit blik fra hans men han fastholdt det med sit og hun følte sig aldeles underlegen i forhold til denne ukendte mand. Hans ansigt fortrak ikke en mine – Øjnene vandrede langsomt hen over hendes ansigt og krop. Han foretog sig intet men stod bare og lod hende ”måle” fra top til tå – Hun følte sig meget lille og ønskede kun, at han ville træde frem mod hende, helt tæt og løfte sine arme, lægge dem om hende og bare holde hende tæt, tæt ind til sig. Hun ønskede at være i sikkerhed i hans stærke arme, mærke hans flotte krop mod sin, mærke hans vejrtrækning, dufte ham og bare føle sig tryg, så hun kunne give sig selv til ham.

Hun mærkede pludselig, at en person tog fat i hendes frakke, hørte et høfligt: ”Godaften og velkommen” Roligt, uden at være blevet forskrækket, løftede hun sine arme, så hendes frakke kunne komme af. Hun fjernede ikke sit blik fra manden, kunne ikke og ville ikke. Hun stod ganske stille og hørte en let hvisken bag sig – Personen, som tog hendes frakke var ikke alene. ”Undskyld” sagde personen henvendt til hende – ”Vil De ikke følge med hér” Han trådte frem foran hende, afskar hendes udsyn til den ukendte mand, smilede til hende og tog hende blidt på armen.

Hun kiggede på ham og nikkede til accept. Han førte hende hen til et lille lokale med bløde sofaer, stole og små borde. Det var vidst nok sex møbler. Her sad allerede en anden kvinde og smilede da de trådte ind i lokalet. Kvinden var smuk, havde en lækker krop og som hende selv, fremstod hun meget elegant.

Kvinden rejste sig og kom hen mod dem – Hun rakte hånden ud og hilste. Automatisk rakte hun sin egen hånd frem og tog kvindens, mærkede hendes varme og hilste. De satte sig i en sofa og manden som havde aftaget hendes frakke begyndte at tale. Hun lyttede opmærksomt på alt hvad de sagde – Hørte næsten ikke noget men tænkte kun på den ukendte, tavse mand. Hendes tanker kunne ikke rette sig mod de to hun snakkede med, de koncentrerede sig udelukkende om HAM.

De rejste sig fra sofaen efter en rum tid – Stadig snakkende – Og førte hende ind i det store lokale igen. Kvinden gik hen mod væggen med alle remedierne og tog et par manchetter og en pisk ned, hun kom over til hende og holdt manchetterne op – Hun sagde ét eller andet og placerede dem på hendes håndled. Øjnene flakkede en anelse rundt i lokalet, hun så snart kæderne, snart X’et og korset, snart kæderne igen. Hun mærkede de bløde manchetter på sine håndled, det føltes rigtigt at bære dem og hendes krop reagerede endnu engang.

Manden fra sofaen kom med et blindfold og lagde det langsomt for hendes øjne – Det totale mørke omsluttede hende og hun skælvede en anelse. Hun kunne høre deres stemmer, som fortalte en masse men hun lyttede ikke – Hun var allerede i en anden verden, hvor tiden ikke eksisterede og hun ønskede kun at mærke den tavse mands tilstedeværelse. Ønskede kun, at han ville tage hende med videre ind i dette univers og udløse hendes inderste flamme.

Vil du teste sexlegetøj gratis

Medens hun stod dér blindfolded og begærede den tavse mand mere og mere lod hun sine tanker flyde frit – Hun forestillede sig, at hun blev spændt op i kæderne, hun forestillede sig hans hænder over hele sin krop – Hvordan de roligt og målrettet gled hen over kroppen. Fra ryggen til brysterne – Brystvorterne blev kælet, nippet, klemt og fik endda et lille dask. Hun gyste ved disse tanker – Mærkede reaktionerne fra kroppen og nød dem.

Pludselig blev blindfoldet taget af hende – Hun missede med øjnene og så kvinden stå foran sig. ”Har du det godt” Spurgte hun og kiggede en anelse eftertænksomt på hende. ”øhhhh – joda, jeg har det fint” svarede hun og lod øjnene vandre uden, at få øje på den tavse mand.

”Lá os gå herover til væggen” Kvinden pegede på den modstående væg, smilede og begyndte at bevæge sig. Hun fulgte med og konstaterede, at manden som havde taget hendes frakke ikke var i rummet længere. De kom over til væggen og kvinden sagde: ”Nu stiller vi os bare her, lige så stille og det er vigtigt, at vi er stille” Hun kiggede på kvinden, nikkede og smilede til hende.

Læs vores andre super spændende sexhistorier, BDSM noveller og sexnoveller.

Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here