Det var lørdag formiddag. Nina sad på sin stamcafe med veninderne og fik morgenmad, nøjagtig som de plejede hver eneste lørdag. Og dog – alt var ikke helt som det plejede. Mona, én af de 4 veninder hun sad sammen med, strålede nærmest med hele kroppen. Hun bevægede sig anderledes og så egentlig også anderledes ud. Hun var glad, stolt og selvsikker.

“Nu vil jeg høre det” sagde Nina. ”Mona, du ser hamrende godt ud, fortæl nu. Det må da være noget helt fantastisk. Har du vundet i lotto?”

“Næh sagde Mona ˆ “Det er meget bedre”

“Bedre end lotto” kaglede Rikke. “Hvis jeg vandt i lotto… “Ja, ja” afbrød Jeanne hende. “Hvis du vandt i lotto, ville du have nye bryster.

Vil du teste sexlegetøj gratis

“STOP så” næsten råbte Nina. “Mona værsgo – fortæl nu…

“Ok” begyndte Mona. I ved nok – Jens, som jeg har kendt i nogle måneder – han er bare manden i mit liv. Ham jeg har søgt så længe.

”Så længe” udbrød Nina – ”hvad mener du dog?”

”Jo” svarede Mona og sænkede stemmen – ”Han er til S/M og er blevet min Herre. Jeg har fået et bdsm halsbånd af ham”

”Jamen det er jo noget med pisk og masker og et bur og sådan noget farligt noget – er det ikke?” Nina så forfærdet på Mona.

Mona smilede bredt “Naa – jooo – det er det vel. Men det er ikke som du nok tror.

Det vigtigste for mig er, at vi elsker hinanden, at jeg har respekt for ham – og at han har det for mig. At jeg kan stole 100% på ham, stole på at han aldrig vil gøre mig noget ondt, men altid vil passe på mig. At jeg kan give slip og overlade min seksualitet til ham. Han afgør hvordan det hele skal ske, men selvfølgelig har jeg nogle grænser der skal overholdes.

Hvis det bliver for hårdt for mig, eller der er noget jeg ikke vil være med til, har jeg et ord, som stopper legen med det samme.”

”Legen” De så spørgende på hende.

”Ja – legen” Mona lo – ”Det er jo egentlig en form for leg, men den kan brede sig ind i hverdagen alligevel. Jeg er vel egentlig en slags slavinde for ham, og jeg elsker det”

Alle der så Mona i det øjeblik, troede hende, for hendes øjne lignede stjerner, og hun så så lykkelig ud som aldrig før.

”Jamen er det ikke farligt – sådan at prøve at finde sådan én?” Nina så tvivlende på hende.

”Nej” svarede Mona. ”Man opretter en profil på nettet. Det vigtigste er erfaring……

Nina hørte ikke efter mere. Hun var langt væk i sine egne tanker.

På vej hjem gik Nina og spekulerede på alt det spændende Mona havde fortalt. Det er lige noget for mig tænkte hun. Der var jo egentlig skrevet så meget om det der S/M halløj og de snakkede om det rundt om i hjørnerne når hun var i byen. Det må jeg prøve!

Da hun kom hjem, gik hun straks i gang med computeren. Mona havde fortalt hende, hvor det var godt at lægge profilen ind. Hun læste en hel del af andre m-pigers profiler, og fik endelig stykket en rigtig god én sammen, hvor hun søgte en erfaren Herre til en næsten lige så erfaren pige. For Mona havde da sagt at erfaring var godt – havde hun ikke? Nina kunne ikke huske, om det var Herren eller m-pigen der skulle have erfaring, så for at dække sig ind, skrev hun begge dele. Grænserne måtte hun også huske. De andre skrev næsten ens: ”hmm mine grænser er dyr, shit og nåle. Puha det skriver jeg i hvert fald også” tænkte hun.

Rimelig erfaren og afklaret m-pige søger Herre.

Ja, nu er den god!

Om natten drømte hun en vidunderlig drøm, hvor hun – helt klædt i hvidt – lå på en himmelseng, bundet med silketørklæder og en adonis af en mand stod og svingede en sølvbeslået pisk, mens hun nærmest svævede over madrasserne i ekstase.

Da hun kom hjem fra arbejde næste dag, tændte hun straks computeren. Jubii – der var allerede 8 breve. Halvdelen var fra useriøse mænd, der kom med obskøne forslag, men de 4 var rigtigt gode.

Især det ene var godt. Han lød rigtig sympatisk, så hun skrev sit telefonnummer til ham og foreslog, at de mødtes næste aften. Der var ingen tid at spilde.

Hun surfede lidt rundt på nettet, og fandt ud af, at de fleste S-mænd (gad vide hvad det egentlig stod for, s´et altså?) gerne ville have at man var udfordrende klædt.

Der gik kun 2 timer, så ringede telefonen.

“Hej det er Nina”

“Goddag Nina, det er Ib. Du har sendt mig en mail og foreslået et møde i morgen aften?” Stemmen var dyb og fast. Nina mærkede at hun rødmede, og glædede sig over at han ikke kunne se hende.

“Ja, hvorfor spilde tiden?” sagde hun i et forsøg på at skjule sin nervøsitet.

“Næh, det har du da ret i” svarede den mørke dybe stemme. “Jeg tænkte bare, at du måske ville vide lidt mere om mig. Men du kender naturligvis sikkerhedsreglerne omkring de første møder?”

Sikkerhedsregler – Damn – det havde Mona ikke talt om.. “Ja naturligvis, tror du jeg er født i går og tørret ved kakkelovnen i nat” svarede hun frækt, mens tankerne kørte på fuld kraft omkring sikkerhedsregler. Hun måtte på nettet for at se, om hun kunne finde noget.

“Hvad be´har” lød det som et piskesmæld i telefonen. “Hvordan er det du taler til en Herre, der oven i købet skal kunne acceptere dig som sin slavinde”

Åhh åh – ikke godt. Jeg skulle ha´ talt noget mere med Mona tænkte Nina.

“Undskyld Herre – det var heller ikke meningen” skyndte hun sig at sige, meget ydmygt. “Jeg er meget ked af det”

“Det var bedre. For du har vel ikke tænkt dig, at skulle have noget sat ind på bogen allerede inden vi har mødt hinanden – vel?

Nu var Nina rigtig forvirret. “Sat ind på bogen?” Det var da ikke meningen, at hun skulle have penge for det. Hun lo blot og svarede “Nej naturligvis ikke. Det skal ikke gentage sig Herre”

Skriv en sexnovelle & vind 5000 DKK

“Godt – mød mig på Oscar´s i morgen aften klokken 19.00”

Han lød som indsigelser var totalt uacceptable, så hun skyndte sig at svare “Ja – naturligvis. Jeg skal være der. Mennn æhh – hvordan genkender jeg dig?”

“Jeg er iført sorte skindbukser, vest og hvid skjorte”.

De talte lidt om vind og vejr og sagde derpå farvel.

Da hun havde lagt røret, fór hun hen og begyndte at søge på sikkerhedsregler i forbindelse med S/M. Hun fandt en rigtig god hjemmeside, hvor der stod en masse gode råd til nye piger.

Da hun endelig var klar til at gå i seng, havde hun skrevet 3 A4 sider om, hvordan hun som slavinde kunne/burde opføres sig. “Tilsidesætte egne behov og kun tænke på Herren” – det lød nu ikke videre flatterende. Det skulle sgu da være godt for hende også!

Hun havde noteret hvordan hun kunne sikre sig. Blandt andet stod der på hjemmesiden, at det ikke var særlig smart at søge Herre via nettet og at klubber var meget bedre da man så kunne se ham med det samme. Men da hun jo ikke havde tid til at spilde hele sin ungdom, tænkte hun, at de måske kunne lege i en klub første gang.

Fantasierne kørte for fuld hammer i hendes kønne lille hoved da hun endelig faldt i søvn, med de 3 A4 sider i hænderne.

Næste dag gik ufattelig langsomt på jobbet.

Endelig fik dagen dog ende, og hun kunne komme hjem så hun havde tid til at gøre sig klar til det store møde. I bad, barberes, makeup – det tog jo timer at blive klar.

Hvad med undertøj? Nå, hun fandt et lækkert sort sæt med blonder og bundløse trusser og fik det på. Da hun trak det eneste par selvsiddende strømper hun havde på, stak hun neglen lige igennem. “Åh nej – hvad nu? råbte hun højt. “Nåh jo, jeg har jo lige købt strømpebukser. Sådan bliver det”. Den sorte nederdel og hvide skjorte lå klar og da klokken var 18.45 stod hun på gaden igen.

Glad og forventningsfuld satte hun sig ind i taxaen og forsøgte at slappe lidt af.

Hun gik ind på cafeen og så sig omkring. Dér til højre for indgangen sad han vist. Han smilede i hvert fald til hende. Den var god nok! Han rejste sig høfligt og hjalp hende af med frakken. Hun fik et lille knus og satte sig overfor ham. “Han er da meget pæn” konstaterede hun for sig selv. Helt kort hår, der var en anelse gråsprængt ved tindingerne. Gode stærke, varme øjne og en smilende mund. Nina sad bare og stirrede på Ib. Han lignede slet ikke sådan én. Men det kunne man jo nok ikke se på folk.

Ib kiggede også lidt på Nina. “Hun er jo en yndig pige. Hvorfor mon hun er så sulten? Nå, det finder jeg nok ud af” Han spurgte høfligt, om Nina ville have et glas vin. “Jo tak, gerne. Helst hvidvin” Nina kom i tanke om sin “bibel” i tasken, hvor der stod, at hun ikke skulle se ham i øjnene. “Pokkers også og her har jeg siddet og gloet” tænkte hun. “Jeg må altså tage mig sammen”

De hyggesnakkede et par timer om alt mellem himmel og jord. Undtagen S/M.

Kemien mellem dem var helt fin. Nina blev mere og mere rød i kinderne, og snakkede løs om modetøj og in-steder i byen og brugte de store armbevægelser.

“Skal vi være her længe” spurgte hun pludselig. “Jeg tænkte, at vi måske kunne besøge en klub?”

“En klub?” Ib så forbavset på hende. “Har du nogen speciel klub i tankerne?”

“Nåh, sådan en S/M klub” svarede Nina og forsøgte at se meget vidende ud. “Du må selv bestemme hvilken én” sagde hun og lød meget slavinde-agtig, synes hun da selv.

“Joh, det kan vi da godt – jeg troede bare ikke, at du ville lege den første aften vi var sammen” Ib var lidt forvirret og glemte helt Herre-rollen.

“Jo da” Nina smilede forførende til ham og sagde lavt ” Det er så længe siden. Jeg trænger til en stor stærk mand. Til at blive forkælet lidt”. Hendes øjne skinnede og hun slikkede sig om munden.

“DU trænger?” Ib fik “Herre-masken” på. “Du skal blive forkælet min tøs” sagde han og rejste sig. Han gik hen til baren og betalte, og hentede derpå deres frakker. Han knipsede med fingrene, hvilket åbenbart betød, at hun skulle rejse sig og komme hen til ham. Men Nina gloede på ham og spurgte “Hvorfor knipser du – tror du jeg er en hund?” Lige så snart ordene havde forladt hendes mund, lignede hun én, der forsøgte at suge dem tilbage igen. Nu var hun vist gået over stregen, og hun vidste det godt.

Ib gav hende frakken uden et ord, tog hende hårdt om nakken og førte hende ud på gaden. Der blæste en stiv vind, og Nina havde ikke fået lukket frakken. Hun fumlede med knapperne og småløb ved siden af Ib, der gik rask til hen mod sin bil, der holdt parkeret i nærheden.

“Ja ja ja – ikke så hurtigt. Jeg skal da have knappet min frakke.” Nina blev irriteret på ham og snerrede lidt. De nåede bilen i det samme, og Ib drejede hende så hun stod presset op mod bilen.

“Nu holder du mund, og taler kun, når du bliver spurgt om noget” Hans stemme var hård og øjnene kolde.

Hans hånd var pludselig under hendes nederdel, men blev stoppet af strømpebukserne. Ib så ud som om nogen havde slået ham. “Hvad fanden tøs – har du strømpebukser på? Brugte du strømpebukser hos din sidste Herre? Eller har du måske vibrerende trusser på?

“Øh ja – nej – det vil sige – det var jo sommer og jeg brugte ikke strømper” Det lyste ud af hende, at hun lige var kommet på den ide.

“Hos mig bruger du hverken strømpebukser eller trusser. Forstået?” For at understrege sine ord, trak han en lommekniv op, og begyndte at skære hendes strømper over ved lårene.

Nina var så chokeret, at hun ikke kunne sige en lyd. Stod manden ikke dér, og ødelagde hendes dyre fine strømpebukser… Hun nåede lige at stoppe ordene i halsen, og nøjedes med at bøje hovedet, så han ikke kunne se arrigskaben i hendes øjne.

Hun satte sig til rette i bilen, og glædede sig nu til at besøge en klub. Glædede sig til at opleve alt det spændende, som Mona havde fortalt om. ”Husk nu” sagde Ib – ”vores stopord er Cirkus”.

I bilen skilte Ib hendes ben let, så han havde mulighed for at komme til, hvis han ønskede det. Nina var ved at blive godt varmet op, da hans bløde smidige fingre gled op og ned af lårene og kredsede om hendes skridt.

Endelig nåede de klubben, der lå i en kælder. Den var flot og indbydende – slet ikke sådan som hun havde forventet. Da de nåede ind i “lege” lokalerne gjorde hun store øjne. “Tak spids for nogle redskaber” tænkte hun “Gad vide hvad den der er til” Hun gik tøvende hen imod en stor ramme af træ, hvor imellem der var spændt kæder ud så de dannede et spindelvæv. Det var flot, men så lidt skræmmende ud.

Pludselig lød der et hyl, og Nina fór sammen. Det var en kvinde, der stod i en gabestok, mens hendes Herre svingede pisken. Nina kiggede undersøgende på hende, og kunne nu se, at hylet mere var for at glæde Herren, end fordi det gjorde ondt. Det var tydeligt at hun nød det meget og lige så tydeligt, at hendes Herre virkelig nød hendes skrig. De arbejdede godt sammen, kunne man sige. “Det ser vel nok dejligt ud” sagde Nina smilede og vendte sig mod Ib.

“Gå ud i garderoben og tag dit tøj af” sagde han lavt men bestemt. Nina føjede ham og smuttede hurtigt ud i garderoben. Hun var lige ved at bryde ud i sang, mens hun smed tøjet. Nøjj hvor var det spændende. På vej ind til Ib, så hun på de andre, der var til stede. Kvinderne så meget underdanige ud – måske var det stemningen på stedet der gjorde det.

Fuld af spændt forventning skyndte hun sig ind til Ib. “Vend dig om” sagde han, og gav hende en blindfold på.

Hvor var det dejligt, ikke at kunne se noget. Nina blev befalet at sætte sig på knæ og prøve at finde ind i sig selv.

Hvor længe hun sad der var svært at vurdere, men hun følte det som ret lang tid. Hun prøvede at “finde ind i sig selv” som Mona havde fortalt om, men tankerne tog på vildfart. Hun kunne se sig selv i morgen lørdag til deres sædvanlige brunch. Smuk og lysende som Mona. Hun så sig selv komme svævende ind på deres café, og så hvordan alle kiggede efter hende med beundrende blikke.

Brat blev hun hevet ud af sin drømmeverden, da Ib tog hende om armen og sagde “rejs dig op”.

Hun vaklede lidt og mærkede at noget blev spændt om hendes håndled og ankler, og at de blev spændt fast. Et kors – hun stod bundet med brystet ind mod korset.

”Hvad med et par klemmer” spurgte Ib. ”klemmer” tænkte Nina – ”han har taget mad med til mig. Hvor er han sød” ”Nej tak, jeg er ikke sulten lige nu – men det bliver jeg nok, så gem dem bare”

Hun smilede sødt til ham.

Ib grinede lidt og tænkte ”Fint – tøsen har humor. Det kan jeg li´” .

Hun mærkede Ibs hænder glide kærtegnende ned over hendes ryg. Uhmmm – hun kom med små nydelseslyde. Hænderne kredsede om hendes røv, og bevægede sig om foran for at glide ind i fissen med 2 fingre. Nu kredsede de om klitten og den anden hånd kærtegnede hendes brystvorter. Han slikkede hende i nakken, og begyndte nu at daske til hendes røv. Små slag der varmede dejligt. Åh hvor var det dejligt. Rigtig lækkert.

Den anden hånd havde stadig travlt foran og legede med klitoris. Hele stemningen gjorde, at hun næsten ikke kunne styre sig mere. Så lige da en orgasme var på vej – AV for helvede – et hårdt slag faldt på den ene balle. Der undslap hende et skrig. Han nussede det ømme sted, men kun for at slå igen med flad hånd igen og igen. Nina ømmede sig højlydt og jamrede sig. “Hvorfor fortsætter du ikke det du var i gang med? Jeg var lige ved at komme” Hendes stemme var arrig kunne Ib høre.

Han lo blot, og sagde, at hun alligevel ikke havde fået lov til at få orgasme nu. “Fået lov? Hvad mener du med det?” Nina´s stemme var undrende.

“Du plejer vel at skulle spørge om lov til at komme, gør du ikke? Ib så undrende på hende.

“Nåh – johh – men ehhhh” Nina kom ikke videre, før en ny række slag faldt.

“AV av av – jeg kan altså ikke lide, at du bruger hånden”. I sine tanker så hun den bløde pisk kærtegne hendes røv, i stedet for den hårde hånd.

“Jamen du skal da varmes op før vi bruger pisken” forsøgte han.

“Jeg er fandeme varm nok. Jeg er ikke vant til at blive slået med flad hånd”

“Ok ok så siger vi at det er nok Vi skal jo også lære hinanden at kende” hans stemme var forsigtig og han var lidt forvirret. Så hårdt slog jeg da ikke, tænkte han, men ok – folk er jo forskellige. Måske er hun kun til pisken??

Nina trak vejret dybt og bevægede sin røv. Det føltes som om at den brændte. Det prikkede og stak i den samtidig og var da ikke spor rart. Hun forsøgte at huske, hvad Mona havde sagt om smerte, og hun besluttede sig for at prøve at arbejde med i stedet for imod, og koncentrerede sig voldsomt. Det var dog særdeles vanskeligt. “Hvorfor fortsætter han ikke bare med at kæle for mig i stedet for? Han kunne jo for eksempel slikke mig, hvis det skal varieres lidt” hendes tanker fór på langfart hele tiden.

Så – nu kom han tilbage. Hun strittede med røven, så han kunne komme til foran.

Men nej – hun mærkede pisken kærtegne hende ned over ryggen. “Uhmmm – dejligt..” nåede hun lige at sige, inden snerterne ramte hende. Hun var totalt uforberedt på, at det kunne gøre så ondt. Før hun nåede at reagere, faldt en række hurtige slag og det føltes som om at pisken snoede sig om hendes krop.

Hun skreg højt og bandede det bedste hun havde lært. “Din store idiot, hvad helvede tror du, at du laver?”

Hendes ordstrøm blev afbrudt af en ny række slag. Hendes skrig blev om muligt endnu højere, og hun kæmpede for at huske stopordet. “Bakken” råbte hun. “Nej tivoli – nej cirkus, cirkus”

Ib stoppede omgående og løsnede hende.

Hun vendte sig om. Snot, savl og tårerne stod i kaskader ud af hende, og hun ømmede sig voldsomt.

“Jeg kan altså ikke forstå det” sagde Ib nærmest henvendt til sig selv.. Jeg slog ikke særlig hårdt” Nina svarede ikke. Hun tudede bare. Folk så på dem og rystede på hovedet.

Ib tog hende om skulderen, førte hende ud til garderoben, og hjalp hende tøjet på. Der var ingen mærker på hendes røv. Den var lidt rød og Ib rystede igen undrende på hovedet.

“Hvorfor skal det bare gå galt for mig hver gang ” tænkte han. “Måske skulle jeg lade S/M ligge på hylden en tid”

Nina sagde stadig ikke et ord, og ville ikke se på ham. Da han tilbød at køre hende hjem, nikkede hun bare og gav ham adressen.

Da de kom ud i bilen forsøgte Ib at tale med Nina. Han spurgte ind til, hvad hun var vant til og sagde at det måske var en god ide, hvis de skrev lidt sammen, så han lærte hende bedre at kende. Nina vendte hovedet og så ud af vinduet uden at svare.

Der blev ikke sagt et ord resten af vejen hjem. Nina var lidt flov, og overvejede om hun skulle fortælle Ib hele historien, men hun blev enig med sig selv om, at det var ham der havde været noget i vejen med, så hun tav.

Nu måtte hun bare finde en anden. Én som forstod hvordan en rigtig S-mand skulle være. Én som kunne give hende den nydelse, som Mona havde haft. For det var i hvert fald ikke hende der var noget i vejen med.

Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here