Irene går langs landevejen og tomler den, da en stor herskabsvogn stopper op og chaufføren spørger hvor hun skal hen. Da hun har fortalt, at hun er på ferie, og at hun ikke har nogen særlige planer, får hun lov at køre med.

sexnovelle 7Da de har kørt lidt, fortæller chaufføren, at han er privatchauffør på et stort slot, og spørger om hun vil med op på slottet og spise. Da hun svarer ja til dette, kører de til slottet, hvor de går ind af en sideindgang. Da de er kommet indenfor, siger han, at hvis hun vil vaskes og nette sig inden middagen, så vil han sørge for at hendes rygsæk bliver bragt op til hende, hvorefter han viser hende op til et lille højloftet værelse, med elektrisk lys og et stort gardin for vinduet.

Da hun vil trække gardinet fra, opdager hun, at der ikke er noget vindue, men kun et lille hul til frisk luft øverst oppe. I det samme bliver døren lukket og låst. Da hun forgæves har råbt og banket på døren et stykke tid, sætter hun sig ned på sengen. Lidt efter bliver en lem langs gulvet åbnet og en bakke med mad og drikke bliver skubbet indtil hende. Da hun spørger hvad meningen er, bliver lemmen smækket i igen, derfor sætter hun sig ved det lille bord og spiser maden. Da hun har spist bliver hun døsig, og derfor lægger hun sig på sengen hvor hun hurtigt falder i søvn.

Næste morgen bliver hun vækket ved, at der kommer fem tjenere ind på hendes værelse med et lille rullebord. Den ene siger: ”Velkommen til slav-indeskolen” og så fortæller han hende, at det er strengt forbudt at tale, med mindre hun bliver spurgt direkte, og at det er forbudt at se enhver mand i øjnene, men at hun altid skal kikke nedad, så hun ikke kan se højere end til mandens brystkasse, og at hun omgående vil blive straffet, hvis hun overtræder reglerne. En af de andre siger nu til hende, at hun skal tage alt tøjet af og aflevere det til ham, ellers vil de tage det af hende, og det vil ikke være så rart for hende.

Da hun højlydt nægter dette, vælter de hen-de omkuld på gulvet. Mens de fire holder fast i hendes arme og ben, tager den sidste en saks og klipper tøjet af hende. Derefter giver han hende et slave halsbånd på, og fortæller hende at det skal hun bære så længe hun opholder sig på slottet. Så siger han til hende, at nu skal hun følge med ned i kælderen. Da hun stadig beklager sig og nægter at gå ned i kælderen, gi-ver de hende et par manchetter på benene og fastgør dem til en kæde som hænger i loftet på gangen, og hejser hende op, så hun hænger med hove-det nedad.

Vil du teste sexlegetøj gratis

Nu får hun besked på, at der skal hun hænge, til hun kommer til fornuft. Da hun har hængt der i et stykke tid, siger hun, at hun godt vil gå selv. Derfor sænker de hende ned på gulvet, løsner hende, og så føres hun ned i kælderen, hvor hendes hænder bliver bundet til en kæde der hænger ned fra loftet og bliver hejst op, så hun hænger lidt over gulvet. Nu får hun at vide, at nu kommer straffen for, at hun ikke selv ville klæde sig af, og at de måtte gøre det for hende, og så begynder de at piske hende fra alle sider.

Til sidst tager den ene en malerbøtte og en stor pensel, som han dypper i dåsen, hvorpå han smører hendes kønshår ind i det brune fra dåsen. Nu tager han en hundesnor og fastgør den til halsbåndet, og så fører han hende ned i slotshaven, der er udformet som en sportsarena, og ind i et telt hvor der venter en anden kvinde. Her fjerner han gag’en og spænder de to kvinder sammen så deres kønshår er presset tæt sammen.

Han fortæller dem nu, at de er limet sammen med kontaktlim, og at de skal lege tovtrækning, eller rettere kønshårstrækning, for den der beholder sine kønshår, vil få dem fjernet med en blæselampe, og for at opildne dem, vil de blive pisket, indtil der er fundet en vinder. Da de har stået sådan i ca. 10 minutter, fjerner han remmen, og fører dem ud af teltet. Her beordrer han dem til at skilles fra hinanden, og så begynder 2 andre tjenere at piske kvinderne.

De skubber derfor til hinanden, til de lige pludseligt ryger fra hinanden med et sæt. Da Irene er vinder, får hun sit venusbjerg smurt ind i en lægende salve. Taberen bliver nu sat på en gynge med spredte ben og bliver bundet fast. Derefter tager tjeneren et stativ med en tændt blæselampe og stiller foran gyngen. Derpå går han om bag ved kvinden og skubber til gyngen. Hver gang hun svinger fremad, kommer hun nærmere og nærmere til ilden, så hun begynder at kunne lugte sine svedne kønshår, og pludseligt går der ild i dem, hvilket får hende til at skrige af smerte og skræk. Da alle hårene er brændt væk bliver hun løsnet og ført væk.

Nu bliver Irene løsnet og ført over til et sted hvor der står nogle andre kvinder der hver for sig er tøjret til en lille vogn ved hjælp af en ring i en dildo der er sat op i hendes fisse, og med en mand med en lang pisk som passager, nu bliver hun også fastgjort til en vogn på samme måde, tjeneren fortæller dem, at de nu skal løbe om kap, og for at opildne dem vil de blive pisket så de løber hurtigere, og at taberen vil få ophængt tunge lodder i sine skamlæber.

Derpå blev de sendt ud på en 100 m. løbetur.

Skriv en sexnovelle & vind 5000 DKK

En af kvinderne taber sin bedste dildo midt under løbet og derfor bliver hun ført ind på midten hvor hun får et par gummitrusser og besked på at hun skal tage trusserne på så de sidder midt på lårene derpå bliver hun bundet fast til en pæl med hænderne over hovedet og så kommer der en tjener med en spand med friske brændenælder og lægger et tykt lag brændenælder i trusserne og til sidst tager han en håndfuld brændenælder og stopper dem op i hendes fisse hvilket resulterer i et højt skrig.

Da hun klager over smerterne får hun besked på, at man virkelig ikke kan tage hensyn til at hun er så ømskindet, og så trækker han trusserne op på plads, og giver hende en gag i munden.

Taberen får en gag i munden og bliver tøjret til en stålvirer der hænger ned fra toppen af en mast, og derpå bliver hendes ben bundet fast til en spredestang så bliver der sat et par krokodillenæb, hvor der hænger nogle tunge lodder, fast på skamlæberne. Nu siger tjeneren: ”Vi starter med 100 gram i hver skamlæbe og så kan vi altid hænge nogle tungere lodder på efterhånden som skamlæberne bliver længere”.

Nu bliver Irene ført ind på midten, og får manchetter på hænder og fød-der. De bliver bundet fast til nogle stålvirer der hænger ned fra toppen af 4 master, tjeneren drejer nu på et håndtag til et hejseværk indtil hun står på tæer, så drejer han på et andet håndtag til andet hejseværk, der hejser så hendes krop kommer til at hænge vandret i luften.

Nu henter han en kolbe med varmt sæbevand, så presser han en tragt langt op i hende, hvor-på han lader det varme vand løbe op i hendes endetarm. Da kolben er tom begynder hun at vride sig i sine bånd og han forbereder sig på, at hun ikke kan holde sig mere. Derfor hejser han hende ned, hun sætter sig lynhurtigt over et hul i underlaget og tømmer tarmen.

Da hun er færdig giver han hende et hurtigt brusebad og beordrer hende til at bukke sig forover så hovedet rammer jorden, så stikker han en finger op i hendes endehul, og siger ”Hm du er noget snæver bagi men det skal vi hurtigt få ændret, det hul må udvides kraftigt” og så sætter han en anal plug op i hende og fortæller hende at den skal blive der til den falder ud, hvorefter den vil blive erstattet af en større, indtil hun er udblokket til en passende størrelse, derpå strammer han igen virerne så hun hænger udspændt som et kors, et stykke over jorden, og siger: ”Taksten for at være for snæver bagi er 20 slag, du skal tælle dem og sige tak Herre efter hvert slag, hvis du glemmer dette eller tæller forkert, begynder jeg forfra, og hvis du taber butpluggen undervejs fordobles slagene” derpå begynder han at piske hende.

Det første slag rammer hende på ryggen, ”Et – tak Herre” det andet rammer hendes bryster, ”To – tak Herre” og sådan bliver det ved, da hun har fået 20 slag siger han: ”Når du taber butpluggen bliver den erstattet med en der er større, og så kan du hænge der til i morgen, så håber jeg for din egen skyld at du er udvidet tilstrækkeligt”.

I løbet af natten bliver butpluggen erstattet af en større buttplug hale, hver gang hun taber den anden, samtidig med at hun får 5 slag med den nihalede.

Næste morgen kommer der en tjener og sænker hende ned og fører hende ind i en stor sal og op på en stor forhøjning, hvor der står nogle andre slav-inder, lidt efter kommer der en masse herrer og der bliver holdt auktion over slavinderne.

Da hun er blevet solgt bliver hun ført ned i kælderen hvor hun får besked på at lægge sig på den undersøgelsesbriks der står midt i rummet med benene oppe i bøjlerne, nu bliver hun spændt fast til briksen og benene fastgjort til bøjlerne, og til slut bliver hun gagget. Nu kommer der en hvidklædt mand ind i rummet og går hen til et andet bord for at gøre instrumenterne klar til opgaven. Her ligger der 2 store tunge ringe med klokker i til hver af de ydre skamlæber, 4 lidt mindre og knapt så store til de indre skamlæber, 2 mellem ringe som skal placeres i brystvorterne og en ring der skal sidde i klitoris.

Han finder tangen og sætter en nål i, han starter med brystvorterne. Hun mærker det kolde spidse stål mod hendes vorte og gyser, hun ved hvad der vil ske, i et hurtigt tryk gennemborer han vorten, han fjerner nålen og sætter den første ring i, uden pause tager han hurtigt den anden vorte under behandling.

Med ét ligger hun nu med 2 ringe i brysterne. Han skifter til en anden nål. Nu står de indre læber for tur, det bare blottede kød ligger mellem kæberne på tangen, et tryk og hullet er lavet, en ring pryder snart læben, de næste 3 ringe kommer i. Manden træder tilbage og nyder synet af hans værk, 4 ringe i de indre skamlæber 2 i hver.

Manden bruger de nye ringe til at åbne hendes fisse helt op med og blot-ter hendes klitoris, så sætter han tangen på, hugger til og med et er klitoris gennemboret, til sidst sætter han de store ringe med klokkerne fast i de ydre skamlæber, så de vil ringe når hun går, så bliver gaggen fjernet og bliver hun løsnet og bliver sat i gabestok.

Ved siden af står der et fad, med et brændejern i de glødende kul, da hun ser dette, skriger hun og trygler om at slippe, derfor giver tjeneren hende en gagball i munden og puster den op så hun næsten ikke kan få luft. Nu tager han brændejernet og presser det mod hendes ene balle, så siger han: ”Nu er du mærket med din herres navn på røven så alle kan se hvem du tilhører”, og så smører han en lægende salve på brændemærket og løsner hende.

Find Fetish tøj her

Hvis du synes denne sexnovelle har været spændende, og du i det hele taget er åben for BDSM verden. Så har vi på Eroti.dk adskillige tests og anmeldelser af eksempelvis Fetish tøj.

‘Læs vores andre super spændende sexhistorier, BDSM noveller og sexnoveller.

Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here