Læder: Harness og Manchetter til læder sex – Det bedste

2118

Læder harness, læder bondage og læder manchetter tilhører alle genren fetish, og er af den grund nået de fleste personer kender til.

Faktisk er læder harness ligeledes en kategori som dækker over forskellige former for læder korset, som kan købes til både mænd og kvinder.

Læder harness

Der findes 2 forskellige typer harness produkter:

Her har vi at gøre med læder harness, som sagt er forskellige pirrende udklædninger, hvor i imens i har de forskellige ‘udstyr‘ på sagtens kan gennemfører samlejet.

Fordelen ved at have læder harness på er for eksempel, at man kan tage fat andre steder og at det gør det hele en del mere mystisk og derfor spændende.

Det giver en anden mere spændt stemning i soveværelset, og man kan sagtens få fornemmelsen af, at det som første gang I var sammen.

Produkterne kan købes billigt og diskret her → 

 

 

Læder manchetter

Læder manchetter
Dette er bare et eksempel på et par læder manchetter. Du finder de anbefalede produkter længere nede.

Produkterne kan købes billigt og diskret her → 

 

De Manchetter vi vurderer er bedst:

Der er flere forskellige produkter.

Nogle af dem får du her i nummereret rækkefølge:

1. Bound Læder Håndleds Manchetter

Generelt koster læder manchetter ikke en bondegård.

Disse er dog de dyreste der kan købes. MEN.

De er alle pengene værd. Særligt når sexlegetøj ikke er dyrt bør man i min optik altid købe lidt dyrere produkter.

Der er bare ikke noget særlig frækt ved at købe et par billige kinesisk producerede manchetter i falsk læder. så hellere give de ca. 100 kr. mere og købe et frækt og lækkert par som disse.

Denne er klart min personlige favorit til bondage lege, særligt, hvis man gerne vil have det skal være med læder.

Læs mere om produktet her

 

 

2. SToys Håndleds Manchetter Læder

I samme prisklasse som ovenstående fra Bound. Stoys har dog med dette produkt lavet en lidt blødere version.

Det giver samtidig mulighed for at binde dem strammere og være mere voldsom, uden at det gør alt for ondt i håndleddene på den bundne.

Det er derfor en vurderings-sag, om du vil have noget lidt mere rå, eller noget lidt blødere.

Prisen er den samme og det gælder også – i min optik – kvaliteten på de to produkter. Husk, at du kan få dette produkt i 2 forskellige størrelser (se links til dem herunder).

Læs mere om produktet her

Elller….

Find dem i en smallere version lige her

 

 

3. SToys Fodleds Manchetter Læder

Dette rpodukt er ankel manchetter i læder.

Også til bdsm og faktisk næsten samme model som ovenstående.

Forskellen er, at de er en smule tyndere en håndleds-produktet.

Jeg vil anbefale at købe begge (igen mulighed for at vælge en smal eller normal model).

Som ikke nævnt ved ovenstående så får både håndled og fodledsmanchetterne fra Stoys helt vanvittigt gode anmeldelser af forbrugerne. Det er rene 5/5 stjerner næsten hver gang.

Det vil du også kunne se, hvis du klikker på linket herunder og vil læse mere om produktet.

Læs mere om produktet her

Eller….

Find dem i en smallere version her

 

 

4. Maze by Bijoux Indiscrets Håndleds Manchetter

Vegetar?

Så har du her den fornemmeste mulighed for at få adgang til et produkt, der føles 100% som læder. Bare uden at være det.

Disse håndledsmanchetter i “læder” er lavet af 100% vegansk kunstlæder og ingen dyr har derfor lidt under produktionen af disse.

Det der ikke kan ses på det grå billede er, at kæden er lavet i guld. Derudover kan manchetterne (kunstlæderet) fås i både sort og brun.

De har en omkreds på (justerbart): 19 til 25 cm.

Læs mere om produktet her

 

 

5. Spartacus Læder Manchetter Med Lås

Er du en simpel mand, eller kvinde?

Så er disse for dig. Det simple er for mig oftest det frække.

Det får du her. Med en følelse af hjemmelavethed. MEN samtidig en følelse af uhyre god kvalitet.

Læderet er i super kvalitet. Det samme med hængelås. Generelt føles det, som et super dyrt produkt. Som du dog kan købe ind i mellem til helt ned under 300 kr.

Læder manchetterne er ca. 5 cm brede og kan justeres helt op til 22 cm i omkreds. Medfølgende er 2x låse med 2x nøgler til hver lås.

Læs mere om produktet her

 

 

Opsummering

Læder manchetter er som sagt et legetøj som anvendes til at binde enten hænder eller fødder sammen. Det har den klare fordel, at når man er bundet i hænderne kan sexuelle lege virkelig gennemføres – af muligheder og foreslag til sex lege vil vi anbefale slave og dominans lege, eller hvor man bliver bundet fast til et remedie i jeres husstand og på den måde blive taget op af den.

Det gør det hele lidt sjovere, når man tager en rolle og på den måde lever sig ind i den.

Læder manchetter fåes i mange forskellige varianter, men vi anbefaler egenligt bare dem som i ser på billedet. Det er billige læder manchetter, som man nemt kan få af og på. De giver ikke mærker eller slidsår selvom I går rigtig meget til den. Læder manchetter billede

Par læder manchetter er populære fordi de ligeledes kan suppleres med andet udstyr, men som sagt er det helt op til jer hvad I tænker der skal ske. Man kan faktisk også binde hinanden for øjnene, hvilket er super sjovt – det for en til at skærpe sanserne meget mere og mærke hvordan man bliver rørt.

Forestil dig også, at i køber 2 x billige læder manchetter. Et til benene og et til hænderne, også bindes den ene af jer fast til sengen og den anden kan så begynde at stimulere dig og udføre sine sexuelle fantasier.

Læder manchetterne er nemme at holde rene for eftersom i som udgangspunkt ikke vil komme til at gøre dem beskidte, som med alt muligt andet legetøj, så er vi allerede langt der. Det kan selvfølgelig ske, og eftersom det er læder udstyr, så skal det blot tøres af, og det er så klar til at blive brugt igen.

Disse læder manchetter er virkelig kommet for at blive, det er vi 100% sikre på.

Produkterne kan købes billigt og diskret her → 

 

Læder harness

Læder harness

 

Man får nemlig et lille sug i maven og bliver tændt på en helt anden måde. Helt lavpraktisk er læder harness utroligt nemt at have med at gøre, det passer til hvilken som helst krop fordi man nemt kan indstille det efter sig.

Det er desuden, en god måde hvorpå i kan udfordrer jeres sexualitet, som vi i øvrigt synes man skal give sig i kast med.

Det er i det hele taget gældeende hvorvidt man er et ældre par, yngre par eller andet. Det giver jer er fantastisk sexliv, og mange vælger faktisk at starte med læder harness, eftersom det er en uskyldig og billig måde at komme igang med.

Læder harness billede
Du vi ved at trykke på vores links blive videre sendt til en side, hvor der vil fremgår billigt læder harness – men der vil selvfølgelig også være mulighed for, at du kan købe alt muligt andet.

Derfor synes vi, at du skal bruge lidt tid på siden, for du vil nok opdage, at de har relativt meget udstyr derinde, så der vil med næsten sikkerhed være nået til dig.

Produkterne kan købes billigt og diskret her → 

 

 

Læder Bondage

Læder bondage

Læder bondage er som sagt en sexuel leg mellem din partner og dig, og det indebærer produkter som læder manchetter som I kan se af det sidestående billede, men det er ligeledes piske og så videre, og du vil derfor finde en oversigt over alt hvad læder bondage er, ved at klikke på nedenstående link.

Leder bondage er en god måde at lære at slippe kontrollen på, for når du først er bundet og i er igang, vil du nemlig hurtigt glemme at du egenligt er spændt godt og grundigt fast – her bør det nævnes, at I selvfølgelig selv bestemmer hvor hårdt det skal spændes.

Man kan starte meget blødt og efterhånden som man lærer sit billig læder bondage at kende kan man stramme mere og mere til. Mange kan faktisk også godt lide, at miste følelsen i hænderne eller fødderne under samlejet, det er sjovt – for man ligger faktisk slet ikke mærke til det før det er slut, og så kan man mærke hvordan blodet strømmer igennem kroppen, og det er egenligt slet ikke så skidt endda.

Læder bondage er kendetegnet ved at være til alle typer. Det vil sige er du relativt erfaren vil du kunne finde nået udstyr som matcher dig, men du vil ligeledes kunne finde nået hvis du/I aldrig har prøvet dette før.

Tag et kig via nedenstående link og bliv meget klogere på hvad læder bondage er.

Produkterne kan købes billigt og diskret her → 

 

Læder Korset

Læder korset er som du kan se utroligt frækt, og det er desuden produceret sådan, at du sagtens kan penetrer din partner eller lege med din partner selvom han/hun har et læder korset på.

Læder korset

Med et læder korset vil man ligeledes kunne lave frække udklædnings lege derhjemme som i vil synes meget om. Et læder korset fåes i mange forskellige størrelser, og derfor kan I også få dem i ligenøjagtigt din størrelser. Med et billigt læder korset fra sinful, som vi henviser til, kan I sagtens gå til den og rykke lidt rundt i det – det kan det sagtens holde til.

Desuden vil der medfølge instruktioner i forhold til hvordan det skal vaskes og rengøres – således i ikke kommer til at ødelægge jeres nye læder korset.

Et læderkorset har desuden den klare fordel, at de er nemt at tage på og nemt at tage af – så hvis i under legen pludselig vil være helt nøgne, så er det ingen problem. Det er nemlig blot at tage det hurtigt af – man kan lidt sammenligne det med undertøj bare meget frækkere undertøj.

Vi ser frem til at høre om dine oplevelser med billigt læder harness, læder manchetter, læder bondage og læder korset.

Produkterne kan købes billigt og diskret her  → 

 

Opsummering

Som det fremgår af dette billede (gif), så er det egentligt en meget godt beskrivelse af hvad læder harness og hvad læder bondage er. Essensen er nemlig, at klæde sig ud på den måde hvorpå man kan pirre hinanden og dermed tage en anden indgangsvinkel til samlejet med din partner.

Vi oplever at mange har svært ved at finde rundt på markedet for læder harness, læder bondage og læder manchetter så alene af den grund har vi valgt at tage læseren i hånden, og viser hvad i skal være opmærksomme på.

En væsentligt beslutning er selvfølgelig altid, hvad man til at starte med skal have. Og her vil vi egenligt anbefale en blanding af de 3 førnævnte ord – nemlig læder harness, læder bondage og læder manchetter.

Læder harness er forskellige typer af udklædning, som du let og elegant kan trække i og dermed gør dig en smule mere fræk. Man ser nemlig bar een smule fræk og elegant ud i sådan et lædersæt. Vi vil igennem indlægget vise forskellige produkter, som vi har haft gode oplevelser med.

Fælles for dem alle, så kan de findes hos vores udvalgte forhandler sammmen med en masse andet læder bondage. Læder bondage er kort fortalt en kategori hvor læder harness, læder manchetter og læder korset hører inde under- og dermed en form for et paraply navn (hvis der nået der hedder det).

Læder manchetter anvendes til at binde dig og din partner fast. Ved anvendelse af sådant et produkt kan I afprøve mere fastlåste stillinger, og i det hele giver det en kanon leg når ens hænder eller fødder er fastspændte – det er bare nået andet end helt regulært lege i sengen – som vi på det kraftigste vil anbefale jer at prøve kræfter med.

Produkterne kan købes billigt og diskret her → 

 

Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here