En buttplug med hale eller som de også kaldes tail buttplug er utroligt frække, for ikke nok tail buttplugmed at de grundet det en buttplug med hale stimulerer dig anal, så vil de ligeledes se utrolig flotte ud til dig.

Vi har udover at indsamle nogle billeder af diverse buttplug med haler (tail buttplug) således du kan se hvordan de ser ud, også fundet de 5 bedste buttplug med hale, som der tilbydes på det danske marked.

Du finder en oversigt over alle de forskellige buttplug med haler hos Danmarks største forhandler her:

Køb din buttplug med hale (tail buttplug) her →

 


 

Buttplug med hale – MIDTNIGHT FOX

bedste buttplug med haleDette buttplug med hale er uden tvivl en klassiker indenfor denne tail buttplug verden, og det er der en årsag til. Det er en glas version forstået på den måde, at din buttplug med hale (tail buttplug) er utrolig eksklusiv at have i hånden.

Der er ingen risiko for, at den kan springe ved anvendelse,  så hvis du spekulerede på dette kan du være helt rolig.

Af andre nævneværdige ting bør siges, at den selvfølgelig ser utrolig fræk ud, når man har den på. Som du kan se af ovenstående billede, er det ikke ligefrem fordi man ser dum ud.

Med denne buttplug med hales utrolige tidsløse design vil du kunne opvarme den inden brug, på den måde gør du den mere behagelig at lege med. Halen anvendes normalvis til at pirre/kilde din partner med.

Du finder yderligere information om dette fantastiske produkt her

Se prisen her

 


 

Tail buttplug – BUNNY VERSION

fræk buttplug med haleHer har vi intet mindre end én klar favorit – på grænsen til bestseller. Dette tail buttplug eller som vi kalder det på dansk buttplug med hale, er udover at være utroligt flot designet også en skøn fornøjelse, for med sådan et produkt som dette vil du kunne øve dig i din anale indgang.

Det vil sige, at hvis du for eksempel går med tankerne om at prøve anal, er der mange som starter med et buttplug med hale, for at komme igang.

Derudover kan man selvfølgelig også have det i under normal samleje med sin partner, eller hvis man blot ønsker at stimulere sig selv imens man onanerer.

fræk tail buttplug

Som du kan se på billedet giver det et frækt udtryk med sådan en buttplug med hale (tail buttplug) i.

Vi synes faktisk her hos eroti, at det er et af de mest tiltalende produkter, som forhandlerne tilbyder – og det samme kan vi se, at mange af jer andre ligeledes synes.

Produktet 4 centimeter på sit bredeste sted, og er derfor nået alle kan få op.

Se prisen her

 


 

Bedste buttplug med hale – GREY FOX TAIL

Billig buttplug med haleEn såkalt rævehale som denne er selvfølgelig populær, fordi den har det lille grå område, som automatisk gør den unik. Det er en billig buttplug med hale (tail buttplug) men på trods af det, er det ikke nået man kan se på kvaliteten.

Den er i alt 25,6 centimeter lang med halen, og du kan sagtens rive i halen eller på anden vis trække i den – det tager den på ingen måde skade af.

Den er fremstillet i kunstpels, og generelt vil vi anbefale, at man bruger halen til at pirre og/eller kilde sin partner med, på den måde får man en utrolig intens stemning i lokalet – som man som partnere bør stræbe efter ved ethvert samleje.

Vi synes at sådanne buttplug med hale er en rigtig god idé for alle, for både som mand og kvinde findes der nogle erogene zoner analt, som virkelig er værd at udforske uanfægtet om man er single eller par.

Se prisen her

 


 

Buttplug med hale (Tail buttplug) – RIMBA TAIL

Buttplug med hale (tail buttplug)Her har vi at gøre med et tail buttplug, som udover at se utroligt flot ud, også er den som de fleste personer rent faktisk køber. Det skyldes primært, at den giver en virkelig skøn anal stimulation grundet, at den er en smule tykkere end de andre – men hvis du husker at bruge lidt anal glidecreme sammen med, så burde det ikke være nået problem for selv den strammeste at få den op.

Vi synes det er det buttplug med hale, som er det flotteste på markedet og vi får tankerne på gladiatorer grundet den helt sorte dusk. Det er faktisk den buttplug med hale (tail buttplug), som de fleste på vores redaktion ejer, og derfor må vi naturligvis af den årsag anbefale den til jer.

Vores kollegaer er yderst tilfredse med den, og synes det er et produkt der er værd at beholde – vi ved desuden, at den har en lang levetid.

Vi bør måske nævne, at ingen af de tail buttplug vi har på siden er lavet med rigtige dyrs pels, så der er ingen dyr eller andre mekanismer, som har lidt skade i denne produktion – det er som sagt kunstpels der er tale om.

Se prisen her

 


 

Bedste tail buttplug – JAZ PONY

Bedste tail buttplugJaz pony er med af den helt simple årsag, at det er et nyt produkt som vi virkelig har høje forventninger til. Vi synes det er utroligt frækt og provokerende design.

Vi kan lige så godt ligge alle kortene på bordet og sige, at vi ikke selv har prøvet det endnu, men eftersom den er produceret med den samme ende som ovenstående, så tror vi virkelig på, at JAZ PONY har fat i den lange ende her.

Vi synes hvertfald at du skal købe den, hvis du vil have et nyt produkt, som ikke mange har – og det vil nok vise sig, at det slet ikke er en så dum investering. Derudover kan du jo være den første til at anmelde det her på siden. Du skriver blot til os via kontakt os siden eller via nedenstående.

Se prisen her

 


 

Buttplug med hale (tail buttplug)

Generelt er en buttplug med hale en rigtig god måde at komme igang med sexlegetøj på, vi ved hvertfald at det typisk er sådan man kommer igang. Derudover er der jo en myte med, at der er utroligt mange som ikke finder deres g-punkt på nået som helst tidspunkt i deres liv, og det synes vi egentligt er ærgerligt, for det er virkelig en god oplevelse, som du virkelig bør opsøge.

Det kan du for eksempel ved at købe dette produkt og dermed vil du forøge din chance. Mange køber også buttplug med hale som par, fordi man under samlejet kan supplere det med en for eksempel dobbeltpenetrering det vil sige, at imens du penetrere hendes vagina så kan du stikke dette tail buttplug op i hende – det garantere vi dig alle kan lide, også selvom de giver udtryk for noget andet, det er egenligt bare et spørgsmål om at lade sig turde at prøve det, for lige så snart man har fået sin debut, så er der ingen vej tilbage.

Typisk vil I opleve, at det bliver en fast del af jeres samleje. Som nævnt i starten af indlægget, som kan du se en hel oversigt over sinfuls udvalg via nedenstående link.

Det er nok en god idé idet, du på den måde danner dig et godt overblik over hvad der er af muligheder på markedet.

Køb din buttplug med hale (tail buttplug) her →

 

Lise Petersen
Lise Petersen
Hej! Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here