Mine forældre var taget på ferie i sverige sammen med min søster og jeg havde hele huset for mig selv i en uge. Jeg havde inviteret min bedste veninde over hos mig, vi sys det kunne være skægt at bo alene sammen i en uge.. Vi havde lavet en mad plan og havde planlagt at holde en lille fest i midten af ugen.

sexnovelle 6Min veninde så utrolig godt ud, skulderlangt brunt hår og store flotte grønne øjne. Hendes hud var blevet farvet rigtig flot brun af solen denne sommer og jeg syntes hun var enormt smuk. Hendes bryster var små og de strittede så flot under hendes hvide halv gennemsigtige bluse.

Jeg havde lyst til at rører ved hende, men slog tanken hen. Hun smilede til mig, det var ligesom om hun havde læst mine tanker. jeg smilede forlegent tilbage til hende. Hun trak mig hen til hende og gav mig et stort og dejligt vådt tungekys.

Jeg kunne mærke jeg blev fugtig mellem benene. Hun duftede helt fantastisk godt. Jeg sneg mig til at rører ved hendes bryster, hun stønnede lidt da jeg fandt frem til hendes brystvorter.. Jeg kunne godt lide at hører hende stønne, det gjorde mig bare endnu mere våd.

Skriv en sexnovelle & vind 5000 DKK

Hun hev trøjen af mig. “Fuck dine bryster er dejlige” sagde hun. Jeg har selv pænt store bryster, men har altid været ked af at de ikke var mindre. Hendes tunge fandt frem til mine efterhånden stive brystvorter. Hun slikkede dem lystigt.. Jeg måtte stønne lidt, det gjorde hende bare endnu mere grådig og jeg kunne mærke hendes hånd mellem mine ben uden på bukserne..

Jeg trak hende med ud på toilettet, jeg ville ha hende nøgen og det kunne kun gå for langsomt. Jeg trak langsomt tøjet af hende og hun tog tøjet af mig.

Da vi var helt nøgne stod vi lidt og betragtede hinanden, jeg havde lyst til hende. Jeg tændte for vandet og trak hende med under bruseren, hun sæbede mig ind mens hendes tunge gik på opdagelse i min mund jeg legede naturligvis med, nød hvert sekund af hendes varme kærtegn og lyst til mig.

Jeg overtog sæben og gjorde hende kunsten efter. bagefter tog jeg bruseren og lod vandet drive ned over hendes former. Jeg kune mærke varmen fra mit eget skød og hun slugte mig grådigt med blikket. Vi kyssede hinanden og jeg tog min hånd og begyndte at lege med hendes våde åbning hun stønnede af fryd “Åååh ja bliv ved”, “træng ind i mig”. Jeg lod 2 fingre glide langsomt op i hende, hun stønnede højlydt og det gav genlyd ude på det lille toilet.. Jeg fandt frem til hendes G-punkt og legede lidt med hende.

Jeg trak mine fingre ud af hende skød og lagde hende ned på de varme fliser. Jeg spredte hendes ben let og gav mig til at slikke hendes varme safter i mig. “Åååh Åhh bliv ved, du må aldrig stoppe”. Jeg lod 3 fingre komme op i hende og legede igen med hendes G-punkt, der gik ikke længe før jeg kunne mærke at hun var ved at komme. Min prostata massage gjorde at hun skreg sin orgasme ud og gispede efter vejret.

Jeg nød synet af hendes blottede åbning og synet af hendes safter der nu flød ud af hende.. Vi byttede plads og hendes tunge begyndte at lege nysgerigt med min klit. Jeg stønnede højt og havde mest af alt lyst til at skrige. Hun stoppede midt i det hele. Jeg blev forbavset, men kunne se i hendes øjne at hun havde andre planer med mig. Vi smilte til hinanden og hviskede liderligt, at næste gang skulle vi gøre oplevelsen endnu frækkere ved, at bruge en prostata vibrator eller for den sagsskyld analkugler og et buttplug.

Hun havde taget mig med ind på mit værelse, hun lagde mig ned på sengen og begyndte med stor lyst at slikke mig dejlig våd igen. Jeg stønnede og følte at hun havde alt magt over mig. Hun lod 2 fingre trænge ind i min åbning spredte mine skamlæber lidt og stak så hele tungen ind i mig, Jeg skreg af nydelse og kunne mærke jeg kom ud over hendes ansigt.. Hun kunne li det og blev ved med at slikke mig indvendigt og jeg kunne mærke en ny orgasme presse sig på.

Denne gang skreg jeg endnu højere end før og jeg kom ligesom den første gang ud over hende. Hun kyssede mig og jeg kunne smage mig selv og hende i min mund.

Vi lagde os til at sove nøgne ved siden af hinanden.

Vil du teste sexlegetøj gratis

Jeg vågnede ved at jeg kunne mærke liderligheden i min mellemgulv igen, jeg opdagede til min store overraskelse at hun var igang med at slikke mig.
Jeg begyndte at stønne og ville ha hendes fingre oppe i mig, men hun havde andre planer.

For frem trak hun min dildo som hun må ha fundet under min seng, hun begyndte at massere min klit med din lilla vibrator og jeg kunne ikke holde mig tilbage længere jeg skreg og stønnede og befalede hende til at blive ved.

Hun lod den glide op i mig og hun havde ikke mere end ladet den glide frem og tilbage et par gange før jeg måtte overgive mig til orgasmen, jeg skreg af lyst og hun blev ved med at kører den frem og tilbage inde i mig. hun slikkede mig også nu og eg måtte endnu engang lade orgasmen oversvømme mig.

Bagefter kyssede vi hinanden længe og vådt. det var den bedste uge i mit liv og vi holder da stadig sleep overs en gang i mellem.

 

Læs vores andre super spændende sexhistorier, BDSM noveller og sexnoveller.

Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here