Jeg har fået en ordre af min Herre. Jeg skal møde op en fredag aften i et industri-kompleks.. Der vil jeg, i en bestemt bygning, blive mødt af en vagt og ham skal jeg følge med. Jeg står der, punktligt.. Alt er i skønneste orden.. Jeg er barberet og har det undertøj på han har befalet mig. Jeg har da anelser om hvad der måske skal foregå, og mine fantasier ved han – næsten – alt om

Vagten dukker op.. En meget almindelig mand, ikke noget skræmmende, men han har et godt blink i øjet og hans øjne glider anerkendende ned af min krop. Jeg kigger ned, mærker blufærdigheden. Tanken om at han ved noget om mit formål

her, noget jeg ikke ved, får rødmen op i mine kinder. Lige nu .. Overskrider jeg en grænse jeg ikke har overskredet før..

Skriv en sexnovelle & vind 5000 DKK

Jeg bliver ledt gennem gange ned til et omklædningsrum, han får mig til at gå forrest og jeg kan mærke hans øjne klæbe til min krop. Jeg går og tænker på om det er meningen jeg skal have sex med ham og kan mærke mine vorter stritte ved tanken. Han har dejlige hænder, lige sådan nogle der ville passe godt til mine bryster. Mærker igen rødmen varme mine kinder. Er bange for han kan læse mig for han tager nu fat i mine albue og går med mig ind i rummet, åbner døren til et af skabene og siger jeg skal tage kitlen på der hænger derinde.

Jeg kan se en lyseblå kittel og da jeg tager den ud opdager jeg at den er lige lidt for lille. Jeg smider mit overtøj, hænger det ind i skabet, sammen med den lille kjole jeg selv havde på og tager kitlen på over min bh og mine strømper og hofteholder. NU – er jeg nervøs. Sveden perler på min pande og pulsen hamrer løs. Jeg overvejer at tage mit tøj og vende om, men tanken om min Herre får mig til at blive. Har ikke lyst til at skuffe ham. Jeg går hen til døren hvor vagten har luret. Han smiler til mig på en indforstået måde og jeg får lyst til at pande ham en. Tror han lurer mig, for hans smil bliver nu provokerende, drilsk og jeg mærker en lille stemme der siger..: Pas nu på Lene. Så jeg stirrer bare ned i jorden ved siden af ham.. Jeg tænker straks, om han måske har større planer med mig. Tænk hvis han nu åbnede et skab, også var der sexlegetøj som en rabbit vibrator, en sex gynge og måske sex dukker, som han måske havde tænkt sig at vi skulle bruge.

Han åbner en dør ind til et rum med rengøringsvogne og jeg stirrer bare forbløffet mens han fortæller mig hvilke dunke der indeholder hvad. Han siger jeg skal fylde spandene med vand, finder nogle rene klude og så fører han mig igen ned gennemgange. Vi er i en gigantisk bygning, i ét plan og jeg ville ikke ane hvordan jeg kom ud. Jeg føler mig lidt hjælpeløs.

Overvejer om min Herre mon har pengeproblemer og vil have mig til at arbejde lidt ekstra. Tusind andre tanker farer gennem mit hoved.

Belysningen i gangen er dæmpet og et stykke fremme kan jeg se kontorer med strålende oplyste ruder og høre en dunken fra noget musik jeg ikke kan identificere. Et par feststemte råb overdøver bassen. Han stopper og fortæller mig jeg nu skal gå videre alene, mit job er at rydde op inde i de kontorer der er oplyste. Jeg skal også bede de der fester om at stoppe festen.

Jeg synker lige.. Men jeg bliver nød til at fortsætte for at se hvad det er min Herre har rodet mig ud i.

Jeg fortsætter hen af gangen, skubber rengøringsvognen foran mig som et værn. Lydene bliver højere, men jeg kan ikke regne ud hvor mange der er derinde. Jeg kan mærke mit skød dunker lidt, samtidig med jeg har koldsved på panden..

Jeg banker på.. Men ingen svarer, så jeg åbner døren mens min puls er steget til uanede højder. Den følger musikken der dunker rimeligt højt, men vi er jo i et industri-kvarter. Rummet er stort, hvad der vel svarer til 25 m langt og syv m bredt… 4 mænd sidder og spiller kort ved et lille rundt mødebord.. Et andet bord er dækket med madrester og øl-dåser. De ænser mig ikke først, men så kigger den ene op og får øje på mig… Han pifter højt… : Se hvad der kom der, Drenge

Jeg stirrer bare, må lige synke en gang til og så træder jeg helt ind i rummet med min rengøringsvogn som eneste støtte… De andre har vendt sig om og kigger anerkendende på mig.

*I skal til at lukke festen ned… Jeg skal gøre rent..*… Jeg prøver at overdøve musikken og min stemme ryster

Pludselig genkender jeg en der har siddet med ryggen til døren… En af dine venner… En fra miljøet. Jeg har ikke talt med ham, men vi har “set” hinanden. Han smiler ..ikke så meget til mig, som ved synet af mig, og jeg forstår nu at det er ham der har spurgt dig om han måtte låne mig.

Min stemme er slet ikke kraftig nok til at trænge igennem.. *Øhhmm…. Jeg er blevet bedt om at få Jer til at slutte..*

Alle fire rejser sig op og kommer over mod mig… Jeg aner ikke hvad jeg skal gøre… mine instinkter byder mig at vende om og flygte, men… mine ben er lammede…

*Du er vores dessert, tøs – og du har ladet os vente… *

Endnu en gang må jeg synke… kigger rådvild rundt…

Ham jeg kender går rundt om mig… Jeg kan mærke varmen fra hans krop bag mig… Stemningen i rummet er tæt… tyk af…. Brunst.. Jeg mærker hans hænder tage fat i mine arme… han trækker dem bagud og jeg kan mærke hvordan kitlen strammer over mit bryst… snart vil en af trykknapper gå op… den er hårdt spændt i forvejen..

Jeg kan mærke ham presse mod min krop.. Kan mærke han allerede har rejsning.. De andre kommer nærmere… en rækker sin hånd ud og hiver let i kitlen… jeg mærker hvordan min hud bliver blottet … han trækker længere ned… og så står jeg i åben kittel.. Grov latter lyder… en del af mig er rædselsslagen og en anden del utroligt tændt… Ham bag mig hvisker i mit øre… *Bare slap af ,tøs…Jeg skal nok passe på dig..

Vil du teste sexlegetøj gratis

Jeg mærker hænder række ud efter mine bryster… lukker øjnene og følger med..Hænder trækker kitlen af mig.. Og fingre begraver sig i mit skød.. Jeg mærker en varm tunge på halsen… bliver slikket op til øret… mit hoved bliver trukket bagover… og varme læber finder min mund.. Min tunge leger med af sig selv.. Jeg føler endda et behov for at lægge min arm op om nakken på ham… Mine bryster bliver hevet op og ud af bhen og hænder glider kærtegnende ned af mine silkestrømper… En stemme konstaterer hvad fingrene har opdaget.. *Tøsen er jo drivende våd..*.. Latteren bølger mellem dem… *Jeg vil smage..*… Aner ikke hvem der vil smage men min kusse trækker sig sammen ved tanken.. Jeg mærker igen rødmen farve mine kinder… men… fingre og hænder overalt på min krop… Ham bag mig har fundet sin pik frem og den glider let imellem mine balder mens vi kysser.

Jeg bliver løftet… og en på hver side spreder mine ben … en tunge glider op af mit ene inderlår… jeg sukker … Uhmm… jeg mærker hænder ælte mine bryster… en på hver sin side…

*Kom over til bordet* siger ham bag mig… og han skubber nogle ting til side og sætter sig på bordet med al maden… Han finder en klump smør.. Begynder at smøre mit røvhul ind… hans finger glider let henover kanten.. og så stikker han fingeren ind.. Han glider ind bag ringmusklen.. Og jeg klynker… han tager mere og mere smør.. Og imens.. Leger tungen i mit skød… og bløde læber lukker sig om mine bryster.. Mine skamlæber bliver slikket til de dunker… jeg åbner mig for tungen.. og min klit står stiv og strunk.. Men han rører den ikke… Han slikker mine safter… slikker mig i åbningen.. Slikker rundt om klitten… men han rører den ikke… hænder ælter hårdt mine bryster mens tunger pirrer mine vorter, eller læber suger dem ind… Jeg svæver af sted… Mit hoved er vendt bagover og jeg kysser grådigt igen på manden der smører min røv… så mærker jeg en bevægelse.. og.. Jeg bliver løftet… han suger sig fast på min mund.. og.. De to på hver sin side af mig løfter mig op så min røv er lige ud for hans pik … alle stønner… Liderligheden fylder rummet.. Med sin helt egen energi..

Jeg mærker hans pik presse mod min røv… jeg bliver trykket ned over den og samtidig med at pikken glider igennem min stramme muskel glider tungen op om min klit… smerten og lysten blander sig.. Jeg klynker og stønner og gisper… En af dem finder en kæmpe dildo frem, men gemmer den hurtigt væk igen.

Prøver at kapere det hele .. mundene sutter løs… den ene bider i min vorte .. Den anden sutter løs og leger… min krop er fuld af følelser og.. Jeg mærker pikken glide længere og længere op i mig..

Åhhh… tungen er dygtig.. Og to fingre glider ind i min skede og trykker og gnider rytmisk lige der på forsiden… Jeg kan mærke jeg overgiver mig.. Lader mig føre med.. Orgasmen ruller gennem min krop.. Jeg bliver løftet op og ned på pikken.. Tempoet stiger og… læberne suger sig fast om klitten og tungespidsen pirrer systematisk… Jeg når at toppe og… bliver så ført med af en bølge der fører mig endnu længere ud… mærker jeg forsvinder…

Jeg sanser at jeg bliver lagt på et bord.. På ryggen… En pik glider op i min røv igen… men… der er så fedtet at den glider nemt ind.. En anden trænger ind mellem mine læber… *Gør det godt, tøs.. *… en hånd holder om mine hage… Min mund er våd.. Og slikker og sutter så godt jeg kan… mine hænder bliver ført rundt om hver sin pik og hænder ælter mine bryster.. Skiftevis hårdt og blidt… en finger gnider forsigtigt rundt om min klit… stille ..roligt.. Jeg mærker ønsket om at behage.. Min mund behandler pikken godt… han støder mod mig… rammer bag i munden… hans vejrtrækning er tung.. Jeg åbner for ham…mærker ham glide ned forbi drøblen.. Kæmper mod kvælningsfornemmelsen..Kæmper for at få vejret.. Han forstår hvad jeg er ude på… holder fast om min hage… presser sig langsomt ned.. ‘

Mine hænder gør hvad de kan for de to pikke der hviler heri… min røv støder op imod pikken.. Min hals åbner sig for pikken i min mund.. Jeg bliver brugt…jeg kan mærke mine halshvirvler glide på hans pik.. Ved de stimulerer ham. Ved jeg strammer om ham kan høre ham stønne tungt… *Du gør det dejligt.. *..Hvisker han til mig.. Stakåndet… Det glæder mig… han begynder at kneppe min mund med lange rolige tag… mærker han nyder det stramme og hvirvlerne der pirrer gennem kød, muskler og hud.

Vi fem er som en smurt maskine… der pustes og stønnes ..Opildnende ord… sammen nærmer vi os et klimaks.. Jeg kan mærke hvordan jeg bliver knebet mere og mere i brysterne… de strammer… mine hænder kører.. Jeg lægger hovedet mere og mere tilbage så han kan få lettest adgang til min hals… Kan mærker han spænder.. Mærker hvordan pikken i røven sætter tempoet op… Så udstøder manden ved min mund et brøl… presser sig ind mod mig… jeg kan mærke ham ramme dybt nede i min mund.. Jeg synker så godt jeg kan… kæmper… Fingrene i mit skød arbejder mere intenst… han vil have mig til at komme igen… han sætter tempoet op.. I min røv… mens han gnider og stryger min klit.. *Kom så, tøs… Du kan godt igen.. *… Åhhh…. Mærker pikkene i mine hænder rykke… fingre der graver sig ind i min kusse… Og da han støder hårdt op i mig og jeg mærker det rykke i hans pik… kommer jeg igen… og råber ud med den halvslappe pik i min mund…

Jeg ligger og sunder mig… hænder stryger min krop.. Jeg får kys og kærtegn… bliver hvisket søde ting i øret.. Pludselig er min Herre der ..og jeg bliver løftet op og båret ud i en ventende bil.. Jeg falder i søvn med bevidstheden om at NU… er jeg blevet brugt…

Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

2 KOMMENTARER

  1. Yes ….god historie…at give og få ….at være fræk og prøve grænser af..det elsker jeg selv…

    knus fra Henrik

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here