Dette er ikke en historie som sådan, men en samlig dejlige fantasier, som vi kunne tænke os at føre ud i livet med en kvinde – master fortæller og tøzen skriver (tøz1 = konen – tøz2 = kontakten):

Efter at have chattet sammen og sendt billeder til hinanden har vi aftalt at mødes en lørdag eftermiddag. Du har fået ordre til at møde på en lokal rasteplads kun iført frakke og sko.

Vi er der i god tid, for vi glæder os meget. Tøz1 bliver siddende i bilen på bagsædet med bind for øjnene. Jeg går lidt omkring i den omgivende skov og holder øje med dig, når du kommer. Du kommer 3 minutter for sent – hvilket du omgående fortryder. Jeg fører dig et ganske kort stykke ind i skoven og giver dig bind for øjnene. ”Tag din frakke af,” beordrer jeg dig.

Skriv en sexnovelle & vind 5000 DKK

Tøvende tager du frakken af. ”Buk dig fremover”. Jeg kan mærke, at du begynder at sitre. Jeg har udsyn til din bare røv og fisse og bagved kan jeg se tøz1 sidde i bilen – hun synes ligeså spændt som dig. Hurtigt lader jeg 3 slag falde med min hånd på din ene balle – eet for hvert minut, du kom for sent.

Det gipper i både dig og tøz1, der kan høre slagene falde og høre din stønnen. Jeg samler din frakke op og fører dig hen til bilen, hvor jeg beder tøz1 åbne døren og føle sig til, hvordan du ser ud. Derefter puffer jeg dig blidt ind på bagsædet til hende og kaster din jakke over dig. Jeg kører ud til vores sommerhus ved vandet – gennem storbyen hvor I kan høre bilerne omkring jer.

Jeg kan se, at I føler jer pinligt berørte ved at sidde med bind for øjnene og vide, at I ved hvert blinklys er til fri beskuelse og jeg nyder at kunne fortælle jer, at vi holder ved siden af en bybus fuld af nysgerrige passagerer. Efter ½-times kørsel er vi der. Jeg trækker jer nænsomt ud af bilen og fører jer ved hver min arm ind i huset.

Bedste Sexnovelle

Vi ender i badeværelset. Jeg tager tøjet af jer og beder jer gå i bad og vaske hinanden. Jeg lader jer alene i badet og går ind og finder værktøj frem. Der er mange gode sager i den kuffert, jeg har haft med: reb, butplugs, bundløse strømpebukser, latex, penis plug, stearinlys, piske, pipedream sexlegetøj og mange andre spændende ting. Jeg glæder mig til at bruge jer og fantasien begynder at arbejde. Jeg går ud i badet og ser, at I gør mere end blot at vaske hinanden – tøz2 har 4 fingre dybt begravet i tøz1´s fisse og begge stønner højlydt. Jeg afbryder jer straks og beder jer bukke jer ned med numserne vendt mod mig, hvorefter I hver får 4 slag med flad hånd – én for hver finger, der var begravet i fissen.

Jeg checker, om fisserne er glatte – noget der er en selvfølgelighed. De er begge dejligt glatte og svagt lyserøde af det varme bad og ophidselsen. Jeg fører jer ind i stuen, hvor I bliver placeret på knæ med front mod hinanden foran sofaen.

Jeg forener jer med en dobbelt-dildo og beordrer jer til at kneppe hinanden. Da jeg kan høre på jer, at I er ved at være meget ophidsede, tager jeres blindfold af, og det giver et gip i jer, da I ser begæret i hinandens øjne for første gang. Da jeg kan se, at I snart vil nå orgasmen, beordrer jeg jer til at stoppe, og jeg kan tydeligt se skuffelsen i jeres ansigter, hvilket jeg nyder. Jeg beordrer jer ned på alle 4 foran sofaen, hvor jeg sætter mig.

Foran hver af jer stiller jeg en dunk med 3 liter vand og et sugerør og beordrer jer til hurtigst muligt at drikke dette. Jeg stiller en kop på ryggen af tøz1 og lægger et stykke lagkage på ryggen af tøz2. Jeg hælder kaffe i koppen og kan se, hvor tøz1 kæmper for at udholde varmen. Stille og roligt nyder jeg min kaffe og lagkage af mine 2 servringsborde. Da jeg har spist min lagkage og drukket min kaffe, er I stadig ikke færdige med at drikker vandet. ”Til I er færdige med at drikke vil jeg hvert 20 sekund sætte en klemme fast i jeres bryster”. I drikker så hurtigt I kan, men opnår alligevel at få adskillige klemmer sat i brysterne.

Da I har drukket ud beordres tøz1 til at slikke tøz2 ren for rester af lagkage. Jeg fjerner klemmerne fra jeres bryster, hvilket udløser et lille hyl for hver klemme. I bliver bedt om at stille jer – brystvorte mod brystvorte – midt på et stort tykke plastic, som jeg har lagt ud midt i stuen. Langsomt hælder jeg flydende latex ned over jeres bryster i et tykt lag, hvorefter jeg beordrer jer at blive stående mens jeg selv går i bad.

Vil du teste sexlegetøj gratis

Da jeg efter et dejligt langt bad kommer ind i stuen til jer igen, er latexen stivnet, og I hænger sammen ved brysterne. Jeg binder jeres hænder sammen over hovedet på jer og går rundt om jer og kommenterer jeres slavekroppe. Samtidigt hermed lader jeg pisken lege hen over jeres kroppe. Jeg finder en hjemmelavet dobbelt-gag frem, som jeg placerer imellem jer, så I står med ansigterne tæt mod hinanden – nærmest i et kys – og beder jer kigge hinanden i øjnene.

Jeg fortsætter med at gå rundt om jer og piskeslagene bliver hårdere og flere til jeres kroppe til sidst er pænt lyserøde over det hele. Jeg spreder jeres ben, hvorefter jeg lægger mig mellem jeres ben og begynder at kneppe jer med en dildo med sugekop – ligger der og kigger op i mine 2 barberede slavefisser og kan se, hvordan de efterhånden driver af fissesafter. Jeg finder en rulle Vita-vrap frem som jeg binder omkring jeres fisse og liv således, at dildoen bliver siddende. Vita-vrappen sidder som en ble på jer, hvilket også er hensigten. De 3 liter vand begynder nemlig at trænge sig på. ”Når jeg har talt til 10, skal I begge tisse alt, hvad I kan”.

Der er efterhånden blevet en dunkel belysning i stuen, og det må være på tide at få tændt stearinlysene. Alt imens jeg stille går rundt og tænder lysene i alle stagerne i stuen, begynder jeg nedtællingen: ”1, 2……”, dog ikke længere end til 9. Jeg kan se skammen i jeres ansigter, samt hvor svært I alligevel begge har ved at holde jer. I var næsten begyndt at tisse, da jeg sagde ”9” – I venter med længsel på, at jeg skal sige ”10”.

Jeg tænder også et par røgelsespinde og tænder for musikken. Jeg løsner jeres arme og sætter mig på hug foran jer med en hånd på hver jeres slaverøv. Holder en lang pause, hvor jeg bare nyder synet af mine slavetøzer. Så…. endelig…. siger jeg ”10”. Jeg kan se lettelsen i jeres ansigter, mens Vita-vrappen hurtigt fyldes af jeres tis, der blandes mellem jer. Da I begge er færdige, beder jeg jer samlet gå på badeværelset og tømme jeres ble med ordene ”det, I spilder undervejs, skal slikkes op på tilbagevejen”. Jeg nyder synet af jeres vraltende gang for at undgå at spilde – hvilket selvfølgelig ikke lader sig gøre.

Jeg følger jer ud i badeværelset, hvor I tømmer jeres ble i brusenichen. Tisset vælter ud, da I løsner Vita-vrap-bleen. Da bleen er tømt stiller jeg mig foran jer, stikker hænderne ind imellem jer og hiver jer med et hurtigt ryk fra hinanden. I giver et skrig fra jer, da I jo stadig er limet sammen med latex. I beordres til at slikke hinanden rene for tis, hvorefter I ligger på knæene foran mig. Kaffen har også gjort sin virkning. Jeg stikker min pik i munden på jer skiftevis og ofrer jer hver en portion af mit tis. ”Nu kravler I ind i stuen og på vejen slikker I det tis op, som I spildte på vejen herud”.

Tøvende kravler I af sted og slikker op, hvor I har spildt. Da I kommer ind i stuen, beder jeg jer stille jer ved siden af hinanden, stadig på alle 4, hvorefter jeg siger ”Nu vil jeg satme have slave-røv-kusse”, og jeg kan se, at tøzerne bliver lidt urolige – de er klar over, hvad der vil ske. Jeg sætter mig bag jer og bearbejder jeres slave-røv-kusser med glidecreme – men ikke for meget – jeg skal jo også kunne nyde modstanden, hvilket jeg ikke glemmer at fortælle jer. Jeg lægger mig på knæ foran jeres ansigter og beder jer slikke mig, til min pik bliver stor og klar til jer.

Da jeg er klar, begynder jeg at gennempule jer på skift, alt imens jeg drypper stearin ud over jeres rygge og røvbalder. Jeg lægger ikke fingre imellem, men tager jer hårdt og brutalt, uanset jeres klager. Jo mere I klager, jo hårdere tager jeg jer. Jeg når orgasmens højdepunkt og pumper min sperm op i røven på tøz1 med et højlydt støn. Jeg sidder lidt og mærker min pik blive slap. Da jeg trækker den ud af tøz1´s røv-kusse, løber spermen ned over fissen. Jeg sætter mig på gulvet og beordrer tøz2 til at rydde op efter mig – med tungen selvfølgelig. Jeg sidder og nyder synet og tøz1 kommer med et vældigt skrig, hvorefter hun beordres til at gøre tøz2 færdig.

Da I begge er færdige, tager jeg jer med ud i badeværelset, hvor jeg kærligt vasker jer, tørrer jer og giver jer tøj på, hvorefter vi går ud i køkkenet, hvor jeg laver jer noget godt mad, som vi nyder med en flaske rødvin. Dagen slutter med, at vi falder i søvn i hinandens arme i den store dobbeltseng. Og hvad der siden sker……..????!!! Nu håber vi bare, at du skriver til os, du dejlige kvinde, så vi kan afprøve nogen af vores og dine fantasier.

Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here