Det var endelig blevet lørdag. En hel uge med tilbagevendende sugen i maven, natlige svedeture og konstant spænding i kroppen havde gjort sit til at adrenalinen pumpede i systemet nu, hvor der var knap en kilometer hen til adressen, som var indløbet på SMS for knap to timer siden; samtidig med mailen, der gav de sidste detaljer i oplægget til mødet med Madame Helle.

“Madame” var måske ikke det rette ord ud fra fotoet at dømme. Et foto af en 24-årig pige med et ekstremt kønt ansigt. En lille spids næse, der sammen med hagen og nogle funklende grønne øjne kreerede en sfære af kækhed og en aura af utæmmelighed.

En ungdommelig sprælskhed strømmede ud af billedet; ikke noget man normalt forbinder med en Madame. Hun lignede mere en ung heks, der er helt sin egen og vant til at få sin vilje. Hekseindtrykket hang måske sammen med den taljelange knaldrøde manke, der på et andet foto krøllede ned ad den smalle ryg.

Skriv en sexnovelle & vind 5000 DKK

En ryg, der uden talje og hofter afrundedes i to smukt formede ungpige balder, som endnu ikke havde opsamlet det kvindelige fedtlag, der giver et hængende indtryk. Det fedtlag, der er med til at skabe ressonans, når rytmen findes under en baghyler. *smiler* Balderne svævede som to hvide kugler over de flotteste ben iklædt lårlange sorte lakstøvler. Det sidste foto havde fremkaldt et brus af boblende lykke, da det dukkede op på PC-skærmen.

Egentlig burde de to fotos have forårsaget en brat afslutning på opbygningen af oplægget til den forestående leg, for Madame Helle så bestemt ikke ud til at være den typiske Domina. Havde det ikke været for den lovende forudgående mailudveksling og telefonkontakt, så havde det også nok været tilfældet; og måske alligevel ikke! Billederne var omtåget af en underfundighed, der stillede noget exceptionelt i udsigt. Noget, jeg ikke var i stand til at definere, og som derfor virkede umådeligt dragende.

I kombination med min lyst til at blive domineret og udnyttet af en ung smuk Domina, for ung og smuk var hun, var forberedelserne alligevel fortsat, så jeg nu uden at være fuldt bevidst derom befandt mig i indkørselen til en treetagers villa.

Det eneste, der i de sidste 10 minutter af køreturen havde fyldt min bevidsthed, var de to fascinerende fotos med min Domina Helle. Og de sidste detaljer:

“På taburetten foran hoveddøren ligger en kuvert. Præcis kl. 22.00 skal slaven iført indholdet af kuverten annoncere sin ankomst med et enkelt tryk på dørklokken. De vedlagte instrukser skal udføres til punkt og prikke.”

Imens spændingen begyndte at stige til vejrs, var jeg meget nervøs for, om der skulle bruges sexlegetøj. Der var så stor forvirring omkring hvad brevet betød. Jeg håbede på at der ville blive inddraget en penis vibrator eller sex spil. Det havde jeg nemlig før haft gode oplevelser med. Men omvendt vidste jeg ikke helt hvad jeg turde håbe på.

Med usikre og rystende skridt bærer mine ben mig op ad de 7 trin til det oplyste glasbur foran indgangsdøren. Trangen til at vende om kæmper med lysten til underkastelsen og den forestående oplevelse; men kun på skrømt. Frygten, usikkerheden og nervøsiteten er en vigtig ledsager op ad trappen ligesom ved resten af aftenens begivenheder. Vi vil være uadskillelige på vejen mod den ultimative nydelse.

Øjnene stjæler et skævt blik ned i kuverten, både ængstelige over og nysgerrige efter at afsløre indholdet. Et blik mere konfirmerer det første indtryk. En sort læder G-strengstrusse og et sort øjenbind. Tanken flyver straks til det oplyste glasbur og videre til Madame Helles fantasiverden afsløret i e-mails. Idet blikket samler et indtryk af omgivelserne med vinduer, hække, vejen og andre lurende farer, så gennemstrømmes kroppen af en isnen, der på samme tid føles både kold og varm ved forventningerne om de skrevne ord i kuverten.

Kuverten flås op for at få bekræftelsen på det indlysende påfund.

Hvor indlysende og pirrende gættet end var, så kom ordene alligevel som et chok, der igen oplivede trangen til at flygte.

“Slaven skal afføre sig sit tøj, hænge det pænt på bøjle og iføre sig lædertrusserne. Efter annonceringen af slavens ankomst tages bindet på, og slaven afventer at blive afhentet.”

Hvor lang tid vil det tage? Hjernen regner på højtryk for at minimere eksponeringstiden og risikoen for at melde ankomsten for sent.

21.42, 21.43,..Fingeren ryster på trykknappen.

BLOMSTERNE !!!!

Nøglen op ad lommen, klikket fra billåsen og de gule blink, der kalder “SE HER !”, mens trappen forceres med tre skridt.

22.03, 22.04,…. DINGELING! På med bindet.

Straffen er forudsigelig.

De gule roser, som var det eneste tankstationen havde at byde på, virker som en tyngende byrde på flere måder i takt med at sekunderne …… minutterne slæber sig af sted. Fantasien begynder at spire:

Det ældre ægtepars chokerede øjne over det nøgne blomsterbud, ….. nabodatterens fnisen over synet bringer liv under G-strengen……

Kulden er ved at bide, da en let hæs stemme river mig ud af fantasierne.

“Nå, kender slaven ikke en gang klokken!!!”

Buketten forlader min hånd, hvorefter jeg med et bestemt greb om min arm føres ned i kælderens duft af stearinlys. Kort efter er håndled og ankler fastspændt på korset på væggen.

“Nå, så man tror, at man kan indsmigre sig hos Madame med blomster !”

Med en flok negle, der skærer sig ned over ryggen, sniger sig om foran og presser sig ind i brystvorterne, går det håb til skamme.

Vil du teste sexlegetøj gratis

“Slaven ville blot vise pli ved første besøg hos Ma-dame og undskylder at komme med gule roser. Slaven er bekendt med, at gult symboliserer falskhed, men de er ment som et tegn på forår, starten på noget nyt og frugtbart.”

“Slaven har allerede forbrudt sig TRE gange på under 5 minutter. Madame Helle må vist hellere starte afstraffelsen for ikke at komme til at halte efter det tempo!”

Hånden, der under samtalen har kærtegnet min krop med en yderst beroligende effekt, griber fat om de ædlere dele med et klem, der får mig op på tåspidserne under megen raslen i korsets opspænding. Det er med stolthed den første lille sejr er kommet i hus. Der kom ikke en lyd over mine læber!

Total stilhed!

Det tykke tæppe og den gregorianske musik frarøver mig enhver mulighed for at bedømme Madames position – lige indtil det første slag rammer mine balder. Nu ved jeg, at hun er inden for rækkevidde til venstre for mig.

Det første slag har større chok- end smerteeffekt. Mine muskler strammes automatisk, hvorved det næste slag får større effekt. Slagene hagler ned over mine halvkugler, der samtidig antager en rød kulør efter varmen at dømme.

Efter en grunding opvarmning tager slagene til i styrke, men smerterne vokser ikke tilsvarende. Den unge alder til trods kan Madame sit kram. Erfarent aktiveres kroppens egne forsvarsmekanismer og varmen breder sig fra bagen ud i hele kroppen. Med mellemrum fordeler en kølig glidende hånd varmen, ligesom et par læber lindrer smerten.

AV !

Et nålestik fremkalder den første lyd fra mine læber. I en brøkdel af et sekund går tanken fra en nål til varm stearin, men lander på kulde, da isklumpen stryges hen over de brændende balder. Effekten er den samme i et splitsekund, men efterfølgende yderst forskellig. Isen får lov til at kærtegne min følsomme hud, inden slagene med forskellige instrumenter lige fra den opvarmende spatel over den nihalede til ridepisken genoptages.

Tidsfornemmelsen er forsvundet, da de opspændte arme begynder at måtte bære mere af min vægt. Punktet, hvor smerten forsvinder, og den rullende varme medbringer nydelse, er allerede passeret.

Det sorte bind for mine øjne er omdannet til et filmlærred for en af de smukkeste farvekaskader, jeg har oplevet. Billede efter billede ruller forbi og føjer godt understøttet af musikken og rytmen i slagene til den nydelse, der får min krop til at svæve i afslappethed.

Madame Helle, der holder nøje øje med min tilstand, tolker mit smil til at tiden er inde.

En tunge finder min ringmuskel, og begge hænder begynder at manipulere mit sprængfærdige lem under et sekund efter, at det sidste slag af ridepisken sætter den sidste stribe på mine blodsprængte balder.

Kontrasten får den ventede effekt. Væggen driver af mine safter.

Jeg får knap tid til at sunde mig, da en bebrejdende stemme gør mine kinder lige så røde, som mine balder, af skam.

“Hvornår har slaven fået lov til at nyde, endsige tilsvine mine fingre og lokaler!”

Jeg får ikke lov at svare, for et par fingre stikkes ind i munden på mig for at blive slikket rene.

“Også væggen”.

Jeg bliver løsnet og mine slappe lemmer får mig automatisk ned på knæ i passende slikkehøjde.

Efter rengøringen hjælpes slaven op på benene, hvilket giver mig mulighed for at lade mine fingre substituere øjnene og “se” om kroppen “ligner” den på billedet. Min nysgerrighed er så enorm, at den tilsidesætter enhver frygt for yderligere afstraffelse.

Et lille dyk i knæene retfærdiggør, at jeg må støtte mig ved at gribe om Madame foran mig. Hvilket “syn” ! Hænderne griber om de lækreste balder, man kan “se” for sine fingre. Lettelsen er stor. Tænk, hvis det havde været en fake matrone på tres. *SMILER*

Tilsmilet af heldet og et overvældende begær efter mere glider hænderne først nedad til nogle lækre spændstige lår, og da der mirakuløst ikke bliver sagt stop, videre op og omslutter et par store bryster. Lidt for store og alt for hårde og struttende til at være ægte. Madame Helle har på grund af sin slanke figur fået lavet bryster.

Da den første skuffelse er overvundet, læner jeg mig i mit overmod ind til Madame med et hviskende “Tak, Madame.”

Det bliver besvaret med et:

“Er slaven færdig med at gramse?”

Ordene og stemmen virker som et stød, så mine hænder flyver ned langs siden.

“Undskyld Madame.”

“Nu slaven er i gang, må vi hellere se, om slaven dur til noget. Ned på knæ!”

“Træk mine trusser ned!”

Med fingrene fatter jeg de smalle stropper i siden.

“Med tænderne.”

Efter en del besvær og en del mere nærkontakt end nødvendigt lykkes forehavendet til sidst. Mit hoved bliver presset ind mellem de spredte ben, og næsen lander på det glatteste venusbjerg, jeg nogensinde har berørt. Mit suk er hørligt og velbehaget synligt, da der bliver kommanderet

“SLIK.”

Min tunge starter med stor fryd på den glatte hud over spalten. Hvor lækkert! Ikke en antydning af “skægstub”. Tungen drister sig længere ned, deler de to læber og starter sin søgen efter perlen. Tungen finder i sin søgen længere og længere ned. Uden resultat! Heller ingen små skamlæber; men til sidst en glat indgang og lidt længere bagude rynkerne.

Tungen søger opad igen, men perlen lader sig ikke finde.

“Hvor er slaven god til at slikke”, siger den hæse, lidt dybe stemme.

Pludselig står verden helt stille. Så snurrer den hastigt rundt flere gange i det efterfølgende sekund skabende et væld af indtryk, følelser og billeder, der flasher frem et efter et.

EN MAND !! CHOK !! LEDE !!

2 fotos, ….. et kønt ansigt,…. gul, ….. dame, ….. falskhed, ….. fake …..

Nydelsen fra mine fingre, der ufortrødent stadig omslutter Madames vidunderlige balder; det lange hår, der kildrer mine hænder; underfundigheden; hænderne, der fastholder mit ansigt ind mod Madames skød; erindringen om lysten og begæret ved synet af den lækre krop på skærmen; det udefinerligt dragende; shemales på gaderne og barerne i Thailand; den utilfredsstillede nysgerrighed; fantasierne om exceptionel sex med “hende” den flotte i den røde kjole; en katoi kåret som flotteste kvinde i Thailand for et par år siden..

Helle må have fornemmet, at jeg er begyndt at slappe af, for hun slipper grebet om mit hoved og fjerner bindet fra mine øjne.

“Se på mig.”

Jeg løfter frygtsomt blikket, men møder det dejligste smil og de varmeste øjne, jeg erindrer, i et underskønt ansigt. Min øjne kan ikke få nok; men Helle presser forsigtigt mit ansigt med kinden mod hendes flade bløde mave.

Hvor lang tid, der går inden, hun sagte hvisker:

“Slaven skal tage Madame bagfra”, hvorefter hun fører mig over til sengen og lægger sig på alle fire. Stille fører hun min stivert op i det til lejligheden skabte hul.

I spejlet på væggen ved siden af sengen ser jeg mig selv kneppe ikke en mand, ikke Madame; men Helle med den flotteste krop, jeg kan mindes. Jeg kigger ned på de smækre rundinger foran mig. Der er ingen ressonans *smiler*; men nydelsen er lige stor ved at banke mit lem ind og ud af den skabte hule.

I spejlet fanger jeg Helles varme øjne. Hvor er hun smuk, tænker jeg, og lader min sæd flyde. Helle vender sig rundt, trækker mig ned til sig, og efter et kys spørger hun:

“Har du lyst til at overnatte?”

Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here