TESTVINDER: Tenga SVR penisring – Prissammenligning

4
250

I dette indlæg skal vi kigge på den omtalte Tenga SVR vibrator penis ring. Den har flere gange været featured i TV og er en af de bedste penis ringe på markedet overhoved! Ingen over ingen under.

Tenga SVR Vibrerende Penisring TESTVINDER prissammenligning billigst
⭐⭐⭐⭐⭐ 5 ud af 5 ⭐⭐⭐⭐⭐

Først kigger vi lidt på selve produktet og jeg vil så vidt muligt gennemgå objektive egenskaber, materialer og udseende. Herefter vil vi selvfølgelig bevæge os over i effekter og følelsen af SVR penisringen fra Tenga.

Vi kan starte med det helt kedelige. Hvorfor hedder den SVR? Jo. Det står for: “Smart vibrating ring”. Pænt oversat til dansk, smart vibrerende penis ring. Og smart er den!

Inden vi fortæller meget mere om produktet så har vi i nedenstående diagram sammenlignet priserne på Tenga SVR på tværs af de største danske sexshops og fundet den billigste pris til dig.

Billigste forhandlere af TENGA SVR


Forhandler Pris Information
  379,00 DKK Se produkt
385,00 DKK Se produkt
  399,00 DKK Se produkt

 Du har nu set hvor du kan købe Tenga SVR billigst muligt og det er på tide at kigge lidt nærmere på selve produktet.
Flere af de helt store sexlegetøjseksperter har både anbefalet og testet produktet og  det får utallige stjerne og gode anbefalinger hvor end man kigger på nettet.
En af de mest kendte personer til at anmelde TENGA SVR er JoanB som siger kun har positive ting at sige om produktet.

Pris: Lidt dyrt, men fantastisk investering.

Fordele: Effektiv, lækkert, kvalitet, nem, også god solo.

Ulemper: Ingen

Det er egentligt meget sigende om produktet. For ja, det ligger i et andet prislege end andre penisringe. Men det kommer til at være en fantastisk investering, specielt hvis du investerer i en penisring du ønsker at benytte sammen med en partner!
Faktisk påpeger JoanB at produktet er alt i alt faktisk nærmere et par produkt end én decideret penisring, netop pågrund af den tilhørende bullet vibrator, som er inkorporeret i designet.

Til par

Som nævnt inden dette afsnit er produktet altså et fantastisk par produkt med uendelige muligheder.

Lad jer endelig ikke snyde af det minimalistiske design og den simple udformning. Denne lille anordning vil med garanti bringe jer timevis af sjov og ballade i sengen sammen.

Husk selvfølgelig med kommentaren om timevis af sjov, at der gælder nogle forholdsregler når du benytter en penisring. Du skal som udgangspunkt ikke have den på for længe ad gangen.

Nogle siger maksimalt én time ad gangen. Jeg har dog hørt flere forskellige tidsrammer. Det vigtigste er nok i sidste ende at du selv mærker efter og prøver dig stille og roligt frem, hvis det er første gang du prøver en penisring.

Heldigvis Tenga SVR dog også bruges på en anden smart måde. Hvis du tager dine to midterste fingre gennem ringen. og lader bullet vibratoren hvile i din håndflade som anvist på billedet.

 

Så kan du næsten gætte dig til resten. Ellers så kan din partner sikkert.

Der er desværre ikke lavet nogle særligt gode introduktionsvideoer til produktet.

Jeg fandt dog denne kinesiske reklame video, som egentligt introducerer produktets størrelse, odformning, kraft og virkning meget godt. Man skal selvfølgelig lige kigge forbi den lidt mærkelig setting, det lidt pornografiske setup og struktur. Men ellers synes jeg videoen giver et anderledes og godt indblik i produktet.

 

Egenskaber

Produktet er lavet af 100% ftalatfrit silikone.
Diameteren på penis ringen er 3,2 centimenter. Det er målt på indersiden. Penisringen er selvfølgelig fleksibel. Så selvom det skulle vise sig at du har mere end hvad hjertet måtte begære for neden, så er vi sikre på den nok skal passe dig også.
På penisringen sidder en mini bullet vibrator. Den kan tændes efter ønske for at øge stimuleringen og nydelsen. Og kan i særdeleshed komme kvinden til gode også. Men den del kommer vi til senere i indlægget.
Bullet vibratoren er 5,2 centimeter lang og 2,3 centimenter bred.
Penisring og vibrator kommer med opladeligt batteri og oplader.
Derudover følger der selvfølgelig en manuel med. Manualener på mange forskellige sprog, herunder Engelsk, Tysk og Fransk.
Batteriet kan opladet med den medfølgende USB oplader. Men bare rolig, blot fordi dette stykke sexlegetøj er elektronisk, så betyder det ikke at produktet ikke er vandtæt. SVR fra Tenga er 100% vandtæt, hvis nu det skulle blive rigtig vådt.
Kort om vibratoren der medfølger så er den total lydsvag. Den eneste lyd du vil høre stammer ikke fra motoren inde i produktet. Men derimod kun fra selve produktets vibrationer mod overflader eller hud.
OVERBLIK OVER ANMELDELSER
TENGA SVR
DEL
Hej! Mit navn er Lise, jeg er til daglig sexolog, parterapeut og blogger her på siden; eroti.dk. Jeg er 36 og elsker livet, mine 2 børn og min mand. Derudover elsker jeg at blogge om erotik, romantik og sexlegetøj. Jeg håber du nyder mine indlæg her på siden.

4 KOMMENTARER

 1. På trods af den lidt sjove og meget simple form på selve vibrator delen af penisringen så er det virkelig en sikker vinder, jeg ville klart også selv give den 5 stjerner ud af 5 (mand der giver karakter). Jeg kan ikke vurdere, hvor god den er for kvinde af naturlige årsager. Jeg kan dog konstatere at den ser ud til at virke og min kærester virker glad for at vi tilføjede den til den lille samling.

  • Hej “Ermm”

   Jeg formoder det ikke er dit rigtige navn. Du skal selvfølgelig vide at jeg værdsætter din kommentar selvom du ønsker at være anonym – sådan har mange det – og det er bare super fint. Jeg er dog utrolig glad for at det ikke holdt dig fra alligevel at kommentere.

   Jeg kan love dig meget så betrykkeligt at TENGA’s SVR helt sikkert er lige så (hvis ikke bedre) god for kvinden. Det er et fantastisk produkt og en helt genial kobling og “merge” af to vidunderlige produkter som giver et frækt resultat.

   Tak for din kommentar

   Frække og vibrerende hilsner fra Lise P

 2. Jeg har efterhånden prøvet en del forskellige typer penisringe. Også har de vibro-penisringe. Men jeg må alligevel bøje mig i stødet for den her. Vi bestilte den for lidt over en uge siden. Mig og min kæreste. Nu har vi efterhånden prøvet den en del gange – aldrig har vi haft så meget og så skøn sex. Det har altid været en smule svært for hende at komme, og måske også lidt mig at holde en hård erektion over længere tid. Mn det he fantastisk pridukt fra Tenga gør virkelig underværker. DEt ligger selvfølgelig også i et prisleje, hvor alt andet end mirakler ville være mærkeligt. SPecielt når man tænker på at penis ringe normalt kun koster de der 30-50 kr. max. Men ikke desto mindre er det godt nok hver og en sidste krone værd!

  • Hej Finn.

   Du har fuldstændig ret. Produktet er en smule dyrt. Men det er altså, som du selv nævner KUN hvis man sammenligner det med andre i penis-ring-kategorien. Og jeg må også ærligt indrømme. Efter selv at have prøvet det. Det er bare i en helt anden kategori, hvad oplevelser angår. Perfekt udformet og fremstillet til både at tilfredstille mand og kvinde. Koblingen af vibrator go penisring er selvfølgelig genial i sig selv, men Tengas SVR er bare niveauet over alle andre – og så gælder det selvfølgelig også prisen.

   Jeg håber din kone og dig får mange dejlige stunder med dette skønne produkt fremadrettet også.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here