Brevkasse: Kan man bruge babyolie som glidecreme? Find svaret her

2868

Er det muligt at bruge babyolie som glidecreme til samleje?

I dette indlæg får du et mere udførligt svar på, hvorfor det kan være en rigtig dårlig idé.

Er der ikke andet end babyolie, så kan i selvfølgelig fysisk godt. Men vi vil her på Eroti.dk ikke anbefale det. Køb i stedet en god og billig glidecreme. Du kan også læse vores guide til de 5 bedste glidecremer her.

babyolie og glidecremeI er alene hjemme, og har ikke lige fået købt noget glidecreme, og der står det så klart for jer, i har da noget babyolie liggende som i kan bruge til at få det til at glide lidt bedre. Spørgsmålet i så stiller jer selv, er; kan man bruge babyolie som glidecreme?

Først og fremmest skal det siges at glidecreme og olie IKKE er det samme.

Vi anbefaler på det kraftigste at du køber en rigtig glidecreme, til det formål. Det kan blandt andet gøres ved Sinful, som er Danmarks største forhandler. Bestiller du i dag, kan du forvente levering allerede i morgen – og selvom det er træls at vente, så er det bedre end at bruge babyolie som glidecreme!

Køb glidecreme diskret og med hurtig levering, Klik Her

 

Derfor skal i ikke bruge babyolie som glidecreme

Der er flere gode grunde til, hvorfor i ikke skal benytte jer af baby olie som en glidecreme til sex. Først og fremmest fordi, den ikke er beregnet til det.

bruge babyolie som glidecremeMed det sagt, så er det ikke direkte farligt at benytte babyolie til sex.

Babyolie er som navnet indikerer en væske baseret på olie. Med det følger en række restriktioner, når det skal bruges under samleje. Du kan sagtens købe oliebaseret glidecreme, som er påtænkt til netop samleje. Produkterne minder derfor også til dels om hinanden. Det samme gælder, hvis i skulle finde på at bruge vaseline.

Vigtigt: Brug ALDRIG babyolie, vaseline eller andre olie-baserede substanser i kombination med sexlegetøj, kondomer eller andet silikone-baseret legetøj eller substanser.

En olie-baseret glidecreme kan være rigtig god til anal sex, fordi den ikke tørrer ud lige så hurtigt som silikone- eller vand-baseret glidecreme gør. Ulempen er dog, at du aldrig må bruge den sammen med legetøj, kondomer eller anal plugs. Hvorfor så ikke det? Jo – ser du – de fleste anal plugs er lavet af silikone, og olien i blandt andet babyolie eller vaseline har en skadelig effekt på materialet i dit legetøj.

Det er ikke fordi dit legetøj nødvendigvis springer i luften sekundet det støder på lidt babyolie eller vaseline eller andet olie-baseret – men materialet går langsomt i opløsning og du vil i værste instans få et alvorligt allergisk udbrud, fordi materialet er opløst oppe i dig eller på dig under samleje eller som solo.

Køb glidecreme diskret og med hurtig levering, Klik Her

 

Hvornår kan du bruge det?

Som forklaret i ovenstående afsnit, så kan du bruge babyolie, som glidecreme, i situationer hvor der ikke er silikone involveret i samlejet eller mens du onanerer.

babyolie som glidecremeDet er altså ikke for hverken at skræmme dig, eller sælge dig “rigtigt” glidecreme. Vi er, som du måske allerede har læst dig til på andre sider en objektiv side som søger at informere og guide Danskere på bedst mulig vis.

Hvis du alligevel ønsker at benytte babyolien, så sørg for at du ikke får alt for meget op i dig som kvinde. Oliebaseret glidecreme er meget svært at vaske væk, og er ikke godt for dig at have siddende oppe.

Modsat normal/rigtig glidecreme er der ved brug af babyolie, vaseline eller andre substanser der ikke er beregnet til onani, sex eller samleje en anden sammensætning af stofferne. Det gør at de ikke er lige så milde i brug og gode for dit underliv.

Hvis du ønsker at købe en rigtig glidecreme, vil jeg anbefale at du gør det hos Sinful.dk, de er Danmarks største forhandler og er utrolig hjælpsomme altid 🙂

Køb glidecreme diskret og med hurtig levering, Klik Her

 

Jeg håber du nød min lille mini-guide, og at jeg ikke skræmte dig alt for meget i processen. Husk, at jeg vil dig kun det bedste, og vælger du i sidste ende at bruge babyolie – så gør det med omtanke, så kommer du ikke galt afsted.

De bedste hilsner

Lise P

Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here