Anmeldelse: Zumio X Spirotip Klitoris Vibrator

71

Zumio X Spirotip Klitoris Vibrator

Forhandler
sinfulTjek prisen her
(åbner ny fane)
sexshop.dk logoTjek prisen her
(åbner ny fane)

Opsummering af Zumio X Spirotip Klitoris Vibrator anmeldelsen:

Zumio X klitorisvibrator er ikke prisvindende for ingenting. Med kraftfulde, præcise vibrationer er designet nytænkende og anderledes.

I stedet for at stimulere et stort område, vibrerer Zumio X spirotip effektivt på et område på størrelse med en ært!

Zumio X spirotip klitoris vibrator lægger op til timers leg og denne vibrator er hurtigt blevet en af mine favoritter!

Fordele:

  • En innovativ vibrator, der stimulerer præcist og effektivt.
  • Behagelig og praktisk udformning, der er nem at bruge
  • 8 forskellige hastigheder, giver dig rig mulighed for nemt at opjustere og nedjustere!
  • Prisvindende vibrator, der opmuntrer dig til at udforske din krop!

 

Anmeldelse

Det første indtryk

Zumio x spirotip klitorisvibratorDET FØRSTE INDTRYK og første tanke, der umiddelbart sprang frem, var elektrisk tandbørste!. Selvom en tandbørste sjældent er specielt sexet eller fræk, formår Zumio X faktisk begge dele med et lækkert, stilfuldt design. Og en flot, dyb, lilla farve.

Dog finder jeg ikke Zumio X spirotib klitorisvibrator så elegant som andre vibratorer på markedet.

Til gengæld har vibratoren en blød silikone overflade. Der føles behagelig på selv den mest følsomme hud. Vibratoren blev leveret i en stilfuld boks med en fin stofpose til nem opbevaring.

UDFORMNINGEN af vibratoren er praktisk og nem at håndtere, også når den er i brug. Det lange skaft gør det nemt at nå forskellige områder uden, at man ender i kejtede situationer og bøvlede håndstillinger! Betjeningen af de forskellige hastigheder er indbygget i 3 enkle knapper. Der er nemme at betjene med en hånd.

Derudover er håndtaget vibrationsfrit, hvilket gør den endnu mere behagelig i brug. Vibratoren er genopladelig via USB-stik og kan på fuld opladet batteri holde til mange timers leg. Vibratoren er desuden vandtæt, så nydelsen kan tages med i badet, og det gør, at den er nem at rengøre. Da der er hverken kroge eller steder, der er svære at komme til. Desuden er vibratoren latexfri.

I brug

I BRUG adskiller Zumio X spiro tip klitoris vibrator sig fra andre vibratorer netop ved “tandbørsteeffekten”; præcise vibrationer, på de helt rigtige steder. Kan give lynende orgasmer på få minutter (måske endda sekunder!) eller bruges til et pirrende forspil.

Dens størrelse skal bestemt ikke underkendes, men tværtimod, ses som en fordel, da den ikke virker hverken klodset eller besværlig i brug. Jeg fandt, at det var en fordel at kombinere vibratoren med en god glidecreme, for at sikre sig den bedste mulig oplevelse. Vibratoren har 8 forskellige hastigheder, hvor den laveste giver en dejlig “pirrende” fornemmelse. Hastighederne er derfra jævnt fordelt, hvor den 8. er overraskende og imponerende kraftfuld.

Min oplevelse

Zumio x klitoris vibratorMIN OPLEVELSE med Zumio X spirotip klitoris vibrator er, at dette uden tvivl, er en vibrator. Der kommer til at vinde indpas i mange natbordsskuffer!

Vibratoren adskiller sig betydeligt fra mine andre klitorisvibratorer med dens helt specielle og innovative udformning. For mig krævede det dog lidt øvelse. Da den meget koncentrerede  stimulation i første omgang kan virke overvældende og en smule voldsom.

Men efter jeg fik prøvet mig frem og lærte den at kende, er det blevet en af mine yndlingsvibratorer! Det kan her anbefales at starte i området omkring klitoris, og så prøve sig forsigtigt frem. Da den direkte stimulering af klitoris kan virke for intens. Jeg havde god effekt af at kombinere med en god glidecreme. Men da jeg først fik styr på teknikken, er den en sikker vinder!

Den er blevet det naturlige førstevalg, hvis jeg lige “skal have en hurtig omgang”, da den dybe klitorisstimulering er præcis og effektiv. Men jeg har også brugt den til at udforske min egen vulva med stor succes. Vibrationen er simpelthen så præcis, at jeg har fundet helt nye områder af min ellers vel-udforskede klitoris.

Den fungerer helt perfekt til et intimt forspil med mig selv, og jeg kan kun forestille mig, at den ville fungere ligeså godt med en partner! Som nævnt før, vil jeg dog anbefale en god glidecreme sammen med vibratoren. Da vibrationen ellers kan føles en smule “skarp”.

Desuden har jeg haft stor succes med at lege med multiorgasmer med denne vibrator, da det specielle cirkulerende hoved og vibration, gør det muligt at stimulere, uden at overstimulere! Det kræver tålmodighed og lidt træning, men hvis man ikke har givet sig i kast med det før, er Zumio X et godt sted at starte!

ZUMIO X SPIROTIP ER TIL DIG…

  • …der gerne vil afprøve en ny form for klitorisvibrator eller leder efter et nyt spændende legetøj til dig og din partner
  • …der vil undersøge din krop og erogene zoner på en ny måde
  • …der enten vil udforske multiorgasmer eller pirrende lege
  • …der vil have en sikker vibrator, der ikke skuffer!

Jeg vil dog som udgangspunkt ikke anbefale Zumio X spirotip klitoris vibrator til førstegangskøbere af sexlegetøj, da vibrationerne kan virke for voldsomme, hvis man ikke har afprøvet denne form for stimulation.

Her vil jeg hellere anbefale en mindre klitorisvibrator, der stimulerer over et bredere område.

Zumio X er helt sikkert en vibrator, der skal opleves!

Lise Petersen
Lise Petersen
Hej! Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here