Topco CyberSkin Vibrating Perfect Ass

Forhandler
sinfulTjek prisen her
(åbner ny fane)

Opsummering af TOPCO Cyberskin vibrerende ‘Perfect Ass’ anmeldelsen:

Er du ude efter den ultimative onanioplevelse?

Så er Topco Cyberskin Vibrating Perfect Ass lige noget for dig! Numsen der ikke siger nej!

Produktet indbyder til både vaginal og anal leg, og er altid klar når du er i humøret.

Både størrelsen og materialet har samme tekstur og elasticitet som ’’the real deal’’.

Dette onaniprodukt er lavet i materiale der føles som ægte hud.

Næsten som at du havde hænderne fæstnet omkring ballerne på en varm og veloplagt kvinde.

 


 

Topco Cyberskin Vibrating Perfect Ass

Topco CyberSkin Vibrating Perfect Ass

Tjek prisen her

  • Topco Cyberskin vibrating perfect ass
  • Perfekt onanioplevelse med realistisk bagdel
  • Indbyder til leg og frække fantasier
  • Bagdelen der ikke siger nej
  • Medfølger 2 stk. bullet vibratoer for individuel tilpasset stimulation
  • Lavet i realistisk CyberSkin

Beskrivelse:

Topco Cyberskin Vibrating Perfect Ass  perfekte onaniprodukt, til dig der drømmer om at tage den perfekte og naturtro bagdel når det lyster. Med denne realistiske sexdukke vil du kunne få udlevet dine frækkeste fantasier. Vær ikke genert for at udleve dine fantasier. Gør oplevelsen så naturlig og lækker for dig som muligt.

Med Topco Cyberskin Vibrating Perfect ass får du en oplevelse som du kan tilpasse. Således at hver dag vil glæde dig at komme hjem til dit yndlingslegetøj. Bagdelen der blot ligger og venter på dig og ser ualmindeligt indbydende ud. Designet er lavet ud fra den virkelig bagdel. Så om du er til spanking, doggy style eller analsex. Så kan du få dine ønsker opfyldt med denne fyldige bagdel som indbyder til smæk.

Det lækre bløde design gør oplevelsen så intens og realistisk, at du næsten tror det er en kvinde du har foran dig. Samtidig med at den hurtig opnår en kropstemperatur for at give en mere naturtro oplevelse. Den fyldige bagdel giver muligheden for at kunne tage fat på en behagelig måde, spanke numsen og holde fast ligesom i en rigtig kvinde du tager bagfra.

Det lille design gør det nemt at flytte rundt og ændre stillinger til din nydelse. Om det er doggy style med anal penetrering eller omvendt. Så er dette produktet for dig der ønsker at gøre onani til en mere unik og intens oplevelse.

Topco CyberSkin Vibrating Perfect Ass
Topco CyberSkin Vibrating Perfect Ass

Den kan bruges på mange måder

Topco Cyberskin Vibrating Perfect ass kan bruges på rigtig mange måder, stillinger og placeringer, som gør det muligt at gøre hver gang enestående og anderledes i forhold til så meget andet sexlegetøj.

Hvis du som de fleste mænd er vild med doggy style, så er det tid til at udforske denne fantastiske bagdel! Et usandsynligt lækkert syn til din onanioplevelse. Hvem elsker ikke at se på en numse bagfra mens du får dine behov opfyldt. Sexdukken er til dig som vil have den ultimative doggy oplevelse og samtidig lade din fantasi løbe afsted.

Det er blandt andet end af de frækkeste ting ved en sexdukke, at du kan gøre med den som du har lyst til. Du kan også let slikke på de naturtro skamlæber eller slikke hende bagtil, ligesom det lyster. Ingen siger nej!

Dukken kan også være en hjælp til de uerfaren ved at udforske og lære kvindekroppen at kende og hvad man egentlig kan gøre med en kvindes vagina og anus. Når du kender kvindekroppen, er du klart bedre rustet til at have sex med en kvinde eller pige. Kan med fordel også være en hjælp til at øve sig på at holde længere tid når man er inde i en kvinde.

The perfect ass
The perfect ass
Specifikationer

Med dette fantastiske sexlegetøj til mænd, følger også to bullet vibratorer som kan bruges sammen med sexdukken. Vibratorerne passer både i vagina og anus, så du med fordel kan udnytte deres vibrationer mens dit lem er begravet i dukken.

TopCos perfekte vibrerende numse giver garanti for en uendelig række vanvittige orgasmer og er i sandhed et onaniprodukt i særklasse næsten bedre end den virkelig varer! Er designet til at give dig den frækkeste, mest intense og realistiske stimulering med lækre, bløde og stramme huller til at stimulere enhver penis uanset størrelse.

Dukkens dybde på 17,5 cm, så bare rolig ’’store’’ drenge kan også være med. Dybden giver dig muligheden for at penetrere helt i bund mellem de detaljerede skamlæber og en pirrende stram anus.

Cyberskin materialet giver en dejlig naturlig blødhed som gør oplevelsen så virkelig som muligt og kan let sammenlignes med at være sammen med en kvinde. Materialet gør også at sexdukken vil tilpasse sig din penis og give den ultimative nydelse.

Opsummering

Topco Cyberskin Vibrating Perfect ass er et produkt der skal prøves, mærkes og udforskes, den unikke oplevelse vil være noget af det bedste du har prøvet. Du kan med fordel anvende glidecreme for, at øge den unikke oplevelse og få følelsen af at det er en våd kvinde du penetrere.

Produktet er pirrende af udseende, intens og realistisk i brug og følelsen af ren nydelse. Så er du træt af at onanere med hånden, savner du den rigtige varer? Så er Topco CyberSkin Vibrating Perfect Ass produktet du skal investere i.

Lise Petersen
Lise Petersen
Hej! Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here