Anmeldelse: The Ass Midget Anal Dildo

18

 

 

The Ass Midget Anal Dildo – Opsummering

Jeg finder The Ass Midget ganske brugbar, der kan give mig, som erfaren til analsex og stimuli, nye højder for orgasmer og fornøjelser i sengen.

Nissen er for mig, bedst sammen med en partner, da den kan være lidt svær at håndtere på egen hånd.

Jeg er dog ikke stor fan af den små detaljer, da dette er svært at få rengjort efter brug og det er med til at jeg ikke kan give den mange stjerner, da rengøring og vedligeholdelse af mit legetøj er vigtigere end funktion.

Jeg giver The Ass Midget 2 stjerner.

 

Har du brug for at læse nærmere om udvalget af anale dildoer?

Tjek vores guide til anale dildoer her

 


 

Kort beskrivelse af The Ass Midget Anal Dildo

The Ass Midget er legetøjet til den erfarne bruger af analt legetøj. Godt med glidecreme, så vil nissen tage dig/jer til helt nye højde og dybder for den anale stimulering. Med sin højde på 34 cm og en bredde på 7-11 cm, er der ingen grænser for hvad denne frække nisse kan tilfredsstille af behov.

Er du ikke til analstimuli i denne størrelse, kan nissen også bruges som et sjovt indslag til fødselsdagen, hvor den glade modtager kan bruge nissen i form af bogstøtte eller evt. dørvagt.

 

Fordele

  • Sødt design
  • Nissen er lavet af blødt gummi, der giver en fleksibel følelse
  • Mulighed for forskellige dybder af fornøjelse, da den har forskellige udformninger alt efter hvad du foretrækker
  • Bedst sammen med partner
  • Lækkert og stilfuldt materiale

Ulemper

  • Svær at håndtere på egen hånd
  • Den er ikke så diskret og kan være svær at skjule
  • Svær at rengøre ordentlig efter brug

 


 

Min personlige oplevelse

The Ass MidgetJeg har længe kigget på denne skønhed og tænkt at den var jeg nødt til at eje. Jeg er stor fan af analsex og udfordrer gerne hvad min krop kan, sammen med min partner. Da der så skulle ske lidt nyt i skuffen med erotiske lækkerier, faldt valget hurtigt på denne frække nisse.

Allerede dagen efter bestilling, modtog jeg en sms om at min pakke var klar til afhentning. Jeg skyndte mig ned efter den diskrete brune pakke på posthuset og cyklede hjem. På turen tænkte jeg på alle de himmelske orgasmer som nissen nu skulle være med til at opfylde. Hvilket tændte mig og jeg kunne ikke vente til min partner kom hjem, jeg var simpelthen nødt til at afprøve den selv inden. Jeg åbnede pakken og fik løftet ham op, mine fingre mærkede alle de små detaljer i hans udformning.

Nissen er fremstillet i et rigtigt lækkert materiale, der på huden føles kold men behagelig.

Der var ikke noget at gøre, jeg måtte i gang. Jeg fik varmet godt op inden, både med mine fingre og lidt af noget andet anal legetøj jeg har liggende i min skuffe, jeg følte mig klar og fik givet nissen et skud glidecreme og skulle nu endelig bestige min nye ven der skulle tage mig til nye højder. Han var lidt svær at manøvre rundt med på egen hånd, men da jeg lige fik lagt den til rette og fandt en måde at kunne give modstand, tog det mig ikke mange minutter, førend han gjorde hvad han er fremstillet til, og jeg fik den dejligste anal orgasme.

Jeg glæder mig til næste gang nissen skal leges med, hvor det skal være sammen med min partner der skal gøre det.

 

Sådan anvendes produktet

The Ass MidgetProduktet skal altid bruges sammen med glidecreme og her kan jeg varmt anbefale vandbaseret glidecreme.

Husk at glidecremen skal være vandbaseret, da silikonebaseret glidecreme kan ødelægge dit legetøj.

Nissen smøres godt ind i glidecremen og når du føler dig klar til at bestige hans frække nissehue, vil han gøre sit til at stimulere dig analt til en himmelsk orgasme. Nissen kan bruges alene, men er også særdeles god til en hyggeaften med partneren/partnere.

 

Anbefalet til

Jeg vil anbefale brugen af denne til dig der har prøvet analsex og analt legetøj tidligere og er bekendt med egne grænser. Dette er ikke et legetøj til en første gang analt. Jeg vil også anbefale dig at læse denne guide til sikker analsex og afprøver lidt andet, inden du begiver dig ud på rejsen med The Ass Midget.

 

Det siger andre kunder

Der er meget delte vande omkring The Ass Midget. Nogen anbefaler The Ass Midget til dem, der allerede har erfaring med anal stimuli, mens andre anbefaler dig at kigge på andet legetøj. Der er dog en bred enighed om, at legetøjet er svært at gøre rent efter brug.

Iben Helena Mortensen
Iben Helena Mortensen
Velkommen til Eroti.dk. Mit navn er Iben, og jeg er webredaktør her på siden. Jeg skriver guides, produktanmeldelser og meget andet, som jeg håber, du finder interessant. Skulle du have spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig på Iben@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here