Anal dildo til kvinder – Her er de bedste

228

Er du en fri og erotisk kvinde, som godt kunne tænke dig at krydre dit sexliv lidt ekstra? Så kan vi anbefale dig at kigge efter en lækker anal dildo til kvinder. Anal stimulation er nemlig ikke kun forbeholdt mænd, selvom flere fejlagtigt tror dette.

Du kan både få enkelte analdildoer i forskellige udformninger, men du kan også prøve et analdildo sæt. Så kan du finde den størrelse, der passer lige netop dig og dine lyster.


En anal dildo til hende

En analdildo til kvinder kan meget vel være det, der får hende til at værdsætte sexlivet fuldt ud. Vi har testet de bedste i genren ’anal dildo til kvinder’ lige her. Hvis du er mand, kan du sagtens bruge dildoerne sammen med din kvindelige partner og stimulere hende på måder, hun ikke har prøvet før.

Er du kvinde kan du selv vælge, om du anvender dildoen med en partner eller på din helt egen måde på erotiske soloeventyr. Læs med og find det bedste produkt for dig eller jer.

Baseks Slimline Begynder Anal Dildo

baseks slimline begynder anal dildo til kvinder

Tjek Prisen Her

Dette er en sort og smuk anal dildo til kvinder. Den har form som en naturlig penis med penishoved og årer. Den har en dejlig blød overflade og er både behagelig og ophidsende at bruge. Denne Baseks Slimline Begynder Anal Dildo er et dejligt stykke sexlegetøj, som er legende let at indføre. Smør den med glidecreme og følelsen bliver perfekt. Den er i forvejen ganske slank i designet, hvilket gør den oplagt, hvis du er nybegynder og gerne vil begynde at eksperimentere med analsex. Til den fordelagtige pris får du simpelthen en fremragende begynderdildo.

Som en dejlig betryggende og praktisk ting har dildoen en sugekop i bunden af skaftet. Denne fungerer både som en stopper og som kilde til ekstra pirrelig leg. Den kan nemlig sættes fast på de fleste glatte overflader, så det er muligt at benytte dildoen helt uden hænder eller hjælp fra en partner. Dette er en perfekt anal dildo til kvinder, som ønsker at eksperimentere og opleve anal stimulering, men uden at det bliver for voldsomt.

 

Crystal Jellies Anal Starter Dildo 15 cm

Crystal Jellies Anal Starter Dildo 15 cm

Tjek Prisen Her

Denne klare anal dildo til kvinder er næsten smuk i sit udseende. Den er ligeledes perfekt til dig, som er nybegynder, når det kommer til anale eventyr. Den er nemlig både glat, slank og meget behagelig at bruge. Den har en diameter på 2,5 cm, hvilket vil sige, at den ikke er alt for tyk og voldsom. Den kan dog mærkes på en lækker og pirrende måde med sin bløde overflade og sit let bøjelige materiale.

Crystal Jellies Anal Starter Dildo er i det hele taget nem og dejlig at bruge. Du kan sagtens nyde den alene, da den har en sugekop, som kan fastgøres på plane overflader. Selvfølgelig kan du også bringe en partner ind i den frække leg, hvis du får lyst. Looket er feminint, og det er en anal dildo til kvinder af enhver slags.

 

Axus Lite Fræk anal dildo

Axus Lite Fræk anal dildo

Tjek Prisen Her

Her er der tale om en dildo til ekstra pirrende leg på lagnerne. Overfladen på denne sorte sag er nemlig nubret på skaftet, så du får en oplevelse lidt ud over det sædvanlige. Formen stimulerer dig analt lige der, hvor du er mest følsom. Den er lavet af silikone, som både gør den blød og fleksibel at anvende. Det er, hvad enten du bruger den alene eller sammen med en dejlig partner.

Lige meget hvordan du leger med Axus Lite, er det en god idé at smøre den med en god glidecreme. Det sikrer både en behagelig og mere nydelsesfuld oplevelse. Du skal ikke være bange for at den kommer til at glide længere op, end du vil have, for den er skabt med både stopper og håndtag. Håndtaget er smart og gør dildoen nem at styre og holde ved. Det er generelt en pirrende og fræk anal dildo til kvinder, som godt kan lide lidt ekstra.

 

Penis Probe Unisex Dildo

Penis Probe Unisex Dildo

Tjek Prisen Her

For under en hundredkroneseddel kan du få produktet, som kan være lige dét, der skal til for at peppe både dit eget og din partners erotiske univers op. Med sit meget diskrete og rene design er Penis Probe Unisex Dildo et elegant lille stykke sexlegetøj, som næppe skuffer. Udformningen og den smalle størrelse gør den meget alsidig.

Begge dens ender kan anvendes til at opnå stimulation, og du kan bruge dem skiftevis, lige som du lyster. Den glatte overflade gør den både blød at anvende, behagelig i brug og nem at rengøre bagefter. Det er en dejlig anal dildo til kvinder – men også mænd. Både du og din mandlige partner kan få glæde af den i soveværelset. Lækker leg og gode orgasmer er nærmest sikret ved anskaffelsen af denne blå dildo – hvad enten du er kvinde eller mand.

 

Fetish Fantasy Penisring og Analstimulator

Fetish Fantasy Penisring og Analstimulator

Tjek Prisen Her

Med dette spændende stykke voksenlegetøj har du mulighed for at blive dobbeltpenetreret på den dejligste måde. Og for at det ikke skal være løgn, bringer den også lækker nydelse til din mandlige partner, da den i den ene ende har to ringe. Den ene ring er en penisring, som placeres rundt om penis, så erektion og nydelse bliver mere fyldig og intens.

Den anden ring placeres om testiklerne og skaber ligeledes et dejligt pres, som intensiverer den lækre oplevelse. Der medfølger alt, hvad der behøves for et frækt eventyr – både blindfold, glidecreme og rengøringsprodukt. Det er en yderst stimulerende oplevelse, du får med denne sag, der netop både er en vaginal og anal dildo til kvinder. Den er blød, behagelig og bare super lækker.

 

Fun Factory The Boss Dildo

Fun Factory The Boss Dildo

Tjek Prisen Her

Skal din dildo være fyldig og blød? Og skal den også gerne føles realistisk? Så skal du vælge Fun Factorys The Boss. Den kan anvendes meget alsidigt, men da den er blød i sin form og dejlig fleksibel, er den yderst velegnet til anal brug. I enden af dildoens skaft er der en stopper, som gør det trygt at lege og eksperimentere med den. Du kan nemlig nemt styre, hvor langt du ønsker, at den skal føres op.

Dette er i sandhed en god og lækker anal dildo til kvinder, der ønsker en fyldig oplevelse og alsidige anvendelsesmuligheder. Den er 4,4 cm i diameteren og bør nydes med glidecreme eller lignende for at skabe den bedste oplevelse. Materialet er silikone, hvilket skaber den bløde overflade og den rette fleksibilitet. Selvom den er naturlig i sin form, fås den i forskellige farver, som alle er med til at give en elegant og stilrent udtryk.

 

Vixen Creations Mistress Dildo med Sugekop 15 cm

Vixen Creations Mistress Dildo med Sugekop 15 cm

Tjek Prisen Her

Her er Vixen Creations Mistress Dildo. Den er håndlavet af silikone i høj kvalitet og lidt af en godte. Hvis du er på udkig efter en anal dildo til kvinder, som ikke vil lade sig nøjes eller gå på kompromis med kvalitet, så skal du vælge denne. Du får en eksklusiv dildo for pengene, som er slankt udformet og klassisk i sit design. Den er skabt, så den kan bruges meget alsidigt – både vaginalt og analt.

Desuden kan du bruge den med dine egne hænder, din partners hænder eller helt håndfrit. Den har nemlig en yderst praktisk sugekop for enden af skaftet, som du kan sætte fast på de fleste overflader. Så er du fri til at placere dine hænder alle mulige andre steder. 3,2 cm måler den i diameteren, og en længde på 15 cm kan føres ind i dig. Forkæl dig selv eller en kær kvinde, der fortjener lidt ekstra erotisk nydelse med denne elegante lækkerbisken.

 

Axus Lite Anal Dildo med Sugekop

Axus Lite Anal Dildo med Sugekop

Tjek Prisen Her

Er du til en lækker glidende og glat oplevelse, så er Axus Lite helt sikkert noget for dig. Der er ingen bump og buler på vejen med denne lange, dejlige sag. Dens glatte og simple udformning gør den meget anvendelig som både vaginal dildo eller som anal dildo til kvinder eller mænd. Den måler 15,2 cm i længden og har en diameter på 3 cm.

Den er altså forholdsvis fyldig, så det er en fordel, at du er en smule øvet i anale eventyr, inden du kaster dig ud i denne. Husk selvfølgelig at bruge glidecreme, uanset om du er øvet eller ej. Dildoen har i den ene ende en sugekop, som kan sættes fast på overflader, så du kan nyde den helt håndfri. Desuden fungerer sugekoppen også som stopper, så du trygt kan eksperimentere ligeså meget, du vil.

 

Tantus General Silikone Dildo 19 cm

Tantus General Silikone Dildo 19 cm

Tjek Prisen Her

Er du en kvinde, som altid har drømt om et ekstra lækkert kick, når det kommer til erotiske oplevelser? Har du aldrig rigtig fundet den perfekte vej til dette kick? Så læs med her. Tantus General Silikone Dildo på 19 cm i længden kan nemlig meget vel være lige dét. du leder efter.

Det er en smukt udformet vaginal og anal dildo til kvinder, og måler hele 5,5 cm i diameteren. Den er altså til dig, som ønsker en potens fylde, og som i forvejen har erfaring i den dur. Den har en lækker krumning, som gør at den rammer de helt rigtige steder, omend du bruger den vaginalt eller analt. Hvis du kan rumme dens bløde fyldige form, er der garanteret effektiv stimulation hver gang.

 

Fetish Fantasy Mega Oppustelig Ass Blaster 32 cm

Fetish Fantasy Mega Oppustelig Ass Blaster 32 cm

Tjek Prisen Her

Med denne anal dildo til kvinder kommer du aldrig til at kede dig på dine erotiske eventyr. Her har vi nemlig fat i en ganske særlig sag på markedet for anale dildoer til kvinder. Den er oppustelig og helt fantastisk. Du kan selv styre, hvor meget den skal pumpes op, eller du kan lade din partner styre det.

Dette kan skabe en meget fræk og pirrende leg i lagnerne. Den kommer mest til sin ret i hænderne på en erfaren dildo-bruger, da den kan blive ret stor og fyldig. Naturligvis er der en lille sikkerhedsventil, som sikrer tryghed under hele den frække leg. Den er stor, vild og lækker med en længde på 32 cm og en diameter på 7-8 cm, når den er pustet op. Du kan styre potensen og opleve fylde som aldrig før.

 

Tantus Curve Super Soft Dildo 15 cm

Tantus Curve Super Soft Dildo 15 cm

Tjek Prisen Her

En lækker blød og bøjelig dildo, som rammer de helt rigtige steder. Sådan en dildo er Tantus Curve Super Soft Dildo. Som navnet antyder, er den kurvet, blød og en perfekt anal dildo til kvinder, som ikke bare vil lade sig nøjes med hårde stød. Denne rammer, hvor den skal og føles bølgende og fyldig på den effektive måde.

Den er lavet af helt ekstra blød silikone, som gør den både fleksibel og yderst tilfredsstillende. Den har en smule krumning, som blot gør den ekstra velegnet til effektiv tilfredsstillelse og nydelse. Anskaf dig denne dildo, hvis du vil forkæles lidt ekstra af dig selv eller en partner. Uanset hvem der styrer dildoen, kan du være helt tryg. Den har nemlig en naturlig stopper i bunden af skaftet, så du kan koncentrere dig om at nyde den fuldt ud.

 

Fun Factory Bouncer Shakedildo

Fun Factory Bouncer Shakedildo

Tjek Prisen Her

Hvis du vil shake dit sexliv op, skal du anskaffe dig Fun Factorys helt utrolige Bouncer Shakedildo. Den er unikt udformet med tre indbyggede kugler, som kan rotere og bevæge sig, når du udsætter dildoen for den mindste bevægelse. Det føles helt fantastisk og meget pirrende, når den er inde i dig. Den kan både anvendes som en vaginal og anal dildo til kvinder, der ønsker en ekstra pirrende oplevelse.

Den giver en dejlig stimulation og er både bøjelig, fleksibel og fast. Overfladen er blød, og designet er nærmest sødt med de boblende former. Desuden har den en naturlig stopper i den ene ende for din trygheds skyld. Prøv den – den skuffer dig næppe.

 

Love To Love Godebuster Dildo med Sugekop Mellem

Love To Love Godebuster Dildo med Sugekop Mellem
Tjek Prisen Her

Først og fremmest er denne dildo yderst elegant i designet. Den ligner faktisk knap nok en dildo med sit enkle, hvide udseende. Men ikke desto mindre føles den bestemt som en dildo. Den er blød og lækker, og er bare en super dejlig anal dildo til kvinder. Den kan også bruges vaginalt og har en indbygget sugekop, som muliggør håndfri brug af den.

Desuden medfølger en lille vibrator, som du kan vælge at sætte i dildoen, hvis du ønsker lidt ekstra. Diameteren måler 3,5 cm, og længden ligger på 14 cm, men du vælger selvfølgelig selv, hvor langt du vil føre den op i dig. Den er nem at bruge, og når den er smurt med glidecreme, bliver det den mest lækre, glidende oplevelse, du længe har prøvet.

 

Vixen Creation Slim VixSkin Dildo 20 cm

Vixen Creation Slim VixSkin Dildo 20 cm

Tjek Prisen Her

Her får du alt, hvad den kan trække. Ønsker du en naturlig dildo, når det kommer til både form og udseende, så er det her, du skal rette din opmærksomhed hen. Denne dildo fås i forskellige hudfarver og har et realistisk penishoved og årer ned langs skaftet. Det realistiske udseende er næsten pirrende i sig selv.

Den er slank og dog fyldig, og skaftet måler 20 gode cm. Den har en stopper for enden, så du kan være helt tryg i din leg. Det er en perfekt anal dildo til kvinder, som tænder på det naturlige men fyldige. Den kan både bruges analt og vaginalt og er dejlig blød og fleksibel lige meget, hvor den bruges. Her får du virkelig et lækkert stykke sexlegetøj, som tilpasser sig lige netop dig i både form og temperatur.

 


Anal dildo sæt til kvinder

Hver kvinde har forskellige lyster, og alle fortjener erotiske oplevelser, som passer lige nøjagtigt til dette. Som kvinde har du heller ikke nødvendigvis de samme lyster hver dag. Derfor er det fordelagtigt at købe sexlegetøj, som tager højde for dette.

Når det kommer til legetøj til analt brug, kan den perfekte løsning være at købe et analdildo sæt til kvinder. Lige meget om du selv er kvinde, eller om du er mand, som ønsker at glæde en særlig dejlig dame, kan du her finde et sæt, som indeholder en perfekt anal dildo til kvinder – uanset hvad du eller din partner lyster.

 

You2Toys Anal Training Sæt

You2Toys Anal Training Sæt

Tjek Prisen Her

Dette sæt består er tre dildoer i forskellige størrelser. Du får en stor, en mellem og en lille. På den måde kan du selv eksperimentere med størrelserne og intensiteten. Du kan både starte som nybegynder og vænne dig til mere fylde, men du kan også blot variere størrelserne og eksperimentere fra gang til gang.

Alle tre dildoer føles bløde og behagelige. De har et naturligt udseende med penishoved, årer og hudfarve, og de kan alle hver især være en perfekt anal dildo til kvinder, der ønsker at afprøve og lege med anal stimulation.

 

Doc Johnson Crystal Jellies Anal Starter Sæt

Doc Johnson Crystal Jellies Anal Starter Sæt

Tjek Prisen Her

I dette lækre dildosæt finder du ligeledes tre dejlige størrelser. De er klare og enkle i designet og har alle tre en sugekop for enden af sig. Derfor er det også muligt at nyde dem alene helt håndfrit.

De er alle tre bløde og glatte i overfladen, dog med et penishoved, som gør oplevelsen mere pirrelig. Køb dette sæt, hvis du ønsker at lege og finde frem til den helt rigtige anal dildo til kvinder.

Mette Sofie Hansen
Mette Sofie Hansen
Mit navn er Mette Sofie. Jeg er dating coach & parterapeut, også er jeg interesseret i alt indenfor romantik & erotik. Jeg elsker mit arbejde som skribent & researcher her hos Eroti.dk; Danmarks bedste erotiske magasin. Hvor jeg hver dag arbejder for at hjælpe dig med, at vælge det bedste sexlegetøj, finde den bedste datingside eller bare blive klogere på et givent emne. Har du et spørgsmål til mine artikler eller noget helt andet, skal du være velkommen til at skrive til mig på: mette-sofie-hansen@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here