Anmeldelse: Splash Queen intim douche

78

Denne splash queen intim douche, er super nem at bruge da størrelsen på den er helt perfekt.

Fyld den med vand (kropstempereret), indfør den og tryk på pumpen. Sæt dig derefter på toilettet så vandet kan løbe ud. Lettere bliver det ikke.

Man får en fantastisk ren følelse efter brug, uanset om det er før eller efter sex.
Ved brug kan med med fordel bruge noget glidecreme, hvilket gør det lettere at indføre den.


Splash-Queen Intim Douche

splash queen intim douche

Tjek prisen her

 • Den afrundede spids, gør den let at indføre og behagelig at bruge.
 • Det bløde materiale (silikone og ABS) gør, at den er nem at skille ad og er behagelig ved brug.
 • Super god til vaginal og anal rengøring både FØR og EFTER sex.
 • Kan også bruges til nydelse, da den ved den rigtige anvendelse kan virke både pirrende og stimulerende.

Nydelse

Splash queen intim douche testMen! Denne lille sag (splash queen intim douche) kan meget mere end bare hjælpe med intim udskylning og rengøring. De vandstråler der kommer ud føles yderst behagelige.

Man kan med fordel bruge lidt køligere eller lidt lunere vand end kropstempereret, det gør oplevelsen lidt sjovere. Da temperatur skiftende (lun/kølig) også virker meget pirrende og stimulerende.

Forestil dig lige at ligge i et badekar med varmt vand i med en partner (eller alene), og så mærke koldt/køligt vand massere dig vaginalt og pible ned langs skedevæggene? Det er en dejlig følelse! Dette kan selvfølgelig også foregå analt. Hvis det er det man har lyst til eller er nysgerrig på hvordan det føles at lege analt og ikke kun vaginalt.

Den kan også sagtens bruges når man bare er i brusebad, enten alene eller med en partner.

Man kan med vandstrålerne også massere, de indvendige erogene zoner. Samtidig er størrelsen og formen på den også oplagt til blid massage af de indvendige erogene zoner. Der er mange muligheder med en splash queen intim douche, som bestemt ikke kun behøver at blive brugt som hjælp til vaginal og anal rengøring som det er lavet til.

Detaljer

 • Materiale:​ silikone og ABS
 • Vandtæt:​ ja
 • Brugermanual:​ Engelsk, Dansk, Tysk mv. Kan indeholde: ​250 ml vand.
 • Højde på skyllerør:​ Ca. 13 cm. Diameter:​ 2 cm.

Læs mere her

Vurdering

Denne splash queen intim douche med mange funktioner høre til i den kategori, hvor du ikke ved hvor meget du har manglet den før du har prøvet den.

Jeg er vild med følelsen af at kunne rengøre mig vaginalt især efter sex, da jeg ofte syntes det er der behovet er størst. Jeg høre til dem der synes det er fedt at have sex mange gange efter hinanden, og der er det rigtig dejligt at kunne skylle sædrester ud. Så man er lige ren og frisk hver gang. Så for mig er den et musthave i tasken, til en romantisk getaway eller lign.

Og så er jeg helt pjattet med at kunne bruge den til at pirre og stimulere ved brug af varmt og koldt vand, især med en partner da det øger spændingen en del ved overraskelsen af temperaturen på vandet. Det er selvfølgelig vigtigt at vandet ikke er for varmt.

Denne splash-queen intim douche er super nem og behagelig at bruge, både i størrelse, udformning og materiale og jeg er yderst positiv over splash-queen intim douche. Den er klart lettest at anvende, hvis man bruger lidt glidecreme. Her synes jeg personligt, det er bedst at bruge noget der er vandbaseret.

Generelt set er jeg ikke til analsex eller bare anal”leg” men jeg må indrømme, at splash-queen intim douche alligevel har gjort oplevelsen positiv. Så hvis man er nysgerrig i den retning kan den også her virke pirrende og stimulerende, og altså bestemt ikke kun til rengøring.

Vurdering med partner

Jeg har haft mulighed for at prøve splash-queen intim douche både alene og med en partner. Jeg synes den er sjovest som en del af legen med en partner, det er dog alligevel svært ikke at komme til at udnytte nydelses mulighederne en anelse når man står med den alene når man er i bad.

Min partner er lige så nysgerrig som jeg selv, og vi rykker ofte grænser sammen. Den her splash-queen intim douche, kan i den grad være med til at flytte nogle grænser (for vores vedkommende analt) det er egentlig min grænse der er blevet rykket, da stort set alt bliver prøvet på mig. Dette var ingen undtagelse og han var meget begejstret for at bruge den på mig, både vaginalt og analt.

Han mener den skal med, hver gang vi skal overnatte et sted hvor der er et badekar. Så alt i alt er oplevelsen af produktet, meget positiv for os begge.

Det skal lige siges at det selvfølgelig ikke, er nødvendigt at gå i bad for at bruge den. Man kan bare fylde vand i den ved håndvasken og så sætte sig over toilettet så vandet kan løbe ned i kummen. Jeg synes bare det er lettere og sjovere når man alligevel er i bad.

Fordele:

 • Materiale.
 • Nem at bruge.
 • Let at rengøre.
 • God størrelse og udformning.
 • Sjov også at bruge som par.

Ulemper:

Den eneste ulempe er at den som så mange andre produkter, af det materiale virker som støvmagnet hvis ikke det ligger pakket væk.

Dette er så ikke det største problem, da den er let at skylle når man alligevel skal fylde den med vand.

Lise Petersen
Lise Petersen
Hej! Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here