Onani for kvinder – 14 forskellige teknikker og metoder

449

Vidste du at der findes et hav af forskellige metoder til onani som kvinde? Det gør der. Nedenfor finder du 14 forskellige onani-teknikker, der med garanti vil sende dig direkte i orgasme himlen.

Du vil hurtigt opdage, at du nyder nogle af disse teknikker mere end andre. Nøglen er at prøve dem alle sammen og derefter finde ud af, hvilken eller hvilke du nyder mest. Lad orgasmerne begynde.

Dette er din onan guide/ guide till onani!

1. Op og ned metoden

Op og ned metoden

Den første onani teknik er super nem og vil give dig en god start på denne orgasme-regn. Du skal fokusere på din klitoris og det du skal gøre, er at tage en finger og bare begynde at gnide op og ned, som vist på billedet her:

Hvis du ønsker at stimuleringen, skal være mere intens kan du forsøge at gnide din finger direkte over din klitoris. Denne teknik kan du også få en hjælpende hånd til af din partner, eller endnu bedre, en klitoris vibrator, som f.eks. en bullet.

 

2. Det langsomme strøg

Det langsomme strøg

Brug en eller flere fingre til at glide meget let og blødt over midten af din vagina og klitoris, fra bund til top, som vist på billedet her:

Det er vigtigt at du lytter til din krop og mærker efter, hvad der giver dig den bedste orgasme. Det kan være du skal skifte retning, gøre det hurtigere eller langsommere. Denne metode er rigtig god til at finde frem til, hvor det føles bedst for dig. Nogle fortrækker også at bruge vagina- eller klitoris pumpe lige inden. Den er med til at øge følsomheden endnu mere og giver den dejligste fornemmelse.

 

3. Fra side til side klitoris orgasme

Fra side til side klitoris orgasme

Dette er en anden nem og ligetil onani-teknik, der fokuserer på din klitoris. Som navnet antyder, skal du gnide din finger fra side til side over din klitoris.

Nogle kvinder foretrækker et hårdere pres på klitoris, mens andre skal have det mere følsomt, prøv noget forskelligt af og se hvad der føles bedst for dig. Prøv evt. med en god glidecreme. Det kan for mange være nøglen til en bedre orgasme. En anden mulighed er en klitoris stimulator, der vil give dig en orgasme du sent vil glemme.

 

4. FANTASTISK sjov onani med fire fingre

FANTASTISK sjov onani med fire fingre

Så er det frem med klør-fem eller klør-fire. Denne teknik er en af de mest anvendte og ikke mindst mest effektive onani-teknikker der findes.

Tag dine fire fingre og gnid i cirkelbevægelser hen over din klitoris. På denne måde opnår du hurtigere klimaks. Det er også en metode, hvor din partner nemt kan være med.

 

5. U spot

U spot stimulerings onani teknik for kvinder

Der er mange kvinder som ikke kender til deres U Spot. Gør du? Se billedet nedenfor:

U spot

For at stimulere den behøver du blot at stryge den forsigtigt med fingerspidsen som vist på billedet herunder.

Husk at være forsigtig ved denne teknik da det er et meget følsomt område. Du kan evt. køre fingeren op og ramme din klitoris under bevægelsen. Er du ikke ordentlig våd, vil vi klart anbefale en god glidecreme.

 

6. Onani med et brusehoved

Onani med et brusehoved

Har du prøvet onani metoden med et brusehoved? Hvis ikke, er du virkelig gået glip af noget.

Kvinder har brugt denne metode til at onanere i årtier! Selvom det mere er en praktisk onani-teknik, føles den helt anderledes end med en finger eller vibrator. Alt du behøver er en vandhane eller et brusehoved, hvor vandet kan rende ned af din vagina.

Prøv at indstille vandstrålen forskelligt, og vælg den der føles bedst for dig.

 

7. Under klitoris ’hætten’

Under klitoris ’hætten’

Nogle kvinder har en superfølsom klitoris. Ofte er det så følsomt, at det næsten føles ubehageligt at røre ved. Hvis du er en af disse kvinder, vil du måske opleve at nogle af disse onani-teknikker er for ubehagelige … måske endda smertefulde.

Hvis det er tilfældet, skal du i stedet for bruge en onani metode der rammer din klitoris igennem din klitoris hætte, eller hudfold. Se billedet her:

Har du en følsom klitoris, vil du hurtigt opdage at denne teknik er meget mere behagelig. Prøv dig frem ved både at gnide og presse på hudfolden over din klitoris. Du kan med fordel bruge fire fingre eller få hjælp af din partner.

 

8. Den intense klitoris orgasme

Den intense klitoris orgasme

Du kan også have det modsatte problem end afsnittet før. Du er slet ikke følsom og kan bare gnide løs på din klitoris uden det føles ubehageligt. Hvis du er en af dem, skal du klart prøve denne onani teknik. Det du skal gøre, er at placere en finger på hver side, som vist på billedet og nærmest trække huden tilbage.

På den måde vil din klitoris træde mere frem og du kan ramme den mere intenst. Det er også en god metode at bruge under sex eller med en klitoris vibrator.

 

9. Orgasme meditation

Orgasme meditation

Okay, det lyder måske lidt underligt for nogle, men prøv det. Den grundlæggende teknik her involverer både dig og din partner. Start med at lægge dig ryggen med dine ben spredt til siderne, men stadig i en behagelig stilling. Din partner skal ligeledes være i en behagelig position ved at sidde ned til din højre side. Hans venstre ben bøjes over din mave og hans højre ben er under dit højre ben.

Derefter skal han begynde at stryge øverste venstre kvadrant af din klitoris med sin finger, meget langsomt og let. Se billedet nedenfor:

Sådan fortsætter din han med langsomme, milde strøg. Det giver en anderledes, men samtidig utrolig dejlig orgasme.

10. Squeeze – Onani metoden

Squeeze – Onani metoden

Denne onani teknik, sqeeze – handler om at klemme på din klitoris der stimulerer dig til de dejligste orgasmer. Det er selve den lille kugle der klemmes på med sqeeze metoden. Den er ikke helt så synlig, men dog ret så følsom, som vi også kom ind på de forrige afsnit. Se billedet nedenfor:

Alt hvad du skal gøre, er at placere tommelfingeren og pegefingeren på hver side af din klitoris. Tryk derefter ned og indad, så du “klemmer” den mellem hudfolderne, der omgiver den. Start med et meget blidt pres og øg derefter så det føles rigtigt for dig. Du vil hurtigt opleve, at du kan klemme den med meget pres uden at det føles ubehageligt.

Det er egentlig en ret nem teknik, men kan give dig de mest intense orgasmer.

 

11. Dine kærlige ’læber’

Dine kærlige ’læber’

Vi må ikke glemme ’læberne’ altså skamlæberne. Denne onani metode handler om at gnide dine fingre på dine skamlæber. Faktisk er det mest en slags forspil til onani, men kan uden tvivl stimulere dig.

Sådan gør du:

 1. Kør fingrene op og ned dem som på billedet ovenfor.
 2. Tryk og pres dem sammen
 3. Brug glidecreme for at give dig selv en mere “silkeagtig” følelse.
 4. Prøv med en lydløs vibrator og mærk de dejlige vibrationer

 

12. Gnub og rid din pude

Gnub og rid din pude

Mange kvinder lærer først rigtigt at onanere ved gnide sig op ad f.eks. en pude. Det lyder måske en smule underligt, men er en meget effektiv og dejlig måde at onanere på, og ikke mindst lærer sig selv og sin krop at kende.

Hvis du har en lang pude, kan du ligge på din side med den mellem dine ben. Skub derefter dine ben sammen for at gribe det og træk det baglæns, så det presser mod dine skamlæber og klitoris.

Hvis du ikke har en lang pude som den på billedet ovenfor, kan du tage en mellemstor hovedpude og dreje den på den ene side og skrue den rundt. Der findes også sexlegetøj som en kneppe- eller bolle maskine, der har samme formål. Er det lige voldsomt nok vil en sugekop dildo også være en mulighed.

 

13. Onani med en perlekæde

Onani med en perlekæde

Metoden med en ’løbende’ perlekæde der glider over din vagina, er en onani-teknik, der kræver en perlekæde eller en halskæde der har en masse runde perler på.

Når du udfører denne onani-teknik, kan du både ligge ned eller stå op. Hele ideen er at lade perlekæden glide op og ned ad din vagina og klitoris. Det vil klart være en fordel at bruge en smule glidecreme så perlerne glidere nemmere.

 

14. Vibrator tid

 

Vibratorer… Nogle kalder det snyderi, mens mange andre har positive oplevelser fra vibratorer. Mere end halvdelen af ​​alle kvinder har brugt en vibrator til onani og med god grund! De orgasmer du kan få med hjælp fra din vibrerende ven, er ofte langt mere intense.

En meget populær og anerkendt vibrator er rabbit vibratoren, der både stimulere dig i vagina, men også på din klitoris.

Går du primært efter stimulering af dit G-punkt, som sidder inde i din vagina, er en G-punkts vibrator helt uundværlig. På den måde kan du nemt ramme dit G-punkt HVER GANG!

Sidst men ikke mindst er det værd at nævne en af de bedste vibratorer til onani, nemlig en Magic Wand. De magiske vibrationer stimulerer dig på en måde som aldrig før. Den er til klitoris og med lidt glidecreme, bliver hele onanioplevelsen meget bedre.

Hvis du bruger en vibrator til at onanere, er vores bedste råd at prøve lidt forskellige, og se hvad du nyder mest. Der er ingen “one size fit all” metode eller teknik til at bruge en vibrator til en orgasme.

God fornøjelse.

 

Det er godt for din sundhed – Derfor får du her 28 ekstra tips til god onani

Ja, motion er en god måde at afstresse på og få bedre søvn. Men det er det også at nyde en lille én til én stund med dig selv og din krop.

Onani er en sikker og naturlig måde at føle dig veltilpas, opdage hvad der tænder dig, og give slip på opbygget seksuel anspændthed. Faktisk kan det at lege med sig selv have uendelig mange sundhedsmæssige fordele og overhovedet ingen ulemper – og så er det ovenikøbet sjovt.

Fortsæt med at læse med for at lære mere om onani med en vagina, hvordan du kommer i gang, og hvad du kan gøre for virkelig at skrue op for varmen.

Hvad er de forskellige typer af onani?

Her er en liste over de mest almindelige former for onani samt hvordan de typisk føles. Husk dog: det varierer fra person til person.

Orgasme type Onani type
Klitoris De fleste bruger deres finger til at lege med deres klitoris, men vibratorer og andet legetøj kan også bringe nydelse til legen med sig selv. Når du får en orgasme, mærker du en snurrende sensation langs med din hud og i din hjerne.
Vaginal / Sprøjteorgasme Du kan bruge dine fingre eller et sexlegetøj til penetrere din vagina når du leger med dig selv. Du vil kunne mærke orgasmen dybere inde i din krop, og din skede vil pulsere.
Anal Du kan bruge dine fingre eller et sexlegetøj til anal onani (dog er et legetøj bedre til dyb penetration). Lige før du får orgasme, får du måske en intens trang til at tisse – men sammentrækningerne er kun omkring din anale lukkemuskel.
Kombination Den her handler udelukkende om personlig præference. Du kan bruge begge hænder til at lege med både din vagina og din klitoris, eller en kombination af sexlegetøj og fingre. Når du stimulerer din klitoris og din vagina – især g-punktet – på samme tid, vil du mærke en eksplosiv orgasme som måske efterlader dig med krampetrækninger eller endda leder dig til en sprøjteorgasme.
Erogene zoner Du kan gnubbe, nive, rykke, klemme eller trække dine brystvorter, inderlår, ører, nakke, og andre dele af din krop, når du leger med dig selv. Disse områder, kendt som erogene zoner, kan give nydelsesfulde sensationer gennem hele kroppen, når de bliver leget med.

 

Sådan kommer du i gang – onaniteknik

At onanere behøver ikke at lede til en orgasme. Men hvis du er i humør til det og har lyst til at få det rus af endorfiner, så er der nogle få ting du kan gøre for at hjælpe din krop med at opnå orgasme.

Sæt stemningen. Rummet kan nogle gange gøre en stor forskel for, om du vil få en god solo session eller ej. Tænk på at dæmpe lyset, tænd nogle stearinlys, og lyt til afslappende musik for at komme i det rette humør.

Tilføj noget glidecreme. Når du er tændt, smører kroppen sig selv og gør dig våd, og det gør onani til en meget glattere og mere nydelsesfuld oplevelse. Men nogle gange er det ikke nok (eller det sker måske slet ikke!). Så hav en glidecreme på dig for at øge din nydelse.

Glidecreme

Læs mere her

Lad tankerne flyde. Det behøver nok ikke engang at blive sagt, men du kan helt enkelt tænde dig selv ved at tænke på en lækker person du mødte sidste uge. Lad dit sind fantasere om mennesker eller situationer, der pirrer og tænder dig.

Tag dig god tid. Du behøver ikke at skynde dig, når du onanerer. Afprøv forskellige teknikker, og giv dig tid til at nyde alle de sensationer, du mærker gennem din krop.

Overvej at bruge en vibrator. En vibrator kan noget, som hverken hænder, fingre eller dildoer kan. For mange kvinder er det en sikker vej til orgasme og stor nydelse. Der findes mange forskellige vibratorer til kvinder, og de kan alle noget forskelligt. Det kan anbefales at du prøver en klitoris vibrator, en bullet vibratoreller en mini vibrator.

Vibratorer

Læs mere her

Udforsk erogene zoner. At lege med dine erogene zoner – altså brystvorter, ører eller inderlår – kan skyde lyn af nydelse gennem din krop.

Giv dit sædvanlige sexlegetøj en pause. Vibratorer og dildoer er rigtig sjove at lege med, men de er ikke det eneste sexlegetøj der findes. Nogle folk, for eksempel, kan lide at stimulere dem selv med et brusehoved på deres klitoris eller ved at gnide deres underliv mod en pude.

Overvej sexnoveller eller pornografi. Det er sjovt at lade tankerne vandre, men du behøver ikke altid at bruge din fantasi. Hvis du gerne vil fyre op under varmen, så læs en fræk bog eller se en sexet video.

Hvis du gerne vil udforske din klitoris

Klitorissen er et organ på størrelse med en perle, ofte dækket af en hætte, der er placeret øverst i underlivet, der hvor kønslæberne mødes.

Din klitoris er pakket med tusindvis af nerveender, hvilket gør det til den mest følsomme del af dine kønsorganer. Det er derfor, at de fleste personer med en vagina oplever at få orgasme, når de stimulerer deres klitoris.

Klitorisorgasme

 • Massér kødet over skambenet, og lad derefter dine fingre løbe ned langs dine ydre og indre kønslæber.
 • Start med at gnubbe eller ae din klitoris gennem hætten over den. Du kan også forme et ”V” med din pegefinger og langefinger, og lade dem glide op og ned ad siderne på skaftet til klitorissen. Find en rytme der føles god.
 • Bevæg dine fingre hurtigere og hårdere når din klitoris bliver våd, eller efter du har anvendt glidecreme. Gør følelsen mere intens ved at påføre hårdt tryk indtil du får orgasme.
 • At bruge en vibrator er en god måde at stimulere din klitoris på uden at sætte dine fingre på overarbejde. Lad bare dit sexlegetøj løbe op og ned ad dit underliv indtil du kommer.

Hvis du gerne vil prøve vaginal onani og orgasme

Til trods for almindeligt kendte myter, er det faktisk svært for de fleste folk med en vagina at opnå klimaks med vaginal stimulering. Det betyder dog ikke, at det ikke kan være sjovt.

At penetrere din vagina med dine fingre eller et sexlegetøj kan give dig umådelig stor nydelse, selv hvis du ikke får en orgasme.

Med hvis du gerne vil sendes helt op i himlen, så eksperimentér med at stimulere dit g-punkt – et nydelsespunkt på dine skedevæg – med vedvarende, hårdt tryk (at gøre det, kan også lede til sprøjteorgasme!).

Vaginal orgasme

 • Massér først din skedeåbning, og lad så langsomt dine fingre eller et sexlegetøj trænge ind i din vagina. Vær sikker på at din vagina er våd, eller at du har tilføjet nok glidecreme for at undgå friktion.
 • Start med at bevæge dine fingre eller legetøjet i bevægelser der er cirkulære, ind-og-ud, strøg, eller en kombination af disse.
 • Øg tempoet eller trykket som de gode vibrationer begynder at bygge sig op. Du kan komme til at få en eksplosiv orgasme, men bekymr dig ej hvis du ikke gør. Ikke alle kan komme ved vaginal penetration.
 • En g-punktsvibrator kan hjælpe dig på vej til at opnå en vaginal orgasme. Find flere g-punktsvibratorer her.

Gpunkt

Læs mere her

Hvis du gerne vil eksperimentere med anal onani

Hvem siger, at anal orgasmer kun er for folk med penisser? Du kan stadig komme gennem anal leg ved indirekte at stimulere g-punktet gennem væggen delt mellem anus og skeden.

Med husk: Du skal, skal, skalbruge glidecreme, for din anus smører ikke sig selv naturligt.

Anal orgasme

 • Start med at massere ydersiden og indersiden af din anale åbning, og lad da langsomt og blidt din finger eller dit sexlegetøj trænge ind i din anus.
 • Skift imellem cirkulære og ind-og-ud bevægelser mens du penetrerer din anus. Sæt tempoet op når nydelsen begynder at bygge sig op indtil du er klar til at komme.
 • Eksperimentér med legetøj! Vibratorer, butt plugs, anal kæder og massageudstyr kan intensivere din orgasme med en faktor ti. Find analt sexlegetøj her.

Analt

Læs mere her

Hvis du går efter kombinationsorgasmer og de erogene zoner

Mange folk har efter sigende fået orgasmer af en anden verden, når de stimulerer deres vagina og klitoris på samme tid.

Kombinations onani intensiverer følelser af nydelse ved at stimulere alle de følsomme dele af kønsorganerne. Rør og gnub dine erogene zoner imens og du vil få en osende helkropsoplevelse.

Kombinationsorgasme

 • Du kan bruge begge hænder eller en kombination af fingre og sexlegetøj til at stimulere vagina og klitoris under en solo session.
 • Vær vild! Benyt parallelle eller modsatte rytmer når du leger med din vagina og klitoris på samme tid. Overvej endda at ændre hastighederne mellem de to (tænk hurtige fingre, langsom penetration).
 • Det hele handler om at eksperimentere! Når det kommer til at stimulere dine erogene zoner, så leg rundt med forskellige variationer af berøring (tænk at gnubbe, trække eller nive) og sexlegetøj (tænk fjer eller fingervibratorer) for at vide, hvad der føles godt for dig.
 • Prøv en rabbit vibrator! Det er det ultimative sexlegetøj til kombinationsorgasmer. Vibratorens kaninører stimulerer klitoris, mens dildoen inde i skeden masserer g-punktet med roterende kugler. Find de bedste rabbit vibratorer her.

Rabbit

Læs mere her

5 positioner der gør tingene hedere – onani stillinger

Onani behøver ikke være kedeligt! Du kan benytte forskellige positioner for at tage din solosex til næste niveau. Her er blot nogle få du kan afprøve:

For klitorisorgasmer, prøv at lægge ned dig på ryggen

Ja, at ligge på ryggen virker ganske gammeldags, men når det kommer til at stimulere klitoris, findes der ikke en bedre position.

Mens du ligger på ryggen, med en pude under hovedet, så spred dine ben og bøj knæene. Start med at gnubbe din klitoris. Du kan gøre det langsomt eller hurtigt, hårdt eller blødt – hvad end der føles godt for dig.

For vaginal orgasme, prøv at sætte dig i hug

Hvis du er på udkig efter en eksplosiv orgasme, så er det at sidde i hug den position, du skal prøve. At sidde i hug gør det nemmere for dig at lokalisere dit g-punkt, som sidder omkring 5 centimeter oppe i skeden.

Gå ned så dine hæle er tæt på at røre bagsiden af dine lår. Begynd så at lade dine fingre eller dit legetøj glide ind i din vagina, og gå dybere og dybere ind.

Variér mellem forskellige bevægelser, fra strøg til cirkulære bevægelser, til ind-og-ud for onani dame.

For anal orgasme, prøv doggy style med hovedet nede

Når det kommer til anal onani, så er det doggy style med hovedet nede, der bedst kan åbne dig på til nydelse. Positionen giver dig den plads du behøver for at kunne indsætte din finger eller dit legetøj ind i din bagende med den ene hånd, mens du gnubber dig selv med den anden.

Kom ned på alle fire, put dit ansigt mod din seng eller gulvet så din bagende er højere oppe i luften. Vikl en arm rundt om din ryg for at nå din anus mens du placerer den anden arm under din krop, så du kan røre din klitoris.

For kombinationsorgasme og erogene zoner, prøv lege-elskeren – onani stillinger

Lad som om at du sidder ovenpå en elsker som en cowgirl.

Læg din yndlingsdildo eller yndlingsvibrator på din seng, og sænk dig selv ned over den indtil du finder en sensation du kan lide – enten penetration, klitoris stimulering, eller begge.

Du har måske brug for at bruge din ene hånd til at stabilisere dit legetøj. Rid dit legetøj så hurtigt eller langsomt du vil. På samme tid, gnub din klitoris eller leg med dine brystvorter.

Vil du have det vildt? Prøv spejlbilledet

Spejlbilledet er en fantastisk måde virkelig at opdage din krop på, og hvad der tænder dig.

Sæt dig ned foran et spejl, hvor du kan se hele dit spejlbillede, med en glidecreme. Smør glidecremen ud over hele din krop – dine bryster, mave, inderlår og underliv – og begynd at glide dine hænder hen over de erogene zoner.

Niv, klem, ryk, træk, gnub – gør hvad end der føles godt, og læg mærke til, hvad der virkelig gør dig våd og hed.

Hvis du gerne vil involvere dine andre sanser – tips till onanering

En sexet solo session behøver ikke at ekskludere forspil. I stedet for at gå direkte til at røre dig selv, hvorfor så ikke prøve at starte langsomt, og få dine andre sanser til at snurre?

Hvis du kan lide at læse

Erotiske historier er ikke kun underholdende at læse, de kan også lede dig til at opdage din sensuelle og seksuelle side.

Kinky litteratur opfordrer dig til at fantasere og opdage seksuel nydelse på en sikker og sjov måde. Her kan du finde frække sexnovellerhelt gratis. Så kan du komme i gang med at læse nogle ophidsende, kvindevenlige historier.

Hvis du er mere visuel

Det skulle ikke være nogen overraskelse, at nogle mennesker elsker at se porno – og hvorfor skulle de ikke? At se porno kan øge dit libido, afstresse dig og tillade dig at gå op opdagelse i dine seksuelle lyster på en sikker måde.

Hvis du foretrækker at lytte

At lytte til sexede lydbøger kan være lige så – hvis ikke mere – ophidsende, som at læse erotiske noveller eller se pornofilm. Audio tillader din fantasi at løbe løbskt mens du forsvinder ind i historiens detaljer.

Alt i alt

Onani er en sjov, sexet og sikker måde at udforske dine lyster og lære, hvad der tænder dig. Så er der oven i købet rigtig mange sundhedsmæssige fordele ved at praktisere selvnydelse (Reduceret stress! Bedre søvn! Seksuel frigørelse!) at der ikke er nogen grund til ikke at snige lidt nydelse ind hver dag.

Hvis solosex er nyt for dig, er det helt i orden også. Der er ikke en rigtigt og en forkert måde at onanere på, så tag dig god tid til at gå på opdagelse i din krop.

 

Spørgsmål og emner behandlet på siden:

 • Onani guide / Guide til onani
 • Onani stillinger
 • Onani dame / Dame onani
 • Hvordan onanere piger /Hvordan onanere man?
 • Hvordan onanerer man bedst som kvinde?
 • Hvad kan man bruge til at onaner med?
 • Gode måder at onanere på
 • Onaniteknik
 • Hvordan onaner man godt?
 • Onani glidecremer
 • Tips til onanering
Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here