European Lover Naturtro Dildo 23 cm – Anmeldelse & Test

65

European Lover Naturtro Dildo – Opsummering

Et produkt, der effektivt stimulerer kvinden og giver manden lyst til at lege med. Fræk og pirrende dildoleg, enten alene eller sammen med en partner. Perfekt til kvinden, der gerne vil opleve intense orgasmer enten med sig selv eller sammen med en partner. Partneren kan betjene dildoen mens du hengiver dig til den totale nydelse, eller I kan forsøge jer med fælles onani hvor dildoen kan spille en vigtig hovedrolle og frembringe skønne, dybe og intense orgasmer. Dildoen kommer i lækkert PVC-materiale og det er den ideelle kilde til eksplosive og meget virkningsfulde orgasmer.

Dildoen er nem at betjene og man finder hurtigt sine personlige favoritlege og positioner. Den påmonterede sugekop giver god mulighed for håndfri betjening og skaber dermed mulighed for at udforske frække lege og fantasier Det er muligt at opnå særdeles kraftige og dybe orgasmer for kvinden, samtidig med at manden kan nyde udsigten, få et blowjob eller måske penetrere kvinden analt mens hun leger med dildoen vaginalt. Det er et produkt, der er svært at undvære, når man først har prøvet det. Brug det alene til at stimulere dig selv eller involver en partner og kast dig ud i skønne fælles dildolege, der med garanti ender i ekstase.

5 ud 5 stjerner

Har du brug for at læse nærmere om udvalget af realistiske dildoer?

Tjek vores guide til realistiske dildoer her

 


Kort beskrivelse af European Lover Naturtro Dildo

European Lover Naturtro Dildo

European Lover er en naturtro dildo i et lækkert fleksibelt PVC-materiale og indbyder til stimulans så snart man har den i hånden. Dildoen indføres vaginalt eller analt, og den stimulerer effektivt de områder hvor den er i brug. Dildoens bund fungerer som en sugekop, og den kan sættes på de fleste glatte overflader og dermed benyttes håndfri.

Dildoen er udført med tydelig glans og årer langs skaftet, og kan med en længde på 23 cm. og en diameter på 4,5 cm. tilfredsstille de fleste.

European Lover – Naturtro Dildo er udformet meget naturtro og er en virkelig realistisk dildo. Dildoen indføres bedst med glidecreme, men er din partner meget våd, så kan den sagtens benyttes uden. Dildoen styres nemt på plads, vaginalt. Det er en fordel, at lade kvinden indføre dildoen på egen hånd de første gange, så den kommer rigtig på plads.

Når den først er på plads, kan manden sagtens tage over og styre stød og bevægelser, eller han kan pirre klitoris med sin tunge/fingre alt imens dildoen fylder kvinden ud. Dildoen kan naturligvis også benyttes på egen hånd til onanilege. Dildoen skaber god mulighed for mangfoldige sexeksperimenter og vilde akrobatiske stillinger, og den giver i høj grad parret mulighed for at opnå nogle intense orgasmer Produktet kan også med stor succes benyttes, mens man får et blowjob eller stimuleres men hånden af sin partner.

Den monterede sugekop betyder nemlig at European Lover – Naturtro Dildo, nemt kan betjenes uden brug af hænder.

Fordele

  • God størrelse hvor kvinden er fyldt ud på den helt rigtige måde
  • Naturtro og realistisk.
  • God tyngde
  • Fleksibel og bøjeligt PVC-materiale
  • Nem at rengøre
  • Nærmest orgasmegaranti
  • Stærk sugekop

Ulemper

  • Lugter lidt kunstigt

Min personlige oplevelse

European Lover - Naturtro DildoEuropean Lover – Naturtro Dildo har mange kvaliteter, og kun få begrænsninger. Som mand oplevede jeg første gang dildoen i brug, da jeg kom ind på soveværelset og fandt min partner i fuld gang med at lege.

Hun lod dildoen glide stille og roligt ind og ud af hendes meget våde skød. Det var en fryd at se hvordan dildoen fyldte hende flot ud og jeg tog hurtigt del i legen. Vi skiftedes til at styre stødende og pirre hendes klitoris. Min partner fik overraskende hurtigt orgasme allerede første gang produktet var i brug. Efterfølgende har dildoen været en, næsten, fast del af vores sexliv. Vi har eksperimenteret med dildoens forskellige muligheder for håndfri betjening har erfaret, at der er tre positioner, der virker særligt godt.

Dildoen monteret på skab eller gulv. Min partner enten rider dildoen eller får den bagfra mens hun giver mig et blowjob. Den tredje position er min partner på ryggen med vidt spredte ben, hvor jeg kan nyde udsigten og tage del i legen i det omfang jeg lyster, Fx pirre hendes klitoris, filme hende eller stimulere hende analt. Produktet lægger også op til, at man kan udforske området for dobbeltpenetration. Det kræver naturligvis lidt anal stimulans og opvarmning, men når det lykkes, så er der også garanti for fuld nydelse og vilde orgasmer.

Efter at have brugt produktet i en måneds tid, så er min partner og jeg fortsat meget begejstrede. Det er vores foretrukne sexlegetøj lige nu, og vi bliver begge meget stimulerede uanset hvordan vi anvender produktet. Det er endvidere oplagt at anvende European Lover – Naturtro Dildo sammen med andet sexlegetøj. Fx en butt plugg eller sammen med seletøj som en strap on.

Sådan anvendes det

Vibratoren indsættes bedst ved brug af glidecreme fx. https://www.sinful.dk/sinful-aqua-vandbaseret-glidecreme

Man kan med fordel ”varme lidt op” før man indfører dildoen. Man kan fx tænde sin partner med berøring med hænder fingre eller tunge. Hvis dildoen benyttes alene, kan man selvfølgelig også kærtegne sig selv før indføring, så man slapper af og er helt klar til stimulation.

Det kræver ikke meget øvelse at indføre dildoen. Den er nem at indføre, særligt hvis man benytter vandbaseret glidecreme. Selvom dildoen har en god (stor) størrelse, så glider den let og ubesværet ved vaginal penetration. Den anbefales kun til anal penetration hvis man i forvejen er øvet pga. produktets størrelse.

Betjeningen er nem, og dildoen kan bruges med eller uden hænder ved hjælp af den fastmonterede sugekop. Når man er færdig med at lege, er det meget nemt at rengøre dildoen med vand og sæbe.

Anbefalet til

Er ideelt til kvinden, der gerne vil mærke følelsen af at være fyldt ud ved onani og som vil komme lettere til vaginal orgasme.

Anbefales især også til parret, der gerne vil have en ekstra dimension i sexlivet. Produktet kan bruges på mange forskellige måder sammen med en partner, og skaber mulighed for en mere intens og dyb orgasme.

Det siger andre kunder

Gode materialer og god i størrelse og gørelse. Tænder kæresten når den bliver ført op. Hun kommer hurtigt og intenst. Skøn naturligt udseende, fantastiske sener og årer ned ad skaftet. Tror næppe jeg kan finde bedre orgasmer andre steder. Den føles som en ægte penis med en virkelig god tyngde og perfekt længde.

Vil klart anbefale dette produkt hvis man overvejer dildolege. Den er meget stor, men virkelig lækker i brug. Den rammer lige der hvor det kilder allermest i kroppen. Et af mine bedste køb nogensinde, kan kun anbefale den.

Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here