Anmeldelse: Velve Macy Luksus Magic Wand

110

Velve macy luksus magic wand vibrator

Forhandler Prismaskinen
sinful Tjek prisen her
(åbner ny fane)

Opsummering af velve macy luksus magic wand anmeldelse

Velve Macy Luksus Magic Wand har et blødt, sensuelt og enkelt design, og er produceret i samarbejde med eksperter og sexloger. Den fungerer enten som dildo-vibrator i den ene ende eller som klitoris-vibrator i den anden ende.

Jeg har prøvet den fløjsbløde Velve Macy Luksus Magic Wand vibrator alene og med min kæreste. Vibratoren var overraskende god at bruge på alene og på min partner, da den runde klitorisvibrations ende kan bruges som håndtag, når der penetreres med dildo-enden af Velve Macy Luksus Magic Wand Vibrator. Jeg fik endda min kæreste til at sprøjte ved vedvarende penetration sammen med buttplug.

Det der overraskede mig mest ved Velve Macy Luksus Magic Wand Vibrator var den intense og dybe skedeorgasme man kan få uden kraftige vibrationer og man derfor ikke mister følelsen, som jeg har oplevet ved nogen vibratorer.


 

Kort beskrivelse af produktet

Velve Magic Wand“​Velve er en kollektion af luksuriøst sexlegetøj med sensuelle kurver og en fløjlsblød overflade. Designet i Skandinavien og lavet i samarbejde med førende eksperter og sexologer. Kendt fra TV”​ – Sinful

Silkeblød legekammerat i soveværelset, der kan stimulere klitoris, men som især fungerer godt til penetration af partner samt af ydre anus og på brystvorter.

Kombineret vibrator og dildo, med to ender, hvor dildo-enden er primært benyttes til penetration og den runde klitoris-ende primært bruges som vibrator til at stimulere enten klitoris eller analt.

Der er 10 forskellige vibrationsmønstre, hvilket gør Magic Wand sjov og alsidig. Intens motor og kraftige vibrationer.

MOTORER: 2 motorer. INTERFACE: 3 knapper. BRUGERMANUAL: Engelsk. MEDFØLGER: Opbevaringspose.

Fordele

 • Silkeblødt materiale
 • Smukt og æstetisk design
 • Stærk vibrationsmotor
 • Mulighed for at varierere intensitet og rytme grundet de mange vibrationsmønstre
 • Fungerer godt med glidecreme
 • Kan bruges til at få sprøjteorgasme
 • Intuitiv at bruge – knappen oppe er til vibrator-enden, knappen nede er til dildo-enden og den i midten er tænd/sluk
 • Nem at oplade

  Ulemper

 • Lidt odfordrende at skifte mellem to ‘ender’
 • Tilvendingstid ift. de forskellige hastigheder og programmer for henholdsvis dildo- og vibrator-ende
 • Glider lidt rundt hvis der er for meget glidecreme
 • Ikke rejsevenlig størrelse

 

Min personlige oplevelse

Første indtryk

Jeg fik en mail om at pakken var klar hos leverandøren og allerede næste dag kunne jeg hente den i pakkeboksen. Virkelig effektiv og hurtigt levering, hvilket altid er super skønt når man har bestilt sexlegetøj og er ivrig efter at komme igang ;-).

Jeg pakkede den releativt kedelige brune kasse op og fandt en smuk, lilla æske indeni. I æsken var den fine silkebløde magic wand, i en støvet lille farve med tilhørende pose. Det sensuelle design er lækkert og man får instinktivt lyst til at bruge den. Der skulle dog en lille hurtig opladning til inden brug og senere om aftenen prøvede jeg Velve Macy Luksus Magic Wand Vibrator.

Test af Velve Macy Luksus Magic Wand Vibrator alene

Velve Macy Luksus Magic WandVelve Macy Luksus Magic Wand Vibrator er intuitiv at bruge, men det er alligevel lidt udfordrende at finde ud af hvilket vibrationsmønster, som passer netop til din krop.

Derfor forsøgte jeg først at afprøve alle de forskellige vibrationsmønstre inden jeg gik igang med at forsøge at opnå orgasme.

Jeg testede desuden på næsen inden, da jeg synes det hjælper mig til at vurdere hvor kraftig en vibration jeg ønsker og dermed ikke mister følelsen undervejs. Jeg endte med at blive glad for trin 4, da jeg synes det giver den bedste stimulation og orgasme. Jeg nåede slet ikke til penetrationendelen, da jeg kom hurtigt ;).

Jeg forsøgte efterfølgende med ​https://www.sinful.dk/womanizer​ på klitoris og Velve Macy Luksus Magic Wand Vibrator dildo-ende til penetration samtidigt brug af butt plug https://www.sinful.dk/par/anal-legetoej/anal-plug​ hvilket var fantastisk. Dyb og intens orgasme til et 12-tal på den nye skala.

Test af Velve Macy Luksus Magic Wand Vibrator med partner

Jeg afprøvede begge ‘ender’ af Velve Macy Luksus Magic Wand Vibrator på min kæreste da hun kom hjem fra arbejde. Hun var ikke så vild med klitorisvibratoren, da hun synes den var for intens. Men dildoen fungerede perfekt og ved gentagende, opafgående bevægelser lykkedes det at få hende til at sprøjte. Her fungerer det runde vibratorhovedet især godt som håndtag.

Herefter afprøvede min kæreste dildoen på mig, indsmurt i vandbaseret glidecreme og det fungerede perfekt. Min orgasme blev dog opnået ved en kombination af oralsex og

dildo penetration. Vi synes begge at materialet og størrelsen er god, dog kunne min kæreste havde nøjes med en ‘kortere’ dildo og vi var her opmærksomme på ikke at ramme hendes livmoderhals.

Test af Velve Macy Luksus Magic Wand Vibrator med partner i badet

Desuden blev ​Velve Macy Luksus Magic Wand Vibrator testet i badet, da den er vandtæt. Badet var det sted for klitorisvibratoren fungerede bedst, da hovedet er relativt stort og derfor kan stimuleres både klitoris og området udenom, når man står op.

Desuden fungerede det silkebløde materiale godt med vand, dog var vi opmærksomme på ikke at ‘udtørre’ ved penetration, som kan være en udfordring med sex og vand. Igen fungerede klitorisenden fantastisk som håndtag og derved letter opgaven ift. at vibratoren ikke smutter ud af hænderne på en mens man leger med kæresten.

Konklusion

Vi synes begge at dildo-enden helt klart er det bedste ved Velve Macy Luksus Magic Wand Vibrator. Desuden er vi vilde med at bruge klitorisvibratoren til at stimulere analt og brystvorterne med. Vi synes at klitorisvibratoren er udemærket, men ikke så god som eksempelvis ​https://www.sinful.dk/womanizer​.

Sådan anvendes den

Velve Luksus Magic WandNår produktet er pakket ud, er det vigtigt først at oplade det inden brug.

Det gode ved Velve Macy Luksus Magic Wand Vibrator er at man næsten ikke behøver en brugsvejledning – den er super nem og enkel at bruge.

De to ender har forskellige funktioner og det bedste man kan gøre er at prøve sig frem og se hvilken intensitet og vibrationsmønster der virker for dig – alt efter om det er vaginalt, analt eller på klitoris.

Anbefalet til

Jeg ville anbefale denne til kvinder eller par. Jeg synes især som parlegetøj fungerer den godt, både i sengen og i badet og derved undgår man fokus på programmerne og mere fokus på nydelse.

Det siger andre kunder

SINFUL

“Jeg blev tryllet”

“​Velve Magic Wand er min første “tryllestav” og forstår virkelig godt hvorfor denne vibrator er så populær. Emballagen og selve produktet ser også virkelig godt ud.”

“Min mand og jeg købte denne ud fra de gode anmeldelser men vi er ikke så begejstrede for den som vi havde ventet at blive . Vibrationerne er meget hurtige og “hidsige” og der savner vi en mere dyb/langsom vibration men på det laveste niveau kan den godt gå. Materialet er blødt og glat og føles dejlig mod huden. Den store kugle for enden er super fræk til stimulation af indgangen til vagina/anus og til mellemkødet, men den er svær at bruge på klitoris når man er rigtig våd da den så er “over det hele” men med lidt øvelse kan det godt lade sig gøre . Den anden ende er rigtig lækker at indføre vaginalt da den bløde overflade og den rundede del føles fantastisk mod g punktet.”

OPSUMMERING

Fræk silkeblød tryllestav der smutter op og giver dybe skedeorgasmer. Den runde klitoris-ende kan nemt brugs som håndtag, når der skal penetreres. Dejligt både at penetrere dybt og roterende, især opad på skedevæggen.

Det er fedt at man har to produkter i et – ift plads og den er ved hånden, især når man leger med sin partner. Men det er dog ikke muligt at både stimulere klitoris og vaginalt på samme tid, hvilket gør at man reelt set kun har et produkt af gangen. Det er et kæmpe plus at den også kanbruges på brystvorter eller analt, dog er indførensdelen for stor til analpenetration for mit vedkommende.

Jeg vil give den 3,5 stjerne, da jeg synes produktet fungerer super godt – men at man ikke kan bruge begge ender samtidigt.

Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here