Anmeldelse: Sinful Wild Thing Sexlegetøj Boks

22

Sinful Wild Thing Sexlegetøj Boks

Forhandler
sinful Tjek prisen her

 

 

Sinful Wild Thing Sexlegetøj Boks – Opsummering

Fuld valuta for pengene. Jeg tror ikke du undgår at lære nye sider ved anal leg med denne pakke. Super prostatavibrator som har en perfekt pasform og kraftige vibrationer. Penisringen med massageren på er også super fræk. En anal douche der virker efter hensigten er også inkluderet, og den har en blød spids, der gør den behagelig og nem at indføre. Glidecremen er også lækker og fedter ikke.

Alt i alt en god boks med nogle lækre produkter inkluderet. God til både nybegynderen og den mere erfarne, da produkterne er nemme at betjene.

Jeg giver denne boks 4 ud af 5 stjerner.

 

Er du mere nysgerrig på prostatastimulerende produkter?

Tjek vores guide til prostata vibratorer her

 


 

Kort beskrivelse af Sinful Wild Thing Sexlegetøj Boks

Generelt fin kvalitet for pengene og masser af nye oplevelser i den lille pakke. Det er et fint koncept med pakker. Man kommer til at prøve noget man ellers ikke lige havde købt. Pakken indeholder en prostatavibrator, en penisring med prostata massager på, en glidecreme og en anal douche til anal rengøring, før man afprøver resten af pakken.

 

Fordele

 • Betydelig besparelse som pakke
 • Spændende anal pakke til såvel nybegyndere som øvede
 • Kan bruges alene eller sammen med partner
 • Lækre materialer
 • Perfekt pasform af vibratoren
 • Effektiv og kraftfuld vibrator + nem at betjene
 • Lækker og fleksibel penisring
 • Anal douchen er nem at betjene og rengøre
 • Vandbaseret glidecreme

Ulemper

 • Vibratorkvaliteten ikke optimal kvalitetsmæssigt men kraftfuld
 • Vibratoren er ikke genopladelig
 • Bøvlet betjening for at undgå luft i anal douchen under betjening

 


 

Min personlige oplevelse

Sinful Wild Thing Sexlegetøj BoksProstata-massageren (Sinful Getter Dual)

Jeg havde ikke de store forventninger til en ret primitiv prostatavibrator. Den ligner mange andre produkter på markedet. Vibratoren sidder uden for anal kanalen, og derfor forventede jeg ikke den store vibrationsoplevelse på prostata. Jeg blev overrasket og oplevede en kraftfuld prostatastimulation på det helt rigtige sted. Så kraftfuldt, at jeg fik en ren prostataorgasme. Samtidig sidder vibratoren helt perfekt. Den har ikke tendens til at falde ud. Det har jeg ellers oplevet som et problem ved flere andre prostatavibratorer. Måske skyldes den gode pasform, at jeg lige har de rigtige mål til denne lille bandit. Oplevelsen er i hvert fald helt i top.

Desværre er materialeoplevelsen ved selve vibratoren ikke så god. En gummimembran limet over kontakten er fra starten gået op i den ene side. Den virker fortsat, men kan ikke længere være vandtæt. Derfor passer jeg lige på under rengøringen, og bruger den ikke i forbindelse med vand. Jeg har nok bare været uheldig. Vibratordelen kan nemt udskiftes, så det er ikke noget problem.

Penisringen (Sinful Penisring med Prostata Stimulator)

Den sidder perfekt. Penis ringen er så stor og fleksibel, at jeg sagtens kan have både penis og pung i den. Den føles behagelig bagi, men jeg oplevede ikke den store prostatastimulation. Til gengæld mærker man den jo hele tiden i lukkemusklen. Det føles også rart. Det sjove er, at man ubemærket kan gå med den og have den frække stimulation, uden at nogen aner det. Den gode pasform sikrer at den ikke falder ud. Den er også pragtfuld under samleje. Her får man lige lidt ekstra.

Anal Douchen (Sinful Flexible Tip Anal Douche)

Jeg havde forud ingen erfaring med anal rengøring. ANAL DOUCHE fra Sinful er lavet i et lækkert materiale. Studsen er dejlig blød, så man behøver ikke være så forsigtig.

Det er nemt at gennemskue hvordan skylleren skal bruges. Jeg foretrækker at sidde på toilettet imens. Så er det lettest at tømme ud umiddelbart efter indsprøjtning. Denne position kræver dog at beholderen er helt fyldt med vand hver gang. Ellers kommer der først luft. Jeg ville derfor foretrække at studsen havde påført en forlænger ned i bunden af beholderen. Det ville sikre at der kun kom vand, når studsen vender opad. Jeg synes det ville lette betjeningen væsentligt. Det er i forvejen en kunst ikke at pjaske med vand når man hele tiden skal fylde beholderen.

Glidecremen (Sinful Anal Vandbaseret Glidecreme)

Sammenholdt med andre vandbaserede glidecremer, fordeler Sinfuls Anal Glidecreme sig jævnt på silokoneoverfladen. Overfladen bliver herved overalt glat. Det hindrer også at urenheder klæber ved legetøjet. Skal legetøjet ind og ud mange gange bør der også indføres noget glidecreme i endetarmen. Det skåner effektivt den følsomme og sårbare overflade.

 

Sådan anvendes produkterne

Da både penisringen og prostatavibratoren er til anal brug, kan du påsmøre den medfølgende anale glidecreme, inden du indfører dem. Ved penisringen er det nemmest, hvis du påsætter ringen omkring penis, før du indfører massageren analt.

Prostatavibratoren skal indsættes, så den lille “arm” samtidigt stimulerer dit mellemkød.

Anal douchen indføres analt, hvorefter du skyller endetarmen og lader vandet falde ned i toilettet. Du kan læse mere om, hvordan du bruger en anal douche korrekt ved at trykke her.

 

Anbefalet til

Pakken er til manden der gerne vil afprøve nydelsen ved anal/prostata stimulation. Har du allerede fået smag for anal leg, er her en dejlig pakke du kan nyde alene eller sammen med en partner. Glæd dig til prostata vibratoren. Det er en vild lille bandit.

Prostatavibratoren er interessant både for nybegyndere og mere øvede. Kan bruges som sololeg eller sammen med partner. Den gode pasform gør, at du kan bruge den under samleje, da den ikke bare falder ud. Det er en vild oplevelse at blive stimuleret på pikken og bagi samtidigt.

 

Det siger andre kunder

De fleste er enige i den gode pasform omkring vibratoren. Vibratordelen er lidt for ”billig” også. Penisringen er langt de fleste super tilfredse og føler det giver ekstra til sexlivet. Samlejet bliver bedre.

Folk roser den bløde spids på anal douchen, da den er mere behagelig at indføre. Glidecremen er også yderst lækker og tørrer ikke så hurtigt ud, men fedter stadig ikke.

Iben Helena Mortensen
Iben Helena Mortensen
Velkommen til Eroti.dk. Mit navn er Iben, og jeg er webredaktør her på siden. Jeg skriver guides, produktanmeldelser og meget andet, som jeg håber, du finder interessant. Skulle du have spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig på Iben@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here