Anmeldelse: LELO Sona Cruise Klitoris Stimulator

192

LELO Sona Cruise Klitoris Stimulator

Forhandler
sinful Tjek prisen her

 

 

LELO Sona Cruise Klitoris Stimulator – Opsummering

LELO Sona Cruise er en klitoris stimulator, der stimulerer dig via lydbølger. Trods det er den ganske lydløs, og ligger fantastisk i hånden under brug. Den er meget direkte og målrettet på klitoris, så for nogen kan den godt være overstimulerende. Du kan derfor enten holde en kort pause eller placere den ved siden af/under klitoris.

Den har 8 pulseringsmønstre, og du kan justere intensiteten for hvert mønster via +- knapperne. Den er luksuriøs i designet, hvilket jeg altid synes, LELOs produkter er.

Jeg giver den 4 ud af 5 stjerner. Dette fordi det er en super lækker stimulator, men der er små minuser ved den.

 

Har du brug for at læse nærmere om udvalget af klitoris stimulatorer?

Tjek vores guide til klitoris stimulatorer her

 


 

Kort beskrivelse af LELO Sona Cruise Klitoris Stimulator

LELO Sona Cruise Klitoris StimulatorLELO Sona Cruise er en lille klitoris stimulator, der stimulerer dig ved hjælp af lydbølger – også kendt som Sonic pulseringer. Lad det lille hoved omfavne klitoris, og du vil opleve de intense lydbølger, som tager dig til nye højder. Selvom den stimulerer dig via lydbølger, så er produktet meget lydsvagt, så du skal ikke være nervøs for at bruge den stærkeste intensitet.

LELO Sona Cruise har 8 pulseringsmønstre, og hvert mønster kan justeres i intensiteten via -+ knapperne. Stimulatoren er også vandtæt, genopladelig og så holder den overraskende lang tid på en opladning. Der medfølger en fin opbevaringspose, et opladerkabel og en lille glidecremesprøve i produktpakken.

 

Fordele

 • Lydsvag (så snart den placeres mod hud)
 • Ligger virkelig godt i hånden
 • Nem at justere intensiteten på under brug
 • Opbevaringspose og opladerkabel medfølger
 • Den har nogle fine intensiteter og mønstre
 • Vandtæt
 • Er luksuriøs og stilfuld i designet
 • Cruise Control (intensiteten skrues op, jo hårdere den presses mod kroppen – og falder, når presset fjernes)

Ulemper

 • Kan være svært at gøre ordentligt rent indvendigt af sugehovedet
 • Da hovedet er så småt ift. andre stimulatorer, kan den nemt føles for kraftig og direkte mod klitoris
 • Må ikke bruges på piercede kropsdele

 


 

Min personlige oplevelse

LELO Sona Cruise Klitoris StimulatorSom altid er LELOs produkter luksuriøse i designet, og LELO Sona er ingen undtagelse! Jeg er kæmpe fan af deres produkter og indpakningerne, og LELO Sona kom også i den fineste æske. Der fulgte en glidecremesprøve, et opladerkabel samt et satinopbevaringspose med.

Jeg smurte glidecremesprøven på sugehovedet, da det altid giver den bedste oplevelse. Det var ligetil at tænde produktet, og den var utroligt nem at placere omkring klitoris og andre steder på kroppen, hvor det føles behageligt. Den var blid og blød mod huden, og alligevel var lydbølgerne pirrende.

LELO Sona Cruise Klitoris Stimulator

Jeg synes, der var god mulighed for at opbygge et klimaks med produktet. Det var nemt at skifte mellem intensiteterne, da produktet lå virkelig ergonomisk godt i hånden under brug – hvilket det virkelig skal roses for! Hvor jeg synes, at Satisfyer Pro 2 godt kan være lidt akavet at holde om, så er der virkeligt tænkt på ergonomien ved dette produkt! Knapperne er lette at trykke på, og det kræver derfor heller ikke en enorm håndkraft eller akavethåndstilling for at skifte på knapperne.

Jeg synes dog godt, at LELO Sona kunne føles lidt for intens mod klitoris, da hovedet er smalt og lydbølgerne er lidt intense, når den bruges i lang tid. Jeg måtte derfor selv ofte lige taget en pause fra produktet eller placere det ved siden af klitoris – hvilket dog også havde en lækker effekt. Bestemt ikke noget, jeg klager over.

Meget lydsvagt produkt også, og super smart med Cruise Control-delen, selvom jeg ikke altid følte, det virkede. Jeg er virkelig tilfreds med produktet, og føler det er rigtig effektivt for mig – både på klitoris og andre steder på kroppen.

 

Sådan anvendes produktet

LELO Sona Cruise Klitoris StimulatorBegynd med at oplade din LELO Sona fuldt op – det tager cirka 2 timer. Når produktet oplader, vil området omkring knapperne blinke – når den er fuldt opladet, vil det lyse konsistent.

Tryk herefter på + knappen for at skrue op for intensiteten. Hvis ikke produktet tænder, når du trykker på +, er det højst sandsynligt låst – tryk derfor på + og – samtidigt i få sekunder, og produktet låses op.

Du kan placere produktet enten direkte på klitoris eller ved siden af/under, hvis den direkte klitoris-berøring føles for intens. LELO Sona Cruise Klitoris Stimulator

Du skifter mellem pulseringsmønstrene på den midterste knap med det ovale tegn på. Der er 8 forskellige mønstre. Hvert mønster kan justeres i intensiteten på + og – knapperne.

Produktet har Cruise Control, hvilket betyder, at jo hårdere produktet presses mod kroppen, så styrkes intensiteten automatisk – og omvendt, når du fjerner presset. Dette for at give dig en konstant stimulation, der følger med dit klimaks.

Du slukker produktet ved at holde – knappen nede i få sekunder. Du låser produktet ved at holde både + og – nede i få sekunder.

 

Anbefalet til

LELO Sona Cruise Klitoris Stimulator

 

Anbefalet til hende, der har nemmest ved klitoris-orgasmer, men som enten kedes eller føler sig ubehagelig omkring klitoris-vibratorers meget direkte berøring. Denne LELO Sona bruger lydbølger til at stimulere dig, og det er en fantastisk målrettet stimulation, uden at være for direkte og for intens.

LELO Sona er til hende, der vil investere lidt ekstra i sit sexlegetøj og til gengæld få noget, hvor kvaliteten og designet er fantastisk og luksuriøs. At der også følger en opbevaringspose, et opladerkabel og en glidecremesprøve med viser også, at LELO er et lidt mere givende brand, som går op i gode brugeroplevelser og det at give lidt ekstra.

 

 

Det siger andre kunder

LELO Sona Cruise Klitoris Stimulator

LELO Sona roses enormt meget blandt kvinder, fordi den bruger en ny og ganske effektiv stimulationsteknologi. Den er utroligt lækker og nem at holde om i modsætning til f.eks. Satisfyer Pro 2, som ikke ligger helt så godt i hånden.

Der er dog også mange, som mener, at LELO Sona er lidt i den dyre ende af prisklassen, og at en Satisfyer Pro 2 er mindst lige så effektiv, som LELO Sona. Hvad der virker bedst er op til dig at bedømme, men jeg synes i hvert fald selv, at LELO Sona har nogle fantastiske egenskaber.

 

 

 

Nysgerrig på mere? Tjek denne fine videoguide til, hvordan LELO Sona Cruise fungerer!

Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here