Anmeldelse: Fun Factory Manta Penis Vibrator

177

Min mand og jeg var så heldige, at vi skulle teste nogle rigtigt lækre produkter fra tyske FUN FACTORY. Der var her både en vibrator til kvinder og en til mænd.

Vi satte os for, både at teste dem hver for sig, men også sammen, for at se hvordan det ville virke i praksis.

Allerede ved modtagelsen af pakke, virkede det lovende. Kasserne udstråler kvalitet og god stil.

Begge vibratorer, har det til fælles, at de oplades via USB stik. Så der er ikke det uendelige indkøb af batterier og de manglende batterier i alle huset øvrige artikler.

Dette er allerede et stort plus hos os. De er også begge to 100 % vandtætte, det vil sige at de kan tages med i badet og det er en fantastisk ting, når man har brug for et øjeblik alene i en travl børnefamilie.

Begge produkter er ligeledes fremstillet i medicinsk silikone og har en lækker og indbydende overflade.

Fun Factory vibrator sexlegetøj
Fun Factory vibrator sexlegetøj – MANA PENIS VIBRATOR TIL VENSTRE

Tjek prisen herMANTA Fun Factory penis vibrator

Manta fun factory penis vibrator
Manta fun factory penis vibrator

Tjek prisen her

Min mand fik som sagt til opgave at lege lidt med denne lækre sag. I vores forhold, har vi aldrig haft et stykke legetøj, som var beregnet til at manden skal lege alene, så han var meget imponeret og glædede sig.

Ligesom LAYA II er den rigtig lækkert fremstillet. Den oplades også via USB stik ligesom LAYA II og i et lækkert design med en blød overflade og et godt ergonomisk greb, som gør at den er meget let at håndtere. Knapperne sidder på en sådan måde, at man ikke behøver at flytte fokus fra sit gøremål, hvis man enten skal op eller ned i hastighed og styrke. Den har også kun 3 knapper og de er meget nemme at styre.

Den smyger sig omkring penis og kan bruges af alle. Der er mange forskellige muligheder med den og kan som LAYA II, anvendes lige præcis hvor det føles allerbedst.  Min mand brugte en glidecreme sammen med den og han var i himlen.

Til at starte med, var følelsen lidt mærkelig, men da han først fik den indstillet i den korrekte hastighed og vibration. Tog det ikke lang tid før han fik orgasme. Han glemte alt om, at tage tid, men fra han gik ind i soveværelset til at han kom ud igen. Gik der ikke engang 5 min og han var meget tilfreds da han kom ud

MANTA er også meget støjsvag og få at afprøve det. Testede vi det imens min mand legede med den i soveværelset og jeg kunne intet høre på den anden side af døren. I hvert fald ikke noget lyd fra vibratoren, kun hvad den formåede at få min mand til at sige

Efter alt at bedømme, er min mand rigtig godt tilfreds med dette produkt og udtaler at han i hvert fald kommer til at bruge den igen, når han er alene.

 

Fun Factory vibratorerne testet af os sammen:

Fun factory vibratorer til kvinder og mænd

Tjek prisen her

Som jeg har skrevet om før, så ser vi det som en vigtig opgave herhjemme, at bruge noget kvalitetstid sammen herhjemme, hvor alt KUN drejer sig om min mand og jeg. Til sådan en dag/aften/nat, er der altid lagt i ovnen til noget rigtigt frækt og det var i den grad, noget vi glædede os til efter vores test hver for sig, af de to lækre produkter fra FUN FACTORY.

Ungerne blev sendt på overnatning, alle huslige pligter blev gjort færdige, legetøjet blev sat til opladning og vi var klar til at nyde hinanden uden at kunne blive forstyrret.

Begge produkter er udformet, så de kun gør det bedste for begge parter og de er derfor aldeles velegnet, til at bruge sammen som par.

 

MANTA – Penis vibrator fra Fun Factory i test

Manta fun factory penis vibrator

Tjek prisen her

Nu var turen kommet til MANTA og det var faktisk noget jeg havde glædet mig meget til, fordi den har en udformning, som gør at jeg kan se mange muligheder med den. Jeg var fast besluttet på, at min mand i den grad skulle forkæles og at jeg ville gøre mit bedste for at det skulle vare, i så lang tid som muligt.

Så derfor skulle der i den grad bare pirres og jeg skulle samtidig være meget opmærksom på hans reaktioner, for jeg var godt klar over, at maskinen kunne sit job til punkt og prikke.

Vi startede stille og roligt med et blowjob, hvor jeg brugte den på hans testikler samtidig og jeg må sige at der var den i høj grad godkendt, dens fine silikone hoved vibrere på en meget let og fin måde, så man kan få fat om testiklerne på en måde som ingen andre “legeredskaber” kan.

Det eneste minus var, at jeg var nødt til at holde rigtig mange pauser, ellers var han simpelthen eksploderet i hovedet på mig og det var ALT for tidligt, så der kan man vist godt sige at den er yderst effektiv

Jeg prøvede at smøre MANTA ind i en del glidecreme og bruge den op og ned af hans penis og det var i den grad også nemt at styre og han syntes at det var fantastisk, når den blev styret af en anden hånd end hans egen.

Vi forsøgte os frem med mange forskellige stillinger og den kan sagtens føres rundt, så den tilfredsstiller begge parter på samme tid. En særlig stilling, som kan nævnes er hvor manden sidder nøgen tilbagelænet i sofaen med let spredte ben, kvinden stiller sig foran ham mellem hans ben og med ryggen til.

MANTA kan så sættes ved roden af penis og ligge op af maven og kvinden kan derefter ride ham halvt stående og jeg kan garantere at det er en lækker følelse for begge parter. MANTA kan også vendes rundt og ligge ned af mellemkødet, det giver en meget mere intens følelse for manden. Dog vil jeg godt lige advare om, at denne stilling er både vanedannende og mega fræk for begge parter.

Opsummering og samlet vurdering

En samlet vurdering af vores aften, er helt sikkert, at både LAYA II og MANTA kan bruges sammen som par og at vi i den grad kommer til at bruge dem begge to, både hver for sig, men også sammen.

Jeg skal da være helt ærlig og sige, at der i den grad er kommet mere onani ind i vores liv, efter at vi har prøvet de to forskellige legesager. Det behøver ikke at være en dårlig ting og jeg skal da ærligt indrømme, at jeg tror på at det fremavler en hele del mere lyst til sex og til at dyrke hinanden noget mere i en stresset hverdag.

Det skal lige siges, at begge legesager er meget nemme at rengøre og hvis man køber en rengøringsspray, er det meget hurtigt og nemt at rengøre. Vi har ofte gjort legesager rene i bare almindeligt vand, med en smule intimsæbe, for derefter bare at lade dem ligge og lufttørre (HUSK at fjerne dem, hvis familien kommer på uventet besøg), men begge løsninger er gode.

rengøringsspray

Her er et link til en rengøringsspray: https://www.sinful.dk/fun-factory-cleaner-til-dit-sexlegetoej

Dette var vores første gang med produkter fra FUN FACTORY, men vi er begge enige om, at vi i nær fremtid skal have produkter derfra igen, selvom prisen er en del højere end mange andre legeredskaber, så er det i den grad kvalitet og stil, som man sjældent ser.

Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here