Anmeldelse: Fun Factory Laya II vibrator

138

Min mand og jeg var så heldige, at vi skulle teste nogle rigtigt lækre produkter fra tyske FUN FACTORY. Der var her både en vibrator til kvinder og en til mænd.

Vi satte os for, både at teste dem hver for sig, men også sammen, for at se hvordan det ville virke i praksis.

Allerede ved modtagelsen af pakke, virkede det lovende. Kasserne udstråler kvalitet og god stil.

Begge vibratorer, har det til fælles, at de oplades via USB stik. Så der er ikke det uendelige indkøb af batterier og de manglende batterier i alle huset øvrige artikler.

Dette er allerede et stort plus hos os. De er også begge to 100 % vandtætte, det vil sige at de kan tages med i badet og det er en fantastisk ting, når man har brug for et øjeblik alene i en travl børnefamilie.

Begge produkter er ligeledes fremstillet i medicinsk silikone og har en lækker og indbydende overflade.

Fun Factory vibrator sexlegetøj
Fun Factory vibrator sexlegetøj – LAYA II vibrator til højre

Tjek prisen her


 

LAYA II Fun Factory vibrator

Laya II Fun Factory vibrator
Laya II Fun Factory vibrator

Tjek prisen her

Igennem tiderne, har jeg haft mange forskellige dildoer og vibratorer, men aldrig en i så god kvalitet som denne. Den virker meget diskret og har i øvrigt en funktion, som gør at den ikke bare kan starte af sig selv i kassen under sengen.

LAYA II har kun 3 knapper, men i det her tilfælde, kan man roligt sige at less is more. Wauw en kraftig motor der er i den. Den har forskellige hastigheder. Faktisk helt præcis 4 og 6 forskellige former for vibrationer, som gør at man kan finde præcis den hastighed og vibration, som man har lyst til at bruge og med så mange forskellige muligheder, er der lagt i ovnen til en fræk oplevelse.

Lækkert design

Man kan roligt sige, at der er noget for enhver smag og jeg vil ligge hovedet på blokken og garantere, at der er orgasme garanti. Vibratorens lækre ergonomiske design, gør at den kan placeres lige præcis der hvor det føles allerbedst. Lyden er en af de ting, som jeg altid frygter ved legetøj. Er det nu et larmende monster, hvor man er nødt til at have støvsugeren kørende samtidig eller er det rent faktisk diskret. Så man kan hygge sig uden at få vækket hele huset.

I dette tilfælde er jeg positivt overrasket, LAYA II er diskret og kan sagtens anvendes med folk i rummene ved siden af. Selvfølgelig kan man høre at vibratoren er i gang, men den er svag i forhold til mange andre vibratorer og det er et meget stort plus i min bog.

Alt i alt, må jeg indrømme at jeg aldrig har fået en orgasme så hurtigt, som jeg fik med denne. Jeg vil gætte på at det tog et sted imellem 45 – 60 sekunder, fra jeg trykkede på start til jeg rent faktisk kom.

Så er du ude efter en orgasme garanti til dig selv eller din kone/kæreste, så er LAYA II det helt rigtige valg. Prisen kan måske godt skræmme, men det er i den grad et produkt, hvor kvaliteten er i højsædet. Jeg er helt overbevist om at det er kram, som kan bruges i mange år og kommer til at blive brugt ofte

ADVARSEL: Den er stærkt vanedanene

 

LAYA II vibratoren fra Fun Factory i test

Laya II fun factory vibrator

Tjek prisen her

I forspillet kan de begge 2 bruges til at pirre hinanden med og jeg skal love for, at det kan godt være at jeg kom hurtigt, da jeg legede med LAYA II alene, men når den så samtidig føres af min mand, som kender min krop “ud og ind”, så bliver det bare ikke frækkere. Faktisk brugte vi lang tid på bare at nyde LAYA II og jeg blev sendt i orgasmehimlen op til flere gange.

Selvom den er ergonomisk udformet til at passe en kvinde, kan den i høj grad også anvendes under leg på manden. Min mand havde stor glæde af den på mellemkødet under et blowjob  Jeg må påpege at den i høj grad også kan bruges til at pirre brystvorterne med og det føles fantastisk.

LAYA II er i den grad godkendt både til leg alene, men også sammen.

Størrelsen på den, gør desuden også at man kan have den med i håndtasken eller kufferten på rejsen, uden at den vækker opsigt for sin form.

Ærlig talt, har det altid afskrækket mig, at skulle tage sexlegetøj med på ferie, i frygt for at skulle stå til regnskab for det i lufthavnen, men jeg er ret overbevist om at LAYA kommer med på årets sommerferie!

Opsummering og samlet vurdering

En samlet vurdering af vores aften, er helt sikkert, at både LAYA II og MANTA kan bruges sammen som par og at vi i den grad kommer til at bruge dem begge to, både hver for sig, men også sammen.

Jeg skal da være helt ærlig og sige, at der i den grad er kommet mere onani ind i vores liv, efter at vi har prøvet de to forskellige legesager. Det behøver ikke at være en dårlig ting og jeg skal da ærligt indrømme, at jeg tror på at det fremavler en hele del mere lyst til sex og til at dyrke hinanden noget mere i en stresset hverdag.

Det skal lige siges, at begge legesager er meget nemme at rengøre og hvis man køber en rengøringsspray, er det meget hurtigt og nemt at rengøre. Vi har ofte gjort legesager rene i bare almindeligt vand, med en smule intimsæbe, for derefter bare at lade dem ligge og lufttørre (HUSK at fjerne dem, hvis familien kommer på uventet besøg), men begge løsninger er gode.

rengøringsspray

Her er et link til en rengøringsspray: https://www.sinful.dk/fun-factory-cleaner-til-dit-sexlegetoej

Dette var vores første gang med produkter fra FUN FACTORY, men vi er begge enige om, at vi i nær fremtid skal have produkter derfra igen.

Selvom prisen er en del højere end mange andre legeredskaber, så er det i den grad kvalitet og stil, som man sjældent ser.

Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here